case 39

god kväll vänner (: har precis bänkat mig här vid datorn, gjort te som jag sitter och slurpar på och ska snart sätta på filmen case 39, den verkar riktigt bra och läskig när man ser trailern! ← så den ska få underhålla mig i 1,40 min innan jag fortsätter räkna matte (: ikväll blir det tidigt i säng! ska nämligen upp imorgon och gå till skolan som börjar kl 11. ska bli kul! sen hem och tvätta, packa och färga håret. för jag ska ut på äventyr till gosegumman (; blir borta i skånetrakterna i två dagar och det ska bli riktigt mysigt! som jag läääängtar! det blir shopping i danmark också och dom har ett riktigt bra utbud när det gäller kläder (:

var på granit idag också med alle, blev lite besviken när jag fick syn på ljuskorgarna. dom var inte alls av stål som jag trodde utan havsgräs(!?) eller vad tjejen i kassan svamlade om, haha! så det blev två värmeljushållare och en annan ljuskorg, som jag gillade mycket bättre! alle tycker jag har bra stil. och jag får nog hålla med honom (om man får skryta!?) jag älskar inredning och det blir bra, mycket bra. tänk om man hade överflöd med pengar. jamenar, ideérna finns det miljontals av, men pengarna är ju problem när man inte har ett jobb, jag hoppas arbetsintervjun går vägen näst nästa torsdag! heja! då ska det shoppas inredning! mm (; bla. en vit glansig ryamatta från bolagret. hjälpte ju min vän jimmy med inredningen till hans nyköpta bostadsrätt och då blev just valet den mattan, som jag blev riktigt avundsjuk på (; den ska inhandlas! finare än dom på mio som går lös på 3,500.

ska hoppa ur jeansen och i ett par behagligare mjukisbrallor, eller kanske till och med gå snäppet längre och dyka i pyjamasen nu? (: hoppas ni får en mysig kväll! vi hörs mer imorgon! sov så gott sen. nattipussar <3



den minsta korgen blev det! i zink?! den är inte svart iallafall som det ser ut på bilden! det får plats 150 värmeljus i :D de ni. ska fota imorgon så får ni se en riktigt bild, och sen ska jag ju fota håret och väskan och nitarmbanden som jag köpte (önskan från söta marielle) (:



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback