jag ser bara dig.

och vi har haft film maraton, sista filmen, jag grät, den var så stark. har haft den så länge men aldrig vetat att den var så bra. den borde alla se. Capricciosa. helt enkelt en galet bra film. mycket känslor. phew.

kvälen har varit jättebra, mysig, underbar. allt bra. vi har ätit chips, godis, jordnötsringar och glass. en riktigt tjejkväll alltså (: med ansiktsmasker osv. tända ljus och apfula i våra pyjamaser som det är knän på och håret står åt alla håll och kanter. jag älskar att vara med my. allt är vi. så avslappnat. precis som det ska vara. helt klart en av de finaste vännerna jag någonsin haft. väldigt glad att du finns <3

hjärtat ringde för någon halvtimme sen, han saknade mig. jag saknar honom och jag längtar så mycket tills han kommer hem imorgon och kryper ner i sängen brevid mig och säger "jag älskar dig" och pussar min på pannan och stryker mig i håret. det är det bästa på hela dagen. få se honom igen. det är att uppleva ren lycka. äkta kärlek. den är så stor. känslan tar alldeles för stor plats i min mage, i mitt bröst. jag pratar kärlek, jag andas kärlek, jag ser kärlek. jag ser bara dig. underbara liv. underbara älskade alexander. älskar oss. du & jag är precis så som det alltid ska vara och alltid kommer vara.

nu ska jag bädda rent i sängen. sen ska jag krama om my länge innan vi säger god natt för fjärde gången den här veckan. imorgon är det måndag och vi ska träffa både tessan & helena. fika. sen ska vi åka till stan och söder. och springa second hand rundor. om det blir fint ute, ska vi grilla på kvällen. mysigt!

sov så jättegott. puss&kram <3

ni måste gå in och lyssna. jag älskar den här låten alive med sofia loell. fast hon har gjort många fler bra låtar.



Kommentarer
Postat av: Mysan

gumman, med dig så kan man vara sig själv och jag trivs i ditt sällskap älskade vän. Sminkade eller osmnikade, du är också en av mina absoluta bästa vänner och jag älskar dig, forever and ever<3

2009-06-15 @ 01:49:51
URL: http://mysackan.blogg.se/
Postat av: Helena

Har haft? jag hoppas att hon är vid liv än =P

2009-06-15 @ 12:18:50
URL: http://sjoborg.blogg.se/
Postat av: ღDesignByMillyღ

Hejsan!

Kikar in..



Hoppas att du har haft en underbar start på nya veckan!



Kram Milly ღ

2009-06-15 @ 17:54:46
URL: http://designbymilly.blogg.se/
Postat av: Emma

Håh! Du får mig att tro på kärleken igen, med dina fina ord om dig och maken. Tack för det!

2009-06-15 @ 18:40:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback