hemma

fy fabian va skönt. borta bra men hemma bäst. (: vi har haft en jättemysig vecka hos min morfar! så mycket vi har hunit med och ändå är vi verkligen utvilade (: precis som en semester ska vara!

just nu är vi hemma hos alexanders föräldrar. vi har ätit tacos pch haft det trevligt och snart blir det fika, mums (: sen åker jag hem. mamma kör mig. har verkligen längtat efter att få komma hem. älskar våran lägenhet. ska göra en kopp te, tända ljus och titta på tv. packa upp väskan och bädda rent i sängen. och läsa! tror jag fått massa bra inredningstidningar! (: ska bli mysigt! och att umgås med katterna, som jag saknat våra små pälsbollar!

på måndag börjar lyra igen. jag ska börja med ett ämne också. har drömt mardrömmar om att jag kommit för sent dit mm. usch. men ikväll är jag ledig och sen imorgon, ska bli riktigt skönt. bara slappa och köra några maskiner tvätt. måste ta ner julstjärnorna också. påtiden nu (; dom har iallafall varit släckta nu när vi varit bortresta (:

ska surfa runt lite nu. och sen gå ner och vara lite social. lånar alexs brorsas dator just nu (: ikväll får ni se bilder från österrike. bla våran skiddag i alperna (: hihi.

puss&kram fina ni.



Kommentarer
Postat av: Johanna

kul att du är tillbaka! :)

och jag ser fram emot österrikebilderna otroligt mycket!!! :)

2009-01-24 @ 17:55:31
URL: http://alwaysinmymind.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback