God morgon!

var helt säker på att jag skulle jobba idag. men idag är jag ledig! skönt :D kvällen igår blev helt knäpp, men bra tillslut. haha. jag skulle ha suttit barnvakt och det var massa turer fram och tillbaka, men det blev inget tillslut. så där satt jag på pang (thairestaurangen) vi åt middag på och såg ut som ett frågetecken. sebastian skulle ha grabbkväll med sin kompis och jag vill verkligen unna honom det och inte sitta med där, med tanke på att han så sällan träffar sina kompisar. så utan planer för kvällen ringde jag mamma och frågade om vi skulle hyra film och ha myskväll. taget! så vid sex tiden gick jag till videobutiken och hyrde tre filmer. perfekt när man får hyra dom i en vecka (: mamma var inte hemma när jag kom så jag började röja inne i det stora rummet jag har enormt mycket grejer där. lite står hos sebastians föräldara och lite hos mamma. gick igenom kartonger, rensade och fixade, vi måste få in saker där nu när vi flyttar från lägenheten. kommer bli mysigt att bo hemma (: bara för att jag vet att det inte är förevigt :P och jag och mamma har alltid varit nära! ♥ jag är glad att hon och sebastian har en sån bra relation och att dom tycker så mycket om varandra. vi har kul ihop vi tre (: så dom där åtta veckorna innan vi flyttar till huset kommer gå galant.

min kompis jessica som bor 20 min ifrån vårt hus vill hjälpa oss renovera, hihi. så när sebastian är på jobbet kommer vi måla, inreda, fixa, dona. och sola och ta några dopp i sjön :P herregud jag kommer vara i månad åtta när vi flyttar till huset. om två månader. galenskap att tiden gått så fort. så jag måste få lite pauser :D hon tycker det är jättekul att jag flyttar ner och jag tycker det är jättekul att vi bor så nära :D hon har en stor kompiskrets så vi kommer icke sitta ensamma bland kossor och fågelkvitter :D hihi. tänkte dra ihop en stor inflyttningsfest när vi kommit i ordning för alla kompisar här och var i landet. redan några som tackat ja :P så vi kommer ha skoj! grilla, bada, och ja, njuta av det sista på sommaren! underbart!! nästa sommar ska vi ta tag i trädgården ordentligt och plantera träd, bärbuskar och bygga planteringslådor, bygga ett trädäck med pool och mysa till det. vi kommer bo så himla fint! :D planerna är i full gång och ni vet hur jag är när det gäller det man vill. jag drömmer inte, jag planerar, fixar och fullföljer. att drömma bort livet har aldrig varit jag. jag är en dooooer! (;

nu frukost - sen ska vi röja vidare hos mamma! ikväll kommer sebastians mamma och pappa på middag vid halv sju,. och även herberts gamla ägare och  hämtar honom. om ni vill veta varför så läs under kommentarerna för inlägget "avelshanen" där jag förklarade jag vad som hänt.

ha en underbar dag! :D puss&kram!!



ska färga håret idag. rött rött. knallrött! rödare än på bilden.


Kommentarer
Postat av: Jeanette

Vad snygg du är på bilden! =)

2011-06-06 @ 20:21:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback