Chokladkola

Va ni är fina! Jag blir på riktigt varm i kroppen när ni skriver, snälla är ni hela bunten! Jag vet att det är jättemånga av er som inte riktigt vet vad ni ska skriva härinne då jag skriver på ett sätt som gör det svårt att kommentera. Men när ni gör det blir jag jätteglad!! Verkligen <3

Va roligt att ni gillade väggen i vardagsrummet! Var lite nojig över att det skulle kännas som en fjällstuga.. Men nej det blev riktigt bra! (: tack Mia, man blir så hemmablind så det är alltid kul att höra att huset är fint! Ni får komma och hälsa på någon gång!! Hela väggen gick på 2500. Och precis dom är från början svartmålade (: jättelätt att sätta upp! Man börjar nerifrån och jobbar sig uppåt och klickar i bräda efter bräda och spikar fast dom i mellan.. Spiken göms mellan så den slipper man alltså se (: på k-rauta köpte vi dom!

Just nu står vi och kokar chokladkola, dricker glögg, lyssnar på julmusik och har en brasa igång. Jag vet att jag missbrukar ordet mysigt.. Men vi har ju SÅ mysigt haha ^^

Hur har eran tisdag varit? Hoppas bra! Vi har haft spöregn hela dagen, så vi myste inne! När älsklingen kom hem från jobbet åt vi hemgjorda hamburgare och nattade två trötta barn. Och sen har vi som sagt pysslat med det vi gör nu (:

Juste! Fick en fråga om hur det går ihop med perserkatter och barn! Toppen skulle jag säga då dom är väldigt lugna (: man får såklart passa så att Hector är snäll mot dom, han förstår ju inte :/ men det fungerar bra tycker jag! Va mysigt med en liten kattunge (:

Ska ta och fixa med kolan nu! Ha en riktigt bra kväll så hörs vi imorgon! Pussar! <3


Kommentarer
Postat av: Marielle

Har du provat gjort egen glögg någon gång? Jag skulle vilja göradet fast utan socker och prova med tex honung som sötning om det ens behövs.

2012-11-27 @ 20:33:41
URL: http://donnadeluxe.blogg.se
Postat av: Jessica

Jag tror att det är svårt att kommentera dina inlägg just för att du är så öppen när du skriver :)

2012-11-27 @ 22:48:33
Postat av: Mia - mamma till Agnes

Hej Fanny!

Tack för infon om vart ni köpt, kostnad och hur man gör :-) vart verkligen jättefint! Inte alls fjällstuga! :-) skulle gärna komma och hälsa på någon gång.

Kram Mia

2012-11-28 @ 08:05:24
URL: http://mammamialivetsommamma.blogg.se
Postat av: M

Ni är familjen Mysig <3 Funderat på att byta efternamn? :)

2012-11-28 @ 08:10:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback