myskväll

älsklingen är nere och handlar cocosmjölk. vi ska göra thaimat (: köpte hem en mix med satay från thailand och det ska bli himla spännande och se hur det smakar. om det är lika gott som på deras restauranger (:

medans kycklingen marineras ska vi baka äppelpaj tillsammans och sen äter vi och efter det packar vi ihop oss, äppelpajen och två av katterna som ska bo hos mamma när vi är i österrike! kommer kännas tomt utan dom! men det går ju fort med en vecka! och mamma myser med dom mycket (: sen blir det mysig fika hos mamma och sen åker vi hem och tar det lugnt innan det är dax för sängen!

har tänt rökelser här hemma från thailand. jag älskar det. det lukar ju så himla gott! katterna är nyfikna på vad det är som ryker och sitter och tittar på den (: söta!

har precis fyllt i lite i min kalender också. känns skönt att få en överblick. och ha koll på allt. jag är snurrigast i hela världen om man säger så. en kalender är bra för mig (;

bredbandsbolaget måste sålt vårat hemnr till massa företag..! det ringer 4 st olika varje dag.. och jag kan inte snäsa av dom. varför skulle jag lixom? vissa blir ju irriterade när telefonförsäljare ringer.. men jag babblar på och tillslut börjar dom ringa tillbaka varjedag! kanske är för trevlig.. har bokat upp mig och alex på nått jäkla möte som vi ska gå på också.. fattade inte vad det var.. måste lära mig att säga nej! gah.

nu kom alex tillbaka! så jag ska sätta igång och marinera kycklingfiléerna!

hoppas ni har och har haft en bra dag! vi hörs (: puss&kram!



I love you honey



Kommentarer
Postat av: Johanna

rökelser är verkligen mysigt. en kväll med god doft, tända ljus, en stor kopp te och ett varmt täcke, det är svårt att slå :)



vad fint att du är en tjej som talar med telefonförsäljarna - jag var telefonförsäljare en kort period (aldrig mer!!!) och man blev så glad när någon småpratade lite med en... :)

men - du har rätt, du måste lära dig säga nej till dem :D



ha en toppenkväll, puss&kram

2009-01-15 @ 20:05:18
URL: http://alwaysinmymind.blogg.se/
Postat av: Annica

Registrera dig på Nix så blir du av med dem, dock inte alla men de flesta.



Hoppas ni får det trevligt i Österrike



Kram

2009-01-15 @ 21:46:59
Postat av: Jennica med vit inredning

Nee usch, hatar telefonförsäljare! haha skulle aldrig kunna va trevlig ;)

2009-01-15 @ 23:13:00
URL: http://catylicious.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback