Lite bättre.

så skönt. har sovit bort eftermiddagen. välbehövligt vill jag lova. snart ska vi äta god middag och jag är faktiskt sugen på det (: grillade lammfärsspett med rostade honungsglacerade rotfrukter med hemmagjord tzatsiki. gott! mamma kommer hit och äter också. sebastian ska hjälpa henne att köpa en ny lcd tv. då hennes tjockistv kollapsat efter så många år. hon har till och med ärft den av mig, och jag hade den på högstadiet ^^ så nu var det på tiden med lite uppgradering! (:

sitter och mumsar vattenmelon som hjärtat skurit upp till mig i min nya sköna sommarpyjamas från h&m. ett svart linne och svart och vit smalrandiga pösiga stora shorts som slutar strax under knäna. riktigt skön och luftig är den! älsklingen som kom hem med den till mig ♥ gulligaste!

ikväll ska vi bara ta det lugnt, orkar inget annat. funderar på att mysa i soffan till "the leap year" någon romantisk komedi som tydligen ska vara söt (:

ska fixa med rotfrukterna nu så mycket jag orkar. och hoppas ni får en mysig måndagskväll allihopa! vi hörs nog mer. jag är alltid så rastlös när jag är sjuk. så blir mycket inspiration med inredning osv.

ta hand om er! puss!





Kommentarer
Postat av: Rebecca

sv: åh, tack så otroligt mycket, fina du. Klänningarna är köpte på Asos :)

2011-06-14 @ 12:14:32
URL: http://spaceherosuits.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback