en jättemysig kväll.

precis som jag trodde så blev kvällen jättelyckad! och maten god, även fast det tog lite längre tid än vad vi planerat med.. vi ställde fram en godisskål som vi mättade oss lite med innan vi fick mat i oss (: vi åt middag, efterätt och spelade yatzy, tittade i fotoalbum och pratade (såklart..) vi ska förbi dom imorgon, killarna ska spela playstation 3 medans jag och helena roar oss med annat (: äter nog middag där också! men på dagen ska vi träna och städa/rensa. så skönt att bli av med massa saker som bara ligger.. (:

vi körde hem dom, när vi släppte av dom vid tåget och regnet öste ner ringde jag helena och så körde vi hem dom. mysigt att åka bil när det regnar. lyssnade på lugna favoriter och höll älsklingen i handen <3 sen när vi kom hem så plockade vi iordning och städade i köket, bäddade upp sängen, tog bort sminket och borstade tänderna. sitter i min mysiga pyjamas och längtar i säng! ska bara lägga upp lite bilder (:

hoppas ni också haft en mysig fredagskväll. så skönt med lite sovmorgon imorgon, sen åker vi till gymmet efter frukosten.

här kommer lite bilder från ikväll (:











Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback