Vecka 15.

Nu går vi in i ny vecka varje lördag! Och idag går vi in i vecka 15! Tänk att det är 11 veckor sen vi tog det där testet! Myspys! <3 nu går det inte att dölja längre. Magen är stor! Hehe.

Idag har vi varit iväg hela dagen, plantagen, rusta, Coop och Ikea. På Ikea träffade vi Sebastians kompis som är här med sitt band panetoz! Lyssna på deras "dansa pausa" låten finns på spotify! Hihi. Bra sommarlåt! På Coop träffade vi hans gamla arbetskollega från högstadieskolan han jobbade på innan vi flyttade (; hur liten är världen egentligen? :D det var synd att dom spelar så sent i kväll på klubben, annars hade vi gått dit. Känner sig som en pensionär (;

Nu är vi påväg hem! Vi ska plantera massa fröer, har massa roligt! Solrosor, sommarblom, grönsaker i alla dess former, kryddor mm (: ska gräva ett litet gulligt land ikväll tänkte vi. Bredvid vårt hönshus där det flyttar in hönor och tupp i sommar! :D grannarna kom förbi och frågade om det var okej att dotterns häst gick på deras tomt, haha. Självklart! Så nu har vi en häst på ena sidan och kossor på andra sidan av huset. Fattas bara höns hihi. Bor man på landet så gör man ju ((:

Ikväll blir det mys med film och middag fläskfilé klyftpotatis och rotfrukter i ugn. Fin lördagskväll. Vad gör ni ikväll?

Puss på er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback