Tjugohundratretton

Det mesta i mitt liv är precis där jag vill att det ska vara. Såna områden man känner sig fullständigt nöjd med. Sen finns det områden man under egentligen hela livet arbetar på, och varje nyår tänker dom flesta - nytt år, ny start, nu har jag äntligen och åter igen en chans att uppfylla de gamla drömmarna och målen som inte helt och hållet blev uppfyllt och även lägga till nya mål. Tänk om man var en sån som nöjde sig med att bara få vara galet lycklig över att leva. Jag ska försöka bli lite mer så. Njuta av allt mer, inte bara sträva! Även fast jag är en människa som behöver ha en milstolpe framför mig annars blir jag lätt rastlös. Däremot har jag bestämt en sak. Är det någonting jag förstått och lärt mig - vill du ha förändring, börja då hos dig själv. Med dig själv.

Så tjugohundratretton. Det här året lägger jag många års ångest bakom mig, mitt gymnasiebetyg som släpat efter mig som en osalig ande, kan. inte. fatta. Men jag är klar, finito alldeles snart. Jag har bannemig inte gått den "rätta" vägen i livet. Jag gjorde tvärtemot Svensson Svensson och skaffar mig en utbildning efter jag skaffade familjen. Men faktum är att utan min familj hade glöden garanterat aldrig funnits där. Mina älskade söner, dom peppar mig till att fortsätta! 2013 skulle jag bli klar och trots att jag tyckt att det varit riktigt jävla tråkigt i mellanåt så har jag aldrig gett upp. Och vet ni varför? Jo för jag vet sen tidigare erfarenheter att vill man någonting i livet då måste man jobba för det. Och det är väl då den verkliga glädjen infinner sig.. När man kämpat så. Lycka att få ett slutbetyg! Sen är förutom att slutföra betyget tanken att jag ska avsätta lite tid varje dag till min meditation. Jag började med det för flera år sen, tappade tyvärr det där lite men varför sluta med saker som gör en hel? Nej, det finns allt oavsett vad tid för saker som får en att må bra. Så är det bara! Mer tid till att fixa själen och mindre tid till saker som stressar.. Ett må bra år med mer träning, bättre ännu nyttigare mat och mindre sötsaker! För även fast kroppen är helt amazing och gått tillbaka riktigt bra efter två så täta graviditeter kan jag stå och småle litegrann framför spegeln innan jag duschar och bli smått chockad!? WTF hände? Vart är min tonårskropp som jag hade?! Så i år blir det mer träning. Jag skäms nästan men sist jag var på ett gym var.. Hm.. Haha det är så många år sen så jag inte ens minns. 2007?! Eller nått sånt. Träning är alltså en av 2013's mål. Så det blir lite att ta tag i. Men nu ska jag sova. Så jag orkar upp imorgon för att spendera dom 361 dagarna som är kvar på det här året. Tänk.. Man säger alltid att "året gick så fort" men på 365 dagar hinner man att uppleva väldigt många fina saker.. Det gäller bara att ta vara på varje dag, och sluta skjuta upp saker som betyder någonting. Och där är jag nu. Det är dags att börja leva varje dag!

Men.. Först ska jag sova.


Kommentarer
Postat av: Helena

Så fint skrivet Fanny!!!

2013-01-06 @ 23:08:13
Postat av: Marielle

Inspiration ger du mig. Glädje och allvar. Helt underbart att läsa. Du är så bra och du är så god. Allt går om man har rätt tankar och rätt tid i livet. Kram<3

2013-01-08 @ 19:29:15
URL: http://donnadeluxe.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback