det förra livet - ett avslutat kapitel

ni vet ju att jag inte alltid varit den här positiva tjejen som jag är idag.. och det skrämmer mig hur jag har varit. hur långt nere jag befann mig. läste ur min gamla blogg.. tänkt att jag mått såhär.. ):

"sömnlösa nätter. trycker i mig sömnpiller som har en lam effekt på min kropp, dom hjälper mig knappt. har nog blivit imun. när ska jag vakna upp ur denna mardröm. när ska jag resa mig upp igen.. orka klara av. känner mig så jävla tom. det ekar i huvudet när mina röster skriker på nätterna. känns som att jag ska gråta ut mina inälvor. det kommer smygandes när jag sitter ensam. när ensamheten ekar i min skakade kropp. skulle jag varit frisk skulle jag orka. nu orkar jag inte. undrar om någon förstår min smärta i bröstet. snuddar man vid min själ kommer man känna den. help meee."

och här måste jag varit typ psykotisk?!

"adolf luktar på spyfläkarna på mina mjukisbyxor. han undrar nog varför matte är så äcklig. haha. men jag orkar inte byta. har spytt ångest hela dagen. i min rosa glittriga hink, den är alltid trogen. jag är iallafall inte helt äcklig idag, har en rosa finstickad kofta på mig och min fina spetskrage, en svart satin rosett i håret och så jag jag målat naglarna röda. babydolligt va!"

"lever i en dimma av mediciner, men det är skönt att få komma bort från min tillvaro. fyfan. att blanda lugnande med sprit är inte bra, men det är skönt. känner mig som en jävla knarkare. kanske är påväg att bli det också. ett vandrande apotek. snart slår det. snart. då försvinner jag in i dimman igen och vi håller varandra i handen och somnar utan krav, utan måsten, utan ångest. nu är det bara du och jag och dimman.

jag och min kårnulf sitter på balkongen och äter chokladkaka och sväljer ner valium med cola, sen tar du min hand och viskar att allt blir bra snart, sen somnar vi i varandras armar - igen. dagarna går och dom ända som finns nu är du och kårnulf. vi svävar över våra kroppar nu. det finns en doft av allt mörker, allt är kallt och blött.. så skönt att glömma. så skönt att inte känna någon panik. underbart. men egentligen farligt. jag lever farligt nu." (det här har jag tagit från en bok, så jag har alltså inte gått på valium (; alltså det här stycket..som är markerat med tjock text.. så nu vet alla det och slipper undra :D)

"det ihåliga hålet i min själ fylls med massa aktiviteter dagarna i ända. idag har vi vart och storhandlat, jag hade mina rosa mary janes och min rosa tyll kjol på mig. rosa diadem, mitt rödablonda hår, såg verkligen ut som en candycake. tss.

har sån sjuk ångest. piller hjälper inte. inte ens för många. usch. men snart går det över. har iallafall inte skurit mig. är lite stolt över mig själv. istället får det bli ett gummiband. aj. men det hjälper.. skumt."

"det ihåliga hålet i min själ fylls med massa aktiviteter dagarna i ända. idag har vi vart och storhandlat, jag hade mina rosa mary janes och min rosa tyll kjol på mig. rosa diadem, mitt rödablonda hår, såg verkligen ut som en candycake. tss.

har sån sjuk ångest. piller hjälper inte. inte ens för många. usch. men snart går det över. har iallafall inte skurit mig. är lite stolt över mig själv. istället får det bli ett gummiband. aj. men det hjälper.. skumt."

och här hade jag precis börjat älska alexander..

"min kropp fylls av en harmonisk känsla. blicken du gav mig kommer jag spara i mitt hjärta förevigt. blir varm i hela kroppen när jag tänker på dig. mitt liv snurrar runt dig du är den finaste människan jag någonsin sett. hela dig. jag älskar dig så otroligt mycket, och det har jag fått bevisat för mig själv så många gånger nu. det är precis som du sa, jag behövde få inse, få en panik känsla i kroppen för att förstå hur mycket jag vill vara med dig. hur du gör mig komplett. du tårkar mina tårar du ler mot mig och säger att livet faktiskt kommer bli bra igen. och med din hjälp vet jag att jag kommer nå dit snabbare än någonsin. mitt hjärta brinner för dig, det kommer brinna för dig tills du blåser ut elden. att du kom in i mitt liv är det bästa som hänt mig. jag älskar dig min fina alexander

du hittade mig, och jag fastnade för dig, nu är jag fast. för jag vill vara det. "


USCH, blir helt nere av att läsa det här. gissa om jag är GLAD att jag mår som jag mår idag (: vilka framsteg! är så otroligt glad för att alex orkade stanna hos mig. under det första året var jag såhär.. skum. tack för att du finns i mitt liv, underbara alexander <3



Kommentarer
Postat av: Johanna

åh gumman! det där gjorde ont att läsa, fy blev helt tårögd. du är så jävla stark som tagit dig upp ur det där, jag kan inte förklara hur stolt och glad jag är över att du gjort det!



<3<3<3

2009-03-27 @ 15:39:59
URL: http://ordsamling.blogg.se/
Postat av: Anonym

Har du skrivigt en bok? :O För jag har för mig att "jag och min kårnulf sitter på balkongen och äter chokladkaka och sväljer ner valium med cola" finns med i någon bok eller inbillar jag mig bara? :)

2009-03-27 @ 15:42:23
Postat av: fanny

johanna: tack finaste. inte bli tårögd :( jag blir så ledsen när jag minns hur dåligt jag mådde. och faktiskt se vilka enorma framsteg jag gjort på kort tid. tack för att du finns <3

2009-03-27 @ 15:46:57
URL: http://pinkpills.blogg.se/
Postat av: fanny

anonym: haha, nej, men den boken är bra :) en av de bästa jag läst. den snutten är från boken, som tur är, för valium är inget man vill stoppa i sig ;)

2009-03-27 @ 15:47:30
URL: http://pinkpills.blogg.se/
Postat av: P

Åh...jag fick en knut i bröstet av det du skrev. Men jag vet att du är så otroligt mycket starkare nu, och vid den tanken löses knuten upp igen. Jag blir glad.



Visst är det bra i alla fall att man skriver ner sina tankar. För även om de är jobbiga, ledsamma, hemska att läsa så har man något att spegla sig mot. Om man tvivlar, kan man gå tillbaka till sina gamla tankar, för att se att man faktiskt blivit så väldigt mycket starkare!



Ta hand om dig! Du ger mig styrka. ( ;



Kram

2009-03-27 @ 18:17:50
Postat av: Lucy.

Ja jag blev också förvånad när jag läste det där om Kårnulf, för det är ju från boken påtänd.

2009-03-27 @ 18:20:19
Postat av: fanny

Lucy: nej, det är inte den boken.. den heter kårnulf som jag skrev om :) påtänd har jag nog inte läst.. är den bra?

2009-03-27 @ 18:21:54
URL: http://pinkpills.blogg.se/
Postat av: P

Jag blir också så inspirerad att skriva själv...



Snart blir det let´s dance för fulla muggar! Då lever jag mig in i dansens värld. Då blir jag också dansprinsessa...

2009-03-27 @ 18:23:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback