glöggfest

god morgon! (: sovit gott? jag sov som en prinsessa. jag och älsklingen sover påtok för lite, det är ju så himla mycket mysigare att vara uppe och gosa! men ikväll ska och kommer vi sova tidigare. hoppas jag för vi ska på glöggfest hos hans tjejkompis. ska bli jättekul att få träffa mer av hans vänner, den grabben har en stooor bekantskapskrets. och det tycker jag är jätteroligt! jag har inte många vänner, några och jättebra, men jag är otroligt social och älskar att röra på mig, så att få tillgång till fler vänner är ju bara en bouns (; vi ska som sagt dit ikväll. tänkte springa ner på stan och shoppa en julblomma till henne vi ska till. känns bra att ha med sig nått.

vid halv tre ska jag vara på skandiamäklarnas kontor med alexander och skriva papper med köparen, vi kommer får mer än 100.000 kr var efter alla avdrag och det känns otroligt roligt att vi faktiskt har höjt lägenhetens värde med 450.000 kr på lite renoveringar. vi är happy happy (: sen åker jag och möter upp sebastian och äter middag.

nu på morgonen blir det råpluggning. jag har försummat skolan en hel del, det är bara massa rosa moln och fjärillar i magen på mig, svårt att koncentrera mig. sen är det så mycket mysigare att sitta och tänka på honom, hehe.

får ta med kameran ikväll och fota lite. jag vet precis vad jag ska ha på mig. jupp. hoppas ni får en kanon dag allihopa! det lovar jag att jag ska ha! <3 massa kärlek puss!



planlösningen på huset <3




Kommentarer
Postat av: kajsa

du verkar ha en underbar tid framför dig fanny (: vill bara berätta att jag tog körkortet igår. är så glad över det!!!

2010-12-08 @ 09:57:15
Postat av: Hanna

Härligt med lite cash! Det gjorde ni bra!

2010-12-08 @ 15:57:17
URL: http://graficum.se/blog
Postat av: Doris

Åh din energi är underbar! Jag blir peppad och glad för din skull.



Inspirerad av dig har jag försökt se saker positivare denna vecka och fast det är mycket tufft som händer i mitt liv har jag klarat det so far.



2010-12-08 @ 21:07:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback