film och mys

god kväll allihopa (: hoppas ni mår jättebra! och har haft en bra dag. vi mår bara bra och har haft det bra idag. mycket vila jag har varit tokigt trött. men nu är jag mer allert (; och det är bra för jag tänkte ta nattmatningen inatt så älsklingen får sussa. han ska nämligen fortsätta sin intensiv kurs med körkortet som blev avbruten när mitt vatten gick och vi hamnade på sjukhuset ni vet. nu har vi båda skrivit in oss på körskolan. och eftersom sebastian har lättare i sitt jobb som han har fått härnere så prioriterar vi hans körkort nu. jag ska börja köra om ett par veckor och det ska bli så kul :D hoppas det går bra (: men det tror jag har kört en hel del innan. så imorgon vid sju kör han första lektionen här i linköping!

idag har vi varit på stan och ätit ben & jerry glass på en glassbar. dom hade 27 olika sorter och jag testade helt nya. gott med den glassen!! vi firade sebastians namnsdag. eller ja, hans andra namn (; sen gick vi till en stor second hand butik och hittade söta små gympaskor till hector och en röd och svartrutig skjorta till honom också. och ett par mysbyxor. åt lunch och shoppade te. en bra dag (: sen fick vi hector abstinens och skyndade hem. dom schasar ut oss här. så minst två timmar ute i solen. annars blir man galen säger dom. och jag tror dom. ligga på ett sjukhusrum i så många veckor.. gaa. och vet ni. nu slipper hector övervaket så någon dag blir antagligen onsdag så kommer vi ta ut vårt gull i barnvagn :D på promenad. gud vad vi längtat efter det. ska bli så himla mysigt!!!

vi ska strax titta på nya irene huss filmen, jag älskar dom filmerna så blev jätteglad när det kommit ut en ny (: älsklingen har gjort te till mig och nu ligger han och väntar på att jag ska bli klar (: vi hittade en mysig liten tebod idag på stan och dom hade mitt favoritte, kalkstens drömmar från gotland. billigare var det också om man jämför med nk i sthlm. kunde inte dricka te när jag var gravid så nu njuter jag för fullt. när vi kom till huset och jag började packa upp när sebastian var på sin första arbetsdag så var det första jag gjorde en kopp te och tända massa ljus överallt. funderade på att elda i kakelugnen också, men det vågade jag inte :P älsklingen får visa hur innan. men bara att ha tända ljus (får ju inte ha det på sjukhus) och dricka en kopp te, var lyx! där myste jag runt och lyssnade på musik och småplockade och njöt av husets lugn. satt ner på verandan och tittade ut över sjön. herregud vad jag älskar hur vi bor nu! underbart! skulle inte byta det mot någonting! och imorgon börjar vi renovera i huset. jag ska måla klädkammaren och sebastian ska riva en vägg i hectors rum, sen börjar vi i hans rum så det är helt klart. va fint det kommer bli! köpte ljusblåa flätade stora korgar från rice idag också. tänkte det blir bra förvaring till hans leksaker

nej nu ska jag gosa med min andra hälft och krypa ner och titta på film och dricka te (: hoppas ni har en fortsatt mysig kväll. så hörs vi mer imorgon. massa pussar (:



dagen innan värkarna satt i gång. hade en ganska stor badboll. undra
hur det skulle sluta om jag gick hela vägen ^^





Kommentarer
Postat av: Madelene, mamma till Lukas + en i magen

Hej, har följt din blogg ett tag och börjar nu bli lite orolig för att bloggen inte uppdaterats på ett tag. Jag hoppas att det ör för att ni har mkt att göra bara.



Hoppas ni har det bra alla tre!

Kram

2011-09-13 @ 19:52:21
Postat av: Madelene, mamma till två

Hej, jag skrev en kommentar till dig strax efter du slutade blogga då jag blev orolig. Jag har fortfarande din blogg som favorit på min telefon och går med jämna mellanrum in för att se om det hänt något. Jag kan inte riktigt släppa er... Funderar ofta på vad som hänt, OM det hänt något. Önskar jag viste något, tänker på er ivf.

Hoppas ni mår bra!

Madelene

2012-06-07 @ 20:06:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback