<3

så nu fick ni se vad jag fyndade i dag ^^ kommer få en härlig höstgarderåb om jag fortsätter i den här takten. men nu ska vi börja köpa möbler och målafärg och tapeter och massa annat skoj till våran egen lägenhet :D wounderful!

idag har jag pluggat i sju timmat totalt.. mina ögon svider. aj. men men. skönt att sova snart. har även vart och hämtat ut mina nya starkare linser eftersom jag fått sämre syn.. vi har lagat middag, vart på friskis & svettis och tränat styrka.. jag tog 50 kg när jag tränade rumpa och lår, det är som att jag skulle lyfta mig själv...! :P sen darrade jag när vi skulle gå hem (: då vet man att man tränat. hoho. jag är lite stolt över mig själv faktiskt! kommit igång med skolan & träning, gått ner 7 kg på en månad, jag mår mycket bätte nu än vad jag gjorde för ett år sen... allt löser sig fin fint! vi har älskvärda framtidsplaner och jag älskar min fästman och mitt liv! kan inte bli bättre!!! :D

killen mamma ska hyra huset av kom hit och vi planerade. deras flytt drog ut på tiden.. men nu i helgen ska jag och alex åka dit och hjälpa honom att flyttstäda huset.. vi får 100 kr var i timmen (: inte illa! så det lär väl ta hela dagen! men då vet mamma att det blir städat jag och alex är kända för att vara pedanter ^^, sen flyttar mamma in i huset i början av nästa vecka.. jag är pirrig! och jag längtar inte efter att få veta hur mycket saker vi har samlat på oss på vinden!!

nu ska vi kika på ett avsnitt av sex and the city, för annars kan jag inte sova.. det är så spännande nu! (; sen ska vi sova.. och imorgon är det träning, plugg & mys som står på schemat (:

natti ♥



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback