sunshine

underbart väder ute, men jag sitter inne och pluggar! ska ge järnet idag så jag kan hitta på någonting roligt imorgon (: funderar på att åka till stan och käka glass i kunsträdgården. åka in och kolla i affärer och bara mysa i solen. helt udnerbart att vara ledig efter så många dagar jobb på raken! jobbade både lördag och söndag. men helgen har varit väldigt mysig iallafall (: i lördagss grillade vi ju, jag, älskling, alexandra och jon. jättemysigt var det! igår efter jobbet mötte älsklingen upp mig och vi åkte vill heron city och åt taco de lux tallrik på tacobar och sen gick vi på bio och såg "min låtsas fru" riktigt bra film, blev många skratt (: sen åkte vi hem och fikade med tända ljus, tog det lugnt, fick väldigt mysig fotmassage innna vi somnade. åh!

ska fortsätta plugga nu! vid sex ska vi åka till alexandra och hennes sambos mysiga lilla hus och grilla (: dom hyr en liten stuga 20 min från där vi bor. så hon ringde och frågade om vi ville komma över! ska bli riktigt mysigt! vi lär bli där hela kvällen!

hoppas ni mår underbart! (: jag har lite ångest över att sitta inne en sån fin dag. men det är bara att bita ihop. för plugga det gör jag för framtiden och jag vill vidare utbilda mig. jag måste tänka på det. annars blir jag för omotiverad (;

ta hand om er (: puss&kram!



pannkakstårtan jag överraskade älsklingen med häromkvällen!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback