mörkt

det är inte klokt vad dagarna rusar iväg och vad snabbt det blir mörkt. men vi har fått mycket gjort idag. min kropp och knopp har på något sätt sovit igenom dagen, fastnat med att småpilla överallt och suttit och sorterat papper och sånt viktigt i arbetsrummet. älskar att ha älsklingen hemma på dagarna. för jag trivs så mycket bättre på dagarna. att han kan jobba hemifrån är toppen för oss. vi får lixom vara hemma med hector båda två jättemycket. och nu är min andra hälft iväg på ett kundmöte och när han kommer hem tänkte jag ha middagen klar, sen ska vi nog krypa upp i soffan och bara mysa innan vi går och lägger oss. hector ligger på mitt bröst just nu. som en ihopkurad liten groda. vi sitter ihop han och jag. går inte att förklara hur mycket jag älskar honom, men ni anar nog att det är väldigt väldigt mycket.

kissarna ligger här inne och spinner och i bakgrunden har jag lugn musik. har suttit och kollat igenom massa sidor och börjar redan nu leta julklappar. hittat massa fint! sen har vi skickat in en intresseanmälan till linköpingskommun ang stödfamilj/familjehem. ett första steg till att få hjälpa någon som behöver mycket kärlek och trygghet. vi får se vart det leder! det har jag velat göra länge. hjälpa barn.

ska ta och lägga ner hector i vagnen en sväng och laga  middag. nu är jag huuungrig och jag antar att jag har en make som är det med (;

ha en mysig kväll. puss&kram!







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback