Hector 2 år

Grattis min älskade unge! Två år idag.. Ler när jag tänker tillbaka på dom här åren jag har fått vara din mamma. Hector, det här har varit dom två bästa åren i mitt liv. Jag älskar dig så vansinnigt mycket och stolt som en tupp. Du är en fantastiskt underbar liten kille som charmat dig in i människors hjärtan.. Och framförallt i mitt hjärta. Jag har gjort mitt bästa varje dag för att få dig att få uppleva glädje, trygghet och lycka. Du är värd det bästa älskling. Jag ser fram emot många många fina år ihop med dig. Du gjorde livet komplett. Grattis igen på din dag! Min stora kille! <3


Underbar kväll

Sitter i bilen påväg hem från våra kompisar. Det är så fint att vi hittat varandra. Deras barn går på hectors dagis, i samma ålder. Dom bor fem minuter i från oss och är lika oss haha! Lättsamma, roliga och galna! Älskart! :D har haft en så sjukt bra och rolig kväll. Glad i hela kroppen! Grillade och åt ihop med alla fem barn. Satt på deras enorma altan och tittade på alla barn. Tre som sprang runt, en som krälade runt och en som låg i mammans famn och myste. Det är så vi kommer ha det sen. Fem barn är det vi siktar på (; liv och rörelse och massa massa kärlek!! Satt nu på kvällen i timmar och åt olika ostar, kex och vindruvor och myste. Levande ljus och ja. Riktigt stämningsfullt!!

Haft en riktigt bra dag och kväll! Nu kommer jag somna gott! (: godnattpuss! <3


Min familj är glädje


Kärlekskollage


Känns som söndag

Älsklingen har semester och det är som helg varje dag. Njuter för fullt. Mallorca var underbart. En riktigt mysig familjesemester och nu blir det fixa och dina inför diverse kalas mm. Jag älskar att planerar. Kan sitta i timmar med listor, klippa ut recept och inspirationsbilder ur tidningar och planera in i minsta detalj. Men jag har faktiskt lugnat ner mig aningen. Allt blir så bra ändå! <3 tänk att våra killar blir å stora. Idag borde inbjudningar kommit fram. Kommer bli så bra! Längtar!

Mamma och Peter var som sagt hos oss igår. Blev ganska sent. Men det var det värt. Riktigt trevligt hade vi. (: och ikväll äter jag och älskling Västerbottenpaj med gräddfil, hackad rödlök och sallad till. COLA ska vi dricka också. Haha. Men en sodastream hemma köper vi numera nästan aldrig hem läsk. Bubbelvatten är ju så gott (:

Självklart gossip girl och smågodis. Lite fusk iom semestern hihi. Myskväll i soffan och sen hoppa in i duschen innan vi sjunker ner i en renbäddad säng! Ljuvligt! (:


Älska livet!


God natt

Haft en riktigt riktigt bra kväll! Mamma och hennes fd som också varit som en extra pappa är här och en mysig och trevlig kväll har vi minst sagt haft (: god mat, gott vin, god efterrätt och massa tända ljus. Sånt saknar jag så mycket under sommaren. Men man får passa på när mörkret faller på (: nu är jag jättetrött. Ska bli skönt att sova! Och känner jag Dorian rätt så vaknar han för frukost (ammar) vid sju. Men han brukar vara trött och somna om. ^^

Hoppas eran dag och kväll varit bra med! Vi hörs snart igen <3

Mys innan läggdags i hectors rum! (:


Längtan

Jag måste vara den märkligaste människan folk känner. Jag längtar till vintern. Eller först hösten såklart. Att få vira stora mysiga halsdukar runt halsen. Snöra på sig rejäla kängor och ha stora stickade koftor på sig. Promenera och dra i frisk luft i lungorna och känna kylan smyga sig på. Snart är det redan augusti.

Den här sommaren har varit helt underbar. Vi har hunnit med både det ena och det andra. Vara med varandra och både hittat på aktiviteter och tagit det lugnt. Det känns som att jag med gott samvete kan se fram emot resten av den mörkare tiden på året. Har verkligen njutit till fullo av sommaren. Många minnen och många kort att framkalla.

Sommaren har varit perfekt och nu ser vi fram emot sensommar med diverse kalas, höst med utbildning till livscoach för min del och en vinter med massa mys ihop med familjen. Och söka in på universitet! Kommer kombinera sjuksköterska (ska ju bli barnmorska) med livscoach. Den utbildningen ät nämligen bara en helg i månaden!

Känns bra! Känns skitbra att ha uppfyllt så mycket. Ha så många underbara människor i livet och må så bra. Jag kunde inte önska mig mer. Dom har senaste åren har jag vuxit som person, träffat så fina människor och skapa relationer som jag bara kunde drömma om innan. Tänk om man hade vetat det här för några år sen. Att det var såhär det var att vara genuint lycklig. Det är så lätt att sträva efter perfektion. Men stannar man upp så märker man hur bra det faktiskt är. Jag är precis där jag vill vara just nu i livet. Men klart så har vi framtidsplaner och visioner. Man ska aldrig nöja sig och stanna upp, eller sluta ha mål och drömmar.. Man får bara inte glömma bort att njuta av nuet.


Summerlove


RSS 2.0