Tomtenissen


Huset

Mysigt är det hemma hos oss! Just nu lyser en julstjärna i varje fönster och utanför är träden klädda i små små lampor. Jag älskar att bo såhär. Älskar att gå ut och titta på stjärnorna! Åh!


Eldkorgen


Julkorten

Våran sötnos! <3


Hej

Hej allihopa!! Min mamma och pappa pussar på mig så mycket så jag blir såhär glad!! :D


1 år <3

Tystheten beror på att jag och min vackra Sebastian firar ett år idag! När jag tittar tillbaka på hur livet var innan du kom in i mitt liv älskling.. Nee allt blev miljoner gånger bättre när du blev min! Tack finaste för att du är min och älskar mig! Med dig är jag för första gången på många år äntligen hel igen. Jag älskar dig över allt annat!

Vi har värmt oss på en eld ute i vår trädgård (har en eldkorg), fixat hemma, pyntat julig, satt upp ljusslingor i våra äppelträd och fixat i köket! (kort kommer måste leta upp min laddare till systemkameran) fick frukost på sängen imorse efter en välbehövlig sovmorgon! Massa mysiga pussar och gos med min fina familj i sängen!

Här hemma vankas det trerätters och massa tända ljus. Tänkte efter förrätten ta en dusch tillsammans och klä på mig en fin svart spetsklänning. Ett jättefint fodral jag hittade på h&m.

Ska amma klart Hector (idag hade vi julkortsfotografering här hemma hihi) blev bra!! <3 bilden här under är när hector somnade efter vi fotat :p och sen göra förrätt!

Ha en mysig kväll nu (: puss&kram!


Snart klara!!

Och gissa om vi ska ta sovmorgon då ;) titta på massa film och laga massa middagar i nya köket!! Ikväll får ni se bilder!! Puss!!


Imorgon tänds första ljuset

Och det ska bli såå underbart mysigt att få fira julen i huset tillsammans! Jag längtar! Och hela december kommer vi bara mysa och hitta på mysigheter! <3

Imorgon går vi till kyrkan här där vi bor och lyssnar på en julkör som sjunger! Liten ska få världens bästa jul!!


Lucia i globen

köpte precis biljetter till lucia i globen, tänk att det är lucia om lite mer än två veckor. luciatåget i globen är så vackert och stämmningsfullt och förra julen var vi på det med jag och min älskling ♥ ett år senare så har vi ett jättemysigt hus på landet, vi är gifta, vi har världens finaste hector och ja imorgon är det exakt ett år sen han mötte upp mig på bussterminalen i sthlm. jag hade varit hos my i vimmerby under helgen och där stod han, så fin så fin! lyfte upp mig och pussade på mig! tänk att det redan gått ett helt år. vi har verkligen hunnit med mycket. och jag kommer på mig själv ofta gå och le. jag är så lycklig! du gör mig till världens lyckligaste sebastian cobert. längtar tills vi ska titta på lucia! fira in julen ännu mer. nu börjar julkänslan sprida sig rejält i kroppen. nu är det bara julstädat hemma och snö ute som fattas.

hoppas ni mår bra och får en fin dag! jag ska måla väggar i svart och vitt .. inte blandat (; och mysa med hector. nu först för att vakna till liv ska jag titta klart på en film jag satt på häromdagen, sen så. solen strålar utanför och det blåser som bara den. älsklingen min jobbar och kommer hem ikväll och jag saknar honom!!, så blir pyssla här hemma själv idag. och det finns en del att pyssla med här om man säger så (;

puss&kram!





Myser

Vi har unnat oss lite lugn och ro framför idol och en varm brasa och massa gos med Hector och varandra! Trots renoveringskaos så njuter jag för fullt av min fina fina familj! Jag kunde inte önska mig en bättre make och underbarare son! Ni är mitt allt! <3 och alla våra mysiga katter! Iiiih!


Fårskinn i vagnen

Nu ligger vår skatt på altanen i sin nya fårskinnsåkpåse! Värmde hans vetehjärta från lundmyr och har på honom varma gosiga kläder. Lillagubben <3 vi älskar dig!


God morgon!

Somnade vid tre i natt och vaknade vid halv sju, inte så trött men peppad! För idag ska det mesta (helst allt) i köket bli färdigt! Och älsklingen är ledig så jag tror minsann vi hinner!!!

Han är just nu påväg och lämnar tillbaka släpet till woodys som vi lånade och liten Hector är med honom (: han älskar att åka bil. Och jag fick lite egentid på morgonen! Ska in och köpa lite julklappar till mina älsklingar och sen duka fram en mysig frukost tills dom kommer hem med tända ljus.

Hoppas ni får en bra start på den här fredagen!! Tänk om två dagar är det första advent! Tänkte ta ner jullådorna från vinden senare och kika vad som finns!

Puss&kram!


Lugg

Det jag trivs bäst i! Igår åkte saxen fram och jag blev med lugg igen :D osminkad och trött, men det får ni stå ut med (; vi renoverar häcken av oss :P


Första julpysslet


Julkänslor

Hej alla underbara!! Hoppas ni mår jättebra!! (: min feber håller i sig. Men vilar mycket mellan varven. jag sitter och har goshector i famnen som precis ätit, nybadad är han också. Älsklingen tappade upp ett bad till honom när vi gick upp. Har precis ätit lunch och nu sitter jag och sätter nejlikor i apelsiner, det luktar så gott!! Och lyssnar på julmusik. Ingen snö har kommit än. Och jag håller verkligen tummarna för att den kommer snart!! Hectors första jul måste vara vit!!

Det är roligt att så många säger att han påminner om en eskimå för det sa alla att jag påminde om när jag var nyfödd (: jag börjar få så starka känslor för honom så det är sjukt. Trodde inte att det gick att älska så starkt. Älskar att få vara nära mina älsklingar och idag får jag det <3 och imorgon med då sebastian är ledig! Då ska vi sätta upp alla köksskåpen (dom har vi redan monterat ihop) och sen drar vi om vattnet och ja.. Sen ska elektrikerna komma hit och koppla ihop allt. Vitvaror måste vi beställa också. Men har ju relativt fungerade tills dess (; förutom vår kyl som fryser allt som vi har där inne.. Kyl och frys i ett de ni hehe.

Ska fortsätta med apelsinerna och sen lägga ner en snusade Hector i sin vagn på den inglasade altanen och värma hans vetehjärta och stoppa i åkpåsen! Han sover så gott i friska luften liten! <3

Sen ska jag hjälpa till i köket just nu kan jag inte göra så mycket där ännu.

Ha en jättemysig dag!! Vi hörs!! Puss&kram ps. Jag har klippt lugg igen :D ds


Glada underbara bebis!!

Jag ÄLSKAR dig mammas fina Hector!! <3


Mys promenad med finaste

Behövde luft så jag och Hector gick ut i trädgården och hängde upp mat till små fåglarna och sen tog vi en promenad till affären som ligger här och hämtade ut ett paket med våra lampknappar och uttag till köket (:

Nu myser vi i gästrummet/datorrummet till senaste Irene huss filmen. Tänt ljus och bara myser!! Lugnet före stormen! Snart börjar vi renovera igen!

Hoppas ni mår toppen! Puss!! <3


Sätter upp tak

Det här skrev jag igår på dagen men blogg publicerade aldrig inlägget :(


Nu har vi renoverat i köket sen klockan nio i morse och klockan är snart tolv (; konstigt att vi inte är tröttare! En jääättedum sak som stör vår planering är att Sebastian jobbar hela dagen imorgon. Jag ska försöka renovera så gott jag kan själv (: ja mellan blöjbyten osv hehe.

Här är två bilder från köket idag! Älsklingen sätter upp innertaket! Duktiga fina Sebastian <3

Nu blir vi uppe några timmar till sen måste vi i säng! Så han orkar med dagen imorgon!!

Flesta advent har vi sagt! Jag tror mer på första december som vi bestämde från början! Bara vi inte renoverar i december så blir jag glad :P

Sov så gott sen! PUSS!


God morgon!!

Nu är vi redo för att renovera! Och hela dagen och kvällen (med paus för husfruarna hehe) kommer vi fixa i köket!

Idag ska resten av talet upp, väggarna (gipsskivor) ska upp, spackla, måla och alla skåp ska sättas ihop!

Ha en underbar dag!! Massa pussar&kramar!!

Ps. Ni som beställt planscher: dom är påväg från tryckeriet och kommer antagligen imorgon så skickas dom roller (: ds.


sleep tight

tack för era gulliga kommentarer. blir varm i hela hjärtat! snart snart är jag mer närvarande här. snart när köket är klart! puss sålänge!



nu blir det nattmackor med kvällsrote och tända ljus med kärleken. god natt fina ni! ♥



Liten


Våran gladfis! :D

Åååh älskar honom!! Och älskar att han ler med hela ansiktet när vi kommer imot honom!

Han är UNDERBAR vår Hector <3


God morgon! (:

hoppas ni sovit gott och är utvilade denna måndag. vi gick upp vid sex och älsklingen är nu påväg till uppsala för att gå på möte med sitt jobb. elektrikerna kommer imorgon ist, kom förhinder så jag och hector ska bara ha en mysdag idag tänkte jag. titta på film, gå på en lång promenad, röja och börja montera köksskåpen. blev typ 3,5 timmes sömn inatt så den här slappdagen är mer än välkommen. får bli lite tidigare i säng i kväll för jag misstänker att älsklingen är gaaanska så trött. tog en dusch innan och bredde småfrallor som vi köpte igår när vi veckohandlade. en stor kopp te och tända ljus här vid datorn. mys!

ska kika lite på julklappar! vi hörs senare! puss&kram.



min morfar och hector ♥



fullt ös medvetslös

ja så känns det litegrann haha. vi är SÅ trötta och vi kämpar kämpar med köket, det är nog inte många som klarar av att totalrenovera ett kök på en och en halv vecka medans man jobbar heltid och har en liten hemma, men vi är som min vän sa målmedvetna och allt går. bara vi vet att vi får vila sen så. imorgon kommer elekrikerna hit igen och fixar vidare och just nu står älsklingen och fixar klart öppningen "fönstret" mellan kök och matrum. blir så fint (: längtar tills allt är klart.

jag har precis betalat våra räkningar och sitter och tar en paus. dricker ett glas iskall cola och har tänt ljus. man måste mysa till det imellanåt också (: försöka se förbi allt byggdamm (; nej men jag städar här hemma och tar hand om hector och tvättar, och lagar mat osv, allt det där som jag kan göra medans sebastian gör grovjobbet i köket som inte jag kan.

ska förbereda för sänggång och sträcka lakanen och vädra ut ordentligt, då sover vi godast (: imorgon ska älsklingen på möte i uppsala och jag tar emot elekrikerna vid nio tiden, sen när dom är klara så ska jag om hector sover grundmåla alla väggar och sen på kvällen ska jag måla fondvägg (blir ett par svarta väggar) dagen efter ska vi tok skruva ihop skåp och sätta upp. sen kommer jag flytta över allt porslin från det gamla köket till det nya vart efter älsklingen monterar upp skåpen i nya köket. sen ska vi riva det gamla köket.. ja, fullrulle som sagt. så ni förstår säkert varför det är lite tyst här!

dagen har varit bra iallafall (: vi gick upp vid halv åtta, åt en stadig frukost, klädde på oss och åkte till tornby och veckohandlade på ica maxi, svängde förbi k-rauta och köpte 12 paket innertak. handlade kissemat på arkenzoo och åkte hem igen. jag lagade lunch medans älsklingen jobbade lite hemifrån och sen blev det att sätta fart i köket. och så har timmarna bara rusat iväg. det borde vara minst fem timmar extra på varje dygn (;

om fem dagar kommer fina anna hit med sin conny och bebis i magen :D jag ska gravidfota dom (: ska bli kul, jag älskar ju att fota som ni vet. och feeelåt för dom usla iphonebilderna på hector :P jag hittade inte min systemkamera och då blev det mobilen. nu har min iphone 4s kommit och den är ju aningen bättre när det kommer till kamera! ska bli så mysigt att dom kommer verkligen längtat! och få visa huset och bara mysa och umgås! ♥

ska ta ett varv i huset och plocka lite, sen ta en dusch och sen krypa ner i en nybäddad säng med min kärlek! mys!

hoppas er helg varit lugn! lugnare än våran (; och tack för hjälpen med skåpet. det var ingen som hade rätt tyvärr. det är ett "friel" skåp från ikea! hittade ett på blocket och ska köpa det imorgon!

PUSS! och god natt!



en bild på vår gata (det är från byns hemsida) vårt hus ligger längst ner på gatan (:



<3


Du är vårt allt <3


Hector

Nu ligger skatten i sin fina retro vagn och jollrar (: jag sitter och mumsar i mig sista glassen och hallonen som blev kvällens efterrätt och darling är ute i köket och har satt fart! Nu kör vi sa han och gav mig en high five innan han försvann :P jag har en stor kopp te framför mig och kikar lite på armageddon i bakgrunden. Har en Doris här som myser framför brasan söt hon är (: hon är så mammig med Hector ligger ofta vid hans vagn och vaktar <3

Fick en gullig kommentar nyss! Självklart får ni se före och efter bilder (: men när allt är klart känns roligare att visa då!

Nu ska jag sätta fart! PUSS!!

Lite bilder som vi tog nyligen när Hector hänger på älsklingens axel och rapar efter ett mål milk (;


Helgen!

Gosfredag just nu med tacos, idol och en stor varm brasa i bakgrunden! Njuter för fullt av lugnet snart ska vi fortsätta i köket :) har haft två elektriker här idag i flera timmar blir kanon! Vi kommer ha led spottar 12 st i taket. Allt går på 25000 kr med material och allt. För att få belysning! Billigt va?! :P blir till att slå sönder spargrisen!!! Hela köket går i slutändan på 140.000 kr. Mööö. Men fint blir det ju. Idag öppnade älsklingen upp fönstret mellan nya köket och matrummet och det blir SÅ bra och luftigt!! Kommer ha spottar i öppningen också.

Ikväll ska vi göra klart öppningen. Imorgon ska vi regla taket och även sätta upp nytt tak. Sen ska jag grundmåla alla väggar. På söndag lägger vi in golvet! På måndag kommer elektrikerna tillbaka och kopplar på all belysning, drar det sista och fräser ut för retrodimmerknappen (:

Så snart om någon vecka är vi klara! Sen är vi inte sugna på mer renoverande tills efter nyår (; vi har verkligen slitit!!

Så förlåt för frånvaron!! Men ni får snart se ett totalrenoverat kök!! :D ha en underbar fredagskväll och ta hand om er! Kärlek <3

Ps. Vet någon vad det här skåpet från Ikea heter? Det har utgått :( men vill försöka hitta det på blocket! Det vill jag ha i matsalen!! Ds.


Natti natt

Vaknade nyss yrvaken i soffan (; att somna till en film är ganska vanligt numera. Skönt! Ska fixa iordning oss och krypa i säng!

Jag blev jätteglad idag när vi var och skulle köpa golvet till köket! Tanken var att vi skulle ta ett svart vinyl golv från tarkett, men han i affären tittade på oss och frågade om vi tyckte om att städa :P sen sa jag att vi egentligen velat ha ett svart gummigolv (ni vet plupp golvet) men att 500 kr/kvm blir för mycket då vi ska ha det på så många kvadrat. Så sprang han in på lagret och kom ut efter ett tag och sa att dom hade precis så många kvm vi behövde kvar från ett projekt i obrutna förpackningar! Och vi kunde få det för inköpspris vilket var hälften så 250 kr/kvm :D så nu är köks/matsalsgolvet köpt! Blir ett svart gummigolv från italienska artigo. Glad glad!!

Kvällen har mest spenderats med att krama en ledsen febrig hector. Liten <3 han somnade i sin vagn med sin vetenalle (en sån man värker i micron) i sin fårskinnsåkpåse efter ett stort mål mat (han ökar så i matmängd nu) får se hur länge han känner sig hängig. Men nu har han iaf sin tre månaders vaccination! Prematura barn är så känsliga tyvärr, peppar peppar!

Nej nu ska vi krypa i säng (: min nya iphone 4s har äntligen kommit "det är lite sisådär med att få sina paket här på landet" sa kvinnan i butiken haha! Håller med henne har väääntat ett tag nu (; har installerat alla mina gamla apparat till den nya. Så imorgon är allt klart hoppas jag! Då nås jag igen på mitt nr!!

Sov så gott!! Imorgon är det frukost som gäller, sen lägger Sebastian golvet och jag ska jobba med företaget!!

Godnatt pussar! Ps en nalle från acnejr får gärna flytta hem till oss!!


Snart hemma i huset

Just nu är vi påväg från BVC! Har varit och vägt vår skatt! 4870g väger han nu :D och är 54,4 cm lång! Han ligger precis perfekt för att vara för tidigt född <3 han fick sin tre månaders vaccination också. Så får se hur han blir ikväll sist han fick vaccination sov han jättemycket. Gubben <3

Nu ska vi förbi tryckeriet som ska trycka upp alla planscherna och välja papper! Kommer bli så bra så (:

Sen åker vi och beställer golv till kök och matrum och sen åka och handla mat till middagen och kattmat för den är nästa slut.

Ikväll ska vi fixa vidare hemma och vid nio har vi myskväll inplanerad <3 film och tända ljus och massa mys!!

Hector sov i sitt babyskydd i går när vi var framme i Sthlm så han fick ligga kvar i det en stund. Kul han låg med sin hand (: ser ut som att han funderar på nått :D

Ha en supermysig kväll nu!! Jag har längtat hem! Så det kommer vi garanterat ha <3 puss!!


Stockholm

Hej på er! (: hoppas ni mår bra! Vi är påväg till stockholm just nu och ska byta bil, sen ikväll ska jag och mitt gos gå på premiären av senaste twilight filmen! Ska bli SÅ mysigt och jag längtar :D var ett tag sen förra filmen gick på bio, så blev glad när vi fick tag i två biljetter (:

Tystheten beror på att vi sliter i köket och det ser ljust ut, vi hinner klart till första advent! Igår kväll kom elektrikern och vi planerade elen i köket. Blir spottar infällt i det nya taket vi ska sätta upp (innan var det bara ett stort papptak) med dimmer. Vi kommer ha infällda spottar i skåpen och så blir det nydragen el i hela köket. Ska man så är det lika bra att göra ordentligt (: allt kommer dras i väggarna, så just idag kunde vi inte göra så mycket mer förarbete. Så ett Sthlms besök blev spontant inplanerat!

Hann springa runt i en shopping galleria i Norrköping medans Sebastian var på sin intervju för gamestop extra jobbet och handlade lite julklappar. Inte långt kvar nu till december. Kommer bli så mysigt! I början av december ska jag föreläsa om dialektisk beteende terapi (DBT) på en skola. Ska bli riktigt kul!

Jag har även fått jobb efter min mammaledighet här i Linköping. Fick erbjudandet igår och tog det! Men kommer varva det med studier och det egna företaget! (: kul att så många beställer planscher (tack för att du rättade haha) redan nu. Om två veckor öppnar jag webshoppen

Ska ta en bensträckare och äta lite lunch (: ha en jättemysig onsdag!! Puss&kram!


kreativitet & melissa horn

är det någonting jag mår bra av så är det att sitta med en stor kopp te, lyssna på melissa horn och skapa - designa. blir lugn i hela kroppen. kreativitet är ett måste i min vardag och utan den är jag inte jag. hade jag fått bestämma och det är ju precis det jag får i mitt liv, så är det just att få skapa. jag är en sån där filur som mår bäst på natten, men så är det antar jag. att man är mer kreativ på natten. jag kan planera projekt efter projekt. på dagarna kan jag inte alls ta tag i saker. jag är mest seg, allmänt orolig och låg.. för mitt andra namn är oro. jag är skör så jag faller om en vindpust skulle svepa förbi, samtidigt som den där skörheten kontras med det stabilaste av de stabilaste. och när mörkret faller på, när stjärnorna ploppar upp en efter en på den enorma natthimlen då börjar jag leva igen. då myser jag. då älskar jag allt lite extra igen.

jag är trött i själen, hade behövt att det var första advent nu. men jag orkar lite till. för varje litet steg frammåt vi tar, så orkar jag lite mer. jag längtar efter att få stå i vårt nyrenoverade kök, stå där inne med hector i famnen, sebastian omkring mig, titta ut över åkern och se stora snöflingor dala ner. baka lussebullar, fika med glögg. njuta av värme och julkänsla. när jag har det i målsiktet, så orkar jag igen.

ikväll är jag glad. jag är så glad för att älsklingen min fick ett samtal från gamestop i linköping. han har fått ett extra jobb. och om ni vet hur barn ser ut på julaftonsmorgon.. tänk er den glädjen fast tusen gånger om. haha. han får jobba med tv/data spel, vad mer kan man önska sig (; han är värd allt min kärlek. så är jätteglad för hans skull.

nu blir det banana splitt, film och massa tända ljus! ha en jättemysig kväll nu! puss&kram (:





pickaboooo



liten pickaboo av hemsidan där plancherna kommer säljas. blir nöjd, mycket nöjd (:



kattskatterna - Julius & harrt





jag älskar er! mysfisarna! ♥





farsdag!

hallå godingar! (: hoppas ni har en bra söndag! jag har precis planerat klart hur vi vill att elekrikern ska dra elen i köket och jag tror att allt som vi behöver finns med nu. hector sitter och gurglar i sin babysitter här på databordet. han är vaken mer nu på dagarna och det är riktigt mysigt att få umgås mer med honom, han får hjälpa oss att renovera (; för det har vi gjort idag. eller mest min kärlek. jag har bara stökat ner här hemma. jag m å s t e börja avsluta saker jag pysslar med innan jag börjar med nästa. det ser ut som ett kaos. så det ska jag ängna min kväll åt - att städa efter mig. vart tog den pedantiska julgfrun i mig vägen..? (;

tack söta du för tipset om sidan på fb som hade laddat upp min bild. jag ringde nina som håller i sidan och förklarade för henne att det var min. lät såklart väldigt förvånad. jag funderar på att börja skriva under med någonting (; kan ju inte jaga livet ur folk såhär haha. hur som helst. nu kommer hon länka mig och min mejl. jag såg att det var massor på sidan som undrade vart den kom ifrån. så vem vet. det kanske inte var så tokigt att hon la upp den (; fick ett sms av henne innan "nu ska du minsann få reklam som heter duga!! kram nina" hehe. ni som satt in pengar för era beställda. ikväll beställer jag hem dom från tryckeriet och sen får ni dom så fort som möjligt! jag har suttit och pillat med en ny planch nu en stund idag också. en stund.. sen började jag fixa med någonting annat. hm hm.

nu sitter jag och äter smågodis och borde egentligen äta middag. men den väntar jag med en liten stund. måste ta mig tid till att hitta ett köksgolv. vill ni hjälpa mig? vi funderade på ett mattsvart vinylgolv.. men jag vet inte. vet inte om det är lättstädat.. vet inte om jag kommer slita mitt hår för att det syns för mycket skit på det-. nu har vi ju bara två håriga kissar. och huset dammsugs varannan dag.. så hm. kanske? ge mig tips! blir det för mycket svart tror ni? kanske. jag är velig. och det är ovanligt för mig när det kommer till just inredning! någon gång måste man ju vara det med ^^

älsklingen åkte till jobb vid fyra och kommer hem vid 22 tiden. det är bra hur han jobbar för när vi går upp vid åtta så hinner vi renovera massor innan han åker igen och sen på kvällen (ikväll kommer han hem extra sent) så hinner vi ha massa mystid ihop! ♥

idag är det farsdag (: sebastians första som jag och hector fick fira. vi firade den igår istället eftersom älsklingen jobbar nu ikväll. och en trerätters ville jag (och hector såklart) laga åt bästa pappan i hela världen (: förrätt blev massa plockmat i form av stark ölkorv, kex, brieost, fikon, melon med parmaskinka, passionfrukt, massa marinerade ostar, soltorkade tomater, pepparkorv mm. gott var det! sen medans potatisgratängen stod i ugnen och oxfilén marinerade så hade vi mysigt hemmaspa. skrubbade, peelade, hade lermask och vit chokladmask, duschade tillsammans med massa levande ljus och dämpat ljus. (så mysigt att ha dimmer i badrummet) brukar ofta duscha med tända ljus och svagt på spottarna. hoppade i myskläder och gick upp och åt gid middag i form av poatisgratäng, oxfilé, vitlökssmör, rödvinsås och beaneisås och en stor sallad. sen skulle vi ha ätit banana splitt.. men jag hade helt glömt glassen.. så efterätten tar vi ikväll (: blir nog inte så gott annars. förflyttades oss till vardagsrummet, tände en stor mysig brasa och åt smågodis, drack cola och tittade på transformers 4?! jag somnade efter två sekunder i soffan och älsklingen såg nästan hela filmen innan han också somnade. släpade oss upp efter en mysig farsdag som pappa sebastian var riktigt nöjd med ♥ han fick en mocca master kaffemaskin av hector i farsdagspresent. den har redan använts flitigt här hemma idag (: och imorse på riktiga fars dag fick han frukost på sängen av mig och hector. baugette med ost, skinka och skivad tomat, kaffe (från nya maskinen såklart) risgrynsgröt och juice.

ska ta och leta golv och sen röja i köket och sen ner och vika och hänga tvätt i tvättstugan! och sen laga goaste pasta carbonaran! mums! sen ska jag titta på sex and the city filmen. köpte både första och andra igår (:

ha en supermysig kväll! ska lägga på ett kol nu. snart vaknar nog prinsen och då ska vi gosa i soffan (: puss&kram!













11/11/11

så håller den här fredagen på att lida mot sitt slut. ögonen går snart i kors. har haft en mysig kväll jag och hector. har legat på en filt tillsammans på golvet framför en varm brasa. han är riktigt intresserad av lågorna. så gurglar han till ibland. och hans gulliga smilegropar syns ^^ undra vem han ärft dom av. känner mig skyldig (; vi  har ätit middag. vi har myst framför idol och kramats. nu är jag slut som artist. ska vänta in min darling och pussa massor på honom. saknar saknar!! ♥ och titta vem som åker ur idol. amanda var helt klart bäst ikväll. favoriten! (: amanda f alltså.

imorgon går vi upp vid sju och fortsätter renovera. galenskap. tänk om jag hade vetat om det här hårda livet när jag var tonåring och låg och snusade långt in på dagen. haha. ansvar var det ja (;

nu - idol utröstningen och sen ska jag borsta tänderna och hoppa i pyjamasen och vädra i sovrummet. hector älsklingen ligger redan nerbäddad i sin säng i ny pyjamas och sover. lillahjärtat. saknar honom fast han ligger här i rummet bredvid. kommer ha seperationsångest när han ska börja på dagis ):

sov så gott sen! godnattpussar! (:

 

hectors fina nya vinter mössa från h&m.





Fredagsmys

det är verkligen mysigt att det blir så mörkt nu på kvällarna. klockan fyra på eftermiddagen är det redan svart här utanför fönstret. sitter här i datorrummet och dricker en kopp te och letar julklappar. tack och lov för internet när man bor på landet. ^^ att springa runt på stan och panikleta julklappar är inte riktigt min grej. även fast vi absolut kommer åka in till linköping och julhandla. strosa runt i snön och titta på julbelysningen och kika runt efter klappar.

fredag idag och vi har ätit en stadig frukost tillsammans med levande ljus och ställt upp massa saker på vinden. vi har en jättestor vind med så högt i tak så det går att stå upp. tanken är att vi ska renovera däruppe så småningom och göra ett sällskapsrum/gå in garderob. men det får bli efter badrumsrenoveringen på övervåningen som vi ska sätta fart med i vår. huset i sig är så pass fint och fräscht så vi skulle bara kunna bo här. men så är det ju så när man är en inredningshitler att man vill ha allt så att man själv trivs (; men en sak i taget. vi har bott i huset i en månad drygt. då har vi renoverat hectors rum, datorrummet, vårt sovrum, en kattvind som vi gjort till gå in garderob och vi har satt igång med ett stort köksrenoveringsprojekt. flyttar köket till ett annat större rum, öppnar upp väggen,. får ett matrum och kök i anslutning. harrejävelar. vi är småbarnsföräldrar, femkattsägare, nyblivna husägare OCH vi har gjort så mycket. jag är impad ;D så till första advent ska köket vara klart. vi har lite den inställningen. vi jobbar och renoverar tills vi är klara. osvsett vad klockan visar. det blir lite mindre sömn ja, lite mindre mystid, men det är det här vi vill, det vi har tagit på oss, nu ska vi slutföra det. det gäller att ge sig fan på det och ha tålamod, ork och vilja. det går trots att man har en liten. det bevisar vi ju gång på gång! och då umgås vi varje minut med hector när han är vaken. hur vi får ihop allt försöker jag klura ut.. vi planerar våra dagar bra. varje kväll lägger vi upp vad som ska göras dagen efter. och det som är bestämt det gör vi klart. är hector vaken extra mycket en dag när vi har massor att göra, ja då stoppar vi honom i hans babybjörn och så får han vara med (: gäller att planera! jag är stolt över oss! och det ska bli SÅ KUL att få ett nytt kök! fy fan va skönt och underbart :D riva ut det gamla fjällstuge köket och in med ett vitt högblankt modernt kök (: mums!

älsklingen skulle varit ledig idag egentligen, men han åkte på jobb till sthlm. nu har han avsagt sig att jobba däruppe. det blir för mycket körande. så nu blir det bara här i östergötland. vafan tyckte jag när  hans chef ringde honom ang ett kundmöte. jag hade ju sett fram emot mysig middagslagning tillsammans och sen kika på idol och äta chips och bara gosa i soffan under en filt. men så älskar jag att vara ensam också. egentid är viktig för mig. jag är en grubblare, en sån som kan sitta och vara tyst bara för att jag fundrar ut olika saker och planerar olika projekt osv. när jag är ensam tar jag tag i sånt som jag i vanliga fall inte hinner. vi ska åka och hämta hem några lastpallar tex. och köpa enorma hjul så ska jag bygga ett coolt soffbord. såna saker gör jag när jag är ensam. pysslar och har mig. sen att krypa upp i soffan en halvtimme med en tidning och en kopp te. titta på en bra film och slappa. mysa med hector. umgås med katterna. laga middag. äta middag med tända ljus. virka vidare på hectors mössa. sortera viktiga papper i alla lådor och mappar jag märkt med dymon.. titta på halvåtta hos mig, titta på idol.. sen kommer min skatt hem vid nio tiden igen. han åkte nu för två timmar sen. så jag har inte tråkigt! alla är så oroliga  när jag sitter ensam här :P men jag ÄLSKAR att vara ensam. jag är en ensamvarg!

nähä om man skulle kika vidare på julklapparna, boka julbord och även kolla om biljetterna till det vackra luciatåget i globen går att köpa.. farsdagpresenten är köpt och väntar på vår lilla landhandel. tänkte hämta ut den imorgon. slå in fint. sen på söndag ska vi ha en riktigt mysig första farsdag för sebastian! ♥

ha en jättemysig fredagskväll. vad hittar ni på? vem hoppas ni på i idol? jag är så förtjust i hon som är så egen.. vad hon heter kommer jag såklart inte ihåg. amanda?! blond är hon iaf ;)

puss&kram!!



hectors tallrikshylla som är betydligt mycket mer fylld med böcker nu (: sen hänger den fina luftballongsmobilen där också. den ska komma upp över skötbordet (byrån) som syns på bilden också.



Önskar du var här

Sitter uppkrupen i soffan i min röda flanellpyjamas och lyssnar på elden i bakgrunden. Vi eldar mycket nu och jag älskar det! Man blir varm i själen. Köpte två tidningar idag när jag var på långpromenad med Hector och det ska bli mysigt att sitta en stund nu och läsa om julen. Tänk att det snart är första advent! Har faktiskt små pyntat lite. Fast inget märkvärdigt. Tänder ljus med juldoft av apelsin och massa kryddor och myser. Snart blir det julmarknader, lussebullebak, glögg, pepparkakor och första adventsljuset ska tändas. Hoppas första snön har fallit den 27 november. Hade varit så underbart att pulsa i snön lilla familjen till kyrkan på morgonen på första advent och lyssna på julsånger. Hectors första jul kommer bli varm och mysig och att få ha honom här är den bästa julklappen! Älskade unge! <3

Jag älskar det här huset, älskar naturen här. Det var riktigt uppfriskande att ta en lååång promenad idag i höst solen. Klarblåhimmel och sol. Kylan biter i kunderna och den stickade tubhalsduken är perfekt att borra ner ansiktet i. Gick längst åkrar och skog, vatten och små gulliga villor. Det är ett fint område här. Trivs verkligen. Och vid handlarn pratade jag med byns "har koll på allt och alla" gubbe. Haha. Alla vet vilka vi är här. Det visste dom långt innan vi ens flyttade hit! Typiskt landet (;

Dagen har bara rusat iväg. Jag tog en nap på soffan medans Hector sussade och vaknade när min älskling ringde. Skönt att han kommer hem om några timmar. Saknar honom jättemycket :( vi firar ett år tillsammans snart. Det här året har gått fort. Jag har verkligen haft ett bra år även fast många saker varit tunga så har vi ändå haft det väldigt mysigt ihop! Kul och mysigt och ja väldigt händelserikt..! Minst sagt! Jag älskar min Sebastian. Han är en underbar människa. En sån som får mig att gråta hejdlöst när han håller om mig och viskar hur mycket han älskar och uppskattar mig, som får mig att skratta och tina upp inifrån en iskall höstdag, som ser positivt i allt och håller upp humöret i tuffa tider och håller upp mig med. Den 13 november firar jag och Hector hans fina pappas första farsdag! Vi firar att han är den bästa pappan Hector någonsin kunde önskat sig!! Man brukar säga att barn väljer sina föräldrar och Hector jag förstår precis varför du valde din pappa! <3 jag älskar dig!

Ska koka en kopp te och sen bläddra i tidningarna. Och stoppa på lite mer ved på elden. Varmt och mysigt här inne!!<3

Svarar på era kommentarer strax! Ha em fortsatt mysig kväll och jag hoppas ni förstår hur många ggr jag blivit glad idag?! Varje gång jag loggar in här! Tack!! <3


åkpåse med gotländskt fårskinn

vann en helt underbar åkpåse till hector igår på tradera. strax över tusen kr fick jag ge, men nytt kostade det två och fem. så jag är nöjd ändå! hade tänkt först att köpa ett vanligt fårskinn och lägga under själva åkpåsen. men det här blir mycket bättre! svart vattenavvisande tyg på utsidan. tanken är ockås att jag ska fota julkort med liten på det här skinnet. öppna upp det på golvet så att han ligger på mage ihopkurad med huvudet på sne och en tomteluva på sig. för snart är det faktiskt dax att beställa julkort! (:





nu fungerar det!

whii :) fått många frågor om varför det inte går att gå bak hela månader i arkivet. alltså att bara halva månaderna av det jag bloggat om syns. nu är det fixat äntligen! så nu går det att läsa från första till och med sista varje månad (:



våran arla morgon

god morgon underbaringar! tack tack tack!! ♥ idag är jag allt annat än ihålig. gladaste gladaste! fina ni är. ni ger så mycket bara genom att höra av er lite mer. så falleer lusten på igen!

tassade upp vid halv fem och gav skatten frukost i flaska. vi varierar flaska och bröstet, då han är prematur och vi vill se så att han får i sig bra mängder varje dygn. så jag pumpar och ger i flaska och sen ammar han några ggr per dygn också. skruttisen! (: la ner honom i sin säng igen efter lite morgonmys. tände en brasa i kakelugnen och lät luckan stå öppen, mysfaktor! sprakar och låter så underbart av elden. helt mörkt ute. tände ljus i hela huset. gav katterna sin daliga dos av nått gott från kylen. och värme scones, gjorde en frukostbricka, kokade te och väckte min älskling med frukost framför öppna spisen. mysig start på dagen! kramas och gosa innan han åkte till stockholm för jobb. han kommer hem vid midnatt, men jag har en del att pyssla med här hemma idag. bla. hemsidan. hectormys såklart och även ta en promenad med vagnen till vår lilla affär här i byn (: hectors gudmor har skickat ett paket till honom. gulle! ♥ spännande!

hela huset är uppvärmt nu. perfekt med så många kakelugnar.. okej två st, men en kamin i källaren också (: elpriserna på vintern är galna! fick en räkning idag från elon.. hu. 2000 kr på en månad. jag måste bli bättre på att släcka lampor och vi måste ta oss i kragen och beställa vitvarorna nu till köket.. kan tänka mig att den mer eller mindre trasiga kyl och frysen drar en del :P sebastian har öppnat upp till nya köket och stängt igen dörren till vardagsrummet från det nya köket. vi flyttade dörren så att säga! och det blir kanon. kommer bli så fint. men uj vi har en del att renovera tills första advent som tydligen är den 27 november. då har dom julkör här i lilla kyrkan på morgonen som vi ska gå på. så mysigt! under julmånaden kommer vi hitta på massa mysigheter. ser verkligen fram emot det. då står vi ut med all renovering nu!

fick en kommentar oom jag kunde visa hectors mössa jag virkar. vill du se den nu? eller när den är helt klar? (:

hector säger att han vill ha mat nu. så vi hörs sen! ha en jättebra dag! massa kramar!







Liten nära hjärtat

Det är helt underbart att känna honom nära hjärtat, tättintill på huden och höra hans andetag i takt med mina. Känna en enorm kärlek strömma mellan oss som är så stark så det nästan känns olustigt, ovant. Men alldeles perfekt. Skulle ge upp allt för att få ha dig förevigt. Är så lyckligt lottad som får vara din mamma. Jag och din pappa är så stolta över dig! Hur fin du är. Du hade ingen enkel start i livet men du är en riktig kämpe! Vår hjälte! Jag gör allt i min makt för att du alltid ska känna dig uppskattad, älskad och trygg. Och genom dina glädje uttryck och leenden varje dag så tror jag att jag lyckats. Jag älskar dig och din pappa mer än någonting annat i hela världen. Ni gör mig hel <3

Det där med att ha paus härifrån är ju så tråkigt, men jag tror ni förstår. Jag är imponerad av hur mycket vi orkar jag och Sebastian. Bara att få barn är tidskrävande och man blir känslomässigt instabil, och får mindre tid över till annat. Vilket vi räknat med. Jag skulle inte byta ut livet som mamma mot någonting annat, men när vi renoverar köket, Sebastian jobbar heltid, vi vill hinna med att äta ordentlig hemlagad mat, gå på promenader, pyssla fixa dona.. Och det där med att sitta vid datorn hamnar längst ner på listan då får jag sjukt dåligt samvete när jag inte kan och hinner blogga så mycket som jag önskar. Sen när man väl hinner och försöker så är det bara tyst respons här. Då försvann orken lite. Förlåt. Vet egentligen inte vad jag gör fel. Ni är så många som läser. Faktiskt fyra hundra unika om dagen. Och det är många bloggar med mindre läsare fast med fler kommentarer.. Jag lovar er att min inspiration blir tusen gånger större och bättre när ni ger lite respons. Varje gång jag tappar lusten visar ni er. Och när jag får upp lusten så blir ni tysta :P why?!

Dagen har varit riktigt bra! Vaknade utvilade vid nio, Hector låg hos oss och gosade en stund i sängen innan vi gick upp, stoppade fossingarna i nya fårskinnstofflor från sheepherd. Älskar dom! <3 både jag & hjärtat tassar runt i gosiga tofflor! Åt frukost, dammsög & satt i gång med köket. Jag har suttit med världens koncentration idag några timmar och virkat en mössa åt Hector i alla möjliga glada färger. Jag har aldrig virkat en mössa innan och säkert inte virkat sen lågstadiet heller :P men med lite klur så blev det toppen!!

Sen har jag bakat scones och dukat upp framför en varm brasa och mumsat nybakt bröd med färskost & sylt! Så gott! Varsinn kopp te och en liten naken nybadad Hector på en filt bredvid oss. Han njöt som bara den av värmen från kakelugnen! Gosfisen <3

Imorgon huserar jag själv här hemma. Älsklingen jobbar hela dagen lång och jag tänkte pyssla på bäst jag kan här hemma. Mysa med Hector, ta det lugnt, gå på promenad och titta film!! Irene huss filmerna höhö!

Nu ska vi krypa i säng och sova! Ska läsa i min bok "men vi knullar ju ändå inte" haha. Riktigt rolig är den (;

Ta nu väl hand om er! Massa pussar&kramar & tack för fina ord och för att ni finns <3


Bloggpaus

hej allihopa! jag kommer ta en bloggpaus ett tag framöver. dels för att det är för mycket att göra här hemma med köksrenoveringen, och allt annat runtomkring och sen känns det som att jag bara skriver för mig själv. sånt kan jag göra i min dagbok :P vi ses sen igen hoppas jag! nu ska vi göra det mysigt här hemma fram till jul och bli klara med allt vad vi har börjat med och mysa så mycket det bara går med varandra och hector och katterna!
på återseénde! PUSS!


Mot Stockholm

God morgon kära ni! (: hoppas ni sovit mer än oss.. Tre timmar blev det och jag förstår inte riktigt vart timmarna efter midnatt tog vägen..? Det var iaf inte liten som inte sov och höll oss vakna. Jag kan säga att vi är riktigt lyckligt lottade, Hector sover SÅ bra!

Vi försov oss såklart jag som skulle duschat & sminkat mig och ätit en lugn och mysig frukost med mina älsklingar. Ist blev det panik och rusa runt som två galningar i huset, packa väska, klä på liten, klä på oss.. Sen slängde vi oss in i bilen en halvtimme senare det var nog rekord för oss.. Att ha en liten och två föräldrar som gillar att sega runt det är inte en bra kombination med att ha bråttom (; men men vi kom ju iväg! (:

Idag är det massa inbokat som ni vet och det ska bli riktigt kul att träffa alla kompisar! Imorgon ska jag fika med anna på söder! Och träffa mamma. Efter det ska jag och älsklingen och Hector hem till vår ena sphynx Harrys uppfödare :D mys! Sen åker vi hem till huset och lugnet igen.

Kvällen igår vart jättemysig! Vi åt tacos framför filmen "Marley och jag" pysslade runt hemma, låg och gosade i soffan hela familjen och bara va (:

Ska ta en powernap en stund och sen blir det frukost från någon bensinmack?!

Ha en jättebra dag!! Puss&kram!!


Knubbis


Lördagsgodis

vi vaknade lite lagom utvilade vid halv tio, det var riktigt kul att åka till ullared igår, men jisses vad det var folk. sebastian som inte hade varit där innan såg helt förskräckt ut, haha :D efter över sex timmar på varuhuset flera tusen lappar fattigare, men många julklappar rikare så stoppade vi in oss i bilen igen och åkte hemmåt. kom hem vid ett tiden för att vi var tvungna att stanna på vägen hem och sova en timme. trötta efter den galna ullaredshetsen minst sagt! fick med oss mycket fint! alla gula påsar står i vardagsrummet, ska ta och plocka fram dom och stoppa in allt där det ska vara (: sen ska jag städa vidare och göra det mysigt tills hjärtat mitt kommer hem från jobbet! (: älskar hans nya jobb, hehe. vi har så himla mycket tid tillsammans så ja, nöjd minst sagt! att få gosa hela familjen i sängen på morgonen istället för att stressa iväg till ett jobb är verkligen vardagslyx!

jag och hector har sen älsklingen åkte vid tolv myst runt här, tagit en promenad med vagnen, hector har fått babymassage och vi  har legat på sängen och läst om en nalle som försökte plocka ner en stjärna till sin mamma i födelsedagspresent! det var så mysigt häromkvällen när vi la oss på golvet i hectors rum när han var lite orolig och hector låg på min mage, doris på ena sidan och sebastian på andra., där låg vi och högläste ur en av hectors böcker. och såklart förstår  han inte, men han tycker om det iallafall, och vi njuter ju med ♥ det gäller att uppskatta alla små saker i vardagen som lätt kan rusa ifrån en.

tänkte fixa lördagsmysigt här hemma tills älsklingen kommer hem vid 20 tiden med uppdukat med tacos framför en film, köpte två igår bla. marley och jag. den är mysig och sebastian hade inte sett den. tända ljus, värme från kakelugnen och mys och gos! innan dess ska jag städa här som sagt. har redan städat ur kylen och sorterat bland all bröstmjölk i frysen. ska bli riktigt skönt att lämna in den här omgången nu. så vi får plats med annat i frysen (: vill göra egen glass bla. ska försöka hinna med att färga håret också, det är en rejäl utväxt nu ^^ och sen ska jag fortsätta med min design till hemsidan. lite pill med alla koder osv (: men fint blir det! och jag är glad att jag fixar med den själv så jag vet hur jag ska kunna ändra allt sen om det är någonting. gillar inte det här med att vara beroende av andra.

imorgon jobbar älsklingen i sthlm och jag och hector följer med och på dagen ska vi fika hos min vän tessan och hennes kille och efter det ska vi träffa amie och på kvällen är vi bjudna på middag hemma hos min barndomsvän sandra och hennes sambo. efter det sover vi hos tant ann på söder (; en härlig söndag blir det!

ha nu en riktigt mysig lördag det ska vi ha ♥



vann fina kläder på tradera från villervalla åt liten! älskar färgglada barnkläder :D



Ullared here we come!

snart packar vi in oss i bilen och åker till ullared! ska bli riktigt kul att komma dit, längtat! (: har precis duschat och ska gå ner och göra frukost på sängen åt mina sovande älsklingar. hoppas du får en riktigt bra fredag och en mysigt start på den här helgen! (: puss&kram




hector i retro kläder. idag har han på sig sin onepiece som han fick av snälla anna och robert! :D



Indiskt

Hej allihopa! Mörker och skog utanför bilen som vi åker vi just nu (: påväg hem till huset nu lilla familjen och efter en runda i mysiga Linköping ska det bli skönt att komma hem igen. Baby björnen gör allt så mycket lättare ovh Hector älskar att vara nära mamma och pappa (: vi gick in på den där udda härliga barnbutiken och köpte velourbokstäver i senapsgult, knallrött, lime grönt och brunt i Hectors namn som ska agera vagnmobil på retrovagnen! Underbart fin är den, ska fästa fast den när vi kommit hem! Blev en sväng på polarn o. Pyret också som hade jubileumskläder! Jag har äntligen fått både långfillingar och tillhörande tröja i svart och vitt randigt från deras 76 serie! :D

Och nu efter en sväng inne på Hemköp så är vi påväg hem. Vi ska äta stark indisk mat ikväll med naanbröd och efter det ska älsklingen göra indisk efterrätt med bl.a. Ris, mjölk, saffran, kanelstång, kardemumma och nötter. Lite juligt och väldigt passande (; börjar få julfeeling i kroppen. Ska bli mysigt att få julpynta huset i början av december. Kikade på fina julstjärnor idag på åhlens. Blir nog sånna (:

Imorgon packar vi in oss i bilen och åker ner till Ullared och gekås vid 05. Hänga på låset (; ska bli riktigt kul. Tröttnar ju aldrig på det där varuhuset och Sebastian har aldrig varit där! Så han ser fram emot det också, (; det var det han sa iaf! Hehe.

Idag hände det någonting kul. Jag fick erbjudande om att fota för en tidning här i Linköping! Kuuul tycker vi (: blir jobb efter årsskiftet och jag kommer fota allt möjligt.

Min hemsida för plancherna börjar snart komma igång! Runt 1 december satsar jag på och adressen kommer vara lite bitterlycklig (; nu säljer jag via mejlen och det här känns som ett lite bättre och roligare sätt. Och mönster patent som det så fint heter är fixat. Alltså äger jag designen och ingen får låna eller kopiera utan min tillåtelse.. Verkar varit lite svårt att förstå innan :/ man ska inte låta andra utnyttja en.. Hrm.

Uh nu blev jag åksjuk. Ha en mysig kväll nu! Puss&kram


God natt

god natt allihopa sov så gott (: imorgon är det torsdag och vi fortsätter med renoveringar här hemma. hoppas ni får en lugn natts sömn och vaknar utvilade! jag ska bläddra i nya family living och kramas med älsklingen innan vi släcker lampan och sussar. nu väntar jag bara på älsklingen som är uppe i hectors rum och byter blöja och sätter på hectors pyjamas och sjunger barnvisor med egenpåhittade texter med hectors namn i varje mening, haha, så gulligt.

natti natti (:
tänk att du låg därinne. ♥


mörkt

det är inte klokt vad dagarna rusar iväg och vad snabbt det blir mörkt. men vi har fått mycket gjort idag. min kropp och knopp har på något sätt sovit igenom dagen, fastnat med att småpilla överallt och suttit och sorterat papper och sånt viktigt i arbetsrummet. älskar att ha älsklingen hemma på dagarna. för jag trivs så mycket bättre på dagarna. att han kan jobba hemifrån är toppen för oss. vi får lixom vara hemma med hector båda två jättemycket. och nu är min andra hälft iväg på ett kundmöte och när han kommer hem tänkte jag ha middagen klar, sen ska vi nog krypa upp i soffan och bara mysa innan vi går och lägger oss. hector ligger på mitt bröst just nu. som en ihopkurad liten groda. vi sitter ihop han och jag. går inte att förklara hur mycket jag älskar honom, men ni anar nog att det är väldigt väldigt mycket.

kissarna ligger här inne och spinner och i bakgrunden har jag lugn musik. har suttit och kollat igenom massa sidor och börjar redan nu leta julklappar. hittat massa fint! sen har vi skickat in en intresseanmälan till linköpingskommun ang stödfamilj/familjehem. ett första steg till att få hjälpa någon som behöver mycket kärlek och trygghet. vi får se vart det leder! det har jag velat göra länge. hjälpa barn.

ska ta och lägga ner hector i vagnen en sväng och laga  middag. nu är jag huuungrig och jag antar att jag har en make som är det med (;

ha en mysig kväll. puss&kram!







modernt blandat med äldre

sånt gillas här hemma. att blanda modernt och äldre inredning. som den här spegeldörren som går in till gå in garderoben från sovrummet som jag målat mattsvart. blev över färg från sänggaveln (: och sänggaveln är helt spikrak, såg att den såg bredare ut upptill på bilderna :P





julklapp till hector





myser med finaste hector norton oscar











halv åtta hos mig

god kväll (: hoppas ni mår jättebra och har haft en bra dag! vi har slappat runt här, hann inte ta tag i köket utan satsar på det tills imorgon istället. vi har bara myst här hemma, städat och nu håller älsklingen på att laga mat. ser jättegott ut och luktar mumma! helstekt fläskfilé på en smörstekt champinjonbädd med god sås och ris till. sen ska vi titta på husfruarna och tända en brasa och dricka varsinn kopp te och bara gosa med hector. han är så snäll. lugn, glad och harmonisk och världens bästa son! han ligger här på min mage nu och sover så sött ♥ jag älskar att gosa och mysa och innan hector kom visste jag att vi skulle vara nära varandra mycket. vilket blir nästintill jämt. jag älskar att ha honom hos mig. finaste. så lycklig att han är vår! och vi vill absolut ha fler barn! mys!!

ska ta och slå på tvn och titta på halv åtta hos mig och sen blir det middags mys med tända ljus och efter det husfruarna och sänggång! vi ska nämligen upp vid sju och renovera köket (: nu är det rutiner som gäller. elva i säng och upp sju!

ha en mysig kväll och var rädda om er. puss&kram (:



Älskling <3


Goboken

Hectors välkomst paket är påväg till honom från goboken (: sen kommer det komma en ålderanpassad bok varje månad. Mysigt sen med vällingmys i soffan på kvällarna när vi sitter uppkrupna och myser och läser en bok <3


God morgon underbara!

Hoppas ni får en helt underbart dag!! Vi ska starta köksrenoveringen och bara njuta av att vara hemma!! Kom hem i natt vid fyra tiden efter en halvtimmes powernap på vägen. Minst sagt trötta (;

Nu frukost och sen sätter vi fart (: puss&kram!!


Åker mot hus och landet!

En och en halv dag i storstaden. Mysdag med ann, mängder med gos med världens underbaraste son, bio med fina maken och nu efter ett mysigt besök i Sthlm är vi påväg hem igen. Tänk vad snabbt man anpassar sig. Längtar efter att få komma hem, mysa med kissarna, pyssla, elda i kakelugnen, laga goda middagar, ha myskvällar, umgås, bara vara. Jag ångrar inte en sekund att vi flyttade. Det är vårt - någonting vi kallade nystart och det blev det och jag älskar det! <3 jag skulle inte byta ut det vi har mot någonting i hela världen. Lycklig är jag, långt in i hjärtroten. Jag älskar livet mer än någonsin och att få dela det med dig älskling. Att få vara Hectors mamma, att få se hans utveckling varje dag. Det är lycka. Ni är min lycka!

Morgondagen kommer vi pyssla på i köket. Vi har satt 1 december som färdigdatum så nu kör vi. Längtar efter slutresultatet!! Och ännu mer till allt mysigt vi har inplanerat i jul. <3

Tack för era tips om mina plancher som cirkulerar runt på nätet. Har ringt en tjej som hade en av dom på sin blogg utan länk osv. Blev ett trevligt samtal (: jag är inte arg men det är lite tråkigt såklart då jag har patent på dom. Kan bli ganska dyrt för dom som använder dom utan att ens fråga.

Ska umgås med älsklingen och längta tills vi kryper ner i sköna sängen!!

Sov så gott underbaringar <3 massa pussar!!


RSS 2.0