skadeglädje.. är det den bästa glädjen?

kanske? igår glömde jag min nya iphone 4 på handfatet inne på ikea toaletten.. inne i amningsrummet. tio minuter senare när jag kom på det var den såklart borta. igår spärrade jag kortet, idag spärrades telefonen. så den "glada" nya ägaren har inte så mycket användning av mobilen. höhö. och jag? jag får nyaste iphone om tio dagar, whiihoo (: för den kommer ut den 28 oktober (: jag tror på karma. och jag måste ha varit ganska snäll för allt flyter väldigt bra för oss! vi har lixom tur i allt! bara njuta i guess?

älsklingen är iväg och köper vår bil som vi ska ha över vintern. och sen som en reservbil. skitbil. fast den är ganska bra för att vara en skitbil (: en ägare, full servicebok, inga direkta amärkningar och den har dragkrok, det var viktigt! och kombi.  en vit volvo.

vi knopar och har oss i rummet och nu när sebastian är iväg och lillhjärtat sussar så kutar jag runt som en tok och städar och plockar, tvättar och gör allt annat än att ta det lugnt. fick så fin kommentar av petra idag, att jag verkar så lugn och harmonisk. det har du rätt i gumman, men när jag inte är det så ör jag som ett virrigt förvirrat freak som ska hinna med allt på en gång. innan jul, innan december ska allt som vi tänkt vara klara med vara klart. heja! (:

sebastian, min fina älskling som kämpat som en tok för att få ett jobb här nere, fick ett som skulle varit heltid, men det blev bara timmar lite här och där. så nu har han fått ett nytt jobb med riktigt bra lön. han får ut efter skatt 19500 kr och då är det utan bonus som betalas ut varje månad. bra månadslön tycker vi och nickar glatt! så imorgon åker han iväg på utbildning med jobbet i tre dagar och jag ska vara mammaledig, husägare, kattägare och ta hand om hector helt själv i tre dagar. och ja, jag har massa planerat-. ska överraska maken medans han är borta! ska bli riktigt kul (: och mysiga kvällar med film, hector gos och matlagning, kattmys och pill och fix i huset och i hectors rum. har köpt med inredning idag också (: fått upp en vit högblank tvbänk i biorummet också. blev fint. ska ta en sväng i huset om ett par timmar när vi fått iordning och fota allt jag skriver om!

nu - fortsätta! PUSS! och må väl finingar (:

ps, nu vet ni som hör av er till mig varför jag inte svarar.. får mitt nya simkort på onsdag! ring sebastian!



Kommentarer
Postat av: Carro

hade du någon försäkring då som täckte din tappade telefon eller hur funkar sånt?

2011-10-18 @ 00:03:34
Postat av: Anonym

Vad kul för honom. Vad är det han ska jobba med?

2011-10-18 @ 10:54:46
Postat av: Marielle Sjögren

Jag tar gärna ditt nya nummer som du får ett nytt. Du kommer ha massor att sysselsätta dig med så du inte behöver känna dig helt ensam. Hoppas du har nån som kommer och hälsa på :).

2011-10-18 @ 11:58:15
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback