tröttmössa (:

jag ligger och huttrar i sängen med laptopen i knät och med hoodie på mig med luvan på huvudet, man håller ju värmen bättre med nått på huvudet ^^ är frusen för att jag är så himla trött och det ska bli riktigt skönt att krypa ner i sängen på riktigt snart, i min bästa bästa pyjamas och bara mysa! åh. jag ska nog ligga på spikmattan i kväll. känns som att min rygg behöver det. märker sån skillnad från när jag inte legat på den bara på någon dag!

har precis ätit middag, idag har jag ätit frukost vid 06:30, lunch vid 09:40, lunch igen vid 12:45, glass på mcdonlads vid 13:45 och mellis vid 15:00, och middag vid 20:15 haah. idag blev det mycket mat i maowen och den är happy happy. och jag befinner mig i matkoma ^^

imorgon jobbar jag ett riiiktigt långt pass med en halvtimmes rast. börjar kvart i nio och slutar tio på kvällen. kommer sova gott sen vill jag lova (:

ach, jag är för trött för det här! har nya bilder på köket iallafall, dom ska ni få se (: imorgon åker nog fläkten upp också. whi.



skafferi längst hittåt och imitten där det är tomt ska ett kylskåp stå. sen är det lådor längst ner i högskåpet för inbyggnadsugn och micro. vi valde en inbyggnadsmicro med massa special grejs. hade fungerat som en ugn, men vi hade lyxproblem och valde både ugn och micro som var som en ugn. hah. i-lands jag vet ^^



vi valde att ha utdragningsbara lådor i skafferiet, så man kommer åt alla. först hade vi tänkt ha sån som man drar ut alla lådor på samma drag, men hon på ikea sa att den var jätte ranglig och visade oss, så det blev några tusen dyrare, men ett stabilare kök lixom ^^ vi är jättenöjda!




Kommentarer
Postat av: Alexandra

Inte kul att köra en långpass och inte få någon långrast.Hoppas du inte blir sjuk nu.Köket ser fin fint ut.

2010-04-28 @ 22:44:29
URL: http://www.alexoslillavrld.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback