tända ljus

åh mysmorgon! jag bara älskart! sitter och dricker varm choklad och har tänt massa ljus, det blev ljuskällan när jag gjorde frukost, bara massa tända ljus, mysigt och vänligt för trötta ögon! idag är jag dock piggare. och energin är tillbaka! idag känns det som att jag även kan le utanför och inte bara på insidan (: sov riktigt gott! och katterna har varit snälla i natt, inte busat allt för mycket!

idag är jag "ledig" efter jobbet. det är inte alla dagar jag är det (: imorgon jobbar jag efter jobbet igen. kombinerar 4 jobb eller rättare sagt 5 jobb just nu. hej och hå! så jag och Ia pratade om att vi skulle gå och äta ute ihop. får se hur det blir. annars åker jag hem och slappar, bloggar och tittar på film! har myskväll helt enkelt. ♥ och det låter riktigt bra i mina öron (:

snart ska jag åka och köpa min macbook också. har fått ihop alla pengar till den, jag var bra på att ta saker på avbetalning för några år sen, men aldrig igen! här köps det kontant! så nu är den ihopsparad som sagt (: ska bli jättekul att få en helt ny fin vit mac. jag är väldigt ovan vid mac, men har bara hört bra om dom. så litar på ryktet ^^ just nu sitter jag vid alexanders dator och det är skönt att ha en stationär dator med, så funderat på att spara ihop till en med. vi får se. det finns alltid hål att stoppa pengarna i (:

idag är det mindre än 11 veckor kvar till jul. jag blir varm i kroppen av bara tanken. så mycket mysigt vi ska hitta på fram tills året är slut. massa mysigt som är inplanerat! opera, julkonsert, chokladprövning, ståuppkomiker besök med middag, london med mysan med musikal och shopping och mys, julmarknader, julbord, pulkaåkning (förhoppningsvis om snön kommer) långa kvällspromenader, julpyssel, julbak, handla julklappar, fira julafton hos mamma och se på fyrverkerierna på nyår. längtar efter allt! ♥

ska hoppa in i duschen nu och sminka mig osv osv. brukar alltid ha duschtiden till att välja kläder, alltså jag väljer kläder i huvudet medans jag duschar (; det är kul att ha ett jobb, känns roligare att ha fina kläder då. borde faktiskt börja med dagens outfit, för jag har fått massa beröm på jobb om min klädstil. kul sånt blir man glad av! (:

ha nu en jättemysig och bra onsdag! blev glad när jag kom på att det var onsdag och inte tisdag som jag först trodde! ska bli riktigt mysigt med helg! ♥ vi hörs senare! puss&kram!





Kommentarer
Postat av: Doris

Alltid lika mysigt att läsa din blogg på morgonen. Och jättejättesöt bild på dig <3 världens finaste insida- och utsida har du gumman! Blir helt varm i kroppen när jag läser om allt mys du ska göra framåt juletid =D Ha en bra dag på jobbet!

2010-10-13 @ 07:57:32
Postat av: Jennica

Christopher har en Mac och är nöjd, själv fattar jag inte ens hur man klickar ner en sida ;) Haha! Hoppas din dag är bra hjärtat! <3

2010-10-13 @ 18:02:00
URL: http://piecesofjen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback