Morgonmys

God morgon! Jag och Dorian ligger och gosar i sängen, han är en riktig mysis den här lilla pojken. Inget oss emot älskar att ha barnen nära och kramas! Vi har varit väldigt noga med att vänja båda med att klara av att ligga vakna i vagnen osv. Det blev bra på Hector så vi kör samma på Dorian. Är han ledsen plockar vi såklart upp honom, efter att vi försökt att göra honom lugn i vagnen först. Krävs tålamod men det har redan nu blivit jättebra. Han klara sig så bra vårt lilla hjärta! Men närheten, den är viktig. Viktigare för Dorian än den var för Hector kan kanske bero på att Hector var eller fick starta livet med att vara självständig i kuvös. Kanske inte. Två barn som är så galet harmoniska och lugna, snälla. Det fanns inte på kartan. Alla sa att hade man ett lugnt barn så skulle tvåan bli tvärtemot. Vi har haft tur! Hade ställt in mig på galenskap och vakna nätter. Jag sover bättre nu och är mer utvilad nu när han är här än när jag var gravid. Så kan det gå. Kanske var bra att jag ställde in mig på det värsta. ^^

Nu är mina andra älsklingar iväg. Bla ska Helmer vaccineras hann inte riktigt med det där den 3 september.. Det var en liten bebis som ville ut då, så ny tid bokades (: jag och Dorian tog sovmorgon! Skönt!

Dagens plan är plugg! Har tre arbeten som ska in innan söndag så det är bara att sätta fart (; halka efter är inte bra men att landa här hemma och mysa med familjen kändes som en större prioritet även fast jag inte lagt skolan helt åt sidan.

Sen får vi se hur dagen blir. Grilla korv till lunch och sitta ute i trädgården och äta, mysa i kväll till en film och fixa lite hemma. Bara umgås! Tar verkligen vara på dagarna när Sebastian är hemma nu. Det är så himla mysigt att ha alla samlade! <3

Nu blir det bebismysa! Hoppas ni får en bra måndag! (: puss&kram


Kommentarer
Postat av: Marielle

Det låter så klokt och lugnt från dig så jag blir glad i hjärtat.

2012-09-10 @ 10:38:56
URL: http://donnadeluxe.blogg.se
Postat av: Therese

Grattis till tillökningen! Grattis storebror, lillebror och ni :-)

Kan du snälla berätta hur du hittade bokstavsklossarna? Jag söker på ebay men hittar bara dom som har rött tryck på de andra sidorna. Inte brun/svart som jag vill ha och som du har på dina. Eller Hectors :-) Kommer du ihåg vad säljaren heter?

Ha det gott och ta hand om varandra!

2012-09-10 @ 15:11:43
URL: http://tesansblogg.blogg.se
Postat av: Ann

Liten gos... Va söt han är!

2012-09-10 @ 21:02:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback