Tjugosju år

55 minuter kvar på min 27 års dag. Den har varit jättebra, mysig, lugn och firats med min fina familj bara vi precis som jag önskade.

Dagen började med sång, frukost och paket på sängen. Den bästa födelsedagspresenten var Dorian. Tänk att vi fyller år så tätt. Jag är glad att vi inte har samma dag. Han ska få ha sin egen födelsedag <3 fick andra jättefina saker också. Ett trådlöst tangentbord från Apple till min iPad (som också är en födelsedagspresent) blir jättebra när jag skriver arbeten till skolan. Sen en mascara jag älskar men sällan känner för att lägga pengar på. Dior show. Den är riktigt bra! Nya svarta converse light hi i skinn fick jag också. Glad jag blev då mina gamla var helt söndriga! Nu slipper jag bli blöt om fötterna när det regnar (: pengar fick jag också, bla tänkte jag tatuera in Dorians namn bredvid hectors! <3 men den presenten jag uppskattade mest var gjord av min älskling! Han har knåpat ihop en betonljusstake som jag hittade i en inredningstidning. Den är 145 cm lång och har 15 värmeljus hållare i sig. Jag älskar den!!! Mysig frukost på sängen med tända ljus och gos!

Dagen fortsatte med skogspromenad. Dorian sovandes i vagnen och Hector i bärselen på pappas bröst. Syskonvagnen får vi i början av oktober (: var helt slut hos bugaboo. Så fridfullt. Skogen gör en lugn i kroppen. Jag älskar att vara fyra. Det känns verkligen komplett att ha dom hos mig. Vad jag älskar dom! Obeskrivligt!

Vi åkte till sjön vid oss och dukade upp plockmat. Att sitta och titta ut över vattnet och äta och få vara med mina älsklingar.. Njut! Satt länge innan vi åkte hem igen.

Förrätt blev räkcoktail med massa gott i. Mango, gurka, avokado, vattenmelon, räkor med en dressing på lime, chili, koriander, salt peppar och lite citrongräs. Älskar den förrätten vet inte hur många ggr vi ätit den (: åt dem framför film och mys i soffan.

Till middag åt vi grillad ryggbiff med barbecue potatischips, vitlökssmör och beaneisås. Gott gott! Blev sen middag då vi valde att lägga Hector innan. Så vid 21 tiden satt vi oss med hundratals levande ljus omkring oss och åt middag!

Efterträtt gjorde min älskling pannacotta med vaniljstång, kanelstång, kardemumma stjärnor och stjärnanis. Färska hallon uppepå! Han är så duktig på att laga mat min karl :D

Och nu sitter vi uppkrupna i soffan och myser till en film.

En riktigt bra födelsedag har jag haft! Tack älskling! <3 jag älskar dig!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback