Du och jag

En sak jag märkt när jag stannat upp i allt som mest går på rutin numera är att man lätt tappar bort sig själv och framförallt varandra när man har småbarn. Vårt förhållande har sen dag ett haft omtumlande motgångar, men älskar man varandra så lyckas man på nått sätt gå igenom det där tillsammans. Visst bråkar vi som alla andra och har olika åsikter vilket jag är glad för. Som Sebastian sa så är det bra att få två sidor av någonting, då kan man ju ta det bästa av båda och slå ihop. Han är smart min kärlek! Jag är glad att han står upp för det han vill, det måste vara det värsta som finns med en partner som alltid säger "välj du.." Men trots upp och ner gångar, extremt snabba satsningar, två täta graviditeter, och lite tid bara han och jag så älskar jag honom mer och mer för varje dag! Han är ju den jag vill uppleva allt med! Jag såg på "efter tio" idag.. Där pratades det om folk som målar upp luftslott på sina bloggar och får andra att känna sig mindervärdiga. Jag är nog tvärtom, jag glädjs åt andras lycka och framgång! Sen förstår jag lika väl som ni gör att man aldrig i en offentlig blogg skulle näcka helt och hållet för allmänheten. Någonstans räcker det med att man vet att andra har en ibland väldigt grå vardag och allt inte alltid är rosenrött och glittrigt som man ofta om. Men sen har vi skillnaden på vad man väljer att göra med den där gråa vardagen.. Vi tänder upp ljus, tänder en brasa, kryper upp i soffan, äter god mat, berättar hur mycket vi älskar varandra. Vi väljer att se möjligheter istället för att hänga upp oss på omöjligheter. Vi slutar aldrig drömma eller hoppas och tro trots att vi många gånger egentligen borde gett upp allt. Vi har alltid klarat oss, själva. Vi har på 1,5 år haft barnvakt någon gång. Men nu ska vi faktiskt unna oss det. Två ggr i månaden kommer "mormor" hit och hjälper oss. Två kvällar i månaden får vi vara vi igen. Inte bara mamma och pappa! Gå på bio, ut och dansa, ut och äta. Vara sådär fånigt kära som vi faktiskt är. Även fast det skyms undan aningen mellan dom där härliga barnvrålen och bajsblöjorna haha!

Vi vill leva tillsammans. Då är det viktigt att vårda oss. Så nu gör vi det <3


Kommentarer
Postat av: M

Ni är helt fantastiska! Har redan sagt det men säger d igen :)

2013-01-30 @ 07:33:10
Postat av: Annika

Jag älskar att läsa din blogg. Du skriver om så vackra saker, de som man ibland råkar ta för givet. Men också om att det inte alltid är perfekt. Perfekt balans. Hoppas att ni får fler underbara barn och lever lyckliga i alla era dagar.
Angående barnvakt mellan varven- det tror jag är sjukligt viktigt. Så att man hinner se varandra.

Kram

2013-01-30 @ 13:22:46
Postat av: Pixie

Ni är så otroligt fina tillsammans. Ett riktigt happeliey ever after med fötterna på jorden. Blir glad av er kärlek till varandra.

2013-02-04 @ 19:11:29
URL: http://tigerbumbi.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback