Stockholm

Idag bär det av till vårt Stockholm. Ska bli mysigt att träffa morfar, vi ses inte så ofta. Han bor ju i Österrike. Han träffade Hector när han var pytteliten och nästan nyfödd! Nu känns Hector gigantisk och har utvecklats enormt mycket. Min skrutt! Och nu är det en till bebis här. Våran fina Dorian <3 ja det ska bli supermysigt att få visa upp våra skatter!

Sebastian är påväg hem, ska bli skönt att komma iväg i tid och packa in oss i lägenheten vi hyrt för att bo i. Mamma fixade den till oss, perfekt att kunna rå om sig själva på kvällen (:

Just nu är vår städerska här och storstädar! Första gången tar det sex timmar ca. Skönt att komma hem till ett storstädat hus på söndag! Jag och Dorian ligger i sovrummet och trycker haha. Shoppat kläder från polarn o. Pyret till Hector. Blev skalkläderna och en vindfleece! Svarta brallor och röd jacka, röda vantar och så svarta tretorn gummistövlar. Redo för utelek på dagis i höst ^^

Ska ta och peta i mig någon lunch. Är liiite hungrig då jag åt frukost vid sex imorse när jag hör och häpna gick upp duschade och började plugga. Barnen kände väl på sig att jag skulle plugga för båda vaknade vid sju! Haha! När dom alltid vaknar runt tio tiden i vanliga fall. Nästa vecka testar vi att lämna Hector vid sju på morgonen då lämnar Sebastian innan han åker till jobbet och så går jag upp sex och pluggar. Lillebror kan jag ha i bärsjal! (tack för tipset!!!) måste bara fråga... Är det inte jättebökigt när man ska amma? :D typ knyta.. Knyta upp.. Knyta.. Ja ni förstår. (;

Skriver mer senare! Puss fina ni och tack för pepp! Känner att jag behöver det!

Mina morgonmysiga älsklingar <3


Kommentarer
Postat av: Anonym

Mysigt att hälsa på familjen. Hur länge ska ni vara där eftersom ni hyrt lägenhet?? Jag funderar på att hyra nåt nästa sommar när vi åker hem och hälsar på.. börjar bli trångt hos mamma och pappa, spec om min man och alla barnen är med.

2012-09-22 @ 01:59:30
Postat av: Rebecca

Man kan amma när de sitter/ligger i sjalen! Aldrig något jag försökte mig på, men det ska gå som sagt. Kika in på sjalbarn.se där finns en massa matnyttig info om att bära barn. :) Till en nyföding vill du antagligen ha en trikåsjal. Jag hade en från MobyWrap, men det finns en massa olika märken.

2012-09-22 @ 21:44:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback