bloggpaus

tror jag ska ta en liten paus från bloggen ett tag. jag har för mycket i skolan just nu och vill lägga ner all tid vid datorn på min sista uppsats.

sen mår jag inte  bra psykiskt just nu. det är på tok för mycket stress ang boende. igår var vi på banken och idag får vi svar om vi kan ta lånet på "hus nr 1" det var nämligen på gränsen. om vi får det så kommer vi köpa det. helt klart. för nu börjar stressen visa sig ordentligt. om 1,5 månad flyttar en tjej in i den här lägenheten och då måste vi flytta härifrån.

när jag är tillbaka hade det varit skoh med lite fler som skriver. tröttnar så fort på att blogga när det känns som man skriver med sig själv. komijen nu (;

hoppas ni mår bra! ta hand om er så hörs vi snart!



Kommentarer
Postat av: Anna

Jag läser :D

håller tummarna för lånet!

2011-05-04 @ 13:03:17
URL: http://livetmedkarleken.blogg.se/
Postat av: Annica - mamma till Elias

Ta du en liten paus och hämta andan lite och sluta stressa, det mår du inte bra av men jag vet hur det är, vi är själv lite stressade av försäljning och annat. Ta nu hand om dig och bebisen, kramar

2011-05-04 @ 13:50:11
URL: http://annista.blogg.se/
Postat av: Anonym

2011-05-04 @ 15:12:45
Postat av: M

Du fixar d här galant bruden! Kan nog vara smart att lägga ner tid på sånt som är lite viktigare just för stunden. Och ibland behöver även själen vila :) Kommer verkligen sakna dina inlägg, visst d handlar om en kort tid men ändå :) Det är en fröjd att läsa din blogg ;)



Allt kommer att ordna sig för Er på ett eller annat vis!



Lycka till o sköt om dig!

KRAMAR

2011-05-04 @ 15:17:02
Postat av: Therese mamma till Alicia 1,5 år

Klart att du ska ta en bloggpaus gumman! Du ska inte stressa mer än vad du redan gör med pluggandet och husletandet! Det blir påfrestat för er tre.. Försökt fokusera på skolan och husletande så ska du se att allt annat ordnar sig. :)

Behöver du prata så är jag ett telefonsamtal bort.

Älskar dig gumman <3 Remember that..



puss gumman hälsa Sebastian!

2011-05-04 @ 15:59:06
URL: http://youremyangel.blogg.se/
Postat av: Ulrika

Tråkigt att du ska ta en paus men jag förstår dig helt klart.



När du är tillbaka igen ska jag bli duktigare på att kommentera :)



Lycka till med huset nu, men jag är säker på att det kommer ordna sig till det bästa för er!

2011-05-04 @ 17:01:50
Postat av: Hannah

Jag förstår dig ang. kommentarer och jag blir lite irriterad på mig själv med tanke på hur lätt det är att faktiskt skriva en rad. I stället sitter jag dag efter dag och bara läser dina ord, vad faan?! Klart du ska ha respons och jag hoppas att fler håller med mig. Har känslan av att många läser din blogg och att fler och fler orkar pränta ned några ord. Stort lycka till med banksamtalen och naturligtvis med plugget. Ser fram emot fler inlägg av dig. Kram!

2011-05-04 @ 17:46:23
Postat av: MimmiWinter

Det låter klokt att ta och fokusera på lite mer högprioriterade saker om du känner som du gör. Kommer fortsätta kika in här för fortsättningen.



Angående flyttstressen så kan det vara en idé att packa ned lite saker i lådor. Även porslin och sånt för oftast har man mer än man använder. Så lämna kvar kanske fyra tallrikar och fyra glas osv. Då är det färre saker att skynda sig packa ihop om det blir "panikflytt" på slutet. Sen kan det förhoppningsvis kännas som att man ändå tar sig någonstans fastän man kanske inte köpt huset man ska flytta in i än.

2011-05-04 @ 18:16:50
URL: http://www.nattstad.se/mimmiwinter
Postat av: Pixie

Att blogga ska ju aldrig kännas som ett tvång, det ska vara kul. Bloggpaus kan ibland vara väldigt bra i dagens ständigt uppkopplade samhälle.

Kommentera är ju kul ju..fattar inte varför folk inte gör det oftare. Men jag vet hur trist det är men noll kommentarer. Känns alltid som att man skriver för sig själv då. =P



Hoppas att det går bra med lånet och att saker börjar rulla igång för er på ett bra sätt. Ni har ju i alla fall alltid varandra och det måste ju vara det viktigaste av allt.



Lycka till med pluggandet. ^^

2011-05-04 @ 19:24:44
URL: http://tigerbumbi.blogg.se/
Postat av: Marit

Tänk att det ändå är så lätt att skriva en kommentar, men ändå blir det inte av... Men jag älskar verkligen din blogg, du är en inspiration för mig och många andra! Självklart förtjänar du respons, när du ger så mycket!



Ta hand om dig nu, och lilla familjen. Allt kommer ordna sig med bostad, men förstår att det måste vara en stor stress innan allt är klart. Klart du ska lägga fokus på det som är viktigt. Ta hand om er!



Kram kram!

2011-05-04 @ 21:22:37
URL: http://mysweethome.blogg.se/thehavenofelves
Postat av: Doris

Du och din fina lilla familj är viktigast, visst kommer du saknas men er hälsa måste komma först. ALLTID!!

2011-05-04 @ 22:28:07
Postat av: Malin L

hoppas du mår bättre snart och upptar bloggen =)



Lycka till med allt, men tänk på att det kanske inte endast är bloggen som stressar dig. Ta nu dina goda ord som du skriver till hjärtat och må bra, både du och din familj =)

2011-05-04 @ 23:18:51
Postat av: Therese mamma till Alicia 1,5 år

Jag mailar över lösen till dig hjärtat <3 Saknar dig massor! Puss

2011-05-05 @ 14:23:02
URL: http://youremyangel.blogg.se/
Postat av: Therese mamma till Alicia 1,5 år

Menar du nästa vecka? :)

Det är rätt mycket nu med möten och föreläsningar hit och dit. Men jag ska kolla upp och se om jag har tid för dig finaste <3

Puss

2011-05-05 @ 14:29:48
URL: http://youremyangel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback