Midsommar!

God morgon (: sovit gott? Det har jag och vaknade utvilad vid halv nio när Dorian ville ha frukost! Så upp och hoppa! Duscha, frukost och nu är vi påväg till Linköping och Ikea! Lite saker som ska inhandlas och sen lunch på tacobar är tanken (:

Midsommar blev så lyckad! Jätteglad att vi bestämde oss för att inte vara hemma som tanken var från början! Blev bjudna till några vänner och det var längesen jag firade en sån traditionell midsommar! Det var sillunch, jordgubbatårta, midsommarstång, blomkransar i håret. Dorian och Hector fick varsin med! Söta som bara den <3 våra fina! Kubb och grillat på kvällen! Underbart och vi var inte hemma förena tolv! Deras två barn går på hectors dagis och Felix är lika gammal som Hector! Emilia är ett år äldre. Hector var måttligt trött och däckade i vagnen. Dorian fick låna en resesäng (: så jättemysig midsommar!

Hoppas att ni får en underbar söndag! Puss!


Kommentarer
Postat av: Marielle

Det lät som en bra och trivsam midsommar. Jag gillar Hectors sjömansklädsel :). Jag hade en vit sjömansklänning med marinblått där han har vitt då jag va i hans ålder. Jag har ett förstorat kort på väggen i vårt sovrum med det och en hatt i samma stil. Det roliga är att jag jobbar som jungman denna sommar :). Tack för fina bilder på er och den otrligt söta mamman Fanny :).

2013-06-28 @ 00:29:47
URL: http://donnadeluxe.blogg.se
Postat av: JUNITEJJ

Vilka fina bilder!

2013-07-01 @ 14:34:56
URL: http://www.junitjejen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback