höstmys

sitter in virad i en mysig fleecefilt från h&m home. jag myser för fullt. massa ljus är tända runt omkring mig, mysbelysningen är tänd och lugn musik och pratar med världens bästa my på msn. ska snart gå ut i köket och göra en kopp te, fast först blir det en skönt och varm kvällsdusch och bädda rent i sängen! sen ska jag bänka mig i våran mysiga soffa med en kopp te, en macka och titta på en film <3 älskar mysiga hemmakvällar. nu är det bara älsklingen min som fattas, bara tre nätter kvar. sen blir det myspys! vi ska absolut gå på en mysig höstpromenad tillsammans. hoppas på sådär fint soligt väder när det lyser på alla vackra löv ute. awesome!

när hösten är här, smyger sig mitt inrednings intresse på. jag vill dona och fixa här hemma. vet att jag tjatar om köket, men ÅH. det kommer bli så fint. längtar så himla mycket. nu när han är ledig ska vi åka och beställa köket (: ska bli riktigt mysig att stå och pyssla och renovera. och framförallt laga mat i ett NYTT kök. underbara känsla!

nej ni. ska ta och duscha nu och hoppa i pyjamas och tofflor, göra en kopp te och välja film <3 hörs vi inte mer så hörs vi mer imorgon! en bra dag imorgon. plugga, träffa saga <3 och på kvällen kör jag ett spinningpass på en timme, hem och duscha och sen är det ju premiär för husfruarna. det går bara inte att missa (:

ha en jättemysig kväll nu! ta hand om er<3 puss&kram.






Kommentarer
Postat av: Älin

fanny, premiären var förra tisdagen!? :)

2009-10-05 @ 23:25:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback