Förbereder inför imorgon!

Det är SÅ mysigt :D vi fixar och donar inför hans födelsedag imorgon! Jag har fått tillbaka det där pirret i magen som jag hade kvällen innan jag fyllde år när jag var liten. Hihii! Vi har precis stoppat in den hemgjorda yoghurt glassen i frysen. Bakat Hector vänliga banan muffins (han fick en idag och det vart succé!) ångkokat äpplen och gjort puré och saften som blev kvar fram kokningen fick han i flaska också succé! Slurk sa det så var det borta (: kul att han inte är blyg för nya saker, han äter allt vår lilla prins (: imorgon till lunch får han laxfilé med potatis broccoli och palsternackspure. Vi äter samma, men i fastare form (; fick ett sms av Alexandra en kompis nyss "Ni är så kärleksfullt engagerade i allt <3 lyckligt lottat barn!" glada vi blev! <3 imorgon ska vi ha en mysig dag! Jag längtar!! Nu blir det krypa upp i soffan bredvid min kärlek, äta varsinn skål med ben&jerry och mysa till en film! Puss och ha en riktigt mysig fortsatt kväll <3 och tack för era kommentarer! Ska svara snarast (:


Kommentarer
Postat av: johannah

Ett litet tips för dom små tänderna: servera inget annat än välling ellervatten i flaska, när dom dricker ur flaska så ligger drycken kvar längre i munnen än när dom dricker ur pipmugg (:

Och grattis grattis storebror Hector!!

2012-07-30 @ 22:48:17
URL: http://johannahs.wordpress.com
Postat av: Marielle

Men vad det låter mysigt med allt ni fixar och donar. Jag älskar bilden på ballongerna:).

2012-07-31 @ 00:18:24
URL: http://donnadeluxe.blogg.se
Postat av: Ann-sofie

Så bra han har det lilla stora Hector. Grattis till honom idag, och grattis till dig också som faktiskt varit hans mamma ett helt år. hoppas solen skiner på er idag. kram!

2012-07-31 @ 10:08:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback