Söndagsfrost

Vi har precis ätit frukost ihop. Det är en av dom mysigaste stunderna på helgerna tycker jag! Alla samlade! Även fast man inte alltid sitter i lugn och ro (en 1,5 åring som trotsar och en 3 månaders som är hungrig och övertrött) haha. Men mysigt har vi det trots att det är lite spring och kallt te i temuggen! (;

Myste i sängen ihop innan och vaknade av strålande sol och frost ute! Julkänsla!!

Hector har tagit sitt första steg så nu är det bara en tidsfråga innan lilleherrn rusar runt här hemma. Han ligger ju lite efter i utvecklingen då han är prematur. Nu är han runt ett år i utvecklingen enligt Bvc (: men det går framåt! Som Sebastian säger "Hector går när han vill"

Vi har haft en lugn rolig mysig stillsam och fartfylld helg! Njuter av att ha alla hemma och göra det som faller oss in. Även fast jag pluggat en hel del. Idag skriver jag ett prov på sex timmar! Kommer vara mosig i hjärnan efter gissar jag! Middag och bums i säng! Eller liiite mys i soffan innan. Måste njuta det sista av helgen imorgon är det vardag igen! Lönerna har kommit in på kontot så imorgon tänkte jag shoppa sista julklapparna och så. Och så börjar psykiatri B.

Så till en helt annan sak. En sak som betyder mycket för Sebastians lillasyster och eftersom jag kan svälja min stolthet, så vill jag be dig Helena om ursäkt för att jag tog upp vårt bråk i början av året här på bloggen! Det var väldigt klumpigt då det kunde skötts oss i mellan. Helena är ingen hemsk människa, och inte jag heller. Våra handlingar var dock inte så eftertänksamma. Nu går vi vidare! livet är lite för kort och går alldeles för fort för att slösa bort på att bråka.

Sen tänkte jag fråga.. Har ni gått i vinterdvala eller helt enkelt fastnat med fingrarna i nått kladdigt på tangentbordet..? Envägskommunikation är inte så kul faktiskt :D min mormor (hej Mimmi) är nog den enda som kommenterar här inne. Tack <3

Puss på er!!


Kommentarer
Postat av: Jessica

Förlåt, jag är alltid så dålig på att kommentera, fastän jag kikar in här varje dag. =)

2012-11-25 @ 12:40:39
URL: http://jessicaspace.devote.se
Postat av: M

Det var fint gjort av dej.Fanny!!!
Och som vanligt jättefina bilder som värmer Mimmihjärtat.Tack!<3

2012-11-25 @ 14:02:15
Postat av: Linn

Fina Fanny! Bra att du påminner oss! Jag har ju kikat in på din blogg varje dag i hur många år som helst och ett tag kommenterade jag ibland, men har tyvärr blivit lat med åren :) Förlåt, det ska det bli ändring på!! Tack för att vi får följa dig och dina fina pojkar i er vardag! Du lyser upp i höstmörkret! :) Stor kram från Linn

2012-11-25 @ 14:23:56
Postat av: Malin

Du är en fantastisk människa Fanny och det bevisade du i det här inlägget. Jag ser upp till dig!

2012-11-25 @ 14:39:26
Postat av: Tessan

Håller med Malin. Fanny, jag hoppas hon bett dig om ursäkt också. Att skriva en ursäkt till henne i din blogg var verkligen fint! Men det försvårar mig inte. Du ÄR en fin människa! Godhjärtad och vill alltid alla väl. Men ibland förstår jag att även du sätter mer foten. Kramar till dig gumman!

2012-11-25 @ 15:24:17
Postat av: mimmi winter

Jag har ingen internetuppkoppling hemma, så surfar runt med älsklings telefon lite sporadiskt. Men jag blir lika glad då du uppdaterat, så kul att se vad ni har för er :)

2012-11-26 @ 06:09:47
Postat av: Marielle

Jag kommenterar ganska flitigt här tycker jag :).

2012-11-26 @ 11:36:20
URL: http://donnadeluxe.blogg.se
Postat av: Caroline

Åh jag tittar in flera gånger i veckan och blir så glad när jag ser att du skrivit nåt nytt. Inte den bästa på att kommentera men du ska veta att jag suger verkligen i mig av din underbara Fannyenergi! Du har så häftig inställning till livet som du smittar av dig av. Jag försöker plocka upp de fina värderingarna som jag läser i dina inlägg och tar fram dem när det känns lite motigt. Jag har följt dig sen du fick Hector så på lite över ett år har jag fått se dig bli tvåbarnsmamma :) Imorn fyller min dotter 1 år och igår plussade jag till vår stora glädje :)Så om 9 månader är jag också förhoppningsvis tvåbarnsmamma och hoppas att jag kommer att ha samma positiva energi som du :)

Massa kramar

2012-11-26 @ 20:01:37
URL: http://blogg.alltforforaldrar.se/caroline84

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback