klubb 360

god morgon lördag! (: vi har levt kollektiv här i natt, härligt att vakna upp fem stycken bakfulla glada människor i en liten lägenhet, känns nästan som på mellanstadiet när alla sov på golvet hullerombuller. mys (; vi ska strax äta frukost. luktar kaffe i köket, hu. sånt klarar jag inte av. men te blir bra och är snällt mot magen (: gick ut i köket nyss och gapade som en fågelunge mot älsklingen och sa "hungrig mata mig" hehe. snart frukost! idag ska vi bara ta det lugnt, åka till stan och titta runt och kanske köpa klart de sista julklapparna. måste kolla i alla påsar vad det är jag har köpt. ingen koll alls. hur som helst, stan idag och ikväll kan jag tänka mig att vi bänkar oss framför en film. alla är ganska slitna.

vi hade hur kul som helst igår. på älsklingens fb står det "Haft min absolut härligaste, roligaste och skönaste kväll ute någonsin med min fästmö Fanny, aldrig dansat, skrattat och haft så här roligt någonsin ute!! ♥" och jag har nog aldrig dansat så mycket, vi var svettiga och helt anfådda. det är så jävla kul att dansa med sebastian. vilken tok! haha. älskar allt med honom <3 vi var iallafall på klubb 360. vi blev ett gäng (: förfestade hemma och sen gick vi ut vid 22 tiden. kul kul kul. basse fick rädda mig från runt sju st som försökte dansa iväg med mig,. dom slet i oss. jäkla typer.. sen åkte vi hem, gick till grillpalatset och åt hamburgare. mums. jag och älsklingen ramlade i en snödriva. kul att vara bus (; var helt blöta. var skönt med en varm dusch när vi kom hem.

ska sminka klart mig nu. jag är superpigg idag, vaknade vid sju med älsklingen och tyckte att vi skulle gå ut göra snöänglar, det tyckte inte han :P men myste det orkade han (: sen somnade vi om gott.

hoppas ni får en jättebra lördag! vi hörs lite senare! massa pussar <3





Kommentarer
Postat av: Hanna

Är ni förlovade?! Grattis i efterskott!:D

2010-12-18 @ 12:48:06
URL: http://graficum.se/blog
Postat av: Petra

Hej söt!



Glad jag blir för din skull! puss

2010-12-19 @ 11:14:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback