onsdag!

hej allihopa! hoppas att ni sovit gott! det har jag! somnade tidigt och vaknade utvilad när klockan ringde vid sju. idag ska vi på begravning och det är inte någonting man sett fram emot direkt.. men ett fint farväl känns viktigt och det ska vi ta idag. sen ska vi äta på en liten mysig restaurang som heter lillstugan och sen blir det fika efteråt med familjen.

himlen är klarblå idag och solen skiner. och jag har ingen aning om vad jag ska sätta på mig.. jag är en färgglad person när det kommer till kläder.. och man ska ju ha svart på sig.. och dölja axlarna. så jag får rota igenom kläderna sen när sminket är lagt, duschade innan frukosten, så det var skönt (: alexanders lillasyster hade köpt med sig lyxig nyttig mussli till oss. smakade den nu vid frukosten och den var jättegod. dinkelflingor, sesamfrö, solrosfrön.. ja allt. riktigt god!

ikväll blir det bara lugn och ro, mys här hemma, bara jag och älsklingen. kramar och bara vara nära. titta film, fika och mysa! <3 sista lediga kvällen nu innan han börjar jobba igen imorgon kväll.

snart börjar mina studier igen och jag blev överlycklig när jag hittade mina svenska B böcker hemma hos mamma.. böcker är ju som ni som pluggat inte helt gratis (; så det var skönt. men svenska B läser jag i höst och nu står samhälle och psykologi A på tur. ska bli riktigt intresant med psykologi. jag fick MVG i engelskan och det känns jättebra! (: så nu känner jag mig riktigt peppad till att fortsätta plugga och lägga ner ordentligt med tid på det! jag ska få bra betyg, och gör man sitt bästa, ja då ska man vara nöjd, minst sagt! gymnasiebetyget hänger med hela livet! jag kämpar gärna nu och har det bra sen (:

ska dricka upp mitt te nu och sen stoppa i linserna och sminka mig. hoppas ni får en bra dag denna onsdag och att solen skiner på er också! ta hand om er så hörs vi senare ikväll.

puss&kram <3



Kommentarer
Postat av: Erica

Begravning kan vara bland det värsta. Skickar en tanke till dig idag!

2009-05-13 @ 10:03:41
URL: http://yulla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback