home sweet home.

eller ja, sweet och sweet. det ser ut som ett KAOS! (: bättre snart, när vi fixat klart inne i arbetsrummet. (som är 3 kvm) haha. litet, men oj så mysigt det blir (: har precis kommit hem från kungenskurva. vi gick på IKEA. och granit! älskar granit. köpte massa fint. hela kalaset gick på 2000 kr exakt. sen kommer det lite till, typ golv osv. lister och brädor som vi ska fästa på väggen för att luta skrivbordsskivan på! (:

jag ska rota igenom allt i kassarna nu och sen börjar jag med middagen, vi tryckte i oss varsinn burgare i farten, så det blir nog middag lite senare.

hoppas ni har det bra, och mår toppen? (: jag är på jättebra humör! vill också tacka för alla fina kommentarer och mejl som dimper ner varje dag. ni är så otroligt snälla! jag har inte hunnit svara, men ska göra det såklart! så ni inte tror jag skiter i er (;

ha en jättemysig kväll nu, puss&kram <3



den här fick vi med oss från fyndet för 199 kr istället för 399 kr. inte en skråma på den. inte ens ikopplad, wiie. den ska vi ha i vardagsrummet eller i arbetsrummet, får se!



Kommentarer
Postat av: Erica

Du går in på sthlm´s län - Norrtälje kommun :) Sen grindvägen 30 a :D

2009-03-29 @ 19:02:58
URL: http://yulla.blogg.se/
Postat av: Sandra

TV:n var det ända som var på, kunde inte missa Robinson ;) Annars var det tända ljus. Ska bli spännande att se hur ni får det, du är så duktig på att göra fint :)

Kramar

2009-03-29 @ 19:07:01
URL: http://mittnyahem.blogg.se/
Postat av: Sandra

Aaa jag längtar så extremt mycket till lägenheten ;) Då får man leva ut sina idéer äntligen :)



Det tycker jag absolut, det va jätte längesen. Kul att få se hur ni bor ;) Det är ju så fint på bilderna så kan tänka mig hur fint det är på "riktigt".



Kraaam

2009-03-29 @ 20:40:54
URL: http://mittnyahem.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback