semelfika med kärlekste.

jobbat, känns så bra! det blir bra. och det är en del planscher nu. runt 40 st. more to come! (: det går som på räls. men så är det nog när man gör saker man tycker är roligt! som sällskap har jag lars winnerbäck och äter en semla som älskling bakade häromkvällen (: man skulle ju kunna tro att jag är den husliga numera. men jag är dötrött. dricker en kopp kärlekste och myser med hector. vi ska nog titta på en film i sängen snart. tycker så synd om min skruttis ): han har feber och är förkyld. så vi bäddar ner oss, trots solsken ute. haha. varför gå ut när man kan ligga och mysa under täcket.. bli frisk! vad vi ska gå ut mycket sen. jag längtar så efter våren och snart snart. så går det ju så fort också när det väl sätter igång. underbart!

så har chefen på coop ringt mig. det kändes bra, vi pratade om allt möjligt. en trevlig prick helt klart (: honom kommer jag antagligen tycka om att jobba för! då gör man ett bättre jobb också! han tyckte att jag lät intressant. kan man höra det på rösten? tydligen! hur som helst, på måndag halv fem ska fanny befinna sig och "visa upp mig så chefen får ett ansikte på mig" jag kan lova att det inte är det ansiktet som numera inte tittar sig i spegeln på dagarna här hemma, jag är för TRÖTT för att vara lika duktig som engla, det har nog ingen här hemma missat haha. men man ska se det positiva i det hela också. jag känner mig så mycket finare när jag väl gör mig fin, hihi. plus att jag besparar huden från att åldras ännu snabbare. den får ju vila ganska mycket om man säger så :P

nu - film! har ni en bra dag? PUSS!



Kommentarer
Postat av: M

Det flyter på bra för dig/er :)

2012-02-23 @ 13:40:42
Postat av: Marielle

Jätteroligt att du får jobba och komma ut :). Jag tycker du gör rätt i att provar och extrajobbar innan den andra lille kommer men ändå ser till att du får vilan som kroppen brukar behöva som mamma och gravid. Jag har själv fått två täta barn..

2012-02-23 @ 17:10:44
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback