mysdag

idag vaknade vi runt tio och jag kände inte alls för att träna, så det blev en mysig frukost tillsammans med tända ljus och sen satt vi vid datorn en stund innan älsklingen dammsög och sen åkte hem till sina föräldrar. jag är superseg idag och har bestämt mig för att ha en mysdag hemma med mjukisbyxor, tofflor och en slarvig knut i håret. funderar på att lägga mig i badet snart och bara mysa. skönt! lite inpackning i håret, ansiktsmask och fila fötterna. hara alltid ett litet hemmaspa på lördagar. har redan hämtat upp symaskinen från källaren och satt mig och sprättat upp bebisbyxorna som jag ska ha som mönster sen. tyget som jag ska ha till hjälm mössorna har äntligen kommit och nu väntar jag bara på det färgglada randiga velour tyget till byxorna (: ska bli så kul att få sätta igång!

funderar på att ta ner det vita skynet och sy det.. men först ska jag ta det lite lugnt. är sugen på att se en film. och rensa lite i ena köksskåpet. bara småpyssla idag alltså. nadia var tvungen att jobba, så vi får se när hon kommer om hon inte jobbar jättesent. annars blir det myskväll med mitt hjärta <3 och det är inte fy skam :D ska laga middag tills han kommer hem. det blir ugnsbakade kycklingfiléer med pesto och mozarellaost. hittade receptet i en av mina elle mat och vin. juste skulle ju slänga upp receptet från igår också. får göra det snart (:

inne på min andra dag med detoxen och det känns verkligen skillnad. mycket gladare och inte alls så tung u huvudet som jag annars kan vara. riktigt skönt! så det här ska jag minsann göra fyra gånger om året som är rekomenderat (:

ska pyssla vidare nu. vi hörs senare. ha en jättemysig dag! puss&kram <3



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback