Soligt i Gävle

dagen har varit toppen! vi har haft en heldag med husvisningar. hann med två hus. och jaa båda gillas. dock ska vi försöka komma liiite närmare centrala gävle. vi har verkligen fastnat för gävle. jag har alltid trott att det har varit en liten håla, men det är ju stort (: var inne på en skitmysig loppis som snabbast och tyvärr hade vi lite för brottom för att hinna plocka ut pengar.. men hittade massa fint! mycket 50-tal och det gillas! vi hade mysigt i bilen jag älsklingen, mamma och adolf. mycket skratt och mys! solen stålade och likaså vi. stannade påvägen hem och fikade hos mammas kompis och satt och ute på deras nybyggda altan och solade. fräknarna ploppar fram nu. härligt (:

skulle på håkans födelsedagsfest ikväll. men vi kom hem och var så trötta. efter så lite sömn i natt, jag läåg och hostade och hade mig till fyra i morse, tål tyvärr inte hundar vidare bra ): och min astma medicin vill/kan jag inte ta vad jag har förstått just nu. men det blev lite bättre efter älskling var upp eoch gjorde honungste. ♥ den där lilla rackaren känner sig ensam om hon inte sover i sängen. och hon vet tycker om att ligga nära :P så typiskt! jaja, lite hosta har ingen dött av. så vi har gjort hemgjorda hamburgare ikväll. eller jag lagade medans älsklingen sökte massa jobb i gävle. jag hjälpte honom med det personliga brevet. har suttit och anställt människor själv på tidigare jobb jag haft, så jag vet vad som fastnar. och jag är bra på att uttrycka mig. håller tummarna för honom nu. nästa vecka ska han ringa runt till alla och höra om dom läst hans cv. jag är en pain in the ass just nu på honom och mer en realist än opitmist och jag hjälper honom gärna.. för annars bor vi på gatan snart. bokstavligt talat. vill och ska inte flytta någonstans utan ett jobb. och det verkar som att han har några på g, men man ska ju inte roppa hej (; vi håller humöret uppe! så optimister är vi i grund och botten. hehe. i värsta fall får han pendla en timme till sthlm till jobb och det gör han redan till sitt jobb idag. mycket som ska pysslas ihop. men som jag skrev. ju mer hinder och svårigheter jag ställs inför desto mer motiverad blir jag till att lyckas ta mig dit jag vill. dit vi vill. ♥

håller på att vädra ut i hela lägenheten, kissarna sitter snällt och väntar på toaletten medans. det var som en bastu här nyss. låg nerbäddad i sängen med massa filtar, tända ljus och alla katterna på mig. nakenfisarna blir brännheta när dom ligger under filt. så jag kände mig alldeles febrig. har tittat på "music and lyrics" och "jävulen bär prada" som gick på tv medans vi myste i soffan.

just nu sitter sebastian och borstar doris och jag ska strax krypa ner och få lite mamma massage. mys! trött är jag. pluggat ikväll också. uppsats nr två av tre är klar. nu är det bara slutspurten på psykologi b's sista uppsats sen så. imorgon ska jag fika i stan med helena sebastians tjejkompis och sen ska jag göra ett slutprov i religionen i 6 timmar. sen är jag KLAAAR! inte många ämnen kvar nu. ni anar inte hur glad jag är att jag orkat och inte bara lagt skolan på hyllan. jag vill och ska ha den där vidare utbildningen! och då är det bara att kämpa. ju mer hinder jag har, desto mer kämparglöd får jag. och jag är peppad! ja till allt! nu ska allt fixa sig och vi har bra planer! just wait and see.

nej nu ni. ska vi sussa. hoppas ni sover gott och drömmer söta drömmar så hörs vi mer imorgon (: PUSS!







Kommentarer
Postat av: My

sv: okej! shit du är tidig med allt :D Haha! hoppas ni mår bra alla tre! :)

2011-05-09 @ 09:37:08
URL: http://unwake.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback