Hej allihopa!

Mysdag med Anna och ungarna inne i Linköping (: vi har ätit lunch på café blev grillad cream cheese bagel med chailatte! Mums! Lite shopping! Hittade "mer halv åtta hos mig" har ettan redan och "John bauers sagovärld" båda för 109 kr (: halva reapriset gillas! Sen promenerade vi runt, stannade, tog en fruktshake. En sån där med massa frukt och inga tillsatser, riktigt god! Sen kom älskling och hämtade upp oss, så åkte vi och veckohandlade på Coop forum. Nu går vi tillbaka till Coop för jävlar vad Ica har dåligt poängsystem :O vi hade handlat för 20000 kr och fick 200 kr tillbaka.. Liiite bättre på Coop (; sen är jag ju anställd där hehe. Blev middag på Burger king! Gott! Nu är vi påväg hem och ska packa in maten, sen dyka i säng! Jag vaknade 04:20 imorse och var klarvaken! Kul va! :P trött nu!

Sov så gott sen! Godnatt puss!!


Mama time

Mys! Ligger i soffan på fårskinnet, brasan sprakar och värmer, massa ljus tända, ligger och läser "vi föräldrar" och vilar. Mamma tid (: Sebastian och Hector lagar middag till oss blir Asien inspirerad kyckling wook med ris. Är hungrig! Jag har världens bästa make <3 "vill överraska med middag jag fixar maten vila du" Anna och ellie är uppe och vilar och jag passar på. Gravid trött och känner mig inte helt hundra. Men det vill inte bryta ut. Blir väl lagom till helgen när jag ska jobba och vi ska hälsa på Dennis och Josefina :P nej jag ska hålla mig frisk! Sådeså.

Nu bläddra lite i tidningen och bara mysa. Idag har vi varit på promenad i solen i 1,5 timme. Så vackert här! Man blir lugn i hela kroppen! Älskar det!! Och efter middagen blir det film och så (:

Pussar <3


Min gamla chef är bäst!

"Hej Fanny! Ringde en kille från Coop Konsum och frågade referenser på dej! Du fick dom bästa tänkbara referenserna .hälsningar Tobbe som är på semester i
Malaysia/ Thailand och har det fett me bra. Sköt om dej å hare bra."

Whiiii jag börjar på lördag :D kuuul!


Du är allt. färgstark och underbar!

min kärlek är påväg hem. febervågor, älskade. ta hand om. jag saknar honom. varje gång han kysser mig hejdå. så saknar jag honom. att han kommer hem varje dag nu, det värdesätter jag högt. att få vara nära honom är som healing för själen. att ha honom att luta sig emot, det är ovärdeligt. det vi har är så fint. älskar det! med honom lever jag ända ut i fingertopparna. på riktigt. tack för att du alltid finns. alltid tror. alltid vågar. alltid är du. för jag älskar varje liten centimeter av dig.

jag är så lycklig. att orka lite till, det ger belöning. och så är vardagen som ibland kan kännas grå, plötsligt sprakande vackert färgglad igen. love life!



jag älskar att få vara din.



festligheter































vart är alla bilder vi tog haha? kändes som vi fotade hela kvällen. men icke. ingen bild på det överdrivet stökiga drinkblandningsköket, där det rann jordgubbs saft från diskbänken ner på golvet som alla trampade i. uh. hur som helst, mysigt hade vi det! fem kom första två, stora kramar och glada miner. saknat er! två av mina bästa! vid sju damp resten in. fick fina inflyttningspresenter och alla tyckte vi bodde så fint. hade verkligen levande ljus ö v e r a l l t . vackert! middagen blev lite sen, så vi började med drinkar och malde på. stämningen var ju inte direkt stel :D bästa killkompisen blandade färgglada fruktdrinkar hejvilt hela kvällen. fick läsa mig att den frysta frukten minsann inte skulle vara fryst, den skulle man ju mixa i mixern till en fruktpuré, gjorde eget sockerlag och ja, mums, jordgubbsdrinkarna var bäst helt klart! krossad is och massa nyttigt! :D dom levde jag på! middagen var så mysig. när "heartbeats" med jose gonzales spelades tittade jag upp från tallriken och ser alla fina vänner. pratandes, skrattandes, i ett sken av levande ljus och ljusslingor, njöt. vad fint allt var. hela kvällen blev så bra. det här kommer jag leva länge på. för ett halvår sen när vi flyttade hit kände vi inte någon nu bara en bit ifrån har vi en av mina bästa killkompisar dennis som jag känt i tio år och hans söta josefina. nästa helg åker vi och hälsar på dom på deras gård. landet rocks (; mysigt ska det bli. deras oden är 6 månader. oden och hector ♥ och någon timme bort bor sebastians vän och släkting. fina dom var. vettiga! och nya vännerna inne i linköping. allt blir vad man gör det till. livet är fint. tack för en fantastisk lördag! ♥



Sunday.

Haha SJUKT kul fest!! Skratt, riktigt goda drinkar, god mat och massa härliga människor!! Alla var så nöjda och snart hoppas jag vi ses igen! (: alla kommer Iaf på sommarfesten i juli som vi ska ha! Jag/vi har SÅ fina vänner! Kunde inte önskat mig bättre! <3 tack för igår och att ni kom! Vi höll igång till fyra imorse. Då var vi så trötta så ögonen gick i kors ^^ hade verkligen kul!! Twister var ju gympa pass som heter duga. Har sån träningsvärk idag haha! Fotat massor med systemkameran. Lägger upp när sista gästerna åkt hem (:

Idag blir det röja lite, hade frukt puré över hela jäkla köket haha! God drinkar blev det iaf (; min bästa killkompis är grym på att blanda!!

Sen ska jag ladda dom urladdade batterierna med hemmaspa och film tittande! Imorgon kommer finaste Anna och ellie hit och stannar tills torsdag <3 MYS!!!

Ha en underbar söndag (: det ska vi!


Fest!

God morgon allihopa! :D idag har hela familjen tagit sovmorgon! Mysigt! Älskling ligger här bredvid och sover men hör att Hector börjar röra på sig inne i sitt rum (har ju sånt baby övervakning så vi hör när han vaknar) han är mycket bättre nu, skönt! Gör ont att se honom sådär hängig ):

Tänkte tassa upp och göra frukost. Helgfrukostarna hos oss är bäst! Bättre än på hotell enligt mig hihi (:

Hela dagen igår städade jag från 8 på morgonen till sju på kvällen då jag lagade middag (: kan säga att det är rent nu! Haha! Det enda som inte är gjort är moppning av golv det gör vi idag (: satt uppe med älskling till tolv tiden och pumpade musik hihi. Dansade runt i vardagsrummet. Vi dansar ofta (; har släpat ner datorn till vardagsrummet och har högtalare ända ut i hallen. Kommer bli en sjukt kul kväll och vi längtar tills alla kommer :D

Så idag blir det fixa det sista på dagen, självklart har jag dragit ut på att färga håret också så det tänkte jag (: och tack för varningen om att det kan vara skadligt! Det är nog därför jag använder henna från lush! Naturlig hårfärgning ska inte skada vad jag läst mig till..? Men jag är inget snille som har koll på allt så säg gärna till! (:

Så nu vaknade min kärlek till liv (: så fått massa pussar och nu är han inne och hämtar Hector (: amning och blöjbyte och sen är det föräldrarnas tur att få mat!

Ang sms konversationen jag la upp. Vi driver ofta med varandra jag och Sebastian jag är inte så hemsk som det såg ut. Haha! Även fast du Johanna tyckte jag var gullig (; skratt förlänger helt klart livet!

Ta hand om varandra idag! Och ha en underbar lördag!! Kort från festen lovas! (: massa pussar & kramar!!


semelfika med kärlekste.

jobbat, känns så bra! det blir bra. och det är en del planscher nu. runt 40 st. more to come! (: det går som på räls. men så är det nog när man gör saker man tycker är roligt! som sällskap har jag lars winnerbäck och äter en semla som älskling bakade häromkvällen (: man skulle ju kunna tro att jag är den husliga numera. men jag är dötrött. dricker en kopp kärlekste och myser med hector. vi ska nog titta på en film i sängen snart. tycker så synd om min skruttis ): han har feber och är förkyld. så vi bäddar ner oss, trots solsken ute. haha. varför gå ut när man kan ligga och mysa under täcket.. bli frisk! vad vi ska gå ut mycket sen. jag längtar så efter våren och snart snart. så går det ju så fort också när det väl sätter igång. underbart!

så har chefen på coop ringt mig. det kändes bra, vi pratade om allt möjligt. en trevlig prick helt klart (: honom kommer jag antagligen tycka om att jobba för! då gör man ett bättre jobb också! han tyckte att jag lät intressant. kan man höra det på rösten? tydligen! hur som helst, på måndag halv fem ska fanny befinna sig och "visa upp mig så chefen får ett ansikte på mig" jag kan lova att det inte är det ansiktet som numera inte tittar sig i spegeln på dagarna här hemma, jag är för TRÖTT för att vara lika duktig som engla, det har nog ingen här hemma missat haha. men man ska se det positiva i det hela också. jag känner mig så mycket finare när jag väl gör mig fin, hihi. plus att jag besparar huden från att åldras ännu snabbare. den får ju vila ganska mycket om man säger så :P

nu - film! har ni en bra dag? PUSS!



morgonpigg!

haha, jag undrar om det är jag som ska gå upp och åka och jobba istället för tröttfisen sebastian (; fast och andra sidan. snart kommer jag det! jag fick jobb igår. utan att ens söka. nämnde vid nått tillfälle för tjejen i kassan på coop extra i närheten av oss att jag hade glömt mitt jäkla medlemskort och att jag jobbat på coop innan mammaledigheten och så fick jag rabatt ändå. haha. hur som helst, hon snappade upp det och när hon såg mig igår. (förstår inte ens varför dom vill anställa mig, sett ut som hell varje gång vi varit där..! (; ) så sa en annan "är det henne du pratat om" hihi, det tisslas och tasslas om mig på coop i kisa :P hur som helst. det blir såklart extra. dom vet att jag har hector, men eftersom dom vet att jag kan både kassan och kundtjänst så vill dom att jag jobbar vissa helger. nu vet jag inte alls hur mkt det blir. men glad blev jag såklart! jamenar det kryllar inte om jobb här på landet ^^ och att FÅ ett utan att ens be om det, det kallar jag flyt! jag har aldrig haft svårt för att få jobb, kan bero på min pratglada och framåtaktiga personlighet. jag är alltid rak, tydlig, ärlig och lojal. ja, sådär som jag vill att andra är mot mig!  hur som helst. vi får se när dom ber mig komma in. blir det fram med pumpen igen då.. vad jag inte saknat den :P men men. ska bli kul att se lite rörselse! även fast jag alltid längtar hem till lugnet efter några timmar i olugnet. den här butiken går nog inte att jämföra med coop forum.. den är ju gigantisk. (; varför jag jobbar extra? jo, jag är trött på att gå hemma. jag kommer gå hemma minst två år till.. (bebis två kommer ju hihi) och när man väl får ett jobb här, då taaar man det! jag sparar mammadagar! sen är det riktigt bra sen när jag börjat plugga! som jag kommer göra i september istället. jag hittade en utbildning, samma som innan, men på en annan skola, kostar 30000 istället för 104000?!?! och är ett år istället för två år. så den blir det istället. det är aldrig försent att ändra sig!! (:

jag vaknade vid sex fick frukost på sängen. tack älskling ♥ läste bloggar och forum på nätet i två timmar, sen vaknade hector vid åtta, (vi håller på att ställa om hans sovtider, så nu somnar han vid nio ist för halv elva på kvällarna) ammade, bytte blöja och nu sussar han igen. då tog jag en dusch, och åt en graipfruit och stod på vår altan och öppnade upp (har inglasad) och stod och tittade ut mot sjön och skogen och drog in frisk luft i 20 min. det känns som att våren är på ingång! mysigt! det enda som inte är så härligt är att alla fula mullvadsjordhögar visar sig i trädgården nu. men det är bra, nu kan vi ta tag i det där. så gräsmattan är lite finare i sommar (; i sommar blir det mycket fix i trädgården. jag ska begrava min katt veras urna också. under ett körsbärsträd. ♥ saknar henne!

tänkte titta på efter tio sen men jobba lite innan (: hoppas ni får en riktigt bra torsdag! planerna här hemma är mest fixa inför helgen. ska tvätta upp vårt enorma tvättberg. och småplocka. imorgon kör vi storstädning! längtar till lördag! kommer bli så kul! :D lagom många som kommer, vi blir runt tjugo st. är ganska så glad att inte fler kunde (; nu hinner man ju prata med alla också.

nej dags för jobb! ha en riktigt bra dag som sagt! PUSS! (:







Haha!

Så börjar gravidhormonerna visa sig! ;)


hur det är att ha en nakenfis (sphynx)

fick en fråga om jag kunde berätta hur det är att ha en sphynx i sin ägo, så här kommer det (:

vi har fyra nakenkatter, harry, julius, henry och hedwig. henry är vår avelshane och hedwig är vår avelshona. jag fastnade egentligen för rasen första gången för flera år sen när jag såg en bild på en på blocket. jag har alltid tyckt om djur som varit lite hjälplösa, och framförallt inte haft det där söta utseéndet. jag tror att man antingen älskar dom eller inte tycker om dom alls. för visst har dom ett speciellt och för många lite läskigt uteseénde. många tror att dom är kalla i huden. men det är dom inte (: man skulle kunna säga att deras hud känns som en varm persika. ^^ vissa är mer nakna än andra, men för det mesta har den här rasen någon mm päls över hela kroppen. vissa har lite mer päls på ögonen, nosen, tassarna och svansen. men det är så lite så det syns knappt.

för att hålla värmen uppe så äter sphynxen mycket mer än en vanlig katt. just för att hålla värmen uppe. det går ju enegi åt att hålla kroppen varm och då behövs ett bra och nyttigt foder. vi hade glömt köpa kattmat en dag och såg att den var slut, så det fick bli en billig variant från ica. vilket resulterade i att nakenfisarna inte gjorde annat än att springa och äta. för att bespara dom det så rekomenderar jag ett foder som innehåller en hög kötthalt, så som "eukanuba" den kör vi på och dom äter mindre och är riktigt varma i kroppen. det är inte så att dom bli kalla om dom inte får ett bättre foder, men dom slipper äta så mycket. man kan hjälpa till en smula. sen tycker jag personligen att skaffar man djur så ska man ge dom bra foder, oavsett vad det än är för djur. vi skulle ju inte vilja äta snabbnudlar utan näring hela livet?! (; så bra mat är a och o. en sån säck räcker i nästan en månad för oss och kostar 699 kr. och då har vi ändå 6 katter. (två pälsmonster hehe) allt eller inget typ.

det här med att inte behöva borsta en sphynx byts ut till att bada dom istället. vissa behöver inte badas mer än några ggr i halvåret, som harry tex. han är så renlig så det är sällan vi badar honom. men han tycker att det är så mysigt så vi brukar bada honom fast han inte behöver (: julius har lite mindre krav på med det här att hålla sin hygien så harry har blivit "pappan" i kattskaran och tvättar honom i öronen (urk) men men. haha! julius behöver badas ca en gång i månaden, i bland varannan. sen har vi vår henry, smutspellen själv! han är så fet i huden så det är läskigt. honom skulle vi behöva bada minst en gång i veckan, men det är inte bra det heller. för deras hud blir uttorkad (så det är viktigt att ha babyolja i badvattnet eller naturliga produkter, jag använder samma som jag använder till mig från body shop eller lush) jag brukar ta babyolja på henry utan vatten och "tvåla" in honom så smutsen går att torka av med en handduk,. på såsätt fastnar inte smutsen lika lätt och han behåller balansen i hudet (: han har inte lärt sig att "skotta" över i lådan heller.. så då är pappa harry där och kraffsar för, haha. han är snäll mot mig harry, han vet hur illa jag mår när jag går ner till tvättstugan och känner den där underbara doften. hu. baden då. hur dom går till? vissa av nakenkatterna tycker det är jättemysigt och vissa inte alls. henry hatar att bada så därför föredrar jag att gör så med oljan som jag skrev. vill ju inte plåga stackarn. men vi försöker vänja honom. det är bra om man frågar uppfödaren om dom lärt katten att bada. så man inte stoppar ner den i ett bad och så får den en chock.. ja ni förstår. harry som sagt, han sjunger av glädje och spinner (: en badbalja om man inte har badkar, 38 grader varmt (dom här katterna gillar ju värme, harry älskar att bada bastu tex) någrra droppar babyolja och lite skum om man vill. jag brukar ha bodyshops coconut badskum då luktar dom gott (; en tvättsvamp. jag brukar ta den gula sidan på en ny disksvamp och gnugga lite lätt, ja tills huden är ren.

öronen tvättar man vid behöv, lika som på oss så kör man inte in en tops för långt, men mitt tips är att ha en bumullspad. en lättfuktad. och möjligtvis tops på de ställen man inte kommer åt ordentligt. klorna klipps som på vilken katt som helst, men över klorna har en sphynx hud fickor, som man måste gengöra. med en bumullspad eller lite hushållspapper. det var väl skötseln!

en sphynx är en mycket social katt och en sphynx som lever utan en kompis blir lätt deprimerad :( sen passar rasen ihop med vilket djur som helst. hund, hamster, andra katter, ja vad som. kanske inte fiskar (; bara den har ett sällskap! OM man inte är hemma väldigt mycket. och då menar jag inte att man ska jobba heltid.. då är katten hemma själv för mycket. den här rasen kommer alltid och sätter sig i knät på dig när du sätter dig ner, hoppar upp på axeln och älskar att mysa! spinner högt jämt! pratar med dig och "stångas" en mysig katt helt enkelt. vi har valt att ha dom utanför köket när vi lagar och äter mat, för dom är överallt hela tiden. mat och tassar som varit i lådan känns inte som en bra kombination! :P annars lever dom med oss som våra familjemedlemmar.

det är ingen katt som tycker om att ha katten på soffan hela dagarna.. utan en vän som faktiskt ger tio ggr så mycket kärlek och uppmärksamhet som den får av dig. man känner sig älskad helt klart! en blandning mellan clown, katt, hund och människa säger dom flesta och jag håller med (:

priset på en sphynx ligger mellan 10000 och uppåt. vissa avelskatter ligger rynt 35-45000. beroende på stamtavlan. men en sällskapskatt brukar i snitt ligga på 10-15000 kr. och avelskatter 18 tusen och uppåt som sagt.



jag och harry ♥



Frukost

God morgon! Hoppas ni sovit gott! Jag sov jättegott! Och vaknade vid sex av att världens bästa kom in med frukost på sängen med smörgåsar juice och levande ljus. Och idag mådde jag inte illa (; mysig start på dagen! Tack älskling <3

Jag äter var tredje timme nu när det bor en bebis i magen för att slippa må mer illa än om jag är hungrig. Så sitter jag nyduschad i myskläder och äter en tallrik havregrynsgröt med skivad banan, kanel och mjölk. "efter tio" börjar precis på tv och det tänkte jag kolla lite på! Sen ska jag sätta mig med företaget, väntar på mejl från min domänsida om det går att få tillgång till en varukorg! Därav lite försenat! Men den är snart igång (: ska bli såå kul!

Resten av dagen blir företag, plugga körkortsteori, städa lite och massa Hectormys! Han har sin första förkylning! Lilla gubben! Tycker han varit väldigt frisk iallafall det första levnadsåret är barn förkylda 5-8 ggr.. Frisk liten snuttis (: så vi vilar och myser hemma idag!

Jag önskar er en underbar onsdag och hoppas ni mår hur bra som helst (: vi hörs sen! Puss!

 


Första VUL

Idag fick vi se vår lilla bebis! :D "den ser glad ut" sa barnmorskan och så vinkade liten till oss. Hjärtat slog ett dubbelslag! Älskling! <3 det är alltså bara en skatt i magen (; lite lättat är jag, haha! Även fast jag älskar barn och vill ha fler så mja. Tre blöjbarn runt benen. Haha! Allt såg jättefint ut och den 6 mars blir UL jag kommer gå dit men Linda! Blir en mysig dag med frukost ihop, UL och sen ska vi på handledarekurs ihop (: nu ska jag minsann skatta kortet (; har ju fått fina vänner i Linköping och att hänga ihop på mammaledigheten är mysigt!

Idag är det fettisdagen och jag och älsklingen firar den med att baka semlor :) det luktar riktigt gott i köket vill jag lova! Mysig kväll med god middag (italiensk salamipaj med riven parmesan och färsk basilika med sallad) och semlor och te till en film! Sen hopp i säng (: kanske kollar filmen i sängen det är ju så mysigt!

Köpte två retro bodys idag till Hector via en sida på fb som byter och säljer/köper saker! Så slipper man frakten! Perfekt (:

Ska ta och göra middagens sallad! Hoppas ni har en riktigt mysig kväll! Vi hörs mer imorgon! Puss!

 


Arla morgon

God morgon på er! (: sovit gott? Min kl ringde kvart i fem då ville jag inte alls gå upp! Jag mår mest illa tidigt på morgonen och sen på eftermiddagen och kvällen. Typ jämt med andra ord :P

Duschat ätit frukost och fönat och fixat håret. Köpte knallröd hårfärg i går.. Tror jag färgar det ikväll.. Så det hinner tvättas ur lite tills på lördag :P vi ska ju ha fest då. Kommer bli riktigt kul :D Johanna köpte sin tåg biljett igår också glad att hon kommer <3 det blir en roligt gäng ^^ och i juli blir det ännu en fest för alla vännerna. Ser allt framför mig: långbord i trädgården, grillning, ljusslingor överallt med glödlampor på kvällen, bad i sjön och färgglada drinkar! Mys! På lördag ska vi som när vi gifte oss ha massa uppskuren färsk frukt och bär så man kan blanda drinkar själv. Och för mig blir det också dock utan alkohol (; långbord med god middag och ja. Kommer bli en bra kväll!

Vi är påväg mot jobb och kompis. Ska spendera dagen med tessan. Att träffa en kompis såhär tidigt är jag inget jag är van vid direkt :P men det ska bli mysigt! Lämnar hennes äldsta på dagis vid nio och då går vi ner på stan efteråt och kikar runt. Lunchar och så. Ska till BVC med Hector på sex månaders kontroll och hon följer med. Ska bli spännande att se hur han utvecklas. Svårt det där när han är förtidigt född.

Igår myste vi med hemgjorda hamburgare, Hector bad och hoppade i en renbäddad säng vid 23.

Vara lite social med älsklingen! Ha en jättebra måndag och var rädda om er! Puss&kram!

 


Det här gör mig glad

- när andra på riktigt blir glada för andras framsteg och lycka istället för avundsjuka.

- när Hector skrattar så han kiknar :D

- att krypa upp i sebastians knä och kramas.

- att lyssna på bra musik.

- spela gitarr och skriva låttexter

- att ha en rent hus

- se andra må bra!

- laga nya maträtter

- färgglada kläder på barn

- att höra att man betyder mycket för någon.

- bli överraskad

- äta på restaurang

- nattbada på sommaren

- se hectors glada min på morgonen när jag går in till honom <3

- sitta tätt in till bredvid honom och bara vara.

- titta in i en brasa

- snittblommor på helgerna

- ta tag i drömmar och mål

- prata om livet och allt vad det innebär på ytlig och djup nivå

- ha egentid och rå om sig själv

- bada skumbad med levande ljus med Hector

- att vara mamma till Hector

- att vänta barn igen

Och mycket mycket mer!!


Sunday

God morgon allihopa! Helgen lider mot sitt slut och vad kan jag säga.. Den har gått för fort helt klart! Men jag är väldigt glad över att min älskling numera kommer HEM varje kväll och att vi kan äta middag ihop! Vilken lyx att slippa sova i en stor säng själv och att få sträcka ut armen på morgonen och känna hans varma kropp. Ja, det uppskattar jag! Mycket! Jobblivet för min kära make är numera problemfritt och väldigt mycket mindre körande (: kontor i Linköping och jobb i mellanåt i Norrköping. Vi säger såhär: det kunde inte blivit bättre!

Har legat vaken i snart två timmar och läst om en väldigt upprivande chatt med olika mammor om att amma sitt barn. Det är tydligen äckligt och motbjudande ja vissa blev till och med kallade för pedofiler och att det var incest om man ammade längre än 1 år.. Det där har jag faktiskt lite delade tankar om. Jag själv blev utsatt för övergrepp som liten och har alltid trott att jag skulle vara rädd för just amning att vara nära och allt det där. Men att amma i min värld är det mest naturligaste. Den här skräcken som jag haft att mitt barn skulle känna obehag den finns ju inte alls! Sen har jag faktiskt inte bestämt mig för när det är dags att sluta. Det kommer nog naturligt. Studier visar att ju längre man ammar desto smartare och friskare blir barnet! MEN sen ska det ju kännas okej för en själv också. Jag tänker inte ha åsikter om det för i det här vet jag inte vad jag tycker. Visst blir man nyfiken på hur en mamma tänker som ammar sitt 9 åriga barn.. (såg en dokumentär på tv en gång) men att säga att man är äcklig det känns som en ganska grov kommentar. Jag tror det är onödigt att spekulera i sånt som är så olika från barn till barn. Vad är rätt och vad är fel? Allt faller sig nog väldigt naturligt iallafall tillslut. Att någonting så naturligt som att amma sitt barn kan göra sån uppståndelse DET är för mig det sjuka i det hela inte att ett barn ammar längre än 1 år. Jag tror både barnet och mamman känner när det är dags att sluta amma. Grattis till er som kan amma utan problem, är en av dom. Och till er som inte kan av olika anledningar. Ni är fantastiska mammor oavsett! <3

Nu en riktigt mysig söndagsfrukost med älsklingen min! Sen ska han börja med den liiiilla toaletten på entréplan idag (: det blir svart och vitt rutigt klinkergolv 10*10, svarta 5*5 kakel på halva väggen (sen vitmålat över) och intedning från ikea! En stor spegel och en häftigt bakelit toasitts. jag ska fixa med hemsidan och företaget och ja, promenad på det med Hector! (Anna nu kanske jag kan ladda ner den där appen haha)

Ha en underbar söndag! Vi hörs senare!

 


Man kan inte annat än att le ;)


Kompis

Igår tog Isak och Hector kontakt hihi. Hector skrattade med Isak blev mest bara rädd. Haha stackarn! Söta är dom iaf :D


Bästa <3


Fredagens outfit


fredag!

härliga fredag! helgen är vigt till en massa mysigheter, jag och hector (som idag inte sover lika mycket skönt) har myst runt, dansat i vardagsrummet, då skrattar han högt hihi (; big in japan är en favorit hälsar hector! jag sitter med företaget nu. tanken är att sidan ska komma på nu på måndag! så hela söndagen tänker jag jobba med den. jag skippar stan. det här har hängt över  mig i en evighet nu och jag kan ju inte uppmuntra er till att ta tag i era drömmar om jag inte lever som jag lär! knasigt! så nu jobbar jag på!

utanför arbetsrummet där jag sitter nu skiner solen på det snöklädda landskapet. fyfan va vackert! jag vill gå ut. men hector sover, och det ska han få fortsätta göra snutten, så han bli kry snart ♥ så jag pillar med planscher och hemsidan.

ikväll åker vi hem till tessan och emil emilio och isak och äter tacos! nomnomomnonom! tacos tröttnar man ju aldrig på. lika lite som vi tröttnar på vännerna vi fått. glad! ♥ ska åka med någon arla morgon med älsklingen och hänga hos therese med barnen. "så kan vi tråka ihop" tyckte therese (; absolut! 

jag har upptäckt en sak. pga av en läsare. jag har inget filter på min hjärna! ja är en sk. hsp person. googla vettja! jag kanske aldrig hade borderline. för det här kändes verkligen mer som det stämt in hela livet. vem vet. hur som helst. nu förstår jag varför jag blir så jäkla trött när jag umgås med andra under längre perioder. för jag tar ju in allt på ett helt annat plan. jag filtrerar ingenting. sinnena är vidöppna. mamma sa alltid att jag hade ett sjättesinne när jag var liten. och faktum är att så är fallet fortfarande. jag känner alltid på mig saker som ska hända. låter helt absurt jag vet. men jag avskyr kallprat, jag analyserar allt. jag känner med andra. jag ser detaljer fortare än andra, om dom ens märker dom. jag njuter av ensamheten men när jag väl "vilat upp" mig så är jag jättesocial. jag har alltid känt mig som en "outsider" som aldrig riktigt känt mig hemma någonstans.. ja det var verkligen mitt i prick. sånt är spännande tycker jag! det är ingen störning alltså. utan ett karaktärsdrag. så slipper någon ringa mina vänner och tycka att jag ska söka hjälp...... harkel. här är en länk


hur som helst! (: hoppas ni får en underbar fredag! och mår riktigt riktigt bra! om inte! gör nått mysigt ikväll. hyr en bra film, eller ha lite hemmaspa. det hade jag idag på morgonen med lermask, inpackning, rakade benen.. det behövdes!!! och laga en god middag! unna dig någonting extra. bara för att du verkligen verkligen är värd det!

fredagspuss!





torsdag

burr, det är kallt här hemma idag. kan bero på att jag inte eldat nått ^^ får ta och hämta in ved. ska bara få tummen ur också. hector är lite snorig snutten. han sover mest hela tiden. vaknade tio, då hade han sovit i tolv timmar och så fick han mat och ny blöja och somnade i vår säng till två. sen har han varit vaken en timme nu och nu sover han igen. han har iallafall ingen feber. skönt det  och han äter lika bra som alltid och är sitt gosiga jag (: så jag är inte orolig.

jag passade på att storstäda nu på dagen. har verkligen skrubbat. badrummet skiner! skönt. en gång i veckan, torsdagar för att vara exakt. skönt att ha ett städat hus innan helgen (: så nu luktar huset ajax citron. ända som är kvar är dammsugningen. det lämnar jag åt sebastian. för jag har dunkande huvudvärk. aj. tagit alvedon och ätit lunch precis så hoppas det vill släppa. sällan huvudvärk eller sjuk, men när jag väl har det eller blir sjuk då blir jag JÄTTEsjuk :P som sagt.. glad att jag är frisk så mycket.

älsklingen är på jobbet och kommer hem vi fem (: då tänkte jag ha middagen klar, så vi kan fixa socklarna i köket sen. varför är den där slutspurten så himla motig? jag avskyr när man drar ut på saker, men nu har vi inte haft nått val då sebastian har jobbat häcken av sig.. nu blir det mer rutiner och fastna tider i nya tjänsten. som han förövrigt började med idag. och nu ringde han och ja, vad ska jag säga. han lät happy! glad att han trivs snutten min (;

jag har tråkigt! hector bara sooover och soooover. jag har gjort allt man bara kan på egentiden.. städat, tvättat, duschat, lyssnat på musik, målat naglarna svarta.. ja till och med tånaglarna och rensat lite.. läst family living och suttit och degat vid datorn. men nu ska det bli skönt att ha hem sebastian! kvällarna är bäst (: mysigt att vara samlade igen. nu kommer han jobba 7-16 och vara ledig på helger halleluja! :D ihelgen ja, imorgon ska vi till vännerna i linköping och umgås, på lördag är vi bjudna på födelsedagskalas hos sebastians kompis petra i sthlm men det ser inte ut som att vi ska åka. så vi ska fixa i köket på dagen och sen ha mysig hemmakväll bara vi tre och äta god middag och mysa! söndag funderade jag på att åka till stan och gå lite i affärer. ta en fika och bara strosa runt. låter som en fin helg tycker jag!

nu ska jag slänga mig på sängen med en tidning och vänta in kärleken. maten kunde jag inte börja med för det fattades krossade tomater, MEN så är det ju så mycket roligare att laga mat ihop (;

hoppas ni har en fin dag och mår bra! PUSS!





Whyyyy!?

Varför vaknar jag upp mitt i natten och är hur pigg som helst och vill gå upp och laga en storslagen trerätters middag och gå ut och leka i snön..? Nu har jag legat vaken i 1,5 timme. Är det för att jag är gravid?! Eller för att jag trodde att jag skulle ha ett barn som skulle hålla mig vaken om nätterna..? Eller för att sebastian andas så högt att jag inte kan komma till ro.. Känslo jag vet! (; ska nog tassa upp och äta en macka. Mår illa! Jag mår typ illa så fort jag inte är mätt. Men det är det enda jag egentligen känner av som är jobbigt med den här graviditeten. Lyxigt! Idag (onsdag) går jag och bebis in i vecka 10. Alltså 9+0. Inne i riskveckorna fortfarande. Men jag är inte orolig. En klok man en av dom bästa faktiskt (min fd svärfar Alexanders pappa) sa till mig en gång "Fanny ta inte ut sorgen i förskott, då riskerar du att få uppleva den två gånger" ja precis! Han var en människa som satt spår i en. Jag saknar honom! Mycket! Vissa människor är så, det är inte många som fastnar, men när dom väl gör det.. Då har dom verkligen fastnat.

Livet är bra härligt! Komiskt och underligt! Sorgset och lyckligt. Precis som det alltid varit - och alltid kommer vara.

Nu - mackor och kall oboy! Ps bilden är tagen i vecka 8. Ska ta och bli lite ner effektiv på bildmagefronten. Lovar!


hej jag är söt



våran lilla karlsson på taket :D go och glad, och perfekt rund (; jag har typ grädde i tuttarna höhö.



lady och lufsen

hihi, vi gör italienska köttbullar i tomatsås med pasta till varmrätt ikväll. jag är hugrig. som jag är jämt numera. så det ska bli gott med mat. jag vill bara gå och pussa på homom (hector och sebastian kom hem nyss från affären) och jag saknade dom hela tiden. resten av kvällen ska vi bara pussas. dagen har faktiskt inte alls varit bra. varken jag eller sebastian har varit på topp. sådär upplagd för att fira dagen. mest strosat runt på varsitt håll och ja. men nu så. nu är jag på topp och jag ska bara gå och krama och överösa kärleken med mängder med uppskattning, kärlek och uppmuntran. för det vet jag att han behöver. jag älskar dig mitt allt! tack för att du är du! ändra inte på någonting. jag älskar dig precis som du är. föralltid! förevigt!

glad (blev mobbad av emil när jag skrev grattis innan) alla hjärtans dag på er! PUSS!


ser fram emot en kväll med tänd brasa, levande ljus, god middag, massa kärlek och god chokladpudding. nam nam!



min brudklänning är saknad. vart sjutton är den? den sydde sebastian åt mig och jag saknar den varje dag ): kom bort i flytten. snäääälla leta upp den! för här är den inte.




nu får jag äntligen hjälpa till på riktigt.

fyfan va GLAD jag blev när skolan ringde mig för ett tag sen, efter flera papper skickade fram och tillbaka för att se om man passade in på utbildningen så ringde hon som är rektor på skolan nyss och höll en telefon intervju med mig och whiiiiiiii. JAG KOM IN! den 14 mars börjar utbildningen och om två år jag utbildad diplomerad energiteraput. "det här kommer passa dig perfekt eftersom du haft den bakgrunden du haft och du har som mål att hjälpa andra att gå frammåt i livet." så rösten i luren. det här ÄR jag! jag höll på att börja gråta i luren. att någon främlig tagit sig tid att faktiskt tro på att jag kan! "det är så många som söker in, men det är bara ett fåtal som vi känner är menade för det här" jag hjälper främligar dagligen, jag tar mig tid och ger av mig själv och nu får jag tillbaka! jag blev så himla glad, ni anar inte! nu får jag äntligen utbilda mig och hjälpa människor i livet på riktigt! DET är stort för mig! för jag har i flera år vetat vad jag vill göra med mig själv, vad jag vill jobba med. jag vet inte hur många utbildningar jag gått igenom som känts sisådär, men det här, det är jag! det är det här jag ska hålla på med! ha ett mysig rum i en lokal med tända ljus, filtar, kuddar, fina bilder på väggarna, och en skön fotölj där jag ska ta väl hand om dom som kommer. jag kommer öppna en mottagning. kommer ha coachning, samtal, peppning, hypnos för att ta upp svåra stunder och bearbera dom, jag kommer komma med konkreta råd och sudda bort "jag kan inte" med "JAG KAN" jag ska lyfta upp, ge styrka, kraft och kärlek. för tro mig. jag har så jävla mycket av den varan. och det finns så många ensamma männsikor som hamnat snett, som tappat tron och som inte vet ut eller in. jag brinner för det här! jag avskyr girighet. men oftast ser man inte sånt i människor och det glädjer mig! det här är början på någonting stort, det känns i hela kroppen!

jag vill bara hjälpa. vill nå ut till alla som vill så mycket men inte har orken. jag har ju suttit där själv. jag får frågan dagligen hur jag orkat. och det var nog en vändpunkt i mitt liv. när man inte orkar må dåligt mer. när man känner att man är den enda som faktiskt kan göra skillnad. jag tar gärna emot hjälp och råd av vänner och familj. men i slutändan är det ju ändå jag själv som gör den stora skillnaden. när man kommer på det och inser att man bara står och stampar på samma ställe. och man tröttnat på läget. DÅ. ta vara på den styrkan, den insikten. för den min vän kommer du långt med! att beskylla andra för hur man själv mår det kan man göra i en viss grad. jag kan beskylla mitt tidigare liv för hur det påverkat mig. jag fick genomgå ett helvete för att ta mig upp, men upp tog jag mig. det gällde väl bara att slå i botten. inse vad som var viktigt. att ge upp eller att orka lite till. stapla upp vad som är jobbigt i livet och lista upp det. vad kan jag göra åt det här? är det pga av mig eller andra. om det är på grund av andra,. vad kan jag göra för att iallafall göra rätt för mig. du kan aldrig ändra på andra. min pappa har efter alla år fortfarande aldrig insett sina misstag. aldrig bett mig om ursäkt. men jag har förlåtit. inte det han utsatte mig för, men honom. för jag skulle aldrig kunna gått vidare annars. aldrig varit kapabel till att gå vidare med mitt liv. det river fortfarande upp när jag tänker på honom. därför har jag valt att inte göra det. det kan jag påverka. jag kan välja bort honom. det som hänt det har hänt, jag kan inte påverka det nu. men jag kan påverka resten av livet. det är helt upp till mig ju. jag kan välja att fortsätta att älta det som hänt. eller lägga det bakom mig. jag har inte alls kommit över det han gjorde. det är jag för mänsklig för att göra. det gör för ont. men jag tänker och har bestämt mig för att inte gräva ner mig mer. DET är mitt sätt att påverka. jag kommer aldrig i vilken situation det än är säga "det här kan jag inte påverka" för det finns väldigt lite som jag faktiskt inte kan påverka. ja nu pratar jag om mig, och dig! om du inte är nöjd med ditt jobb. sätt dig då och tänk ut vad du skulle vilja jobba med istället. det är tex aldrig försent att sätta sig i skolbänken igen. om det inte fungerar ekonomiskt? kämpa extra med ett extra jobb. om du inte har tid med det? välj csn! om du inte vill ta lån? jobba då ihop pengar som du sparar undan i ett år, för att kunna plugga på deltid sen. det finns ALLTID lösningar på allt. man får bara inte ge upp så lätt. tänk va skönt det känns sen när du orkade lite till. men så undrar många.. ska livet verkligen vara såhär? ständigt kämpande? det har jag också frågat mig många ggr. jag har mer eller mindre kämpat sålänge jag kommer ihåg. det har då inte varit någonting serverat. men det är också då det känns så underbart varje gång det är någonting jag lyckats göra själv! klarat av! det är då jag njuter på riktigt! om jag skulle få allt serverat. då skulle det inte vara samma sak. man kan inte få allt man pekar på. och tro mig, vill man någonting tillräckligt mycket då tar man tag i sig själv och gör så man kommer till sitt mål. jag tror att det man inte vill tillräckligt mycket, det är ju det som tar emot så. för mig kan det vara hur jobbigt som helst men vill jag det tillräckligt mycket så finns det lixom ingenting som hindrar mig. vill jag då går det! oavsett hur långt bort det än känns just då!

- vad vill jag ändra på?
- vilket känns mest aktuellt att ändra på?
- vad kan jag påverka för att ändra på det?
- är hindret så stort som det känns?
- vad händer om jag inte gör en förändring?
- vart hittar jag orken till att orka?
- varför tvivlar jag på att jag kan?

sluta aldrig tro på dig själv. för slutar du tro på dig själv. vem ska då kunna tro på dig? DU är huvudpersonen och manusskrivaren i ditt liv. låt ingen påverka dina val i livet, sålänge dom inte gör dig glad.






Grattis på alla hjärtans dag Fanny!

Vad vore livet utan dig Fanny, det har jag undrat många gånger.
varje gång så kommer jag fram till samma svar, jäkligt tråkigt skulle det vara!
det finns verkligen ingen i hela världen som förgyller min vardag som du gör!
du kan verkligen få mig att skratta, le, sjunga rent ut sagt av glädje!

jag kommer ännu ihåg den första gången jag såg dig, eller ja det första tidiga riktigt starka minnet av dig!
kanske inte ska beskriva dig här då, men jag vet en sak iaf och det är att du var väldigt söt, trots hur du såg ut :) du va otroligt utåtriktad då, du pratade på en massa och man hörde dig hela tiden!
än idag så älskar du att prata på i timmar om allt :)

medans åren gick tyckte jag bara att du blev snyggare och snyggare varje gång jag såg dig, i högstadiet var du riktigt snygg ;) men du var otroligt snäll och hjälpsam. du gav alltid ett underbart leende på läpparna till alla.
sedan hände något, du försvann men varje gång jag såg dig sedan på stan så var du alltid lika snygg! du fick mig att le och må bra varje gång du gav mig det där leendet. även om jag hade haft en skit dag så var det något speciellt med dig som gjorde mig lugn, avslappnad och fick en varm glädje i kroppen.
tänk att efter att ha känt dig halva livet och alltid tyckt om dig äntligen få ha dig som min fru, ord kan inte beskriva den känslan jag har i magen min! att du skänker mig den glädjen och värmen med ditt leende varje dag är obeskrivligt!

det känns som att du har hjälp mig med massor i livet redan innan vi blev ett par, kan inte förklara känslan, men det är något med dig som satte sig på mitt minne som fick mig att orka kämpa vidare.
jag vet att jag kan misslyckas med små saker eller göra små fel, men en sak kommer jag aldrig göra misstag med! det är att jag älskar dig utav hela mitt hjärta! och jag kommer spendera varje dag av mitt liv i detta och de kommande liven att försöka ge dig ännu mera glädje, värme och kärlek än vad du ger mig!

idag är det trors allt alla hjärtans dag!
dagen då man ska vara glad och lycklig med den man älskar!
tänk att jag får spendera den med dig!
jag hoppas verkligen att min frukost på sängen gav dig gummanen bra start på dagen eftersom jag la ner massa kärlek på den ;)

vad vore världen utan kärlek?
jag har undrat det många gånger och kommer alltid fram till samma sak!
jag skulle inte ha träffat dig, eller känt dom där fjärilarna i magen som jag känner varje gång du tittar på mig!
jag älskar den känslan i magen du ger mig varje gång du viskar i mitt öra, "gosis, jag älskar dig".
det finns ingen som är mera fantastisk än dig Fanny, du har allt jag drömt om och ännu mera!

Jag älskar dig utav hela mitt hjärta!
Grattis på alla hjärtans dag gumman!


Alla hjärtans dag

Grattis alla fina läsare på kärlekens dag! Jag försöker göra allt varje dag för att visa uppskattning och kärlek till mitt hjärta (: men så är det någonting speciellt just idag! Vi ligger i sängen, idag fick jag frukost på sängen bestående av varm choklad med mini marsmallows, melon och goda mackor med skinka ost och paprika. Tänt ljus och massa pussar! Tack älskling!

Sebastian ville köpa någonting till mig, men faktum är att jag uppskattar att bara få umgås med honom och Hector och äta en mysig middag tillsammans! Efterrätten är bokad redan! Blir chokladpudding med grädde! Mums! (:

Nu måste vi nog väcka vår skatt som sovit i nästan 14 timmar.. Så han somnar ikväll. Lilla tröttfisen <3

Hur firar ni er alla hjärtans dag? Jag önskar er en riktigt bra dag och jag hoppas ni mår bra! För det är varenda en av er värda! <3


Läsarmejl

Jag får mejl från er dagligen och varenda en av er tror att jag inte orkar läsa! Men vet ni vad! Det gör jag vart enda ord! Flera ggr till och med! Jag mejlar med många tjejer som läser bloggen om självkänsla, att ta sig upp, gå vidare, orka, se positivt i saker som känns jobbigt, stöttar och uppmuntrar!

Tvivla aldrig på att höra av er. Trots att jag inte hinner blogga i den mån jag önskade så tar jag min ALLTID tid till att hjälpa er! Det lovar jag! Efter inlägget jag skrev om att det blir vad man gör det till fick jag x antal mejl! Och vartenda en är noga genomläst!! Jag skulle aldrig ignorera en hand som ber om hjälp! Aldrig! Jag kommer ta mig tid imorgon och svara er! Ville bara att ni vet om (speciellt du som frågade hur man faktiskt gör för att ändra någonting som man inte mår bra av att leva i) att jag är glad att du mejlade! Vill ju hjälpa!

Sov gott nu underbara! Imorgon är en ny dag med nya möjligheter och vet ni? Det är aldrig aldrig försent att tänka i nya banor!

<3 natti.


Glädje med stort g!

Åh Fanny. Det där sa du till mig en gång för ett par år sen. Jag hade precis bråkat med min dåvarande pojkvän och satt och skrev till dig och var frustrerad. Då sa du dom magiska orden "allt blir vad man gör det till hälsa Mr * det! Just då log jag men tänkte inte mer på saken än att det var ju klokt sagt.
Men samma dag som jag sprungit på dig i somras så poppade dom upp igen. Killen hade just gjort slut, jag stod utan jobb och ingenting gick åt rätt håll. "Allting blir vad man gör det till" och Om du bara visste vad dom orden väglett och präglat mig det senaste halvåret.
Du påverkar människor Fanny. Var stolt över det. Kramar!

Svar:
Jag vaknar upp på soffan där jag sovit dom två senaste timmarna och är irriterad för att jag fått nackspärr, så får jag det här. Fina du! Vad kan jag säga! DU har satt spår i mig med sen den dagen vi sprang på varandra. Jag har nog aldrig blivit så uppskattad på ett och samma ställe som jag blev dom minutrarna vi pratade. Tack för det! Och för att du lyssnade på orden. Blir riktigt riktigt glad att du går åt det håll du vill. Kommer aldrig glömma dig.


smile!!







And that’s why I smile.
It’s been a while
Since everyday and everything has felt this right
And now
You turn it all around
And suddenly you’re all I need
The reason why,
I-i-i, I smi-i-i-ile






ett två tre fyra..

..fem sex sju åtta.. ja kl åtta är nog middagen klart tippar jag på (: han den där söta och genuint snälla människan jag lever ihop med, sover bredvid och pussar på varje dag han lagar middag till mig. medans jag håller på med ett påtok försenat företag! datorn gick sönder. men med mirakelhänder har han som får mitt hjärta att slå dubbelslag faktiskt klurat ut felet - tack älskling! att stå och stampa måste vara det värsta jag vet.jag har spring i benen och i hjärnan. kreativiteten sprutar ut genom öronen på mig! haha (: så det här blir toppen! hemsidan är strax klar och ja, sen kör vi.

idag har vi varit effektiva. gjort människor glada, blivit ett eller några skratt rikare och älskat varandra lite extra. idag har vi ätit frukost i sängen för annars kräks jag. så glamoröst som det låter med frukost på sängen är det faktiskt inte - jag är likblek av morgonillamåendet och puttar sebastian på axeln och kraxar "jag mår iiiiillaaaa" haha (: vi har åkt i våran fin fina bil till linköping! vi har blivit bjuda på middag hos vännerna (imorgon) jag har pluggat teori.. och förundrats över att livet faktiskt flyter på nu. och jag älskart iihi. en bra dag! och nu är jag trött! ska äta snart som sagt, och sen tänker jag sno med mina älsklingar till soffan och titta på film! det är vi värda (:

om typ två veckor är det fest här. sitter och får ihop en lista nu. får ett sms av sebastian i mellanåt "byyyyt inte låååt" tur att vi har samma musiksmak han och jag. vi hejade på dead by april i melodifestivalen såklart. tror det var första gången jag ringde in och röstade..? twice! det kommer bli kul. några som inte kan komma, men sen finns det flera stycken som faktiskt kommer "självklart, fest, kommer!" (; vi har bjudit runt 80 st. herregud. då är man ganska glad att inte alla kan komma. sista datumet är dock inte passerat - kommer få en smärre chock för mig om dom som är kvar som inte svarat svarar ja. då kommer jag plocka bort ALLT jag är rädd om, haha. och skriva förlåtlappar till våra grannar och lägga i deras lådor kvällen innan... jag känner våra vänner. det kommer bli en sjukt kul fest! :D

nu ska jag ner och äta, luktar ljuvligt :D hoppas ni mår jättejättebra! det gör jag! ringde min fd läkare idag och faktum är att det kan bli moteffekt om man inte behöver medicinen. jag mår sjukt bra. jag har ingen ångest, ingen oro, ingen rädsla. jag mår BRA! hade jag vetat det här hade jag slängt min medicin för längesen. så ibland kan alltså medicin ge motsatt effekt. och det bästa av allt! jag känner riktiga glada känslor igen! nu åt jag en minimal dos på 25 mg. men jag känner verkligen skillnad. GLÄDJE på riktigt! oslagbart!!

PUSS! glöm inte att le!






<3






hihiiiii - jag har numera FEMHUNDRA unika läsare om dagen. vad sjutton hände? HEJ! :D






allt blir vad man gör det till.

vårt liv är nog redan är bestämt från dag ett. vi kan antingen följa det där som är bestämt och flyta med, för allt blir bra ändå. eller så kan man sticka ut från det där bestämda och bara köra sitt eget race. och när man väl har valt att gå den vägen, då är det svårt att komma tillbaka. om man vill. för jag tror att vägen som inte är lättast att gå, den som inte är den självklara, det är den som ger mest. vem säger att man mår bäst av att leva som en kärnfamilj? att man mår bra av att ha ett heltidsjobb? att träna två ggr i veckan.. jamenar hinner ens folk med allt? jag vet att jag skulle köra slut på mig själv som människa om jag hade ett 8-17 jobb, hämta barnen på dagis, hem och laga middag, iväg och träna ett par ggr i veckan, helst vara sjukt social och rolig med vännerna på helgerna och ja.. därimellan ska man hinna med städa, tvätta, ha ett bra sexliv och ha lite egentid.. man får helt enkelt solla. i min värld ser mitt liv ut såhär; jag jobbar 75%, med någonting jag älskar, för att gå till ett jobb jag kräks på bara för att tjäna dom där extra lapparna det har nog aldrig varit jag. jag vill pyssla med det jag tycker är kul på fritiden. ha roligt med mina barn, känna att jag har tid att hämta dom tidigare på dagis ett par dagar i veckan för att åka pulka en hel eftermiddag och dricka varm choklad. om jag inte hinner träna på gymmet så tänker jag inte ha dåligt samvete över det, för jag vet att ju mer jag mår dåligt över saker jag "borde" gjort, desto mindre energi kommer jag ha över till att orka med det dagen efter. jag tänker sitta inne och pilla mig i naveln en solig dag - för att JAG vill det! jag tänker inte gå ut bara för att man borde det när solen skiner.. jag tänker inte ha ett liv som alla andra tycker att jag borde ha, jag tänker ha mitt liv. sen får folk förundras så mycket dom bara vill. jag tänker överösa kärlek och uppmuntran till mina barn och min man. för man kan aldrig ge någon annan för mycket av den varan - kärlek alltså. ibland känns livet som ett jäkla ekorrehjul. och det är där någonstans jag får panik och vill bryta upp och kunna andas igen. jag träffade en människa som lärde mig att leva utanför samhällets normer. och det var det bästa jag någonsin valt att göra. att inte göra som alla andra. jag vet att jag tjatar om och om och om igen om det. men det är så många som klagar på ett liv som inte känns bra, men dom gör aldrig någonting åt att förändra och förbättra. då tycker jag att man kan sluta klaga. jag är nog jäkligt udda i mångas ögon. ibland måste jag klura på hur jag själv fungerar. jag vet att jag alltid är ärlig om hur jag känner, jag låter inte folk trycka ner mig, jag är lyhörd, men även till mig själv. jag kan säga att efter många nergångar har jag blivit som stål inuti. det är som att allt skit bara rinner av mig. jag hör hur folk gnäller om det ena och det andra. fine! men ibland hade jag velat byta med dom. titta! såhär kunde du levt istället. uppskatta snälla rara! lägg tid på viktigheter, istället för att må dåligt över sånt som bara är energikrävande. när jag insåg det där. och slutade lägga energi på sånt som bara snodde välmående och allt jag kämpat för att bygga upp, då började jag leva. det går inte att vara snäll jämt. såna människor blir bara tyvärr överkörda. man får stå upp för sig själv, sina val i livet och det man tycker är viktigt. jag är så arg på hur vissa saker sköts. öppna ögonen! bara den här normen om vad normalt är. vem bestämde vad normalt skulle vara? är det normala att ha tusen vänner som man fikar med varje kväll, går ut på krogen och har "roligt" bara för att alla andra gör det? är normalt att ha två barn, ett välbetalt jobb och en snygg vältränad kropp. ett samhälle uppbyggt av sjuka normer. sjuka inställningar! sånt gör mig rasande och jag vägrar leva i det, ingen orkar leva så. varför sätta upp normer som folk inte klarar av att leva efter och mår dåligt över när dom inte klarar av. sjukt. jag är säkert konstig, men hellre konstig än att bara hänga med strömmen. tvi.






fina minnen



här bodde vi i sebastians lilla etta (: älskade att vara där. det var ju där vi träffades och levde den första tiden. tätt tätt. där vi svävade runt på rosa moln och var så nykära :P jag fattar dock inte att vi inte blev galna med så många katter i den lilla lägenheten. haha. men vi trivdes. jag är så glad att vi har så många fina minnen ihop. tänker på dom ofta. och det gör mig glad. vårt liv gör mig glad ♥



adress!



jag sålde en av mina planscher till en läsare för ett par månader sen, och posten strulade så den kom aldrig fram. självklart ska du ha en ny plansch. så snälla du! hör av dig så jag får din adress igen så du kan få den!






skåpbelysning

såhär blev belysningen i våra vitrinskåp. tycker det är mysigt (: fast vi funderar på att stoppa in en svagare lampa. eller sätta dimmer på den. vi får se. bra blev det iallafall!











<3 lycka är fina vänner!


Bröllopsdag

Sitter uppkrupen i soffan. I rentvättade myskläder och ammar Hector. Lyssnar på klassisk musik och tittar på när min vackra tänder brasan. Gud vad jag älskar det här. Jag blir tårögd av allt. Att få vara här. Jag blir rädd tänk om jag lyckades försvinna härifrån för flera år sen som jag försökte gång på gång. Om jag inte fått uppleva det här. Att vara hectors mamma, se honom växa upp, busa och börja i skolan, gifta sig och uppleva lycka. Eller få bli omhållen av Sebastian varje dag, få berätta hur mycket jag uppskattar varje dag med honom, få uppleva livets berg och dalbana och växa tillsammans. Tänk om, det ska man aldrig, men tänk OM! Det har varit många tuffa dagar i livet, men som jag sa till min vän idag "för första gången är jag faktiskt riktigt lycklig" jag blir galen i mellanåt, trött på allt som går imot, men så på nått sätt så hittar man alltid ork till att fortsätta! Vi säger såhär: jag är väldigt glad att jag inte lyckades ta livet av mig då. För om jag hade vetat att jag missat det jag lever i nu. Då hade jag aldrig aldrig förlåtit mig själv. Vissa kallar vårt liv idyll, jag kallar det vårt. Det vi skapat tillsammans. Och jag älskar varje centimeter av vårt liv. Jag skulle inte vilja ändra på någonting.

Bröllopsdag idag. Vår första. Dagen har varit mysig från start! Fick frukost på sängen, vi har åkt genom ett soligt snöigt landskap och lyssnat på bra musik, pratat och bara varit. Handlat mat tills kvällen. Förrätten är uppäten. Han överraskade med räkcoktail med mango, avokado, melon, chili, räkor, lime mm. Mums! Hemmaspa med tusentals ljus. Hemmagjord ansiktsmask och hårinpackning. Där satt vi på golvet och myste i skenet av massa levande ljus. Duschade ihop med Hector <3 och nu ska vi strax grilla. Älskar långdragna middagar. Men nu är det påtiden att börja! Magen är hungrig.

Ett år har gått. Vad vi hunnit med du och jag. En människa som älskar mig för mig. Stöttar älskar och bär upp i svåra stunder. Gråter med mig. Skrattar med mig. Är lättsam och djup. Vill samma i livet. Jag kan inte önska mig mer. Du är det bästa som någonsin hänt mig. Tack för att du släppte in mig i ditt liv. Och blev min. Tack för att du gav mig världens finaste barn och bebis(ar)?! påväg. Med dig vaknar jag lycklig varje dag! Med dig är jag lycklig på riktigt. Långt in i bröstet.

Tack för det här året. Jag ser fram emot många många fler, jag älskar dig Sebastian!


Yatzy och te

Myser med älskling och kattskatterna i köket och spelar yatzy och dricker te och äter knäckemacka med ost. Tända ljus och mys! Älskar vårt hus!! Njuter varje dag av att få bo här! Har börjat övningsköra igen och nu i mars ska jag och Linda gå handkedarkurs så jag kan köra med henne också! Kul! Nu känns livet lite mer i balans och många saker jag velat ta tag i på göra listan har jag prickat av! Utbildning i vår! Körkort förhoppningsvis innan sommaren (då ska jag och Maria bila till Ullared och shoppa och bo på hotell och ha spahelg! Längtar <3 och jag är medicinfri. Kan tro att jag ätit sockerpiller i flera år för jag känner mig helt som vanligt! Eller så är det bara för att jag mår bra nu. NU mår jag bra! Bättre och bättre! Jag älskar livet! Och varje dag känns fin! Man kan väl säga att jag är tacksam, väldigt väldigt tacksam för allt! Älskar mina fina killar! <3 så länge vi har varandra sa Sebastian idag. Och vad jag håller med honom! Jag är så glad att du är min!

Mysig kväll hos fina vännerna! Melodifestivalen, god hämtmat från stans bästa kinahak och lördagsgodis (: kul kväll med många skratt och massa babbel! (; åkte hem runt halv elva.

Sov så gott nu! Hörs mer imorgon! Bröllopsdag och pirr i magen :D


Påväg till myskväll

Bjudna på kinamat och filmkväll ikväll - myyyys! :D så nu är vi påväg dit! En bra lördagskväll!

imorgon firar vi vår bröllopsdag! Älsklingen vill göra hemmagjorda ansiktsmasker och ha hemma spa! Laga god middag och efterrätt och gosa massa! Tänk ett år sen vi sa ja till varandra! Då låg hector i magen och fem månader senare kom han ut till oss <3

Ha en mysig lördagskväll fina ni! Vi hörs sen! Puss <3

Snygging som fick en "rockabilly" klippning igår som frisören sa (;


Lördag!!

Hoppas ni mår toppen! (: vi har har precis vaknat eller för ett tag sen, somnade inte förens tre i natt. Satt och bara myste. Kramades. Pratade om allt och inget och grät. Det är så fint! Att öppna upp sig och öppna upp hjärtat. En lugn stund i en så annars stressad vardag. Bara han och jag <3 älskar så innerligt! Du är den vackraste!!

Igår innan vi satt oss med massa smågodis, tänd brasa, film och höll om varandra hade vi Emil och Therese och deras två barn här på middag! Jag tycker så mycket om dom och Sebastian med. Vi har inte direkt haft umgänge här i linköping innan, men ur allt dåligt kommer det alltid någonting bra! (emils bror hämtade ju älsklingen när han fastnade med bilen den där natten) jag är riktigt glad över dom! Och fina Linda vi lärt känna! Vilka människor! <3 vi åt middag, godis och myste runt. Therese och jag malde på i hundraåttio, blir Lixom aldrig tyst. Haha! Underbart känns så avslappnat! Och Sebastian trivs så bra med Emil! Så vi kommer nog hänga en del (: älsklingen lagade riktigt god middag!

Idag ska vi äntligen sätta upp köksfläkten :P och göra klart det sista i köket! Han har jobbat så mycket så det har inte funnits tid :( och badrummen får vi sätta fart med direkt efter! Ett rum i taget! Och nu köket klart! Sen badrummet på övervåningen (: slipper jag kuta två trappor ner (; mitt i natten! Jag har redan känt små små buffar i magen och faktum är att när man väntar två så är det ganska vanligt i vecka 10.. Jag var hos en av mina närmsta vänner (hon är spå"tant") och hon hade rätt om
Allt!! Allt hon sagt har hänt! Jag skulle få en pojke först och sen en flicka.. Fast hon var så osäker för att hon såg både och men mest en flicka..? Två kanske.. Time Will tell. Oavsett - lycka på högsta nivå!! <3 den här graviditeten har jag lovat mig själv att ta det lugnt och ha lugnt omkring mig. Att Hector kom ut förtidigt pga av mycket tjats, oro och ovisshet, stress och sånt det blev ganska självklart på sjukhuset. SÅ för att bespara oss det igen så har jag tagit avstånd från allt som gör mig orolig och upprörd och stressad. Täääänk om vi blir tre barns föräldrar!!! Underbart :D

Nu mysig lördags frukost med allt vad det innebär! Och jag har önskar våfflor till lunch :) mums!

Ha en riktigt bra lördag! Puss&kram!




Så var den vår (:


Vårat hjärta! <3

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/180392/images/2012/pic_188677145.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/180392/images/2012/pic_188677146.jpg" class="image">


Middag

Nu är vi hemma hos Therese och Emil och Linda är med också! Massa skratt, prat och barn överallt! Precis som det ska vara (:

Hoppas ni haft en riktigt bra dag!!


9 februari - Fanny

"God morgon grattis Fanny raring hoppas du får en fin namnsdag och Torsdag kram till dej och killarna farmor farfar"

Jag har tydligen namnsdag idag! :D mysigt! Är det någonting jag aldrig kommer bli för gammal för så är det att fira dagar man har! Allt blir så mycket roligare då! Blommor och frukost på sängen och massa grattis sms! Bla. Från min farmor och farfar som jag är SÅ glad över att ha i mitt liv! <3

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/180392/images/2012/pic_188527756.jpg" class="image">


God morgon god morgon!

Hoppas ni sovit gott! Jag sover så djupt i den här sängen! Älskar den :D många som undrat om det var värt att köpa en sån dyr säng! Och mm, det var det! (: aldrig sovit bättre!

Vi ligger i sängen och Sebastian håller på med laptopen och jag äter skorpor med ost och dricker blåbärssoppa! (: och läser bloggar! Bästa medicinen mot gravidillamåendet :D den här gången mår jag inte lika illa men ist för att vara mer intensivt på morgonen mår jag illa hela dagen. Inget jag lider av ^^ direkt! Humöret är inte upp och ner heller. Det enda som känns som att jag är gravid just nu är suget efter vindruvor och att magen putar! Känns som det här kommer bli en bra riktigt bra graviditet! Hoppas jag (: man ska aldrig ropa hej!

Funderade på att gå ner i köket och göra en ordentlig brakfrukost på sängen med goda mackor med grönsaker skinka och ost och te, kaffe, juice och tända ljus och ta upp i sängen! Titta film och äta (: sen ska vi sätta upp vår köksfläkt som legat i kartongen lite längre än planerat :P och slippa ha matos i hela köket! Blev en inbyggd från Franke! Snygg och stilren i krom!

Längtar tills vi hämtar bilen! Ska bli SÅ skönt med en bil som håller! Jag behöver ingen värsting bil (: men den här bilen kändes perfekt för oss och våra behov! (: dock kommer Sebastian inte ta bilen upp till Sundsvall i sina jonbmöten :P vi räknade ut igår att han åker över 740(!!) mil varje månad bara i jobbet! Framöver blir det snabbtåg dit upp!

Igår skickades över fyrtio inbjudningar till nära och kära! Vi ska ha vår liiite försenade inflyttningsfest nu om ett par helger! Kommer bli SÅ kul :D det går inte att ha en tråkig fest med er som vi bjudit! Några har redan tackat ja! Kul kul! (: kommer bli plockmat, tilltugg, drinkar i olika färger och massa bra musik! Det här ser vi fram emot!!

Nu håller jag på med frukosten! Varm choklad med vispad grädde äggmackor med kaviar och juice! Mums!

Mamma ringde igår och grattade till bilen och sa "guuud Hector är så sööt" och ja! Han är världens sötaste unge!!!! :D en vän sa "vissa har utsidan men ingen bra insida, och vissa tvärtom.." jag lovar att jag och Sebastian ska uppfostra Hector till en som tar hänsyn och respekterar andra! Att han inser att med ett gott hjärta och omtanke och medkänsla kommer man alltid längst! Vi har lyckats med en av de viktigaste sakerna för oss, att bli en trygg bebis! Det får vi höra jämt! Att han är lugn och rogivande, harmonisk! Gud vad vi älskar dig vårt hjärta!!!!

Puss! Ha en underbar dag!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/180392/images/2012/pic_188521201.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/180392/images/2012/pic_188521209.jpg" class="image">


Morgon!

Ligger kvar i sängen och äter frukost! Världens bästa kom med frukost på sängen <3

Ska strax studsa upp för snart plockar Linda upp oss! Vi är lite inne på en Volvo xc70. Får se, måste ju provköra (: men vi gillar utsidan och den har fyrhjulsdrift. Får se vad vi kommer hem med. Förhoppningsvis en bil redan idag! Så dom har en inne.

Så, dags att kicka igång den här onsdagen! Hoppas ni får en jättebra dag! Jag älskar att ha min familj samlade :D så mysigt!

Senare.. Jag lyckades visst inte publicera i morse (; nu har vi köpt bil! :D hämtar den imorgon eftermiddag och ja, vi är riktigt nöjda! :) haft mycket hjälp av Alexander min fd som är riktigt bra på bilar (tack!!) och han tyckte vi gjort ett bra köp! Fick ge 250 tusen för en Volvo xc70 09:a som gått 6000 mil! Diesel och massa lyxigheter förstod knappt hälften! (: men en bra sak är att man kan säga åt bilen att bli varm en viss tid då är den varm (: min första bil! Känns knasigt att köpa en bil men inte ha körkort haha! Dock är målet att ta det nu inom snaaaar framtid! Helst innan bebis kommer (:

Sebastian är ledig ikväll så vi myser hemma med middagsrester från igår och film! Imorgon ska vi hem till några kompisar i Linköping på middag! Mys! (:

Tack fina fina Linda för din hjälp idag! Snällare människa finns nog inte! Lite för snäll ;)



Samlade

Har jag sagt att det är helt UNDERBART att ha honom hemma?! :D har aldrig sett Sebastian så salig och glad över att komma hem! Vilket han sagt nu dom närmsta timmarna "guuuuud va skööönt att vara hemma" gosen <3 vi har ätit god middag kasseler gratäng med ananas curry och gräddsås och stekt ris till mums! Massa tända ljus och mysiga kramar!

Sitter och tittar på topp model Sverige och sen har sebastian önskat filmmys i sängen så snart ska vi krypa ner och bara kramas <3

Sov så gott sen! Godnattpuss!


Jag hade nästan gett upp hoppet om mänskligheten

En trasig bil. In the middle of fucking nowhere. 21 minusgrader. Köldskador. Tårar och frustration. Vän som letar febrilt efter lösning i timmar. Påkörd av lastbil.

Ja snart är han hemma! Bilen gick sönder i natt vid 22 tiden, i sex timmar satt han i en iskall bil medans jag och min fina vän Linda försökte hitta en lösning! Jag tror hon ringde runt till halva Sveriges befolkning.. Ja folk i Sthlm, Norrköping, Jönköping, gran canaria (?!) var inblandade! Tillslut kom han till ett hotellrum där dom gav honom frukost mitt i natten. Alla sov, ingen kunde bärga. Sen idag fick han hjälp av en bilmeck betalde med sista pengarna på kortet och fick bilen lagad..? Åker tio minuter och så dör bilen.. Igen. Vi har ju inte haft tur dom senaste timmarna så att säga. Han ringer mig och låter upprörd. "jag står på e4 an, blev precis påkörd i sidan av en lastbil och han stannade inte ens" herremingud! Sitter tyst, stum, rädd och vill bara hålla om honom för jag hör hur han har gråten i halsen! Jag gör ALLT för honom men när man sitter och inget kan göra.. Då gör det ont! Linda fick tag i ett guldkorn från Linköping, hans lillebror tog ledigt från skolan, för att åka och bogsera Sebastian och den numera mosade bilen. Dom är strax i Linköping och har åkt i 30 km/h.. Hans familj ville bjuda honom på någonting varmt för magen! Jag är helt rörd! Det finns verkligen änglar! Människor som faktiskt ger utan att ha krav och kräva tillbaka!

Det är såna människor man håller hårt i och aldrig släpper! <3

Ikväll ska jag ta hand om min kämpe! Vill inte tänka på vad som kunde hänt. Det är när sånt här händer som man vaknar upp! "var det där verkligen nödvändigt..? Skulle jag bråkat om det där? Tänk om jag inte sagt så.." att han är min, det har jag redan tagit vara på tusen ggr om. Men vi säger såhär: efter det här gör jag det liiiite extra! "ingen har ställt upp för mig och varit så snäll mot mig förut" jag älskar dig! Och när jag sa att jag ALLTID kommer stötta dig, älska dig och hjälpa dig i allt, då menade jag det! Du & jag <3

Imorgon kör Linda oss till stan! Bilköp!


Myser under täcket med Hector


God kväll

Idag har vi bara myst hemma! Ända gången jag gått ut är för att hämta posten och hämtat i ved! Fy idag är det kallt! Jag och Hector gosade under två duntäcken och med varma pyjamaser och vetetofflor! Legat och haft nästippen utanför bara haha! Efter två dagar borta hemifrån så var huset inte direkt uppvärmt :P hur som helst idag har vi bara varit! Sebastian har varit på jobbmöte och ringde för ett par timmar sen och sa att han var påväg hem! Längtar!! <3

Jag och Hector tittar på halv åtta hos mig och bakar kanelbullar! Sen film i sängen efter dusch! Jag är sjukligt seg idag!

Hoppas ni mår toppen! Ska ringa älskling nu och höra hur det går! Glad för honom efter hans möte med sin chef idag! Nu öppnar dom ett kontor i Norrköping och sebastian blir kontorschef! Grattis min älskling <3 stolt över dig!!

Ha en mysig kväll nu, så hörs vi! Puss <3


Planering

Jag älskar att planera! Att gå dag ut och dag in i samma spår det fungerar inte för mig! Jag är för estetisk! Jag behöver använda min kreativitet och skapa, forma och uttrycka mig. Både i tal, skrift och foto. Jag har blivit uppbokad på flera bröllopsfotograferingar (till och med om två år) "så vi vet att du verkligen är ledig" gulli :D jag planerar och hjärnan går ständigt på högvarv. När jag frågar andra vad dom tänker på och jag får svaret "ingenting" haha! För mig fungerar inte det där! Jag tänker JÄMT och ständigt på saker. Jag ligger två år eller ja fem år fram i min/vår planering i livet. Jag har så mycket jag vill uppleva, genomföra och göra! Jag brukar fråga senastian ofta hur han tycker, ja jämt! För mig är det en självklarhet att vi lever ett liv där vi båda lever fullt ut! Upplever drömmar och får utlopp för våra personligheter! Att pussla med livet får man alltid göra, och det är väl just det som är så fint med allt! Även fast det inte alltid blir som man planerat så blir allt alltid till det bästa! Jag har alltid haft en förmåga att se positivt i allt, samma gäller honom! Vilket ger oss ett enormt försprång! Vi rycker på axlarna när det skiter sig och lyckas jämt hitta nya lösningar tillsammans!

Det här året kommer bli toppen och jag vet att det kommer hända många roliga saker! (: det är ju trots allt faktiskt VI som skriver på nästa kapitel just nu - är inte det så jäkla skönt att veta?! Man formar sitt liv precis som man själv vill! <3


Snart hemma!

Har haft en riktigt bra dag (: träffat fina människor! Klickade med Sara direkt! Kul att dom kommer och hälsar på sen! Ser vi fram emot! :D roligt när man träffar nya vänner som man känner på en gång att det är människor man kommer trivas med! Jajamensan!

Vi har precis handlar mat (: blev både det ena och det andra! Älskar när det finns massa gott hemma! I morgon tänkte jag laga italienska köttbullar med pasta och en grönsallad! Så är vi påväg hem nu och ska gosa massor med kissarna och plocka in all mat! Sen ska vi krypa ner och sätta på en film och somna till! Myspys <3

Imorgon bara MÅSTE jag hitta min internet dosa!! Jag har ringt runt till ställena vi har räkningar till och sagt att dosan är spårlöst försvunnen :P först var datorn paj och nu är dosan borta! Flyt..! Hur som helst! Imorgon måste jag gå skallgång i hela huset! Haha (: om inte, så är det bara ringa banken och få en ny.

En annan BRA sak (; jag har haft kontakt med min gamla läkare som jag gick hos för några år sen och eftersom jag trappat ner på min antidepressiva som jag haft till och från i flera år så tyckte han att det var på tiden att sluta (: kort och gott! Medicinen är utsatt och det komiska är att jag strålar som älsklingen sa och humöret är på topp! Är jätteglad haha (: är inte det knasigt? Samma sak hände när jag åt sömn medicin för hungra år sen. Tillslut så blev jag piggare av dom. Och när jag slutade så somnade jag! Nu är jag helt medicin fri och det var mitt mål tills graviditet nr två! Stolt :D

Ha en underbar kväll fina ni! Puss&kram!


<3

Iiiih jag har världens bästa vän!!


Sunday

Ha en riktigt bra dag allihopa! :D vi mår jättebra och ikväll åker vi hem igen (: borta bra men hemma bäst! Saknar katterna! Sovit gott, låg och myste länge i sängen innan vi gick upp och duschade och åt en god hotellfrukost! Grovt bröd med färskost, sallad, kalkon, ost, paprika och böngroddar! Juice, te och kokt ägg! Mätta och belåtna (:

Vi hörs sen! PUSS!


Tankar

Bergodalbana! Livet är ju så. I ena sekunden är man livrädd och det känns som att allt går utför.. Och i nästa sekund pirrar det i hela kroppen av lyckorus och upprymdhet. Man vet inte om man vågar åka med, för man vet inte riktigt hur det kommer kännas, men så lämnar vissa säkerheten för att fördas på en så intensiv kort resa som ger både glädje och skräck. Vissa vågar aldrig åka igen men några vågar igen och igen och igen.

För första gången lever jag på riktigt!


Ego

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/180392/images/2012/pic_187809050.jpg" class="image">


Beautiful


Today is a good day

Vi har haft en jättefin dag hittintills! Promenerat runt en sjö med tjocka kläder hand i hand i tre timmar var vi ute och gick, men paus för lunch och shopping! Köpte bland annat viol lakrits te ska bli spännande :D nu tittar vi på film på hotellet oh myser! Ikväll funderar vi på att gå på restaurang! Om vi vågar oss ut igen! Det är iskallt! -18!


Jag är så kär i dig!!


Gamla stan

Vi har sovit jättegott i natt (: det är någonting med att sova på hotell. Man har inga måsten direkt och det har varit så skönt! Vi har bara gosat runt och ätit en lång frukost och nu är vi klara för en tur i gamla stan! Blir fika och titta runt! Mysigt! Det är så skönt att få vara tillsammans :D sebastian har jobbat så mycket dom två senaste veckorna så vi njuter vill jag lova (: tar vara på varje minut!

Nu ska vi bädda ner vårt lilla charmtroll i vagnen och i fårskinnspåsen och gå ut! Ha en jättebra dag! Det kommer vi garanterat ha <3 puss!


Hotellfrukost


Hej


Tacksamhet

tryggheten jag känner hos honom är obeskrivlig. Kärlek som är så stadig så vilken storm som helst skulle få oss att stå stadigt. "Jag skulle ge upp allt för dig" och älskling jag känner samma sak för dig. Jag har aldrig varit så säker på någonting i hela mitt liv som när jag är med dig. Jag vet att vi alltid kommer vara vi. Vad många det var som trodde vi skulle gå skilda vägar för att vi tog tag i alla drömmarna så snabbt. Jag har aldrig tvivlat på att vi skulle klara av det här. Varje dag ser jag en ny sida hos dig! Du är underbar och lojal och världens bästa make! Med dig ska jag dela livet och DET är lycka med stort L! Tack för att du älskar mig precis som jag är! <3 du är den finaste som finns!


Hector <3

Jag är så lycklig att du finns!!


Tips

Helt underbar Fotkräm från lush! Fossingarna blir riktigt mjuka!


-14

Oooiii här är det svinkallt!! Vi packar in oss i bilen! Nu mot hotell och en helg av mysigheter och avkoppling! <3 idag tänkte vi hålla oss inne och bara mysa titta på film och och göra ansiktsmask osv och ikväll går vi ut och äter!

Favoritdagen idag :D happy fredag!! Puss!


Kväll

Det känns som om klockan vore jättemycket med tanke på att det är så mörkt ute. Har precis hämtat en massa ved ute i vår bod och eldar både i kaminen och i kakelugnen här uppe. Varmt och mysigt! Sticker i kinderna när man går ut. Myser runt här hemma med raggsockor och tänder massa levande ljus. Katterna värmer sig vid elden därnere och Hector ligger på sitt varma fårskinn vid brasan häruppe. Han är helt tagen av elden!

Om en sådär 30 min kommer älsklingen hem. Fastnade på vägen med trasig bil igen, någon där uppe ber oss att köpa en ny bil typ NU! I veckan så ska vi iväg och kika! Och den jag bloggade om blir det inte, påtok för liten! Blir möjligtvis en A4 vi får se. Klämma och känna!

I helgen eller rättare sagt imorgon checkar hela familjen in på hotell och myser! Ska bli riktigt mysigt! <3 Sebastian jobbar lite i helgen men största del har vi med varandra! Lääängtar!! Hela lördagen blir det familjemys :D

Ska ta och börja med middagen är hungrig och anns och min lunch var inte direkt upphetsande :P

Ikväll blir det film, en jäkla massa gosande och packa för helgen (: puss!


Min gladskit


Strålande sol och snö

Elva minus ute idag och snön knarrar under skorna, solen strålar och himlen är blå! Helt jäkla underbart! Vi har ätit en långfrukost och suttit och halvslumrat! Säger bara en sak! Att låta Hector sova i bilen i två timmar när vi var ute i går på äventyr var mindre smart :P ongen var pigg som en mört och somnade ett på natten! Kan ju säga att man blivit ganska bortskämd med hans braiga sovrutiner! Så idag kör vi på som vanligt och hoppas på att han ät trött runt tio som vanligt (: en liten tand är påväg också! Tänk att han blivit så stor :D

Älsklingen min ringde nyss och är påväg från Uppsala! Kommer om fyra timmar så ska vi alla äta middag ihop mys (: blir thaiwook med färska wookgrönsaker, gröncurry och kokosmjölk! Mums!

Dagen är oplanerad och vi luffsar mest runt här hemma i myskläder och ser trötta ut :P ska ta en långdusch nu och peela kroppen! Och sminka mig så jag känner mig lite piggare (:

Ha en jättebra dag! Det ska vi ha! Är glad att ann är här och håller mig sällskap. Bara tanken på att sitta själv efter allt upprivt gjorde mig panikslagen. Urk. Det kommer nog ta ett tag att få bort pappa på hornhinnan. Men det har ju gått innan så! Finaste ann! <3 kämpat på har jag gjort innan för att lägga allt bakom mig och självklart kommer det inte ta sju år att bearbeta som sist! Men ett tag. Tills dess! Ha fina omkring <3 Maria brukar ofta säga att hon är så glad att jag har så fina människor omkring mig! Och jag håller med hon är en av dom! Om man sållar bort energitjuvar och narcissistiska människor så har man ju bara kvar dom bästa! Och så fungerar jag! Mamma sa det, "Fanny du agerar inte såhär om det verkligen inte är allvarligt, du är den jag känner med stört tålamod" och vem känner än bättre än sin egen mamma. Nej jag är GLAD att jag har människor runtom som utan att jag behöver kräva att dom ska finnas här faktiskt verkligen finns! I vårt och torrt! Precis som jag finns för dom! Ytlig vänskap skulle aldrig fungera. Allt skit jag varit med om har format mig till den jag är, jag vill aldrig utsätta människor för den egna medicinen, men när gränsen blir nådd hos mig då finns ingen återvändo då har jag tröttnat.

Längtar efter hand armar omkring mig! Jag älskar honom galet mycket! Och jag vill bara krama honom!

Vi hörs senare! Puss!


Skogen och polisdrama!

Haha vi råkar fanimej alltid ut för tokigheter jag och Ann :P nu står vi mitt i skogen och väntar på polisen! Vi såg en hund springa ut på vägen och skälla som bara den. Så upp i skogen, skällde och försökte få med oss! Vi ringde polisen för att säga att vi hittat en hund mitt i skogen. Av vår förklaring trodde polisen jag pratade med att det kunde ligga någon i skogen.. Uh ): hoppas dom har fel. Står väl nått galet på löpsedeln imorgon "två unga tjejer ville rädda liv på främling och blev mördade ute i skogen" nej fy i helvete! Vi sitter och skrämmer upp varandra :P vi måste stanna här tills dom kommer. Och Ann är helt uppspelt och skrämmer upp mig haha! Jag dör!

Har varit och tryckt i oss kebab pizza och köpt för mycket godis! Och snart ska vi hem och myspysa!

Ha en wounderful kväll (: puss!!


<3

Jag och Hector äter lunch, eller jag äter och Hector ligger som en groda på min mage och jag äter med en hand. Tänk att en sån liten person kan ha en sån stark inverkan på en. Jag skulle göra vad som helst för att göra honom till den lyckligaste någonsin! Och han gör mig till den lyckligaste bara genom att finnas! Tänk att han är våran! Ibland får jag nypa mig själv i armen. Hade jag vetat att det var Hector som låg och bökade runt i min mage hade jag inte klagat lika mycket på hur jobbigt det var att må illa och hur irriterande det var att behöva springa upp på toaletten mitt i natten fast det bara kom ett par droppar. Att bli mamma till Hector är en ära! Jag njuter av varje minut av honom och likaså med bebis i magen. Nu vet jag ju hur fint det är att bli förälder. Och jag håller inte alls med många som säger att livet blir jobbigare med barn. Jag kände en mening med allt när Hector kom <3


Audi a1 quattro

Vi ska köpa ny bil nu till våren och killen jag pratade med på bilfirman tipsade om en Audi a1 quattro. Vi måste ha fyrhjulsdrift eftersom vi bor i skogen och vägarna härute prioriteras ju inte direkt vintertid (; halt! Vi bad om en familjebil?! Jag tycker mer den ser ut som en bil som en kille som inte har nått annat ön bilar som intresse skulle köpa! "jag har en likadan och har två barn" vi ska hur som helst åka och kika på den! 6 månader, antracit grå och eventuellt vår nästa bil (: härligt att slippa stanna på E4:an för att kylaren gått sönder och bärgas bort som vi fick bli för ett par dagar sen! Haha!


Städning

Hector vaknade tio och nu sover han igen, lilla hjärtat! Han blir helt till sig när vi går in till honom på morgonen (: Gud vad jag älskar honom! Det går inte att förklara! Jag kunde inte hittat en bättre och underbarare pappa till Hector än Sebastian! <3 Hector tycker att det är lite konstigt att bara jag lägger honom på kvällarna nu för annars är vi alltid både jag och Sebastian (: mysigt tycker jag! Såna traditioner gillas!

Ska ta och hoppa upp ur soffan för nu är illamåendet ett minne blott och jag är på städhumör! Ann gumman skrev nyss och hon är här vid fyra, fem!! Jag längtar!! Ska bli så mysigt att få umgås vi två (: ja och lillfisen såklart! Mysigt för honom att träffa sin gudmor! Sa det till honom igår "imorgon kommer tant Ann" haha ja det är inte mitt påhitt, Sebastian är den skyldige (;

Hoppas ni mår fantastiskt!! Jag ska ut och hämta ved och njuta av allt vackert vitt och blicka ut över sjön! Lugnet som jag vanligtvis hade när jag var på vårt landställe det har jag varje dag här! Livet är underbart!!

Puss! :D


GLAD

Jag längtar! För snart snart kommer världens bästa Maria och hälsar på! Saknar dig hjärtat!! DU är helt jävla underbar!!! Älskar dig!! <3 jag har världens bästa vänner!!


God morgon vecka 8!

Ligger och försöker bli av med mitt illamående! Haha! Jag som var så glad att jag knappt mådde illa innan ;) men nuså! Vecka åtta med lilla hjärtat idag (:
Ska ta och gå in till Hector och pussa på honom, byta blöja och sen amma! Sen blir det frukost framför tvn och dusch!

Städning, bakning av bullar och promenad står på schemat innan Ann kommer vid tre tiden! (:

Ha en jättebra dag och ta vara på den! Puss! <3


RSS 2.0