Fredag!

Äntligen fredag :D som jag längtat! vi har massa mys inplanerat, ikväll ska vi äta grillat. blir smokey burger med lökringar. man häller i grillsås som smakar rökt i köttfärsen när man gör hamburgarna och stekter bacon till, tomat, sallad, rödlök.. ja det vanliga man har på hamburgare och så ost såklart. bröd och till lökringar. mums! ska bli riktigt gott. 
 
ikväll måste vi bli klara med påkopplingen av vattnet har inte funnits tid i veckan då älsklingen jobbat, men så luktar det avlopp i hela hallen :P för att toaletten är påkopplad men inte genomspolad. uuh. vädrar bra nu när det är så pass bra väder (: därav inga bilder. men snart så.
 
på torsdag kommer sebastians tjejkompis marie hit från vilhelmina. det är en bit att åka! ska bli jättemysigt att ses äntligen (: och så är hon här över helgen när festen är. den närmar sig med stormsteg! ska bli sjukt kul att träffa alla igen. amie och gabbe är här för första gången också, mys att få visa allt. ser verkligen fram emot det här. hoppas hoppas vädret blir bra. vi ska ju bada i "vår" sjö :D och grilla och ha en stor picknick i trädgården under massa ljusslingor, kommer bli kalas (:
 
nu är det dags för hectors lunch. sen sova. passade på att blogga lite ifrån datorn nu. vi har datorrummet innanför hectors rum, så bli knepigt att blogga dom timmarna han sover på dagen och sen efter halv åtta på kvällen då han somnat för natten. och ja, när han är vaken vill vi ju umgås med honom. sååå hoppas dom fixar bloggappen. det var så smidigt och gick så fort. gah.
 
nu lunch sen ska jag sätta en bröddeg som får stå och jäsa medans jag pluggar teori (: ha en underbar fredag fina ni. pusspuss.
 

 
 

Hector

 
Älskade hector snart blir du ett år. Det bästa mysigaste roligaste underbaraste året i mitt liv. För när du kom, då fick livet en mening. Tack för att du finns, för att du alltid vill kramas med mig och för att du är världens finaste. Vad vore livet utan dig?
 


Zid magen vecka 29

 


Hectors kattungekompisar

 


Spontanbesök och mysig innedag

Hej på er. hoppas  ni mår bra! gud vad jag vill blogga och jag saknar det verkligen. många som mejlat bloggsuporten och fått svar att dom jobbar på problemet.. känns som det borde blivit fixat tills nu, det är ju snart två veckor sen. tålamod vafan är det!? :P tänkte på det. jag är ju inne på fb och lägger upp lite med bilder osv. ni som vill kan mejla mig så lägger jag till er, så har vi lite kontakt iaf :D [email protected]
 
igår kväll fick vi mysigt spontanbesök av vänner från sthlm, blev en riktigt rolig snabbvisit, med fika titta på huset och många skratt, att dom blev sugna på att köpa hus här ute kom upp. haha, det hade varit galet kul! så kommer dom på sommarfesten nästa helg. underbart. tack fina ni för att ni kom. vi blev så glada!
 
på dagen var vi in till linköping och var med julius till vetrinären, lilla gubben. han är sjuk. ja alltid varit mer eller mindre och vi har under tre års tid kämpat för att han ska få ett värdigt liv. börjar förstå att det aldrig kommer bli bra och det känns fruktansvärt jobbigt att inse. hade en klump i halsen när vi gick med snabba steg ut från kliniken. båda satt tysta i bilen hem. det här är det värsta med att skaffa djur. baksidan på allt mysigt man får. han kan inte vistas med andra katter längre. och om vi är egoistiska och tänker på oss så visst, men han får inget värdigt liv. och det han har är obotligt. nu har vi veckan ut på oss att fatta ett beslut jag helst inte alls vill tänka på. vi vill bara att han får må bra. usch.
 
köpte pyssel till hectors födelsedagsinbjudningar innan vi åkte hem och eftersom vädret är så underbart :P så tänkte jag sätta mig och pyssla med det när hector sover lunch. Baka bröd och grundmåla zid's spjälsäng ska jag också pyssla med. en innedag med mys och pyssel helt enkelt.
 
Magen växer och växer och vi mår bra. ryggen värker som bara den, men det är nog inte så konstigt med den kulan jag har. på midsommar var vi på fest här i området och en av dom som var där jobbar som massör. fick bort massa "slagg" som hon kallade det och jag får komma gratis till henne en gång i veckan. helt underbart! känns som det är dags snart igen. älsklingen är så gullig och masserar mina fötter och rygg (gravid massage ^^) varje kväll. nu på lördag går vi in i vecka 30. 10 ynka veckor kvar tills han är här, om han inte kommer innan. Jag hann aldrig riktigt förbereda mig mentalt med hector efter som jag inte alls var beredd på att han skulle komma tre månader för tidigt. men den här gången känner jag mig verkligen redo. du är så så så välkommen gubben ♥ har rensat ut kläder till honom och högen är inte liten. det är bra att ha en storebror ^^  och lite nytt såklart.
 
vi har fått hem vårat nya kylskåp, snällaste morfar köpte ett så fint till oss :D vårt gamla brakade ihop, är förvånad att det faktiskt höll så pass länge. 20 år gammalt :P men nu har vi ett jättefint från bosch som är över två meter högt och rymmer massa mat (: så nöjda! vi pysslar på här hemma. som man säger man blir aldrig klar i ett hus och det är väl lite tjusningen med det. rastlös själ vill ha saker att göra! men att ta lite i taget passar oss perfekt (: nu är toaletten vi renoverat äntligen klar! ikväll kopplar vi på vattnet som älsklingen drog igår, whi (: grannen är elekriker och ska komma och dra in el så vi ser nått (; änsålänge är det värmeljus som agerar ljuskälla därinne! ska fota innan kvällens slut och visa er bilder!
 
nu är det lunch här hemma och sen pyssel (:
 
ha en jättemysig onsdag! så hörs vi snart igen, ja ikväll med bilderna på toan. jag försöker vara mer effektiv här. tycker det är lika tråkigt som ni ):
 
puss&kram!
 
 
häromkvällen. mina älsklingar busar (;
 

 
 

god kväll

vi har precis röjt undan i köket och håller på att rensa nere i matkällaren, vi använder inte det rummet så kattlådan ska flytta dit istället. så kläderna vi hänger upp i tvättstugan slipper lukta kattlåda (; och jag kan gå ner och tvätta utan att kräkas. (då tömmer sebastian lådan två ggr per dag) jag är bara extremt känsligt när jag är gravid :P allt luktar illa. så det ska bli skönt att få bort lådan från tvättstugan minst sagt :D nu kan jag tvätta utan att stå och hulka (;

om en halvtimme tänkte vi sätta oss och kolla på "water for elephants" den gick på canal+ häromkvällen men spelade in den istället. jag gillar våran inspelningsbara box! förälderns bästa vän haha. och äta varm ostkaka med grädde och sylt. mums! bara mysa och kramas i soffan. det känns som klockan är typ fem, det är så ljust ute nu. solen ligger lågt och skapar ett sånt mysigt sken. mysiga sommarkvällar.

nej ska ta och hjälpa till med rensningen, var tvungen att ta en paus. ha en mysig kväll nu. pusspuss.





hallå i solen

Jag börjar misströsta att dom någonsin kommer fixa så man kan blogga från mobilen, det var ju så smidigt jöö. men allt kan man ju inte få. så det var bara att släpa fram den vita macen och sätta sig snällt i soffan och blogga. och det där med bilder. hm. ja, systemkameran som väger bly. ääh dom fixar den snart :D håll tummarna! Dagen har varit riktigt skön, varit på långpromenad med vagnen, njutit på altanen, slappat och suttit nere på bryggan och ätit glass. och än är den inte slut (:

midsommarveckan är här och vi har verkligen kanon väder. solen strålar himlen är blå med några enstaka moln och det är varmt i luften. så mysigt! vi är ute hela dagarna mer eller mindre. men just nu vilar jag i soffan, man blir trött av att vara gravid. och trött av värmen. men jag njuter för fullt. zid är fortfarande inne i magen tack och lov. och på lördag går vi in i vecka 29. i vecka 29+4 kom vår hector ut till oss. jag har verkligen varit nervös för att föda för tidigt. men det känns som han kommer stanna kvar. magen är riktigt stor. undra hur stor man kan bli egentligen?

på midsommar afton äter vi klassisk midsommarmat här hemma jag, älsklingen och såklart hector. matjessill gräddfil gräslök, färskpotatis med dill mm. gott ska det bli (: och mysigt! första midsommaren i huset :D och fler ska det bli. sen ska vi över till våra härliga grannar och fira resten av midsommarafton med massa människor, grillning och trevligheter ^^ kommer bli riktigt kul. vi trivs så bra med dom! och deras umgänge. känns kul att vi lärt känna så många här :D

I helgen ska vi fixa i trädgården, vi ska hämta hem tio kubik ved och bara ta det lugnt och mysa! kanske åker till linköping också och vandrar runt och tar en fika. storhandling ska vi hinna med också. och jag ska övningsköra :D jag pluggar teori varje dag nu, hoppas att jag kan få kortet innan zid kommer (: det är iallafall tanken.

Vi hörs snart igen, ha en riktigt bra onsdag! nu ska vi ut i värmen igen (: puss&kram






Lördag

hej på er. hoppas allt är bra. jag mår bara bra (: vi har haft en lugn och mysig lördag och jag har pluggat teori, fixat inne på toaletten och städat. heja! fast allt går väldigt långsamt (; det står att kroppen säger ifrån när man tar i för mycket med att magen drar ihop sig - jo tack det har jag känt av. lugnt fram går det. i övermorgon är det på dagen när mitt vatten gick med hector.. 12,5 vecka för tidigt. inte bra, och inte okej. men nu tar jag det lugnt, då jobbade jag mer än heltid.

va söta ni är som blir oroliga. jag har inte kunnat blogga pga. att blogg uppdaterar sin sida. och bloggappen är helt nere för tillfället. nu sitter jag vid datorn den vanliga. men den är så extremt seg, vi har ju inget internet i huset så jag kopplar in iphonen i datorn och det nätet blir ännu segare än om jag bloggar från mobilen. men jag vill ju inte oroa er, så nu vet ni varför. jag hoppas att dom får igång den snart. vill ju blogga!

det har regnat hela dagen, så vi har myst i myskläder och fixat här hemma. tittat på film och gosat. har lagt kvällens kött i egengjord ört och vitlöksmarinad och plockat in rabarber från landet, ikväll blir det rabarberpaj med vaniljvisp och sällskapsspel och bara njuta av varandra. jo, vi ska plantera massa blommor också. vi var på plantagens kvällsrea. haha, hjälp. folk är som gamar. men vi fick en lugn halvtimme innan alla kom. som maria skrev (som var på den med fast i gävle) "det här är fan värre än ullared" samma kommentar kom från sebastian en halvtimme senare. han såg helt rädd ut när han kom och mötte mig efter att ha försökt få tag i två svarta baden baden stolar, haha. "folk slogs" tur att vi får helt nya på onsdag :D för samma pris som som reade ut dom för. det gäller att kunna snacka ^^ vi köpte klätter rosor röda, flera jordgubbsplantor, smultronplantor och masas mer blommor jag inte alls minns namnet på. meen, fina är dom (:

var så mysigt igår när jag och älsklingen var ute och planterade i landet, kvällssolen lyste och låg lågt på himlen, sjön glittrade och luften luktade syren. hade en kompis här igår, "idyll" fick jag höra flera ggr. det är verkligen mysigt! första sommaren för oss i huset. har jag sagt att jag ALDRIG mer vill bo i storstan i en trång lägenhet?! :D annars säger jag det nu ALDRIG MER!

vi sålde föresten brio grow stolen vi köpt innan till hector. och om ett par dagar kommer en helsvart tripp trapp stol med babybygel (den också i svart) från märket stokke. hej inredningsnerd. men ja vad ska jag säga?! :D vi älskar den! zid ska såklart få en likadan, men det dröjer ett tag tills han kommer behöva en (; han är ju inte ens här ännu lillkårven. kan inte förstå att det är 3 månader kvar till BF! vad vi längtar! ÅH!

dags att stoppa in potatis barbeque chipsen i ugnen, och göra salladen. sen grilla! vi hörs så fort jag bara kan. kan kan jag, men såfort blogg får tummen ur...

tills dess, ta hand om er, kom ihåg att livet är en bergodalbana.. OCH man måste ha dåliga dagar för att faktiskt uppskatta dom bra dagarna. livet är precis så som man förväntar sig att det ska vara. krama om er lite extra ikväll.

puss&kram och sebastian och hector hälsar (;




 


lax och quinnasallad till middag


Hallå

Hej på er (: svårt att svara på kommentarer via kommentars fältet. Vissa trodde visst att vi ska ha lilleman framåt redan nu i bilen..? Varför vet jag inte. Men det jag menade var att det är ju BRA att den går att vända sen när vi väl vänder honom om några år (: bäst i test letade vi upp på nätet på olika sidor. Sök på "bilbarnstol bäst i test 2012"

Puss&kram (:


Första 1 års presenten


Trött älskling


<3


God morgon

Frukost på espresso house med mina två favoriter i världen <3 mysig start! Sen mot body shop! Och efter det hem och pyssla vidare. Igår målade jag skötbordet till zid i grundfärg och idag blir det knallgult! :D

Hoppas ni mår bra och får en riktigt bra onsdag! Hörs snart! Puss


ABC i köket

Köpta på granit, målade i mattsvart, fixade med upphäng på baksidan och mätte mätte och mätte. Nu är dom äntligen uppe :D


BRITAX Multi-Tec II

Nu har vi köpt Hectors nya bilbarnstol. Zid tar över babyskyddet maxi cosi pebble. Som vi varit jättenöjda med! Och nya till Hector är bäst i test 2012. Och många kompisar som tipsat om den så det känns som ett bra köp! Vi var inne på besafe izi kid 3x.. Men eftersom Hector växer så det knakar och den bara går att ha bakvänt, så fick det bli britaxen ist :D

Åååh nu pratar jag om sånt här jag tycker är så tråkigt att läsa om själv. Hej dubbelmoral haha (;


Frukost framför efter tio


Morning

Nu åker mina älsklingar iväg på äventyr! Så jag har några timmar egentid blandade känslor måste jag säga :P är så van vid att ha iallafall Hector hos mig jämt så att vara själv känns riktigt konstigt! Och jag saknar honom redan! Ja Sebastian med såklart (; men Hector är en annan känsla. Jag är inte alls pigg på att lämna bort honom. Barnvakt har vi inte haft många ggr och då har han redan somnat när vi tassat iväg på bio eller liknande. Men som vi sa när vi flyttade hit till oroliga som undrade vart vi skulle lämna bort honom när vi ville vara själva.. "vi skaffade barn för att vi ville vara med honom" vi älskar att umgås med Hector och barnvakt vill vi inte ha. Någon gång visst, men det slutar oftast med att vi bara saknar honom för mycket. Men alla är olika (: och tur är väl det!

Hur som helst. Vad göra? Tänkte ta en varm dusch snart och duka fram för en gångs skull (äter jag ensam så blir det inga gala frukostar direkt) en ordentlig frukost! Mysa i morgonrock framför "efter tio" med en kopp te och läsa någon tidning. Mysigt! Och vi röjde massa igår innan vi kröp i säng, så bara ta det lugnt :D

Resten av dagen blir det fixa lite inne på toan och bara mysa hemma. Vart tog sommaren vägen? Jag hade höstkänslor i kroppen i går. Och längtade efter julen, okej att jag är en vinter människa mer än sommar.. Men komijen :P först ska vi ha sommarfesten, vi ska fira hectors ett års kalas, vi ska ha en mysig sommar ihop (om den kommer hihi) vi ska renovera våra fina gamla fönster slipa måla om och isolera, vi ska börja plugga och njuta av varma sensommar kvällar. Jag ska fylla 27 år men det bästa utav allt!!!! Vi ska få en liten bebis till! Världens bästa födelsedagspresent :D tänk att på lördag går vi redan in i vecka 28! Mys!

Så vi har lite att se fram emot innan hösten kommer smygandes, fast jag kan inte låta bli att längta ändå :P

Hectors första födelsedagspresent är påväg hem till oss! Vi velade mellan rosa och blåa men det blev blåa tillslut (; baby converse är så jäkla gulliga och självklart ska Hector få såna! Våran gullunge! :D 1,5 månad kvar. Liten har verkligen blivit STOR. Han har stormat iväg i längdkurvan och är nu 73 cm lång och väger 9 kg! Så såg läkaren så förvånad ut för att han är så lång :P tittade på Sebastian "ja pappa är ju lång" (Sebastian är typ 194) och tittade på mig "och mamma är ju inte direkt kort heller" (jag är 170) "så inte undra på längden på sonen" hehe. Blir ståtliga barn vi får (;

Nej nu blir det mysig varm dusch med peeling inpackning och insmorning! Mysig start!

Vi hörs senare! Var rädda om er nu! Pussar <3


HEJ

God morgon underbara! Hoppas ni sovit gott! Vi sov lite för gott! Haha (: blev aningen stressigt på morgonen men vi hann allt vi skulle och nu sitter hela familjen inpackad i Volvon påväg mot Bvc och 10 månaders kontroll för våran lilla älskling! Igår hände någonting väldigt oväntat från Hector. Vi satt på golvet och myste så tittade han på mig och sa "HEJ" och det var inte bara en gång utan flera gånger. Haha sprang och hämtade Sebastian och han fick också höra! Stolta föräldrar! :D så hela morgonen har vi sagt hej till varandra hihi. Mysigt och han har den gulligaste rösten! Man dör lite inombords varje gång! Älskling <3 du är SÅ duktig!!!

Idag tänkte jag måla zids spjällsäng knallcitrongul. Kommer bli så fint! En grå måndag idag. Blir mysa inne tillsammans och små fixa! Såna dagar är dom bästa! Bara lulla runt och ordna med saker och pyssla. Blir måla lite krukor idag också. Fick ett odlingsset bla. av bästa Maria <3 svarta ska dom bli och på med en dymo lapp med text på vad det är i krukan ^^

Ikväll blir det kycklingsallad till middag. Rester från gårdagens middag.

Hoppas eran måndag blir mysig! Ta hand om varandra! <3


När hjärtat slår ett extra slag

"Att få leva med dig har fått mig att inse att livet är värt att leva! Att varje dag få vakna upp vid din sida och se ditt vackra leende värmer mitt hjärta!
Du är helt underbar, vet ingen som är bättre än dig! Du får mig att orka kämpa på trots att det är jobbigt ibland! Du ger mig fjärilar i magen gumman! Det har du gjort länge! Redan sen dag ett jag såg dig tyckte jag du va speciell och fastna i mina tankar och du va alltid där, precis utanför synfältet och gömde dig från mitt hjärta! När du tog kontakt igen så klev du in i mitt synfält och fjärilarna fladdra helvilt i magen och mitt hjärta slog extra fort!
Det gör det ännu än idag trots att det gått ett år sex månader och 14 dagar sedan jag "såg" dig för första gången!
Jag älskar dig utav hela mitt hjärta Fanny! Då, nu och för all framtid!"


För mig är du perfekt

Här satt du i förlossningsrummet och väntade på våran skatt. Med oro i blicken och massa saknad efter Hector. Du är den bästa jag någonsin träffat. Kärleken till dig är så enorm. Jag älskar allt! Bara genom att titta dig i ögonen, kyssa dig, vara närvarande med dig. Du är så rätt! Du är min bästa vän och mitt livskärlek. Du är allt och så mycket mer. Vad många det var som trodde att vi skulle tappa varandra när allt gick så fort. Jag har aldrig aldrig varit så säker på någonting innan som jag varit med dig hela vägen. Dig vill jag bli gammal med. Du är det finaste stödet man kan tänka sig. Att växa ihop med dig och känna som vi gör. Älskling för mig är det perfektion. Du är perfekt för mig! För dig skulle jag gå genom eld och vatten. Bara jag fick vara din. Alltid.

Snart sitter du där igen förväntansfull. Att bilda familj med dig det gjorde mig komplett. Jag kommer alltid att älska dig!


Godis


Sunday.

Och vi är helt slut, glada men trötta. Men det hör väl till det är ju söndag :D och vi har mysig kväll med småpyssel och mys med familjen. Åt grillat till middag, kycklingfilé i chili marinad, majskolvar (mums) och grillad entrecote. Vitlökssmör, sallad, vitlökssås och potatis kroketer. mätta och nu ska vi mumsa på en galen skål med smågodis till filmen som går på trean nu vid 21 (: inte fy skam! Myskvällar med älsklingen är bäst! :D vi sitter i soffan och pussas och kramas! Tänt massa ljus och tar det lugnt!

Maria har åkt hem och det blev tomt! En riktigt fin mysig och rolig helg. Längtar tills jag ska upp till henne i sommar! Tack raring för en underbara dagar!! <3

Jag hoppas att ni mår jättebra och har haft en mysig helg! Nu blir det tätare bloggning igen! Puss&kram fina ni <3


Stan

Riktigt mysig dag har det varit. Maria är här och hälsar på. Helgen går i rasande fart. Känns som att vi skulle behövt en hel vecka minst! Kommer sakna henne så mycket imorgon ): men vi ses ju snart igen! Vi har varit inne i Linköping idag, tog bilen in, lyssnade på hög musik och pratade om allt mellan himmel och jord. Älskar att vi är så avslappnade med varandra. Att kunna vara tysta utan att det stör. Båda bor på landet så vi vet vad njutningen av lugnet här ute på landet betyder. Avkoppling! Inne i stan fikade vi på ett mysigt lummigt café uppe på en höjd, åt glas och drack hallonsoda. Promenerade i Linköpings trädgårds förening och suttit och myst på en bänk och tittar runt i affärer. Ätit ben&jerry glass i solen och gått i spöregn genom ett grått Linköping. Kramats och fått tårar i ögonen. Vad den här människan betyder mycket för mig. <3 och imorgon åker hon hem.. Tomt.

Älsklingen hade gjort hemgjord pizza när vi kom hem, finaste och panna cotta med kanel, anis, kardemumma, med lime överdrag. Det ska vi fika med snart (: gott! Och massa godis från hemmakväll fick vi med oss hem också. Myskväll med film och godis!

Har precis köpt en slapp t-shirt från en sida jag hittade innan miinto.se cheep monday har alltid varit en favorit och att mysa runt i den hemma med bebis magen blir bra! Dom hade jättebra grejer! Inte ofta jag handlar kläder till mig själv, men den här fastnade jag verkligen för! (: det är den på bilden här nere.

Nu blir det myskväll! Hoppas ni mår toppen! PUSS!


IDAG

Kommer världens bästa Maria hit!! Bås är helt lyriska. Haha. Vi träffades ju i Sthlm när båda åkt dit samtidigt av en slump och det var inte lätt av vinka hej då. Nu ska vi mysa hela helgen och vad jag längtat! Åh! :D ikväll vid sju kommer hennes tåg hit från norr och då plockar älsklingen upp henne. Så är jag och Hector hemma och lagar middag sålänge (: ska bli så kul att visa henne huset och trädgården och vår lilla by ^^ vi pratar med varandra varje dag och har gjort sen förra året. Men känt varandra i flera flera år. Undra hur många sms vi skickat?! :P det blir en jäkla massa iaf! Ingen känner mig så bra som hon och hon har följt med oss i upp och nergångar. Finaste Maria! Snart får jag krama om dig!!! <3 längtar! En mysig helg har vi in planerad! Mycket roligheter och mys man vill proppa in på två dagar. Det kommer bli så bra! :D

Och idag, eftersom vi storstädade igår (varje torsdag så det är fint innan helgen) så blir det njuta av det fina vädret! Och gör det som faller oss in. Fredag idag, favorit dagen trots att jag är ledig jämt ^^ men så är det alltid något mysigt med just helgen! Lite godare mat och ja mys på hög nivå!!

Nu ska vi upp och hoppa! Hör en liten Hector (som förövrigt inte är så liten längre) ligga och prata med sina snuttisar :D gullungen! Frukost och njuta ute i friska luften!! Puss&kram och ha en jättemysig fredag!


Det närmar sig slutet

På den här toalett renoveringen och vet ni?! Det blir SÅ fint! Jag kommer såklart lägga upp bilder men det blir nästa vecka för jag har en nyfiken Maria
Har varit en fullspäckad dag och det känns som att vi verkligen kommer sova gott! Och det hoppas jag att ni också kommer göra! Så hörs vi mer imorgon!

Godnatt pussar! Ps. Kvällsbild på vår baksida. Syren busken luktar så himla gott!


Just nu


Sveriges nationaldag

Vi har varit ute hela dagen därav den roliga uppdateringen. Har suttit i timmar och rensat ogräs. Blev riktigt bra :D älsklingen har klippt gräset och nu kaklar han inne på toan, det blir SÅ fint! Jag tar tio minuters paus och sen ska jag hjälpa till igen (: vi har ätit lunch ute i solen och myst på bryggan och tittat ut över sjön ! Men mest bara fixat och så ute. Bor man i hus behöver man ju aldrig vara rädd för att inte ha nått att göra (; men jag älskar det! Hector har precis fått sin middag och vi har läst bok ihop. Det tycker han om. Ja som ni märker, det händer inte mycket. Eller hela tiden, men inget överdrivet roligt att berätta om ^^ vardagslivet i all sin glans typ ^^

Ikväll äter vi laxfilé i ugn med pesto röra ris och sallad till. Försöker äta lax eller fisk iaf en dag i veckan. Sebastian är inte helt glad i det "men med sallad och sånt till står jag ut" zid du ska bara veta vilken snäll pappa du har som tänker på dig alltid <3 2-3 ggr i veckan som är rekommenderat funkar inte :P då skulle till och med jag bli trött på det. Så länge man gör sitt bästa så ^^

Så var vilopausen slut. Hoppas era dag är bra! Ikväll blir det mysa för oss. Kvällarna är heliga för oss. Varva ner, mysa nära och kramas, laga och äta middag ihop och tända ljus. Varva ner helt enkelt. På dagarna springer vi om varandra :P en del att fixa med ja! Och allt händer medan lilleman sover sin lunchnap. Sen vill vi ju bebis gosa (;

Vi hörs! Puss! <3


Hectors önskelista

Ja vi har ju ingen aning om vad han önskar sig. Men vi gissar (;

- Presentkort på polarn o. pyret
- En gul bumbo stol (jollyroom.se)
- Pengar till hans sparkonto (kontonr finns)
- mjuka färgglada böcker
- träklossar som tränar sinnet
- träleksaker
- lära gå vagn från brio (svart såklart hälsar inrednings-hitler mamman)
- bitsaker för mina kliande tänder
- färgglada kläder i stl 74/80
- maracas i trä
- morgonrock med luva efter badet

Vi vet iaf en sak. Hector är inte förtjust i saker som låter och blinkar. Han börjar bara skrika haha :\ så föräldrarna som ville att ungen skulle tycka om "ordentliga" leksaker ist för plast. Fick sin önskan uppfylld hahaha!

Finaste Johanna med gladisen Hector :D


För en vecka sen..


Färgglatt i zid rummet

Nu börjar vi få ett hum om hur zids rum kommer inredas! Kommer bli så fint (:

En klarröd tapet med små vita prickar, resten av väggarna blir vita. Spjälsängen kommer målas citrongul och så ska vi sy spjälsängsskyddet i limegrönt med vita prickar. Sängkläder ska sys och två gula pocket string hyllor ska upp på väggen med färgglada böcker och leksaker. Älskar dom här plåt robotarna ni vet (: en mysig grön matta kommer ligga på golvet och massa andra detaljer som lådor i olika färger för förvaring osv. Jag ska sy vimplar också, i samma tyg som på bilden fast ceriserosa, limegrönt, gult och aquablått. Total motsats mot hectors rum (; men jag misstänker att det kommer bli ett mer lekrum för dom två i zids rum och avkoppling i hectors.


Presenterna

Fick så himla fina presenter av tjejerna på babyshowern! Och här är dom (:


Mellis

Naturell yoghurt med persika i. Mums!


Bumbo

En gul bumbo med tillhörande bord står på hectors önskelista. Många som frågat som känner oss så slänger upp en lista under dagen.

Men den här som jag sitter i vill jag också ha säger han, den tyckte jag om att sitta i.

Den finns på jollyroom mycket billigare än på andra ställen (;


God morgon tisdag

Hoppas ni mår bra och har sovit gott! Jag har sovit jättebra, tänkte fortsätta sova en stund till. Mysigt!

Igår tog vi en ordentlig uppladdnings dag och kväll och allt som hade med internet las åt sidan. Familjemys på hög nivå! Hector var väl helt slut efter helgen eftersom han sov så mycket. Vi kom hem 22 från Sthlm, då hade han sovit till och från i bilen, så la vi honom och sen sov han till 14:30 när jag gick upp och väckte honom, då hade han sovit i 16,5 timme. Och tro mig herrn var inte direkt pigg. Haha. Sen var han uppe och nyste med oss, lekte lite och fick egengjord banan yoghurt. Och vid halv sex fick han sin middag och då tänkte vi bara lägga honom en stund för han var så himla trött. Somnade på nolltid med vanliga kläderna på i sin säng. Vid åtta gjorde vi gröt och skulle väcks honom så han fick sin kvällsgröt och några normala rutiner, han vaknar vanligtvis när man står och tittar på honom. Han är väldigt lik mig ^^ men han sov. Snuttade på sin kanin, så fridfull. Var nog första gången sen sjukhustiden som vi fick beundra honom sovandes. Älskade finaste Hector! Han är som oss, en intensiv helg gör så man behöver ladda upp. Och det gör han verkligen. Idag tar vi nya tag (:

Blev hur som helst en mysig dag med spontana saker som vi kände för. Hade fredagsmys med inspelade let's dance som vi inte kunde se i fredags. Låg med huvudet i älsklingens knä i soffan och myste! En riktigt bra och mysig dag och kväll! <3

Ha en jättebra dag så hörs vi. Puss <3


Min kärlek

Den 27 november satt jag i en buss påväg mot Stockholm i ett snöklätt Sverige och med ett hjärta som bultade och en saknad så enorm. Där i vintermörkret såg jag dig. Med det vackraste leendet och ögon som log och kunde lysa upp den mörka himlen lika starkt som den vita snön på marken. Upp i luften for jag medan du snurrade runt runt med mig och sänkte ner mig mot ditt ansikte för att kyssa dig. Mjuka mysiga läppar som gav en stöt igenom hela kroppen. Känslan var bättre än vad jag trott. Och där, redan där såg jag hela vårt liv tillsammans. Jag älskade dig redan då.

Många säger att när man vet, då känns det i hela kroppen, det är så sant. Det hettade i kroppen dygnet runt, jag kunde inte sluta titta på dig, studerade varje rörelse du tog med ömhet, att känna helhet med en annan människa, det fick jag uppleva nära dig. Inga ord behövdes, vi bara visste. Den där rädslan för att släppa säkerhetslinan och ge oss in i någonting för oss helt okänt som i vanliga fall skrämt innan var det inget som helst tvivel om. Jag behövde bara höra dig säga "jag finns här och kommer alltid göra det" dina ord räckte för att allt det här skulle bli. Din modighet imponerar på mig varje dag. Du är och kommer alltid vara den modigaste jag någonsin träffat. Ingen ska komma och säga att du inte kan. Du bevisar motsatsen varje dag. Du fick mig att våga falla från en vardag som jag trodde var trygghet för mig, till en trygghet som visade sig vara den tryggaste av dom alla. Och tack vare dig lever vi där vi gör. "vi flyttar ut på landet" sa du en kväll i december. Dina ord blev vår verklighet. Jag älskar dig för det. Jag älskar dig enormt mycket. Och det bevisade så mycket av dig. När du vill då gör du. Och det är en stor del i varför jag älskar dig så mycket. Det vi delar är unikt. Jag vill aldrig aldrig sluta älska dig eller sluta älskas utav dig. Och det bästa utav allt? Jag får höra varje dag att du känner precis likadant. Du gör mig komplett.

 


Påväg hem igen

Efter en riktigt mysig lyckad helg åker vi hem till oss igen (: längtar hem!! Alltid bäst att sova i sin egen säng! Ingen säng slår våran säng! smakar det så kostar det heter det. Men vad man sover gott!!

Vi var och åt mysig middag nu innan vi åkte hos min barndomsvän Anna och hennes Robert och dotter Joline. Tacos åt vi riktigt gott! Trevligt och mysigt!! I sommar kommer dom till oss (:

Vi åker igenom ett regnigt Sverige. Mys att åka bil då, lyssna på musik och småprata. hector sover, han sover alltid när vi åker bil. Och när vi kommer hem blir det på med pyjamas för alla tre och krypa i säng. Trötta efter en intensiv helg minst sagt! Men så nöjda!! :D och både jag och älsklingen har fått träffa våra vänner! :D

Bild på mig och Anna när vi var små! Jag är två år äldre än henne (:


Buse

Två sekunder senare....


Morgon

Jag ligger i sängen och lyssnar på Hector som jollrar i sin vagn hihi. Varför våra rutiner med sömn är helt åt h-vete när vi sover borta är kanske inte så konstigt, nya dofter, miljöer mm. Men hjälp vad man blir trött när man inte är van! I natt sov han iallafall hela natten men morgon pigg var han, nu ligger han och slumrar igen så vi får väl se :P vi är så bortskämda med att få sova tills vi är pigga, men vi är inte direkt utvilade efter helgen (; bara att vänja sig. Snart kommer zid och vaknar på nätterna. Njuuuta av sovmornarna nu ^^

Dagen blir mysig innan vi styr hemåt igen. Längtar faktiskt hem :D fast det gör vi alltid när vi varit iväg ett par dagar. Våra fina grannar tar hand om våra kattskatter åt oss (: känns så bra att så många runtom har katter och gärna hjälper till. Vi ska äta middag hos Anna och Robert och lilla joline! :D sötaste! Fick träffa henne redan igår. Blir grillat mums! Ska bli kul att se deras radhus dom köpt (: och såklart att träffa dom!

Ska ta och vila en stund, passa på när man får (;

Hoppas ni får en mysig dag! Var räddad om varandra! <3


Världens bästa unge

Du gör oss glad varje dag Hector. Jag är så glad att du valde oss som föräldrar. Du är det bästa som någonsin hänt oss. Och vi älskar dig över allt annat!


Underbara

Jag har fått krama människor hela dagen som jag aldrig vill sluta krama. Johanna skrev ett sms efter att hon åkt från babyshowern "Dina kramar är bäst, de är så varma och Äkta! Fina vän <3" älskade vän. Äkta vänner delar man ut kramar som är äkta.

Jag har blivit berör inte bara en gång, två gånger utan flera gånger idag. Jag älskar er! Tack för er fina fina överraskning. För att ni finns, alltid finns här för mig. Ni betyder så mycket! <3

Och kvällen blev inte sämre. Jag älskar dig, mer än någonsin. Det är den där känslan du ger mig i kroppen som får bröstkorgen att resa sig av hjärtat som rusar i kroppen. Din varma famn, ömma händer, och dina vackra sorgsna bruna ögon. Jag älskar varje centimeter av dig, gör allt för dig, precis som du gör för mig. Vårt team är det bästa. Med dig klarar jag mig igenom allt. Du är den vackraste jag någonsin känt, både in och utsidan. Tack för en riktigt mysig kväll med öppna hjärtan, allt är så mycket klarare nu. Och du och jag tog två steg närmare varandra. Trodde inte det gick. Alltid din! <3

Nu är vi påväg till vårt charmtroll och hem till Amie och Gabriel. Där vi får sova i deras sköna säng. Man blir ju behandlad som en prinsessa (: det kan jag lova att jag uppskattar efter en hård natt haha.

Puss och tack alla för idag <3


Babyshower

Finaste finaste vännerna har jag! Tack!! Vilken överraskning :D babyshower med fina paket till både Hector och zid och massa gott att äta! Blev så glad :D berättar mer sen! Ikväll blir det mysbio med älskling! Och på dagen har jag fått krama om världens bästa vän! <3


Sov så gott

Nu ligger mina fina killar här och sover, Hector i sin vagn och sebastian omkring mig. Vi har en tendens att sova på och tättintill varandra. Älskar det. Var nära och gosa <3

Ska också försöka sova, är inte riktigt trött, men det är nog för att jag är så pirrig inför imorgon! Ska få träffa min bästa vän Maria efter x antal år. Att bara få se henne i folkvimlet inne i smeten imorgon, krama om henne och berätta hur GLAD jag är att hon är just precis så underbar som bara hon kan vara. Det är bara för en kort stund, vi hade råkat boka in Sthlm under samma helg. Och spontana saker är så mysigt. Jag längtar efter dig gumman!! Och bästa helg kommer hon hem till oss, en hel helg med Maria mys :D

Sen ska vi hem till finaste kusin vitamin amie. Mys! Man blir alltid så glad i hennes närhet. Solstråle! Umgås och middag sen när vi lagt Hector så blir det bio för mig och älsklingen. Riktigt längtar! :D mysa i biomörkret. Sen sover vi hos Amie och Gabriel (:

Nej nu ska jag försöka varva ner och komma till ro. Sov så gott fina ni. Dröm sött.


JAG ÄLSKAR DIG


Ni är allt jag någonsin önskat


Mot Stockholm

Det är en riktig mysdag idag! Regn och blåst. Älskar det! :D glida runt i myskläder och tofflor och bara pyssla runt. Har precis packat alla våra kläder och nu är det hygienartiklarna kvar! Men först ska jag ta en varm skönt dusch och måla naglarna.

Ska bli riktigt mysigt att komma till Sthlm och träffa alla vi ska träffa! <3

Lite senare..

Nu sitter vi i bilen påväg upp (: ätit middag på McDonalds och nu är vi som sagt på rull. Tack för era fina kommentarer <3 glad jag blir!! Är det privata frågor.. Fick en idag, så snälla mejla det känns bättre! [email protected]

Nu ser vi fram emot en mysig kväll hos min mamma med goda smörgåsar, en kopp te och tända ljus! Mys! <3


Myser på golvet och leker.


Regn

God morgon! Varje morgon vaknar jag panikkissnödig och varje morgon har jag lika svårt att somna om på en gång, brukar ligga och beundra min kärlek som sover tätt intill och snusar, läsa på mobilen och finula på allt och inget. En stund för mig själv helt enkelt.

Och nu regnar det, älskar ljudet, vi har öppet fönster och myskänslan infinner sig. Att bara få ligga och känna, tänka och vara. Sånt behöver jag verkligen. vi har en av världens lugnaste och harmoniskaste bebisar, som ständigt oavsett vad gör oss glada, för honom orkar vi allt och lite till. Jag vet att han kommer bli en riktigt bra storebror och människa, en sån som vet hur man behandlar andra och ständigt prioriterar lojalitet framför egoism. Hector är den bästa. En stark liten människa som ger oss enormt mycket varje dag. Jag förstår inte riktigt vad jag gjorde innan han kom, eller hur jag någonsin kunde känna mig hel, för den halva känslan jag känner när han sover, den påminner mycket om hur jag kände mig innan han fanns här. Att skaffa barn är det bästa jag någonsin gjort! För mig blev livet komplett med honom. Jag känner en trygghet i mitt och sebastians förhållande som växer sig starkare för varje dag som går, vi har haft så många motgångar och om det inte delat på oss, vad ska då göra det? En kärlek som är svår att förklara, men helt underbar att leva i. Att göra allt för varandra, men enda få ta så mycket plats i livet så man kan vara sig själv fullt ut och genomföra både egna och gemensamma drömmar. Han är på snäppet till perfekt (för visst är väl ingen helt felfri), och det gör honom helt perfekt i mina ögon, charmen att han är som han är, med hjärtat på helt rätt ställe. Fina älskade Sebastian. Jag är en riktig hemmaälskare som kan sysselsätta mig i all evighet med saker, för många är det nog underligt, men det är så avkopplande för mig. Få vara, grubbla, pyssla runt och bara mysa i nuet. Huset gör mig lugn. Som en oas för att må bra. För som vi sa igår under den riktigt lyckade middagen med våra underbara grannar "här trivs vi, här vill vi bo" har nog aldrig känt mig så hemma innan. Älskar den knarrande gamla trätrappan, spegeldörrarna, kakelugnarna, ytan och utrymmet, våra planer och idéer, huset är oss rakt igenom. Att bo såhär är frihet och lycka i samma andetag. Jag vet inte hur många gånger vi hört att vi är så snälla mot våra barn. Det var för dom vi gjorde det här, att vi får uppleva livet enligt oss på ett perfekt avkopplande sätt kom på köpet. Hur fint tror ni inte att det är att ha levt i kaos och upp och ner i åratal med kämpande för ett bättre liv, och helt plötsligt faller alla bitar på plats, och man får andas igen på riktigt. Är det såhär livet ska vara, då lever jag gärna i hundra år till. Det är nog inte många som förstår tjusningen i det vi gjorde. Förens dom kommer hit. Vissa förstår mer än andra, men vad gör det egentligen? Allt som spelar roll är att få se Sebastians lugna uttryck i ansiktet när han planterar och fixar i trädgården, Hector som ligger i skuggan på en filt i gräset och tittar upp mot äppelträdet som rör sig i vinden tyst, funderande och trygg. Att få se kärlek i ögonen i varandra när vi för första gången klev (han bar mig över tröskeln) innanför dörren i vårt hus. Och att den kärleken bara växt sig starkare för varje dag. Man älskar allt lite mer för varje dag. Allt det här.

När stormen blåser hårt i själen och kraften tagit slut, då är det sånt här man ska ta till och tänka på. Vad har jag runt mig som fungerar som gör mig lite mer levande? För mig är det just det här. Och då har jag bara nämnt en del av det jag älskar i livet. Man hamnar där man väljer att hamna för varje steg påverkas av handlingar. Och jag är precis där jag vill vara.


RSS 2.0