dagens prick.











svart klänning med vita prickar och röda detaljer - beyound retro
svarta converse light i skinn - sko nilsson
rött hårband - glitter



Buslucifer

 






seperationsångest!

den här dagen har känns lååång. men en bra dag! helt klart. är trött och redo för sängen strax! har varit hos en uppfödare nu på kvällen och föll handlöst för adrian. sista bilden i annonsen här. han studsade upp i mitt knä och vägrade lämna mig, och satt och stortittade in i mina ögon hela tiden. hjärtat bultade och jag vart såld. grät på vägen hem. haha. jag är så fjantig. men jag tycker det är svårt att lämna folk/platser/djur som jag fäster mig vid. seperationsångestvarning. ja det har jag verkligen. sitter med en kopp kamomill te och har måns och lucifer runt mig. sällskap jämt. älskart! mycket kattsnacka nu jag vet. men så är det. man kan inte bara hoppa på första bästa och köpa. måste se sig omkring tänka, känna efter och gå efter hjärtat. på onsdag ska vi iallafall träffa perserhonan (: ska bli supermysigt och jag längtar!

vi har varit på ikea idag också. ska köpa en tempur bäddmadrass. helt underbart. höll på att somna :$ låg där ett bra tag!

ska hoppa i säng snart som sagt. är jättetrött, men först ska jag packa! imorgon ska jag vara på plats kl 09.00. hjälp. tur att man kan sova i bilen (:

sov gott sen! puss&kram.


 



ikea

hej. har precis duschat och smort in mig med cocosbodybutter, sommarkänsla! ska strax till helena och sen åker vi till ikea och prövar ny säng till mig. har ju en dubbelsäng (180) och ja, två 90 sängar, så jag behöver snäppet mjukare, vaknar upp i pain varje dag. hua. så det ska vi göra idag. lovad helkroppsmassage av darlingen ikväll också. är helt stel ): och packa ska jag med åker ju till varberg!

ska gå och välja kläder och fixa frillan och sen åker vi! hoppas ni får en bra dag! det ska vi ha <3 pusspuss.



en sån här katt/hund bädd vill jag ha! såg den i en inredningstidning för några månader sen. skit cool. gjord i gummi av gammla bildäck. och ligger runt 600 kr. fiiin. får plats många kissar i den :D



aj

ont i magen, ja det är den där lingonveckan nu. så det blir en ipren snart, efter middagen (: som darling håller på att tillaga! ska strax gå och hjälpa till. är hungrig! blir indisk mat ikväll. med tända ljus, mys i soffan med film och gos såklart! har lärt mig massa nytt på gitarren. så stolt :D och så beroende framkallande. jag lär mig fort. riktigt roligt! blir mer motiverande också när det är en bra gitarr! ljudet är helt underbart och jag älskar den! mm (: ska köpa en bra gitarrväska till den också. hittade en fin på nätet för 179 kr. och den var snygg också! så den får det nog bli. vill kunna ta med den ju.

dagen har spenderats med att prata med granitchefen och förhoppningsvis får jag jobba heltid i höst, kommer kanske bli på två olika butiker, men jag är happyface ändå :D granitbutikerna ligger så nära varandra ändå, så det gör ingenting och om det inte skulle bli 100% på en gång så trodde hon att det skulle bli det så småning om. roooligt! (: så idag är jag glad! sen blev det fika och mys och sen bussen hem. och nu är vi hemma. katterna är mycket intresserade av kycklingen hör jag ^^ sötnosar.

ang. mejl som ni skickat till mig så har jag inte haft tid att svara. inte arg eller så :D bara super mycket att göra och knappt tid att andas i mellanåt. men jag tränar på inre lugn och jag stressar väl människorna runtomkring mig mer med min seghet. ha. men så är det, jag vägrar stressa. därimot så har jag vissa dagar påtok för mycket inplanerat. men det är skönt det med!

snart åker jag och helena ner till varberg och tränar körkortsteori, shoppar på ullared, har roligt och ja sen blir det hotell för mig och hjärtat och titta på doris (kissekatte) och betala handpenning. ang. veras syster som ska ha kattbebisar så var det ingen som var alls i närheten lik vera. och det vill jag. ja! så jag väntar tålmodigt. sa jag att vi kommer ha många katter?! VA? ^^ nej det blir lagom för ett katteri. ev. så kommer lucifer vara hemma hos min mamma, och måns är ju kastrat (kastrerad) så det blir inga konstiga siames/perserkatter. (: och två/tre honor, perser honan vi ska köpa nu kan man para med alla möjliga olika färger och kombinationer, colourpointhonan som vi kommer ta hem från tyskland kan man bara para med samma färger och samma med chinchilla persern. ev. att vi lånar hem hankatter, eller så. vi får se. honorna ska vi ha hemma iaf. jag gillar inte rikitigt tanken på att ha en hankatt hemma som inte är kastrerad.. det blir mycket pinkirier kan jag säga..! så ja det är planerna! självklart köper vi inte in katterna på en gång och självklart väntar man minst ett år, helst mer innan man försöker para och självklart gör jag det inte för pengarnas skulle, jag älskar mina katter, alla kommer gå lösa (vissa som föder upp har dom instängda i ett rum ): ) och självklart gör jag det för att jag tycker att det ska bli roligt och inte bara för att tjäna pengar. det har man ju brödjobbet till (; det här är bara en dröm jag länge velat hålla på med och NU! eller ja om 1 år och lite mer så sätter jag igång! har en del att läsa på innan bara (:

nu ska jag hjälpa till med middagen! vi hörs senare. puss&kram.



(planchen är egen design och vill ni köpa så hojta, men snälla ta den inte..)



Doris

nu har vi tingat en perser. att föda upp colorpoint katter bara är inte så kul tycker jag, så det blir både vanliga perser för det blir i alla möjliga olika kombinationer och sen colorpoint som jag bloggade om häromdagen. dom får man inte blanda med andra färger. så. på onsdag åker vi och sover på hotell ska bli mysigt! och sen åker vi till kattuppfödaren på vägen hem och betalar handpenningen. hennes katter har så himla himla fin och tjock päls kommer bli en liten boll. hon har jättemycket päls redan nu, och ja det kommer bli mycket mer. kommer bli mycket kammning på fröken fluff (: jag älskar hennes blick. min doris. eller hedwig. det får vi se när vi ser henne. längtar! det här känns bra, mycket mycket bra. det var nog kärlek vid första ögonkastet. nu känns det bra. nu är vera hemma, hon är i tryggt förvar och jag längtar efter kattbebis. nu ska vi skapa band kissen, nu ska vi få det hur mysigt som helst och det kommer kännas tusen ggr bättre med kattunge istället för vuxen katt. du är så välkommen hjärtat <3 vi längtar efter dig!



ett par dagar gammal.











Jullängtan

jag är knasig. men jag längtar så himla mycket till julen. älskar verkligen den årstiden! helt underbart mysigt! och våran londonresa <3 ja, jag längtar varje dag! kommer bli supermys! idag har det varit så mulet och spöregnat, och det som värmt mig idag har varit underbar kärlek, tusentals levande ljus, och varma kattungar. nakenkatterna var underbara! och det var inte bara jag som blev förälskad vill jag lova (;

vi har städat här hemma, myst runt i myskläder, tvättat, ätit tacosrester. och nu blir det fika och film. kärlek3000 som jag inte såg klart igår. ska se om den. blev så rörigt igår. huvudet och tankarna satt inte på rätt ställe.

skriver nattiinlägg sen. hoppas ni mår jättebra och har en mysig kväll. det har vi <3

puss.





köket by night



sladdarna som hänger underskåpet till belysningen ska kapas och fixas snyggt..



 



 




 

dom är i borstad alliminium (:





God morgon!

vilken dålig uppdatering de senaste två dagarna, igår vet jag inte vad som hände, för jag borde haft massa tid att blogga. men jag ska berätta det nu (: har precis vaknat och sköljt ansiktet i kalltvatten, då vaknar man vill jag lova! (: just nu sitter jag i våran sköna fotölj med en filt om mig och måns har bänkat sig i knät, han är som en liten kamin. ska göra frukost till oss snart och väcka tröttmössan därinne. sleepyhead ^^ sen ska vi åka till stan och kolla på don sphynx. ja naken katter ni vet. ska bli så jäkla kul. jag tycker dom är jättecoola och det är jag nog ganska ensam om :P har hört så bra om deras personligheter. krypa-under-tröjan-katter som är charmiga ut i svansspetsen. mm (: vi får se vad vi tycker haha. alle sa mest när jag sa att vi skulle kolla på dom,.. "det kommer vara som att hålla i en pung" killar.. hm. (;

vädret idag är ju inte så himla kul. meningen var att vi skulle ut till stockholmsskärgård med båt, men ja, det blir inte så idag som ni förstår ^^ blir en mysig dag hemma istället efter vi kikat på katterna. laga god mat, äta god mat, välja en bra film, titta på en bra film, mysa med katterna, ja ni förstår. mysdag alltså (:

iförrgår (tisdag) åkte my hem vid halv sju på kvällen. det var mindre kul. fick tårar i ögonen när jag gick ifrån henne på perrongen och vände mig om flera gånger för att få en sista skymt av henne i folkmassan. saknar henne hela tiden. tycker inte alls hon ska plugga i två år på folkhögskola (även fast jag är så himla glad för att hon äntligen kom in på en linje hon drömt om), för vi kommer knappt hinna ses. nu har vi träffats så himla myckte de senaste året, så det känns som hon bor här. jag är jättejätteglad över hennes vänskap och jag ser verkligen fram emot våran mysiga london resa som vi åker på strax innan jul. har man inte julkänsla i kroppen innan den så kommer vi garanterat få det när vi kommer dit! det blir julshopping, gå runt i mysiga julbelysta områden på promenad, musikal, god mat, mys och massa massa mer. åh längtar!!! blir nog att vi kommer hem två dagar innan julafton, alltså den 22 december. så man hinner hjälpa mamma med julmaten ^^

igår då, vad gjorde jag då? joo. jag var på vårdcentralen och fick hjälp med lite saker. sen var var jag hemma här ensam hela kvällen. och det är jag inte alls van vid. allt gick i slowmotion, jag höll på med en sak och i nästa sekund kom jag på någonting annat och släppte det jag gjorde först. och när jag sen ställde mig och kollade ut i lägenheten så började jag gapskratta. hur kan en människa stöka ner så jäkla mycket på så kort tid kan man ju undra. så det blev storstädning med eller mindre sent på kvällskvisten. hur som helst så hann jag med både att laga och äta kräftstjärtspasta här hittar ni receptet. gott! satt med mateustallrik framför filmen kärlek3000 hann inte se klart den dock för jag började spela gitarr och satt i sovrummet när solen gick ner med vidöppet fönster. mysigt! riktigt mysigt och vackert. åt kinderchoklad (gud så gott) och tog en varm dusch, läste lite i en bok och satt vid nätet oc mejlade med en tysk kvinna som har colourpoint perser uppfödning (hennes stamtavlor är en av de bästa i världen) och ja, det blir nog därifrån vi köper våran första colourpoint! hennes katter är enormt vackra! det roliga var att jag förstod allt hon skrev. morfar kommer från österrike och bor där nu med. så jag har nog lärt mig ett och annat under åren vi hälsat på där (: mina släktingar därnere vägrar lixom inse att jag inte kan tyska. men det har varit bra, för nu gör jag ju det. gäller bara att dom pratar lite saktare. jag pratade i telefon, satt och försökte komma på en egen låt på gitarren och ja det gick faktiskt. inte en hel än såklart, men en bra början. nu ska jag råplugga ackord bara!

nej nu ska jag duka fram frukost och inviga dom nya fillipa k muggarna. vi hörs senare. ska slänga upp lite kort på köket också nu, så ni får se. vi väntar fortfarande på handtagen, 3 månader försenade. galet, men snart kommer dom, närmare bestämt den 8 augusti (: och nu är det ledig vecka igen för alexander så det blir sista rycket nu. nu har vi allt hemma och ja nu ska vi göra allt klart (: skönt! aldrig varit med om att en renovering dragit ut så mycket på tiden, men hellre det än ett psykbrott. det har hänt för mycket tråkigt på sista tiden, så att det drait ut är en självklarhet. nu därimot har jag lyckan i ryggen, tur med allt, helt underbart! och jag vet att det är veras förtjänst! hon sitter på min axel och ger mig tur. det sa även mediumet jag var hos. att vera dog av en anledning, hon dog för att skydda mig mot en dålig vänskap som jag inte skulle avslutat annars (tjejen som jag var vän med som tog med en kamphund med till lägenheten hos mamma umgås bara med kriminella människor som drogar) så enligt mediumet så var det därför för jag skulle råkat illa ut. jag fick det besvisat en kväll när jag var hos mamma och hon var där med någon snubbe, fick amfetamin i mitt glas och ja resten av natten var inte så kul. att bli drogad i sitt eget hem är ett klart tecken på ohälsosamma människor. usch. har fortfarande ingen känsel i ena kinden, någon nerv som blivit skadad. jag vet inte. läkaren i går sa iaf att det skulle kroppen ta hand om. mediumet sa även att vera skulle ge mig tur och ja, tur har jag verkligen haft! små som stora saker. allt flyter och jag är glad! men om jag fick välja hade jag hellre haft otur livet ut om jag fick tillbaka vera. bara för att hålla om henne.

nu - frukost! ha en jättebra dag! så hörs vi ikväll. puss&kram.



här är katten vi ska kolla på (: grå med kolsvartnos. och blåa ögon. sweetness!



colourpoint perser uppfödning

vi pratar om det, jag har velat länge och nu kan det faktiskt bli så att vi slår slag i saken! vi ska föda upp colour point perser och jag har suttit mestadels av dagen och kollat efter färgkombinationer och jag tror jag fallit mest för PER n33, en blåmaskad kisse. så vackra. colourpoint persern är färgad som en siames fast i väldigt många olika färgkombinationer. och dom är större i kroppen än vanliga perser katter. isblåaögon och färgad i ansiket, svansen och benen. se bilder! det här ska bli kul! nästa vecka åker vi och kikar på kissekatt.













regnbågsbron

På den här sidan himlen finns en plats som kallas Regnbågsbron.
När ett djur som varit särskilt betydelsefull för någon dör,så kommer
det till Regnbågsbron.
Där finns ängar och kullar för alla våra speciella vänner så att de
kan springa och leka tillsammans.
Där finns tillräckligt med mat, vatten och solsken, och våra
vänner har det varmt och skönt.
Alla djur som har varit sjuka och gamla blir återställda till hälsa
och vi gör; de som varit skadade eller handikappade blir friska
och starka igen, precis som vi minns dem i våra drömmar från gångna tider.
Djuren är glada och nöjda, utom för en liten sak; de saknar alla
någon väldigt speciell som de varit tvungna
att lämna kvar. Alla springer och leker tillsammans,
men en dag kommer någon av dem att stanna upp och titta i fjärran.
Dess klara ögon är intensiva; kroppen börjar skälva.
Han springer plötsligt ifrån gruppen, flyger över det gröna gräset,
hans ben bär honom fortare och fortare.
Han har sett dig, och du och din speciella vän möts till slut i
en lycklig återförening för att aldrig skiljas igen.
Lyckliga kyssar regnar över ditt ansikte, dina händer smeker
på nytt det älskade huvudet, och du ser ännu
en gång in i de tillgivna ögonen på ditt djur som så länge varit
frånvarande från ditt liv men aldrig från ditt hjärta.


Sen går ni över Regnbågsbron tillsammans...




kärlek!




my: "gumman, jag önskar jag kunnat säga något. Blir helt mållös inför dig som person. Du är min idol. Min själsvän och min förebild! Alla hade behövt någon som dig, då hade alla mått bra. För med dig mr man bra. jag Älskar dig!"









today!







































myfa

ja det skulle vårat band heta kom my på idag när vi var inne och köpte gitarr åt mig på musik börsen. det blev en jättejättefin från märket core. nedsatt från 4500 kr till 3000 kr med inbyggd mic och förstärkare! GLAAAD!!! nu ska jag sitta fast med den varje dag och spela, nu ska jag bli en gud på gitarr. my har också köpt gitarr, så nu ska vi lära oss, ha (: jag har kunnat början av massa låtar, men den enda som egentligen fastnat är nothing else matters med metallica.

vi har haft det skitkul idag. haft magknip, skrattat för mycket. varit på söder, fikat på myscafét string och ätit hallonpaj med vaniljsås och hallonsoda. där har jag häng under mina tonårs år. både som punkare, vänsterpartist, svartrockare, estet.. ja typ allt. my tycker jag är pinsam som sätter mig på gatan och sminkar mig. hon ställer sig och skrattar nervöst. sötnos. jag har aldrig brytt mig om vad andra tycker om mig. en elak kommentar kan svida ja, men annars nej. jag skäms väldigt väldigt sällan för mig själv. kan bero på att jag suttit i parker och druckit öl, lyssnat på bärgsprängare och sätt ut som hej kom och hjälp mig. estet tiden för mig var underbar. valborgsmässo afton för ung. tio år sen. vilka minnen. många fina minnen som jag sparat i hjärtat. och plockar fram ofta. blir varm i kroppen. trots att jag varit med om mycket tråkigheter, så är det aldrig det jag lägger fokus på. att älta i evigheter är ingenting man mår bättre av. istället lägger jag fokus på glädje! jag har fått skrattrynkor, och jag älskar dom! dom syns när jag ler, och ler gör jag mest hela tiden. att ha lätt till skratt är underbart inte sant. och ja, idag har vi skrattat! <3 tack!

vi har ätit tacos, vi har flamsat i köket, vi har myst med katterna, vi har tänt massa ljus, vi har dämpat belysningen, joshua radin spelar på spotify listan och snart blir det mys i soffan med my och film! livet är underbart!

hoppas eran kväll är jättemysig! massa pussar!












jag älskar dig my!





tre är alltid toppen!

jag är glad, ikväll mår jag bra! jag underbara ni för mysig kväll. my, jag och helena hade tjejdag och kväll idag (: gjorde oss fina och åkte in till stan och gick på D6 på drottninggatan, D6 = drottninggatan nr 6, smart. jättegod mat. jag åt en oxfilépasta med grädde, champinjoner, purjo, vitlök och persilja. jum jum! sen åt vi cream caramell till efterätt och rullade hem efter 2 timmar. mår fortfarande illa. haha. men det var jättegott. 300 kr för varsinn maträtt var ganska saftigt, men det är som vi sa, vi gör det så sällan, och vi är värda att äta gott! ja! (:

jag har haft det jättemysigt verkligen <3 blev glad innan mamma gick också. hon sa att hon är så stolt över mig. hur fin hon tycker jag är, hur glad hon är att jag är hennes dotter, att jag är klok, lojal och omtänksam. att jag är den finaste personen hon känner. när det kommer från ens mamma. ja, då träffar det i hjärtat. kärlek borde vi dela ut mer. jag snålar aldrig på ordet kärlek. ordet kärlek och allt vad det innebär ska vi använda ofta! jag älskar och jag älskar djupt och innerligt. jag mår bra av att älska, sprida glädje och fina ord. för det är ju jag! jag är sån har aldrig varit sparsam på sånt! och kommer aldrig bli det heller! älska mer!!







today!













 












Lucifer <3







myskisse <3



myskväll

 
 


prickig

prickigt och satt fin fint. 269 kr på newyorker!

 



mysdress

 

galet ful, men galet mysig! jag somnade i den igår och det var riktigt mysigt att kura ihop sig i den. 499 kr på cubus. och jag fick lova tjejen i kassan att jag inte skulle gå ut med den, haha!


Morning

god morgon! vi har haft en lugn och mysig morgon här hemma. tänt all mysbelysning och levande ljus och ätit en god frukost i lugn och ro. vaknade kl 11. har nog en inbyggd veckarklocka i mig. tänker jag på när jag ska vakna så vaknar jag alltid då. skulle aldrig våga chansa när jag ska till jobb. men är man ledig så (:

dagen igår var jätterolig! hade inte tid att blogga som ni märkte. vi gick upp åt frukost och duschade och gjorde oss klara, sen åkte vi till kista och shoppade i 5 timmar ^^ och vi fick med oss både det ena och det andra. jag älskar rea, ha. ska visa två klädesplagg som hängde med mig igår. blev utskrattad i kassan på cubus (; "ha, du är den första som köper en sån här" galet pris 499 kr. men jag har lixom alltid velat ha en sån. alltid tyckt att det borde finnas sånna för vuxna (; ja ni får se. inte helt snygg. men galet mysig :D

sen åt vi middag på ett wok ställe, men stark wok mat riktigt gott. tigerräkorna med stark sås var bäst. fick välja tre rätter med ris. sen blev det bio vid 21 vi såg knight and day. rolig action komedi! smockat i sallongen och jag hällde ut halva popcornlådan över mig och my. haha. sen åkte vi hem, drack te och åt rostade mackor med apelsin marmelad och satt och myste innan vi kröp i säng (:

ska snart duscha, helena är påväg hit och vi ska vara här tills vi ska ut och äta ikväll alla tre, ska bli mysigt! blir riktiga tjejdagar nu. alex jobbar igen efter semester. inte helt kul väder att jobba i. det spöregnade i natt.

hoppas eran dag blir mysig! puss!

 


korkskruvar




ju äldre jag blir desto mer fräknar får jag, hela ansiktet är fullt av små bruna fräknar och i år har jag fått på överarmarna också. sen har mitt hår blivit lockigt. eller det har det väll alltid varit men mer och mer för varje år som sagt. korkskruvar. vet inte vad jag ska tycka. men dom sitter där dom sitter. charmig kanske vad vet jag.







sleepy.

hoppas ni mår bra! jag har haft en skitdag. inte dagen, men jag har haft ett hett temperament vill jag lova. arg som ett bi imellanåt. hormoner säger jag bara ^^ allt har varit bra idag, förutom att jag helt glömt bort att äta, fanns så mycket annat att tänka på och sen hade jag glömt mitt kort hemma, så blev en kopp te på fiket och en rostad macka ikväll. inte så mycket och jag fick magknip! men den är borta nu (:

my och jag har haft en mysig kväll. gud vad jag är glad att hon är här. lättsamt, inga krav, inga måsten, bara myspys och roligt! uppskattar henne så mycket. hennes sällskap och närvaro. blir glad bara man är i samma rum! vi har kollat på film och druckit te, pratat och så (: ska nog hoppa i säng snart. för imorgon åker vi till kista och shoppar. (hon blev kär i min nya klänning från monki som jag fyndade för 60 kr på rean häromdagen) jättefin ljusgrå a-linhe hängselklänning med stooora fickor. så fin (: så sen blir det bio. vi ska kika sen vad vi ska se. mycket bio nu (: men det är mysigt! och på söndag ska jag my och helena bowla och äta middag ihop! mys!

hände en hemsk sak där mamma bor. en tjej som hoppade ut från fönstret på 4 våningen. bara några hundra meter ifrån mammas hus. obehagligt. tror tyvärr inte att hon klarade sig. hemskt när man inte ser något som helst ljus i tunneln.. ): stackars familj och vänner. stackars henne som inte kände att hon kunde må bättre och bara såg svart. livet är verkligen oberäkneligt..

ska ta och bädda till myspys på soffan och hoppa i säng nu. det är ju en dag imorgon också! (: sov så gott nu! puss&godnatt.

 
fyndad prickig rockabilly klänning på newyorker (:




fyra my(s) dagar!

när man behöver sina vänner som mest då finns dom där bakom, bredvid, stöttandes och fina. ja dom finns här alltid, varje dag, varje minut, men nu behöver jag dom omkring mig och ikväll kommer världens bästa my upp från skåne och hittar på mys och kul i 4 dagar! vi ses ofta nu och jag älskar det! och på fredag nästa vecka är det eventuella planer på att åka med världens bästa helena (ja för mina girlsoliders är bäst) till hennes pappas landställe och shoppa på ullared som ligger en stund därifrån. hade varit jättekul! (:

idag blir det lugn och ro, my kommer ikväll. ska fika med mamma på castello och sen gå och handla mat till middagen, tror det blir lax! och ikväll ska vi ha mysigt med film, te och tända ljus! längtar!

vi hörs sen. blev inte så mycket skrivande, skrev ett meter långt mejl till läsare (; puss!





plastic fantastic

idag är det mulet, grått och mulet. solen har gått på semester och jag tycker det är alldeles alldeles underbart. jag behöver sånna här dagar, få kura ihop sig i myskläder. fast det är lite för varmt för det med. så jag springer runt i undies.. och myser med katterna. tro mig det är mysigt att ha deras duniga päls mot en naken hud. jag älskar den lena känslan och deras små brummande motor och börjar vibrera så fort man närmar sig. vackra skapelser! trygghet i en liten hårig kropp. älskart!

idag har jag invigt mig plastic fantasic klocka från grand sand. ja, den är mycket plastig. typ tuggummiautomat plastig. men jag gillar den. den klär mig och det är skönt att slippa leta efter mobilen hela tiden. nu vet jag var klockan är och jag vet att jag har bråttom! (: men jag orkar inte stressa. ska ut och äta på restaurang, äta god mat och prata, mysa och diskutera allt mellan himmel och jord. ikväll ska vi ha en mysig kväll, ta hand om glädje, skratt och lycka och leva för leva på riktigt är det enda rätta. jag är trött på falskhet, svek och lögner. trött på att må dåligt. trött på olojala människor. det är inte bara min klocka som är plastic. därför stoppar jag människor av plast i ett fack långt bak i arkivet och glädjs åt de människor som är äkta. kött och blod. kärlek och ömhet. allt är så luddigt jag vet. men jag är lycklig nu. och allt gammalt groll allt strul, allt som varit upp och ner det senaste året stoppar jag i en liten ask och gömmer. nu går vi vidare, tillsammans, lyckliga och vi älskar. älskar som aldrig förr. hur skulle jag kunna lämna dig? you had me at hello..

jag ska hoppa in i duschen nu och tvätta håret med mitt nya banan shampo och balsam från body shop. har varit deras stor säljare sen åttiotalet, men den försvann ett ögonblick. tror ni att jag kommer ha en svärm av banan flugor runt mig ikväll? det återstår att se (; ha en jättemysig kväll. det lovar jag att jag ska ha!

kärlek!

 
charmig va (;





Godmorgon mys med min måns <3

 
 
 
 
 
 



frukost!

solen skiner idag och det gör mig glad! ska snart äta frukost och jag är sugen på smoothie. blir nog med hallon (: idag ska vi åka och shoppa kläder för garderoben behöver fyllas på. ja verkligen inte min.. men det slinker nog ner nått iaf. brukar bli så..  sen ska vi gå på bio och titta på a-team. ska bli mysigt! vi behöver muntras upp lite tror jag! igår var det en dag med blandade känslor som sagt. men vi klarade även den dagen och vaknade upp relativt happy (: allt blir vad man gör det till ju.

så nu frukost sen heldag med shopping, fika, lunch, middag ute och avsluta med bio! ser fram emot idag!  vad ska ni göra idag? hur som helst så hoppas jag att eran dag blir till den bästa och att ni njuter av varje minut. för det du upplever just nu, denna sekund, kommer aldrig mer tillbaka. så ta vara på dagen och njut!

puss och tack för era kommentarer. glad gladare gladast!

 

mys lucifer



puss

 
 



tears.







20100720

idag släppt det, all oro, all ångest, alla känslor. den 20 juli 2010, 48 dagar efter att vera somnade in i min famn så fick jag hem hennes urna. när jag pratade med tjejen som sa att jag fick ta hem henne. då släppte allt. jag kunde inte prata, jag bara grät. har gråtit så mycket idag, det var mer verkligt nu. vi skulle inte åka och hämta mysiga lena vera, utan en träurna. men tro mig, det blev varmare här hemma, redan när vi satt oss i bilen blev det varmt. en värme som spred sig igenom bröstet, ut i kroppen, upp i ansiket och bildade ett leénde där bakom alla tårar som rann. hon är hemma, min älskade älskade vera är hemma och ni ska bara veta vad det betyder för mig. mer än ord kan beskriva. <3

vi köpte en tårta lime cheesecake från gateau och köpte ett tackkort. där skrev jag ner hur mycket jag uppskaddade hur dom varit mot oss. och jag fick nästan tjejen i kassan på djursjukhuset att börja gråta, hon blev rörd sa hon. och jag vet att hon vet hur mycket det här betydde för mig! jag skakade när jag fick vera i mina händer. hon fick en stor kram, tårta och kort och tack. sen åkte vi ut till sjön här i närheten, satt på ett berg och såg ut över vattnet och höll i uran. idag är jag glad. mycket blandade känslor, men jag är glad. helare skulle jag säga. det där hålet som hon lämnade efter sig känns plötsligt lite mindre och ikväll somnar jag tryggare. för nu är du hemma. <3 exactly where you belong!



du kommer alltid att bo i mitt hjärta vera. ingen har någonsin berört mig så mycket. att jag fick lära känna dig är en av de bästa och finaste stunderna och åren i mitt liv. du gör mig stark. och du är med mig varje dag. och det märks. jag älskar dig!

 

ska fästa en bild på dig på locket, och pyssla din urna fin. den ska se ut som en prinsessa precis som du var. den ska bli rosa i olika nyanser, med fint glitter och fina pärlor och ditt födelse och dödsdatum på. sen ska jag begrava dig vid ett fint träd på något fint ställe. du ska bli begravd med din favoritleksak och en nalle. så du slipper känna sig så ensam.



Tisdag!

God morgon sunshines! ska snart äta frukost, blir gott rostad lantbröd med marmelad och juice till. kanske ska duka till oss på balkongen, men det var inte direkt soligt idag såg jag (: skönt med lite skugga! idag är det massa inplanerat och det tycker jag om. sålänge det är väl planerat så!

ska äta frukost nu, sen duscha, sen åker vi till ikea och kikar runt, ska köpa mer socklar och även ett skåp som ska vara över kylskåpet, sen ska jag på intervju/middag hos en barnfamilj här i närheten. och sen vid åtta ska jag möta upp jesper och gå och fika! hjärtat kommer in och fikar med oss sen också! ska bli kul att dom får träffa varandra (: sen är tanken filmkväll om vi får igång datorn i vardagsrummet, har strulat lite de sista dagarn. men jag har över 600 dvd filmer, så det går nog ingen nöd på oss :P

ska hjälpa till och göra frukost nu (: vi hörs senare. ha en mysig dag! puss&kram.



imorgon tar vi hem våran älskade måns igen. <3 jag saaaaknar dig! och vi längtar efter dig!



myskväll

vi sitter och väljer film just nu. och när vi har gjort det så ska jag duscha och tvätta håret och smörja in mig i body butter blåbär och hoppa i pyjamasen! mys! älskar att vara ny duschad. ska göra några mackor och en kopp te och tända ljus, sen sjunker vi ner i soffan med lucifer <3 och myser till en film. jag är så himla trött ikväll, eller har varit det hela dagen. pratade med helena i telefon nyligen och det blev inte mycket vettigt sagt kan jag ju säga (: kanske åker ner till hennes pappas sommarhus i varberg nästa vecka och då blir det ullared. ska kika biljetter! men det såg galet dyrt ut. så vi får se :/ men det hade jag verkligen velat!

kissekatten igår var söt söt söt. helt kritvit och brunaögon, ska fundera några dagar och sen höra av mig! så nu vet ni det (: pappan var vera upp i dagen i lynnet. han vill jag ha, och det ville hon med (; han var ändå 12 år. sötaste katten! hade ögonkontakt med en hela tiden. jättemysig! jag älskar verkligen katter. vet inte hur jag skulle må utan dom. inte bra iallafall.

nu ska jag duscha och sen ha myskväll med min familj <3 vi hörs imorgon! då ska jag fika med jepser inne i stan och på dagen blir det fixa med köket igen! och middag borta också! ska bli mys! vi hörs.

puss&kram!









sol, renovering och jordgubbsglass

vi håller på med köket i skrivande stund. det är liiite kvar och det ska bli så skönt när det är klart (: jag ska strax rätta till köksskåpen så dom är på bra plats och sen ska det på socklar där nere. har varit på olika byggvaruhus och nu har vi köpt belysningen till underskåpen (: kommer bli jättefint. ska fota ikväll så ni får se.

tog varsinn glass i solen och myste. är så himla trött idag. måste vara värmen. ska dricka massa vatten så jag kvicknar till. inget direkt renoveringsväder, jättevarmt idag, men det här måste göras helt enkelt.

kvällen igår vart lugn vi var här hemma och plockade lite, fikade och tittade på film och myste. sen somnade vi runt ett och sov till halv elva. skönt med sovmorgon (: åt frukost i skuggan på en uteservering på ett café och sen åkte vi som sagt iväg till fridells.

hämtade ut min efterlängtade eltandborste idag också. oral b triumph 5000 så nu står den på laddning! ska bli kul att testa den ikväll (: ska ta och sätta fart nu! vi hörs senare (: ha en jättemysig dag! pusspuss.





<3





åka båt





god morgon!

God morgon! Hoppas ni sovit gott! Jag vaknade vid tio, men ligger fortfarande och myser i sängen. morgonsegdag idag. och ja, semester är väl så, man ska göra det som faller en in och njuta av ledighet och slappa! så det gör jag (: precis ätit frukost, blev frukost på sängen. och ska väl ta och gå upp snart. musik affärerna har inte öppet på söndagar verkar det som, så det får bli någon dag i veckan. så det enda som är inplanerat idag är besök hos kattungen (: längtar riktigt mycket.

ikväll ska vi hem till bostadrätten och sova. fast först blir det filmkväll med allt vad det innebär (: ska bli så mysigt! och imorgon ska vi fixa klart med köksrenoveringen. lite smått kvar. ska bli skönt att få det fixat (:

ha en bra dag nu! puss&kram.



vi köpte mjukglass med lakrits strössel igår. gott!



home

nu är jag hemma och ska hoppa in i duchsen, är helt slut, varm och trött. lååång bilfärd när man är illamående och känner sig döende, men jag överlevde även den här åksjukan. ska aldrig mer åka någonstans utan mina åksjuketuggumin ^^

vi har haft helt underbart mysiga dagar på landet, åkt båt, solat, myst, grillat, gått promenader, vilat mycket, läst, och fikat (: mysigt ja! tack hjärtat för dom mysiga dagar! <3 idag var vi i norrtälje på american carshow och tittade runt, mycket fina bilar och coola rockabillys. jag är lite små kär i sånna bilar, är ingen bilfantast i vanliga fall. men typ dodge tycker jag mycket om och det var massa sånna fina bilar (: "råkade" smita in på området med alla uppradade bilar och slapp betala, höhö. men det var faktiskt inte värt de pengar det skulle ha kostat. roligare att se bilarna på gatorna ju!

så åt vi på restaurang också. mamma och peter kom dit och åt med oss. tog oss femtio minuter innan vi hittade en bra restaurang och god mat fick vi minsann (: åt glass med lakrits strössel på ett café efteråt och sen tog vi en promenad mot bilarna! åkte hem och nu är vi som sagt hemma. hjärtat stannade på landet en natt till men vi ska ses imorgon och sussa i bostadsrätten. ska ta hem katterna på måndag också. ni kan ju gissa att jag längtar!!

imorgon ska vi in till stan och kika gitarr. ska köpa en stålsträngad till mig i bra storlek, för den jag har nu är påtok för stor för mina små händer. så det ska bli riktigt kul att få en bra gitarr. hade tänkt att lägga runt tre tusen och det är mer än väl för en nybörjar gura..! sen ska vi även förbi en tjej och kolla på en kissekatt. vi har lämnat tillbaka milia, för det gick inte med dom andra katterna och jag vill ha en från början. det kände inte rätt helt enkelt. så kissen på bilderna här nere blir besökt imorgon (: mys!

ska ta och hoppa in i duschen nu och sen blir det mys med wallander film och ostbågar och godis. inte så sugen med tanke på illamåendet, men men (; några slinker nog ner.

har ni haft bra dagar ni med? hoppas det! vi hörs senare eller imorgon! puss&kram.

 



Åka båt

Just nu sitter vi i motorbåten med badkläder och solkräm och myser! Solen skiner, måsarna skriker och det blåser lätt, skönt för idag är det varmt nästan 30 grader i skuggan! Utomlandskänsla! :) ska fota och lägger upp sen! Vi har det mer än bra och jag längtar inte direkt hem ^^ ikväll blir det mer grillning (middagen blev jättegod igår) och avslappning! Skönt :) hoppas ni mår bra! Ska lägga mig och sola lite! Sommarpussar!

Landet

god morgon! lite stressad, så skriver bara snabbt (: hemma igen i sthlm och sovit gott! jag älskar våran säng! ska äta frukost snart, precis duschat och sminkat mig. ska till h snart och uträtta lite äreden, fika med mamma och gå till optikern och hämta ut mina glasögon (: sen åker vi till landet och är där i några nätter, så det blir bara bloggning från iphonen och inga bilder.. men men. ska bli jättemysigt att komma dit ut och myspysa! ska åka ut med båten och ligga och sola på någon mysig klippa/strand och ha med oss lunch imorgon och bada såklart. ska bli fint väder. men ikväll ska vi grilla och bara ta det lugnt. ska bli skönt. man blir harmonisk i kroppen av att komma ut dit. jag brukar alltid somna på soffan en timme när vi kommit dit. så skönt. ska ta med massa tidningar och bok. "varför mår vi så dåligt när vi har det så bra" mm. kan man ju undra sig!

nu blir det frukost! ska skicka vinnar mejl också innan vi åker, och packa! sen så. ha en jättemysig dag nu! massa pussar.



tänk att det är över fyra år sen du kom in i mitt liv!



fanny & my forever









mysig dag!

det har vi verkligen haft idag! shopping på stan, grillning vid havet på picknick filt med vinglas och fina servetter. grillade kycklingspett och hade potatissallad till och grönsaker! mums! shoppat en granit väska idag, den här i svart. tycker om den jättemycket! blir perfekt när man ska iväg och inte vill ha massa massa packning! (;
sen innan vi grillade fikade vi på en mysig uteservering och åt kulglass, bananglass är en av de godaste smakerna som finns tror jag (: drack kaffelatte med vanilj sirup, uish så sliskigt ^^ men det var gott. jag frågade tjejen i kassan om den var sliskig i smaken och ja det var den och hon kunde hälla i mindre.. men hallå :$ jag vill ju ha den sliskig :p och ja det fick jag.. efter grillningen blev det två timmars rask promenad med massa prat, titt på kossor i hagen och sånt mys! kvällspromenader är mysigt! visst (:

ska dricka te på uteplatsen nu, och ja, jag har vänt på mitt dygn. men vad gör det om hundra år?! :D hoppas ni haft en mysig dag! det har vi. puss!



 
 

grillning pågår (;



Dunder och regn

Åh det var så himla mysigt inatt. Älskar sommarnätterna! Svalare även fast det var runt 23 grader kl 03 så var det mysigt att sitta i soffan och titta på film, dricka "himla gott" te, äta små godis och lyssna på åskan. Vi hade det mysigt som sagt (: idag ska vi nog ner på stan här och sen ska jag och mysan ta en fika på det där mysiga fiket! Det är så bra att ens vänner inte bor på samma ställe så man får se sig om lite (: ska ta och dricka en smoothie nu och äta några mackor och komma ut i solen! Vi hörs senare! Pussar!

sommaräng

god kväll kära vänner. hoppas ni mår bra. jag är glad att jag äntligen är framme. är helt slut i huvudet. ist för ett x2000 som det var meningen att jag skulle åkt på så blev det ett ruttet loktåg, haha. det var två och en halv timme sent och hett så in i helvete! men när vi kom ut och nästan var framme i lund och stannade med tåget på en äng. full med rappsblommor, helt underbart. reste mig upp och stack ut huvudet ut ur fönstret och kände blomdoft och sommarvindar i ansiktet! så härligt! man får ta vara på mysiga ögonblick!

vi har precis ätit god middag och ska ta en promenad i (regnet?!) skönt! ner till videobutiken och hyra film (: sen blir det filmkväll och sen sova. jag är helt slut efter den långa tågresan och avslappnad. det är mysigt när det regnar ute. brukar alltid somna till ett regnsmatter i lurarna (bra app till iponen)

nu ska vi bege oss ut på äventyr (: vi hörs senare, eller imorgon. är bara här tills onsdag, så ska inte sitta så mycket vid datorn.

ha en mysig kväll nu! (: puss&kärlek.







God natt

god natt raringar!

har inte haft tid eller så att blogga idag. men har haft en jättemysig dag iallafall. hade pizza-picknick med hjärtat på en filt med vattnet som utsikt och solen i ryggen. väldigt lugnt och behövligt mysigt! tack <3

imorgon ska jag upp vid åtta tiden, äter fruskot och duschar och sen knatar jag till tåget som tar mig till centralen, ska resa långt ner i landet. bloggar såklart från tåget! kul med iphonen :D har gjort nästan alla mina listor på spotify i offlinemode. vilket betyder att jag slipper sitta och bli tokig när mottagningen försvinner och musiken pausas (;

nej ska nog ta och hoppa i säng nu. vet inte vad jag ska skriva. min hjärna är lite småöverhettad och trött nu. vi hörs imorgon vid frukost och på tåget (: jag vet inte hur man lägger upp bilder när man bloggar via iphonen, ni som har en iphone, vet ni? för jag vill såärna kunna blogga när jag är ute också! kommer till "ladda upp bild" sidan, men det finns ingen knapp för ladda upp.. hm. hjälp!

sov så gott nu! (: dröm sött. puss&kram!









Svar på frågor!

Såg att du bott i NY 1 år, vad gjorde du där?

jag och mamma bodde på manhattan i new york och i chicago. mamma pluggade till sjuksköterska och jag gick i skolan :)

Är du nöjd med din kropp?

ja jag är nöjd! jag hade mycket komplex förut när jag var yngre, men nu älskar jag hur jag ser ut. lagom smal, lagom former, lagom lång. ja, jag är mycket nöjd!

 Lite konstig fråga kanske, men undrar över det varje gång.. är det någon speciell anledning till att Måns aldrig har samma kattvakt som de andra katterna? Som sagt, frågar man inte får man aldrig veta, haha! :) kram!

ingen konstig fråga alls! :) måns bor hos alles mamma för att han mer eller mindre terroriserar mammas katt, så mamma vill inte att han ska vara hos henne vilket man förstår såklart. och alexanders mamma älskar måns, så hon är glad att han får vara där och där får han vara ute och springa utomhus vilket han älskar.

Vem är din största förebild? Och varför?

kan låta uppblåst, men mig själv. jag känner nog ingen som orkat med så mycket psykist och fysisk påfrestning som jag har.. och jag är ändå glad, postitiv och har framtids drömmar, och jag ger inte upp. så mig själv.

Om du skulle skriva en bok... Vad skulle den heta och vad skulle den handla om?

jag håller och har hållt på med en bok sen jag var 17 haha. den handlar om min uppväxt och hur jag lyckades ta mig upp ur det jobbiga som var då. och börja må bra igen. "vägen tillbaka" har jag för mig att jag döpt den till.

 Om du skulle ta ett artistnamn, vad skulle du heta då?

fannyforever (; jag vet faktiskt inte. fannytastisk som är ett av mina smeknamn? hah (;

Vilken av alla dina underbara egenskap är den som du gillar bäst att du har gumman?

att jag bryr mig om andra, att jag tänker på andra, viktigt för mig att andra mår bra. då mår jag bra.


Asså ååh att vi inte bor närmare. Då hade vi kunnat fixa en plåtning, du gör dig såå jäkla bra på bild gumman! :)

det hade varit jättekul! vilket tur att det finns tåg!! :D hade varit roligt faktiskt!


Hej! frågade några dagar sedan om tips för att minska exponeringen av pälsdjur, har fått för mig att Alexander är allergisk? Ni har ju luftrenare bl a, kan det vara en bra investering? Eller räcker det med att moppa varje dag? (Ingen av oss är allergiska man man kan ju utveckla allergi tyvärr.)

han är allergisk ja, han åt allergitabletter innan men sen när vi skaffade luftrenaren så har han inte behövt äta dom, så bästa tipset är luftrenare! sen om man har långhåriga katter som vi har så är det kammning och bad som gäller, och även äta ett bra torrfoder från djuraffären, ett billigt foder från mataffären = massa katthår överallt.


Eftersom jag också är kattälskare så undrar jag vad dina katter heter i stamtavlorna? :)
Kram

oj det är så himla långa namn så jag har inte lagt dom på minnet. men kan leta upp deras stamtavlor när jag är i bostadsrätten och lägga ut här.

Äntligen får jag vara lite nyfiken(:

Vart jobbar du?
vart har ni bott nu när ni renoverat köket?
vilken försäkring har ni till katterna?
absolut bästa skönhetsmåstet? (kräm, eller smink)

Glaad sommar!!

haha, söt (: just nu har jag semester! så skönt. men i höst är planerna att kombinera sälj jobb på inredningsbutiken granit och barnvaktsjobb! och studier kör jag på distans (:

jag har bott hos mamma och alexander har bott hos sin mamma och pappa och syskon.

vi har svelands försäkring till våra katter, hade agria innan, men eftersom jag hade sveland på adolf (våran mops) så bytte jag så jag hade alla på samma.

absolut bästa som jag verkligen fastnat för är bodyshops brun utan sol för ansiktet, e-vitamin serien. helt underbar. går lätt in i huden och ger en svag toning! smink rinner bara tycker jag. men jag brukar ha rouge på kinderna så man ser lite piggare ut, fint när man är brun också!

 Måns är verkligen fantastiskt fin, är också sugen på en siames. Kan du inte skriva ett inlägg om hur det är att ha en "hundkatt" :) Skillnader från andra katter, tillgivenhet och sådär. Det skulle vara roligt att läsa från någon som har erfarenheten.

siameser är verkligen en speciell katt. katter brukar ju vara ganska så självständiga annars, men siameser är inte det. dom kräver ens uppmärksamhet ständigt och är mycket mer tåliga än andra katter. precis som du skrev så är det som en hundkatt och om man inte vet vad man vill ha så är en siames jättebra. dom är lite mindre ömtåliga (: pratar mycket och ska vara med överallt. väldigt tillgivna och mysiga! även lite jobbiga i mellanåt, då dom kan bli ganska svartsjuka och man får inte vara med andra katter, för man "tillhör" siamesen. så ibland kan han köra bort de andra katterna, så han får ha oss för sig själv. men överlag är siameser väldigt behagliga katter. man ska ha mycket ork och lek. för dom behöver mycket stimulering. det är inte som en perser som mest bara sover. han är vaken när vi är vakna och sover när vi sover. och han tror stundvis att han är människa. haha (: för han ska äta med oss och gärna sitta på bordet och äta det vi äter. väldigt keliga och mysiga katter och man känner mig väldigt älskad och välkommen när man kommer hem, en underbar kamrat!


Hur hittar du dina barnvaktsjobb/småjobb och hur fungerar det med skatt och så när man jobbar för någon privat som en familj?

jag är medlem på en sida som heter grannar.se! den är toppen! ang skatt så beror det helt på hur mycket man jobbar. är det under en viss summa så skattar du inte och är det över så skriver du med det på deklarationen och skickar in till skatteverket.


har du haft någon ätstörning?

jag har haft både bulimi och anorexi på högstadiet. gick ner så jag hade ett BMI på 12,8 när jag skulle haft ett BMI som räknas som normalt mellan 20 och 20 på en skala. jag vägde runt 35 kg som minst och var 168 cm.. inget kul, inget jag vill uppleva igen och inget jag egentligen vill prata om för jag tycker det sätter griller i tjejers hjärnor. ät och njut av livet!

hoppas ni fick svar på det ni undrade (: puss!





 


whi!

jag fick jobbet och det känns hur bra som helst (: trevliga och söta föräldrar och urgullig julius (: glad! umgicks med dom i över två timmar, vi var i parken och lekte, gungade och pratade, gick hem till dom och blev bjuden på middag. så snälla! idag har jag varit på toppen humör och jag är det fortfarande. sånna dagar tycker jag om! när energin flödar och man skrattar åt allt. tänk vad mycket ett leénde kan göra för andra. log åt en kvinna på tåget påväg hem och fick ett varmt leénde tillbaka. har två till intervjuer imorgon också! får se hur det blir med den ena, för det tar 1,37 min att ta sig dit ): inte direkt optimalt.. får se!

nu ska jag försöka samla ihop era frågor och så svarar jag senare ikväll. så ni har några timmar kvar att fråga (: kul att ni frågat en del. ni vet ju det mesta om mig dock! och tack för era kommentarer. blir så glad! <3

ska se två wallanderfilmer nu och sen kommer jag in. hoppas eran kväll blir mysig! puss&kram!








Intervju.

sitter och dircker te och ska strax duscha och sminka mig osv osv. och sen åker jag till kungsholmen, ska på intervju för barnvaktsjobb. att ha många små jobb tilltalar mig! för jag är en människa som tröttnar enormt snabbt på saker. så det här är toppen (: julius på två år lät jättegullig och jag ser fram emot att träffa dom! imorgon har jag en till intervju, men den är påtok för långt bort.. så vi får se. ska ge det en chans iallafall.

hoppas ni får en mysig dag i solen. så hörs vi senare! puss&kram (:



tok bild (;





DO



'And you should know that in my heart you fill every corner..'






Frågestund

tänkte vi skulle köra en frågestund. fått så många frågor och jag är mer förvirrad än någon annan just nu. så fråga här så svarar jag imorgon kväll.

fråga vad ni vill. hur ni vill. när ni vill. frågar man ingenting, får man ingenting veta (;

puss!





10 min..

.. av spänning. hittade såklart (tradera är bäst) den röda tröjan från monki med vita prickar som jag bloggade om tidigare (: whi! uppe i 31 kr nu. och kostade 350 kr från början. den. ska. jag. vinna. jag köper bara saker jag verkligen verkligen vill ha. och så säger jag om allt jag vet. men det är mycket jag vill ha. mohaha. kommer bli fin ihop med min svarta fjällräven kånken (: mhm! (jag vann den) :D

sitter och kollar på en av filmerna ni tipsade om, kick-ass! jättebra änsålänge (: så tack tack för tipset. kom gärna med fler filmtips (: imorgon blir det wallandermaraton! har alla filmerna nu. ska bli jättekul och jag hoppas det blir mulet som idag (:

har haft en mysig dag, blev massa fixat på dagen, skaffade ny mejl till tradera, skönt att ha en egen dit, så man slipper blanda ihop alla vinnarmejl hit och dit med vanliga mejlen. ringt massa skolor, tvättat en maskin mörk tvätt, ätit lunch, ätit middag i parken, och haft myskväll (: jättebra och jag mår bra!

ska fortsätta med filmen nu, vi hörs imorgon! sov så gott nu. puss&kram.






sånt man blir så himla glad för.

fick ett mejl av en av tjejerna jag mejlat med under en längre period. och ble så glad, vill dela med mig av dom fina orden hon skrev till mig och har självklart frågat om det var okej (:




Hej!
 
Å. Jag tycker du skrev så himla fint och bra i inlägget om lycka i sig själv! Du är så stark och så klok! Trots allt som hänt så sprider du så mycket ljus och energi runt dig. När jag läste inlägget ville jag direkt skriva ut det för att kunna kika på det när det känns som att det behövs. Men aja baja stod det då. Fast jag tror jag lyckades kopiera det ändå. Ledsen ( ; . Men såna viktiga saker bara måste man ha...så är det! ( ; .
 
Jag önskar så att jag kunde skicka tillbaka åtminstone en del av din sprudlande energi, nu när du verkligen behöver det. Du har varit en klippa för mig ska du veta. Jag minns fortfarande den där vinterdagen på isen, halvåret efter att det brakade totalt för mig. Solen strålade, men jag var så ledsen. Hade precis mailat dig på morgonen. Sen när jag kom hem hade jag fått svar och jag blev så glad över det! Sen har du fortsatt varit där med dina kloka ord. Det är en väldigt fin egenskap. Jag såg det fina klippet på dig och Vera och ser och förstår vad du talar om, och jag förstår att det bara är en liten glimt av Vera och hennes fina egenskaper. Men hon finns ju verkligen hos dig! Jag tror det var på sommarprogrammet i P1 igår (som jag endast hörde slutet på) som Stieg Larssons sambo pratade och nämnde det att om man verkligen har älskat någon, så finns den inuti en för alltid! Vera och allt fint hon förde med sig finns alltid hos dig Fanny!
 
Det är så tråkigt att höra om tråkigheterna som ni råkat ut för. Och allt på en gång! Jag har sagt det förut, ni är starka och ännu starkare tillsammans! Men man får inte glömma bort att det är viktigt att tillåta sig att brista och gråta en skvätt också, det behöver man, och det stärker en nog på vägen. 
 
Jag tyckte verkligen om bilderna på dig och My. Ni är fina ihop, det syns! Ni strålar!
 
Ta hand om dig fina.
 
KRAM



summerlove

mysigt med sol idag igen. vaknade upp att att solen lyste in genom fönstret. glad och nästan pigg, nästan. sover så djupt! blev mysig frukost och nu har jag precis lagt upp tradera auktioner och ska hoppa in i duschen. ska ta mig till h.. med buss och ha en mysig dag i solen. ikväll blir det middag och film, wallander maraton? hope so!

betalat fakturan till rörmockaren (tack och lov för rotavdrag, haha) och ringt lite olika skolor. den jag fastnade mest för är redan full, så det blir till att plugga lite distans och sen söka in till nästa termin! även om man går med små steg, så går man ju faktiskt frammåt (:

har inte så jäättemycket att skriva.. så vi hörs senare, när det hänt lite mer (: ha en jättebra dag! puss.

 

milia och jag. vill inte alls vara i famnen :p fick en tass i ansiktet ist (;



god natt

vill bara sticka in här och säga god natt, vi har det bra, har varit en jobbig och tung dag, men med mycket kärlek och värme. god mat och skratt. barfota i gräset och mys med katterna. och nu är det mys hemma igen. i bostadsrätten. och jag har förutom myst runt med familjen fotat kläder som ska ut på tradera. en del och jag hoppas det blir sålt. jag älskar att rensa. ut med det gamla in med det nya! så skönt! varför ha kvar saker man aldrig använder, bättre att någon annan får nytta av det!

är trött och det ska bli skönt att sova. i sin egen säng. helt lovely! sover som en stock. även fast jag har lite svårt att somna, det är så varmt. somnade till regn-smatter både i förrgår och i går natt. liggandes på spikmattan. ja det regnade inte ute, men i mina hörlurar på iphonen och det är verkligen mysigt. man får nästan gåshud. och det är sövande vill jag lova (:

ska ta och fota klart det som ska läggas ut och hoppa in i duschen sen, är så skönt att krypa ner under täcket nyduschad. och imorgon åker jag till mamma och packar mer saker. har en del där och har shoppat en hel det kläder när jag bott i h.. (; och sen blir det väl lapa sol och myskväll med god middag och film!

resten av semestern, ska vi hänga på landet och mysa. och det ser jag verkligen fram emot- ska bli hur mysigt som helst <3

nej nu ska jag sätta fart här! vi hörs imorgon innan jag åker iväg! sov så gott pusspuss. ds. jag ska skriva ett inlägg om hur siameser är sen lovar (: kul att ni är intresserade. han är underbar, unik och världens gosigaste!



Tjej dag

Sitter på tåget påväg mot stan.. Byter för för att komma hem till Helena. Ska bli mysigt att ha en tjejdag och kväll med henne. Pratade om att åka till Stockholms skärgård, men idag är det mulet och minigolf lät bättre och en promenad runt vattnet. Sen ska vi äta middag ihop och titta på film <3 mysa! Bion igår var jättebra och jag längtar tills fyran kommer ut :) spännande! Vi hade iallafall jättemysigt tillsammans! Så glad att du finns! Klarar inte av någonting utan dig <3 nu ska jag hoppa på tåget snart igen :) ha en jättemysig dag och var rädda om er! Puss&kram!

god morgon måndag

har varit vaken och sådär mysigt seg sen kl elva, legat och drait mig och fixat lite nu på morgonen. jag är nöjd med gåvan jag och mamma ska ge på svärfars begravning. tror den betyder så mycket mer än bara blommor.

ikväll ska jag och hjärtat gå på bio. se tredje filmen i twilight sagan, eclipse. ska bli jättemysigt och jag har verkligen längtat! men innan det ska jag packa ihop mina saker hos mamma och jag ska ut i solen. imorgon eller ikväll flyttas det hem till bostadsrätten och det är pirrigt vill jag lova! ska bli mysigt att komma hem! jag är lite smått trött på att leva i en flyttkartong. för jag har gjort det påtok för länge. men nu är köket klart och vi flyttar hem igen. <3

dagen består alltså av packning, solning i parken med glassintag och vattenintag. kanske köper en pizza och äter ute också. ta med bestik och sätta sig på en filt. vi får se. kl 21 börjar iallafall filmen och då blir det mys och popcorn i biomörkret! sen hem och sussa.

ska ta och klä på mig vanliga kläder.. springer fortfarande runt i en t-shirt (: duscha gör jag senare ikväll innan bion, man blir så varm på dagen. tack och lov för fläkten!

ha en jättemysig dag nu! puss!

 
 



<3




Var inte rädd för mörkret,
ty ljuset vilar där.
Vi ser ju inga stjärnor,
där intet mörker är.




kattfnatt.

 


milia som ska heta doris om vi behåller henne. måste se först hur de andra går ihop med henne.. är en chinchilla perser.

  

älsklings lucifer blå perser exotic som är äldst (:

 

måns är våran hundkatt, tillgiven och pratglad, siames med blåa ögon <3
 

älsklings vera <3 också chinchilla perser med gröna ögon. älskar dig!

funderar fram och tillbaka. vi har en vecka till och sen ska vi bestämma oss. jag fastnar mer och mer för dig. och du är en söt liten dam. jag hoppas du vet det! <3 imorgon åker vi hem hjärtat och du får träffa dom andra katterna. du ska få heta doris om vi behåller dig. och katten vi ska ta från veras familj, veras syster väntar kattbebisar ska heta hedvig. två chinchilla perser med sötaste namnen och charmigaste utseéndet. doris och hedvig, lucifer och måns. en salig blandning och jag älskar det! jag älskar mina katter!!



måns.

 

jag saknar dig sååå mycket och jag längtar efter att få hem dig! nu är det inte lång tid kvar tills vi ska sitta i soffan mysa och kramas (: längtar!!! måns du är så speciell och jag är glad att vi valde att ha en siames också! du är så fin.



raringar!

jag tycker ordet raring är så sött (: blir kallad det av många av mina vänner, och även mamma (; sött. det är lite stockholmskt tycker jag. pussa på kinden och säga 'heej raaring, va trevligt att se dig' haha (; jag är verkligen inte en stockholmare ute i fingertopparna. men jag älskar staden! vackraste som finns! vill aldrig flytta härifrån! ända gången jag flyttat var till new york när vi bodde på manhattan i ett år och strömstad. sen har jag bott här troget på nästan samma gata hela mitt liv. (: att ha tillgång till allt är underbart och att kunna bo utanför stockholm (vi bor 10 minuter med bil från smeten) är perfekt. vi åker förbi hästhagar och ängar när vi åker hem och att ha den blandningen är perfekt!

idag har solen värmt upp min innefrån och ut, jag är brun! och det var riktigt härligt att sitta i parken, äta piggelin och dricka ramlösa och sola. ska ut imorgon igen på dagen, brukar vänta tills 15 tiden, för innan är solen farligast! det var längesen jag var såhär brun bara genom att vistas i sverige! jag har lätt för att bli brun och det tackar man för! brunbrända ben och fräknar är sött!  fast fräknarna syns inte alls lika mycket nu när huden blivit brunare. men men (;

ska strax kolla på wallander! tack för tipset. jag trodde aldrig jag skulle få ett tips om en film jag inte sett (: så den blir det strax! har precis ätit grillad kyckling med en stor sallad och potatis sallad och ett glas vatten-. mättande och mycket bra sommar mat! tog en kall dusch och tvättade håret, gjorde het fudge vanilla ansiktsmask på ansiktet och axlarna som rengjorde på djupet och sen tänkte jag måla om naglarna, blir rosa igen (: från chanel.

känns verkligen inte som att klockan är 21 snart. jag är pigg, kan bero på min eftermiddagsnap (: skönt att slumra när det är så varmt. 30 grader i skuggan idag. puh. men mysigt (: man blir så uppmjukad i kroppen och att duscha sen på kvällen efter man solat, så härligt!

ska göra en kopp te och krypa upp i soffan, vi hörs senare. puss&kram!



solning pågår



kom änglar

älskar lars winnerbäck. och speciellt hans 'kom änglar' lyssnade på den första gången sommaren 97. jag var runt 17 år, full av spring i benen och hade solen i ansiktet. där gick jag på ängen och hade påtok för hög musik i öronen och där kom den. och jag blev kär. fastnade och har älskat den sen dess. den har stämmt in så bra på så många skeden i mitt liv och jag kan vart enda ord utantill.

'Den vackraste stunden i livet var den när du kom
och allt var förbjudet
och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om
för det ekar i huvet'
och det blod som jag trodde var stilla det fick du att rinna,
den uppgivna röst som jag nyttjat så illa fick du att försvinna

Så kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle
bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is


Och den jävligaste stunden i livet var den när du gick
och allt var förlorat
O där satt jag med mina grön-bruna ögon och såg med blåögd blick
allt jag hade förstorat..'

nu fyra lars winnerbäck konserter, tre bilsemestrar med lasse poppandes i högtalarna, flera låtar på mp3n.. så sitter jag och känner värmen sprida sig igenom kroppen. det blir hopp, kärlek och värme. det spelar ingen roll hur ledsen man är. hans musik måste vara den bästa lyckomusiken genom tiderna! älskart! kommer alltid ha så fina minnen, alla soliga dagar. alla vackra nätter, alla underbara känslor i en kär mage. men framförallt konserten i linköping sommaren 06. vilken underbar konsert. den satt sina spår. får varma känslor bara av att tänka på den.

kanske ska kolla upp konsert? låter som en bra idé! sen blir det film och smågodis! puss!






sommar, sol och mcflurry.

haft en jättemysig dag ute i solen, lucifer följde med ut på filten idag igen och jag har blivit brunare (: skönt att slippa se likblek ut. har precis varit på affären och köpt lite frukost. middag behövde jag inte köpa för ska göra tonfisksallad snart och salladen finns redan ihopmixad med all sallad från tacosen igår. sen i med ett par hårdkokta ägg och lite olivolja och tonfisk. gick till mcdonalds och köpte mcflurry och satt i parken och åt. tittade på fåglarna och myste!

på måndag flyttar vi hem igen. känns skönt att få in vanliga rutiner igen. och det första jag ska göra förutom att umgås såklart är att rensa i min stora garderob, har redan börjat. men uh, det är väldigt mycket som ska ut och antingen säljas eller lämnas på loppis. ska bli kul att se hur milia och dom andra kissarna trivs ihop också (: ska spendera varma dagar ute på landet och bada, sola och grilla. blir nog att vi åker dit redan den 8:de, och jag längtar. behöver få slappna av ordentligt! och bada har jag inte gjort i år än (:

ska ta och duscha nu, börjar äntligen bli lite svalare. så en kall dusch och hoppa i en ren oversize t-shirt och börja med middagen. blir ju bara att koka ägg och blanda ihop allt (: sen ska jag kolla på film och mysa! läsa topp hälsa och meditera. så ser min kväll ut ung.

tänkte höra om ni har några film tips? tycker jag sätt allt och det har jag kanske också? ser ju alltid på film! jag tycker iallafall om romantiska komedier, drama, komedi, skräck och thriller.. ja typ allt utom action! så ge mig lite film tips! har sätt för många dåliga filmer på sista tiden );

hoppas ni mår bra ute i solen! massa solpussar!



en av t-shirtarna jag köpte! fin va (:





så mysig.

förstår ni att jag saknar henne? för hon var världens mysigaste, tillgivnaste, underbaraste, keligaste, trognaste katt. du var som en liten människa i en kattkropp. du var världens bästa katt!

video på när jag kramas med vera och får massa pussar av henne i ansikete (:





1 månad.

till minne av min älskade vera.

den andra varje månad kommer vara en ledsen dag för mig. tänk att det redan har gått en hel månad sen du somnade in i mina armar. kommer leva länge på ditt spinnande, och få höra att du bara spann när jag kom i närheten. det betydde så mycket att få höra det. att du faktiskt kände dig trygg i min närhet, precis som jag gjorde i din. kan inte skriva om dig utan att gråta. det går inte en dag utan att du finns i mina tankar och jag saknar dig alltid. tänker på hur du har det, vad du gör, vad du känner. jag hoppas av hela mitt hjärta att du har det bra i katthimlen och att du har träffat många kattkompisar. jag hoppas att du känner dig mer till frids än vad jag gör, och att du känner dig mycket mindre ensam. hålet i bröstet du lämnade efter dig skaver och värker. känns som jag inte kan göra någonting för att fylla det. jag vill få hem dig, din aska och få känna mig lite helare. när du är hemma igen, hoppas jag att det kommer kännas lite bättre. ord kan inte beskriva vad du betyder för mig, hur mycket jag saknar dig, och hur mycket jag älskar dig. varför gör det så ont att älska någon så mycket?



det ser ut som att du ler. <3





kärlek

iih så söt. älskar den! måste ringa imorgon och kolla om den finns kvar! 50% rea.





fredag!

känns som jag inte bloggat på evigheter, men det var ju bara en dag :p hur som helst så har jag saknat er! och jag hoppas att ni haft det bra i sommarvärmen. jag lider mest. men skuggan är underbar. legat på en filt, myst med lucifer, han älskar att vara ute, har legat och solat och njutit, hah.. sötkisse (: blev en liten mini utflykt till värmdö också! och nu kom jag precis hem från affären, köpt tacos till middagen och ett paket med 14 tummens jordgubbspinnar, mums! sitter och äter em nu. klarar jag mig till maten (; ikväll blir det film, ovanligt va?! (: men det är ju så mysigt!

la en ansiktsmask igår. köpte några st när vi var i kungenskurva på ikea, smet in på rusta och köpte några bla. med vitchoklad. den var jättebra och jag ska absolut köpa fler! huden blev sammetslen! mysigt att pyssla om sig tycker jag. både in och utsidan! vardagslyx!

idag har jag som sagt bara varit ute, slappat och myst. börjar få ordentligt med färg. är ute och springer en hel del, och mina ben är inte direkt tjusiga. jag har skrapat upp knät, fått blåmärken och myggbett. men då syns det iallafall att jag är aktiv (; var på söder efter värmdö och slank in på monkis rea. 75% är inte illa pinkat. och köpte två jättefina t-shirtar. shoppar jag blir det på rea, alltid faktiskt. ytterst sällan jag handlar nått när det är till ordinarie pris. hur som helst. köpte två oversize t-shirtar, en vit med små små svarta prickar och en grå och svart randig med en enorm ficka på ena sidan. och ett grått och svart randigt linne. mycket sköna och fina (: nöjd!

ska ta och börja med middagen. så det inte blir allt för sent. jag är sällan hungrig när det är så varmt. men äta bör man annars dör man.. men det gör vi ju oavsett..

ha nu en jättemysig fredagskväll. gör någonting ovanligt, som ni aldrig brukar, bara någonting ovanligt. kan räcka med att byta plats vid matbordet. träning för hjärnan och variation förgyller ditt liv!

puss&kärlek.







RSS 2.0