Busfabriken

Lördag och älskade familjen är samlad! Njuter för fullt!! Lilla Albin blev sjuk så vi tar en Hector dag idag och åker till busfabriken och leker! Har blivit sjuka innan så nu ska det bli riktigt kul att komma iväg!! Hoppas han tycker om det!! Alla har vilat/sovit lunch och ätit lunch så vi är redo för massa bus (;

Igår hade vi middagsgäster hos oss! En sån gullig familj med två vuxna och två barn. Vi lärde känna dom via blocket haha! Alla sätt är bra förutom dom dåliga :D ungefär! Mysig middag och lite för mycket efterrätt men är det helg så är det!! (:

Idag tog vi sovmorgon till efter tio, skönt att Dorian börjat sova så bra! Jag ska skriva hur vi från början vant dom och vad vi gjort för att få dom att sova så bra och länge. Sen vet man ju inte om det fungerar på alla barn, men man måste såklart testa alla metoder om man behöver få mer sömn. Fixar det i nästa inlägg M! (:

Ikväll blir det lugn och ro, tacos, film, smågodis och mysa med älsklingen! Och imorgon plugga hela dagen! Jag har velat galet fram och tillbaka vad jag vill plugga till sen i höst eller om det blir till våren 14. Och istället för att välja bland utbildningar som går fort bara för att dom går fort så tänkte jag på va jag verkligen vill. Och visst är det en utbildning på 4,5 år med ett år jobb i mellan. Men vi har på nått sätt pysslat ihop med framtida barn och pluggande båda två hehe!

Hoppas ni mår bra och får en riktigt bra lördag! Hörs senare ikväll! Puss <3


Kommentarer
Postat av: Mimmimus

<3 <3 <3

2013-01-12 @ 18:05:47
Postat av: Ulrika

Vilken härlig bild :)

2013-01-14 @ 13:55:52
Postat av: Marielle

Vad roligt att ni kan planerat er framtid som ni gör. Och att det hittills har gått vägen. Ingen kan spå sin framtid sägs det men man har i alla fall ett gemensamt mål att jobba emot. Har ni en plan B om det inte skulle gå den raka vägen? Vad är det du vill bli med din långa utbildning i tanken :)?

2013-01-14 @ 19:48:38
URL: http://donnadeluxe.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback