Det där med att vara i fas

Andra advent i dag och vi tände det andra ljuset i morse vid frukosten. Mys! Tiden springer i väg. Det känns lustigt att det är julafton om tjugo dagar. Nästan så det borde flyttas fram en månad så jag hann hamna i fas. Snön är väldigt saknad och jag kommer säkert envisas med att ha kvar julpyntet hela januari ;)

Idag åkte Mysan hem. Och det är som vanligt lika trist för vi har så kul hon och jag. Vi kan andas tillsammans. Ni vet en sån vän man kan vara hur som helst med utan att bli dömd. Vi har haft två mysiga kvällar ihop, älsklingen min undrade vad som hänt med all ved han burit in några timmar tidigare.. Vi eldade hejvilt här i går och tillslut var det så varmt så jag vart svettig! (; druckit glögg så vart varma inombords och myst mest hela tiden (:

Idag har vi veckohandlat, en sysselsättning som en vanlig Svensson (förutom jag då) inte tycker om. Jag älskar att strosa runt bland hyllorna och plocka ner godsaker i vagnen (: fast idag hade vi allt annat än tid till att vara långsamma! Full rulle har det varit - från morgon till kväll. Har knappt haft tid till att andas i mellan åt. Jag tycker om när det händer saker, men just nu vill jag mest bara sitta ner och rulla tummarna. Mysa med finaste Sebastian och gosa led Hector skatten <3

Imorgon åker vi till Sthlm och Sebastian ska på möte i Uppsala! Jag ska umgås med mamma och medans hon är påväg i ett ärende så ska jag och Hector gå på stan och köpa julklappar mysigt (: saknar vårt centrum där vi bodde mycket!! Och det ska bli riktigt kul att gå runt i affärer - längtar!!

Köket blir så bra!! Måste hitta min laddare :( ska ju göra gravid fotografering nu i helgen. Hittar jag den inte måste jag köpa en ny..! Och jag vill ju visa er bilder!! Vår dator hänger sig och att blogga från datorn just nu går inte så bra ): men hoppas vi får rätsida på den snart!! Bloggar ju bara från mobilen just nu.

Ha en supermysig andra advent!! Puss!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback