Storstadshelg

Helgen är uppbokad till max! Kul riktigt kul ska det bli och vad jag/vi längtar!

Fredag åker vi upp, jag träffar Helena och Hugo. Ska bli så mysigt att få träffa dom, lilla Hugo! :D tjejstund tillsammans innan Sebastian och Joakim kommer dit, så blir det middag och film och myskväll <3 sover över där med!

Lördag åker jag, älsklingen och Hector till stan och träffar Amie och Gabriel och ta en fika! :D ska bli kul att se Stockholm igen, det är ju trots allt vår födelsestad ^^ sen åker vi hem till mamma, äter middag och umgås och sen när Hector somnat så åker jag och älsklingen på vår kompis Håkans födelsedagsfest! Runt trettio personer kommer dit. Ska bli riktigt roligt! (: åker hem till mamma och sover där!

På söndag ska vi till Anna och Conny och ellie på lunch sen åker jag till mamma och älsklingen och Hector åker och hälsar på Hectors farmor och farfar. Jag äter middag ihop med mamma medan, egen tid ihop var längesen så det ser jag fram emot! <3 sen åker vi hem på kvällen igen, garanterat lite gladare, tröttare och lyckligare (;

Blivit lite blogg paus. Har tagit hand om min älskade familj, myst och planerat framöver. Ändrade planer, men allt har nog en mening, jag tror på det. Sålänge vi har varandra! Jag älskar er! <3

Precis ätit lax i ugnen med en röra gjord på fetaost, crème fraish och pepparrot, kokt potatis och en stor sallad! Mums! Hector har precis somnat för natten och nu ska vi mysa i soffan, dricka te och jag har tänt massa ljus (: tänkte skopa upp lite lakrits och polkagris glass och titta på någon film! Mys!

Hoppas ni har en mysig kväll! <3 puss!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Varför åker inte du med till farmor och farfar?

Träffar ni far och morföräldrar mycket?

Flyttade själva en bit ifrån men vi trivs så bra så det överväger :-) sedan har vår farmor och farfar flyttat efter :-)

2012-05-09 @ 20:04:34
Postat av: Fanny

Anonym: jag vill inte följa med. Och jag umgås hellre med människor jag mår bra av. Vilket jag gör medan dom är där. Vi träffar min mamma mer (hectors mormor) Va kul att ni trivs!! Låter som oss! Man får överväga för och nackdelar :)

2012-05-09 @ 20:47:11
Postat av: Jen Fotografi - Fotograf i Västervik

Va mysigt med en Stockholmshelg:) Puss <3

2012-05-10 @ 12:16:53
URL: http://jenfotografi.blogg.se/
Postat av: Ami

Åh vad roligt, jag och sambon ska också till Sthlm över helgen :D <3

2012-05-10 @ 13:48:34
Postat av: Marielle

Lakrits och polkagris glass låter som en enormt god blandning. Vad för märke köer du på dem glasspaketen?

2012-05-10 @ 17:25:05
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback