tapas och mys

det blev en riktigt mysig kväll igår, vi möttes upp, gick till nog den mysigaste restaurangen jag varit på någonsin, vilken härlig burrig inredning, det gick mest i rött och på väggarna var det tegel, massa levande ljus överallt och dov musik. ja, verkligen mysigt! det var en smakupplevelse det där med tapas också. jättegott! och roligt att få pröva på så många olika rätter. vi beställde in tre st var och det var lagom tycker jag (: tack för igår gumman!

när jag kom hem blev det te, mys med kattorna och sen sova. är jättetrött fortfarande, och hade verkligen velat sova en timme till.. kanske kanske..? får se. ska in till stan och köpa ansiktsvatten från clinique och även shååpa på body shop. har 300 kr i presentkort. och en hundra lapp som går ut den 9 okt.. lika bra att passa på! jupp!

senare idag blir det jobb. jag hoppas jag kvicknar till ^^ sitter mest och jäspar så det känns som käkarna ska gå ur led. hu. jag är på riktigt pysselhumör också. vill sy någonting. skapa, pilla, fixa. har massa planchdesigner som jag har funderat ut i huvudet. och vill få igång min egen dator nu (tur att vi har fler än en dator här hemma) jag har råkat sätta ett lösenord på min egen dator och har glömt bort det. haha. klumpigare får man ju leta efter :O jag ska hur som helst köpa en macbook strax.. men det är ju bra om man får upp datorn och kan sälja den. ibland blir man ju galen på sig själv (; hur som helst photoshop finns på min dator och det behöver jag komma åt.
ska väl ta och peta i mig lite frukost och komma in i duschen. idag är det ett riktigt höstväder ute. blir mysigt med uggs och stickad kofta under skinnjackan. mysigt! vad ska ni göra idag? jag hade tänkt att kolla på en film ikväll. var ganska längesen jag tittade på film här hemma.. okej någon dag sen. men någon sån där mysig tjej film, romantisk komedi, måbra film. och läsa topphälsa och dricka lite för mycket te (: och ha massa ljus tända. det låter som en jättebra måndagskväll, tycker ni inte?

ha en jättemysig dag nu och var rädda om er. massa kramar! <3



när vi bodde hemma hos mamma. var det här vårt vardagsrum. har tänk på det flera dagar nu. tycker det var så himla mysigt här och sitta och fika på kvällarna, dricka te och äta mackor och titta på film.



Kommentarer
Postat av: Anonym

Åh tapas :) Det som är så jäkla gott :D

2010-09-27 @ 16:59:33
Postat av: J e n [fotografi] - Fotograf i Västervik

Ni har ju jättemysigt nu med gumman min! <3

2010-09-27 @ 21:37:36
URL: http://piecesofjen.blogg.se/
Postat av: Kuno

Tapas är så mysigt ja! Jag känner på mig att du är en typisk tapas-mysare =) Härligt att du också gillar hösten =) Och vilken spännande matta ni hade där ni bodde innan!

2010-09-28 @ 21:33:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback