sunday

god morgon underbaringar!(: sovit gott? jag har sovit gott och vaknade pigg vid sex imorse! gick upp, dukade fram en brakfrukost med kokta ägg, yoghurt, massa pålägg, nybakt surdegsbröd som sebastians fina farmor som var här igår lämnade kvar. den kvinnan kan baka hehe! juice, te och kaffe. tände ljus lite här och var och sen kom min trötta älskling invirad i sin morgonrock och såg allmänt hängig ut stackarn ): han har inte mått så bra på morgonen och ligger och sussar nu med hector i sovrummet. mysigt med en lugn start på dagen när solen håller på att gå upp och det fortfarande är mörkt ute. det var frost ute på vår gräsmatta när jag gick ut och slängde sopporna efter frukosten. mysigt! här där vi bor kommer det alltid jättemycket snö. så vackert! längtar så till julen!

jag har hunnit måla en ljusgrå fondvägg två vändor i hectors rum, det blev riktigt bra! och nu ska bara listerna upp, möbler på plats och sen blir det piff vart efter. har beställt en vimpel till rummet i blåa nyanser och hoppas att den kommer imorgon! (: det blåa överkastet från greengate dök upp häromdagen och det blev så fint på litens säng! har kikat efter en matta.. funderade på en från danska märket sebra.. samma som hans säng, men hrm. vet inte än.

vi ska förbi en stor loppis nu på dagen och kika efter en tallrikshylla. annars om vi inte hittar en så köper vi den som finns på ikea. riktigt fin också med praktiska krokar undertill. sen ska vi veckohandla och efter det åker vi hem och pysslar vidare. ikväll ska vi åka och kolla på en skitbil. måste ha någonting nu tills vi vet vad vi vill ha för annan bil och det är alltid bra med två bilar (: den här hade bara haft en ägare och var riktigt fin, ingen rost och full servicebok. en volvo. ja för det var väl bara det som fattades och sen var svensson familjen komplett (; senare funderar vi på en subaru. att ha en fyrhjulsdriven här i skogen passar ganska bra kan jag tänka mig (:

igår kväll när vi väntade på att andra lagret färg på hectors golv skulle torka (torktid på 16 timmar per lager..) så började vi riva ut det gamla köket. iallafall där vi ska öppna upp (: blev mycket större redan och ja, vi är nöjda än sålänge! tror det kommer bli kanon! ska måla en stor väggkalender med både magnetfärg och griffelfärg sen på ena väggen. för virrigare familj får man nog leta efter. jag fick panik igår när jag trodde att vi glömt betala räkningarna i slutet av september.. det hade vi ju som tur var, men amningahjärnan är hemsk haha :P

ikväll efter shopping och fix så blir det hemgjord pizza och hyrfilm med tända ljus och massa mys! sista kvällen innan älsklingen börjar jobba igen. kommer saaakna dig ): men jag har massa projekt för mig med hemsidan till företaget, sy och pyssla kanske tilloch med kan måla om i vårt sovrum! bor man i hus finns alltid någonting att göra och det är bra för jag är riktigt rastlös när jag inte har nått på gång och någonting att fixa och planera till. jag gillar att röra på mig (;

att köpa hectors bärsele var nog ett av de bästa köpen vi gjort till honom! för vi har massa svampskog häromkring och innan snön faller och det blir för kallt så tänkte jag stoppa i honom i den och traska ut i skogen och leta svamp! kommer kunna (och vilja) sitta mer vid bloggen nu också. har ägnat varje liten vaken minut till att mysa med familjen. men när hector sover på dagarna och älsklingen är på jobbet, så finns det mängder med tid.

ska ta och hoppa in i duschen nu och fixa iordning mig! så hörs vi sen eller imorgon med bilder på hectors rum! antagligen imorgon, myspys ikväll!

puss&kram och ha en jättebra dag! (:



dom här boxarna har hector i sitt rum. perfekt till leksaker sen!





Kommentarer
Postat av: Helena

Åhh vad duktiga ni är! Hade vart himla roligt att se lite bilder på renoveringen:) Kram

2011-10-16 @ 13:09:17
Postat av: Hanna

Låter jätte fint rummet, ska bli kul att se, är också inne i en "grå" inrednings period;) Kram!

2011-10-16 @ 13:31:47
URL: http://graficum.se/
Postat av: Petra

Hej hjärtat!

Vad glad jag blir att det går att komma åt bloggen igen! Å jag älskar att se hur mysigt ni har det! Jag blir alldeles inspirerad. Det där att gå ut i skogen och tulta låter jättemysigt, och alla projekt! Jag tycker du verkar så avslappnad och harmonisk. Det är som att jag ser framför mig en lång förberedelse inför julen, med mys, fix å bak å allt som hör till! Passa på att njuta och ta det lugnt nu när du är hemma. Drick en massa goda och höstiga teer! Lilla Hector är så otroligt söt.



KRAM

2011-10-17 @ 08:54:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback