Du & jag föralltid

Saknar dig älskling! Du växer alldeles för fort.


Lillebror busar i storebrors säng


Skumbad och egentid

God kväll allihopa! Hoppas ni mår bra? Jag är riktigt glad idag! En sån dag där allt flyter och man har tur ni vet (: såna dagar är ju alltid uppskattade haha! Älsklingen åkte precis iväg för att hämta en vända med ved vi köpte i höstas, vi hade 4,5 kubik kvar som vi "glömt" bort. Virriga föräldrar minst sagt.. Så jag tänkte tappa upp ett skumbad, tända ljus och sjunka ner med en ljudbok. Vardagslyx!!

Haft en riktigt bra dag som sagt! Mysdag med familjen! Fick sovmorgon till tio då Hector väckte mig. Så väckte Sebastian och vi gick ner och tog frukost på gående fot. Storstädat huset så det skiner, för på torsdagar är det vår städdag och då kör vi "flyttstädning" som en kompis säger till mig. Här snackar vi dammsugning ÖVER dörrlisterna, lister, ja you name it! Msn kan ha det städat även fast man har småbarn! (Någon sa att det var omöjligt) fnys! :P vi duschade gjorde oss iordning och åkte till stan, vandrade in på stadsbiblioteket och hyrde en bok som jag ska läsa och skriva en essä om. Det är väl det min helg kommer bestå av, och helgmys såklart!! Det är ett måste :D älsklingen fick en samsung led smart tv i födelsedagspresent! Så den ska invigas med buller och bång! Det blev tacos till middag och mys och lek med barnen innan sängdags. Och nu blir det som sagt ett varmt vad för mig.

Imorgon har vi barnvakt och går på bio <3 förra helgen var vi på fest hos våra kompisar Sandra och Danne i Sthlm! Så kul hade vi :D vi har börjat hitta på saker vi två igen. Kände att det behövdes! Så vi nattar barnen (som sover nätterna igenom) och sen kommer barnvakten och vi (: riktigt bra! Så imorgon bio! Nästa gång vi ger oss ut hade vi tänkt gå på krogen. Enbart för att dansa :D sånt älskar vi. Riktigt kul har vi haft på dansgolvet jag och Sebastian! Och så blir det hotell nästa gång vi åker upp till Sthlm. Eller såfort min Dorian inte ammar längre (; så vi får väl se när det blir av! :P 8 månader nu och helt ärligt verkar inte ha några som helst planer på att sluta! Men gröt älskar han! Och mosad banan!

Jag önskar er en riktigt mysig helg! Jag måste bli bättre på att komma in hit ):

Puss&kram!


Mot Gävle och världens bästa Maria!

I början av augusti 2012 planerades det att jag skulle åka till min bästa vän. I samma veva fick jag värkar och eftersom min fösta graviditet inte varade längre än i 29 veckor så vågade vi inte chansa. Sen i september kom vår efterlängtade Dorian, och vi gick in i "bubblan" koliken kom strax därefter och att åka iväg då kändes inte så roande. Oväntade räkningar kom så att det inte fanns pengar över. Julen kom och julklappar och julmat skulle köpas. Vi blev sjuka av alla baciller Hector drog med sig hem från dagis. Men nu den sjätte april 2013, sitter jag och Dorian äntligen påväg norrut. Jag har pirr i hela magen. Känns onekligen overkligt! Vad jag längtat! Ja, sen augusti förra året.

Dorian sitter här bredvid och jollrar, leker med sina leksaker och tittar ut. Jag sitter med solen i ansiktet och njuter av att våren äntligen är påväg hit!!

Ha en underbar lördag! Så hörs vi snart igen <3


Linköping

Klockan är strax elva och jag har redan hunnit storstäda hela huset, duschat, sminkat mig, matat och lämnat Hector på dagis, ätit frukost och mellis och nu sitter jag och Dorian och leker på golvet med prasselboken han fick av Anna och ellie (:

Solen skiner och jag mår toppen! Ska bli skönt att komma ut lite, hämtar Hector på dagis vid halv två och åker med barnen till stan och kollar runt tills sebbe slutat jobbet. Då ska vi köpa med oss mat från subway och sätta oss i en mysig park och äta! Sen mot k-rauta rean innan vi åker hem (: plugg i kväll och sova tidigt! Gissar på att jag kommer vara ganska trött (;

Hoppas att ni får en underbar dag!
Bild från igår när jag och Dorian var och premiär gungande i parken! Det var populärt! (:


Tjugoåtta

Igår firade jag och barnen vår fina make/pappas tjugoåttonde födelsedag! Och trots att han närmar sig trettio så är han riktigt snygg och välbehållen om jag får säga det själv (;

Jag tassade upp innan dom andra vaknade och gjorde fika. Varma wienerbröd hade önskats och det var lite mysigt då jag och mamma alltid haft det som tradition på födelsedagar! <3 blommor sång och paket blev han väckt av och glad för presenterna det blev han (: det är så bra att man känner varandra utan och innantill. Så blir det glada miner när paketen öppnas ^^

Sen åt vi en "riktig" frukost i form av baguetter med ost, skinka och tomater med färsk pressad apelsin juice, kaffe och te på trappen i solen. Underbart att den visar sig om dagarna numera :D

Egentid fick han också så jag tog en promenad med vagnen! (Köpt en syskonvagn Phil & Teds promenade blev det) och vi är riktigt nöjda!! :D så att promenera med båda barnen är en baggis! (; solig powerwalk på en timme längst landsvägarna medans älsklingen satt och läste ur sin bok (gift med en bokmal) (: och när vi kom hem gjorde vi iordning lunchen och tände grillen. Åt grillpett och majskolv, klyftpotatis och beaneisås! Riktigt gott! Myste runt hemma och sen lekte vi med Hector på hans rum innan det var läggdags för barnen. Riktigt skönt att dom har exakt samma sovtider! Njuter av att ha kvällarna ihop bara jag och Sebastian! Ladda batterierna så man är glada och pigga föräldrar (;

Kvällen avslutades med tacos, hemgjord vaniljglass med varma hallon och film med tända ljus och grönsaksstavar och dipp! Mums!

Idag är jag ensam för första gången på 1,5 månad efter Sebastians pappaledighet! Har gått riktigt bra och rutinerna och att få ihop allt med barnen har fungerat! Var lite smått nervös att det skulle skita sig när jag vant mig vid att ha hjälp hemma. Men som sagt! Det gick ovanligt bra! Fick inga gråa hårstrån :P Dorian har sovit sen halv tio och vaknar nog snart. Man hinner med en del under hans sovpass på dagarna! Duschat, Pluggat, lagat och ätit lunch, fikat i solen, skrivit in säkert två hundra librokoder på libroklubben (andra ggn jag gör det nu sen Hector kom haha) så det var en hel del.. Och även hunnit plocka och fixa här hemma!

Blir en promenad sen när han behagar att slå upp sina fina blåa ögon <3

Hoppas ni mår jättebra och får en mysig onsdag! Var rädda om er!!


RSS 2.0