myskväll.-

sitter och mumsar på pimpim. gott! det var mitt favorit godis när jag var mindre (: har precis slukat tre tacos. pontus tyckte det var kul att se mig äta för dom sista dagarna har jag knappt ätit någonting alls. blir väl så när man inte mår hundra. har precis valt film också, det blev the hunting in connecticut. har hört att den ska vara bra (: blir alltså film och sen sova! är trött. även fast jag sov ganska länge idag! imorgon blir det lyra, sen stan med biljard och fika och sen hem till mig och alexander och kissarna! ska väl ta ner julstjärnorna så småning om också, det var väl idag? men jag tycker det är så mysigt att ha dom tända, det är ju forfarande ganska mörkt ute. imorgon kväll blir det massa mys! jag tänkte bada, ha lite hemmaspa. läsa twilight boken nr tre, baka bröd hade varit mysigt och bara mysa runt hemma i myskläder, raggsockor och ha massa levande ljus! <3

nu ska vi kika på film så.. (: vi hörs imorgon igen! ta hand om er och ha en jättemysig kväll <3 puss&kraaam!



här sitter jag nu ^^



Kommentarer
Postat av: anne

miss U

2010-01-14 @ 13:11:26
URL: http://flattering.blogg.se/
Postat av: Doris

Jag är ledsen om jag låtit hård när jag kommenterat, har bara blivit lite provocerad för det har känts som du försöker framställa allt så otroligt perfekt och fantastiskt, kanske för att du VILL tänka positivt, men för mig har det känts omänskligt. Livet är ju upp och ner liksom.



Sen är jag väl svag i mig själv som låter det provocera mig. Men iaf. Jag önskar dig allt gott för jag tror du är en fin tjej med stor potential!



2010-01-14 @ 14:16:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback