Hector 1 år.

Och om fyra månader fyller du 2! Hänger inte med. Men njuter av din och din brors närvaro ständigt! <3


Inte som andra sjumånaders

Dorian är en lite ovanlig bebis. Han sitter inte, han rullar inte från sida till sida.. Men han STÅR! Haha!


Första pysslet

Åh blev SÅ glad när Hector kom hem med finaste påskpysslet från dagis! Fröken hade bara styrt lite medan Hector klippte och satt fast fjädrar och paljetter! Jag kommer vara en sån mamma som sparar ALLT barnen gör! Hector plockade en kotte när vi var ute på promenad han och jag (han går själv och ska undersöka allt hihi) då hittade han en kotte som han bar med sig hela vägen hem och den är minsann sparad <3 mammas fina kille!


GLAD PÅSK

Det var då inte lätt att få herr Hector att sitta still! Dorian var helt till sig och satt och klappade på Hector som inte alls ville vara med på påskkortet haha! Men men så är det när man har myror i brallan... (Precis som hans pappa när han var liten :P )


Påsk

Glad påsk! Hoppas ni mår bra :D solen skiner och vi är påväg upp till Stockholm! Vi kör på sista refrängen av Sebastians pappaledighet ihop med mig och barnen som han haft i 1,5 månad. Trodde vi skulle grälat sönder förhållandet när vi varit så nära inpå varandra under så lång tid. Men jag kommer verkligen sakna att ha familjemyset vi verkligen tagit vara på den här tiden! Vi har haft utflykter, att på leklandet, haft besök av hectors gudfar Jonas, varit i Linköping, jag och hjärtat tog en kväll på tu man hand och hade barnvakt medan vi gick ut och roade oss. Vi har haft många film och myskvällar, lagat god mat ihop, busat och badat med barnen. Haft en toppen månad helt enkelt! Jag gillar försäkringskassans dubbeldagar ^^

Ni får hänga med på instagram! Fannytastisk heter jag där! Jag vill inte glömma bloggen men det blir tydligen så när livet bara rullar på med skola, barn, hus och allt annat runtomkring!

Hoppas ni får en riktigt fin påsk! Puss!


Dorian Leonard Cobert

Vad vi älskar dig <3 du charmar och värmer insidan varenda dag! Du är alltid så nöjd och glad (förutom när du är hungrig då hörs du lång väg) men du är precis som Hector när han var i din ålder. Glad, nöjd med tillvaron och alltid med ett stort leende! Du är så fin lilla hjärtat <3


God morgon!

Hoppas ni sovit gott! Det har jag! Sover som en stock i vår säng. Den må ha kostat en förmögenhet men jisses vad man sover bra i den! Vaknade av en puss på pannan och nu ligger jag och drar mig och lyssnar på när Hector och Sebastian pratar och fixar iordning Hector i hans rum. Ska ta och hoppa ur sängen och bädda den, hoppa i kläder ist för pyjamas och sen äter vi frukost ihop innan vi tar tag i dagen. Idag blir det som sagt småfixa hemma, plugga och så. Tänkte ta en powerwalk med musik i öronen också i elljusspåret senare. Någonting jag börjat med och det är så himla skönt! Rensa huvudet och få lite egentid! Perfekt! (:

Hoppas ni får en riktigt bra tisdag! Det ska vi ha! Puss!

Älskling på trappen när vi fikade första fikan för i år!


Mammas ängel


Svarta kubhyllor till Hector


Haha :D


Middag

Nu har vi precis blivit ensamma. Efter en riktigt trevlig middag! Roligt att vi lärt känna folk härnere. Tanken är ju att vi ska bo här några år till så (; blev indiskt och älsklingen bakade nanbröd. Levande ljus överallt och en tänd brasa. Lugn bakgrunds musik och fint sällskap! Blev en lyckad kväll helt klart!

Nu sitter jag och kopplar av, tittar in o brasan och bara är. Nervarvning för strax ska vi krypa ner i sängen och sova. Det känns som helg hela veckan nu när Sebastian är ledig och jag njuter för fullt! Ha familjen samlade! Riktigt mysigt är det!

Imorgon tänkte jag pyssla lite. Har vita kubhyllor i vardagsrummet som ska bli svarta, så måla dom är tanken. Och sen ska vi (läs Sebastian) sätta upp Hectors nya hyllor i hans rum med. Ska till Ikea någon dag också och köpa förvaring till duplo tågbanan och böckerna med. Sen tänkte vi städa ur bilen också. Skitigare bil får man leta efter :P

Hoppas ni haft en bra kväll och att ni mår bra? Blir så glad för allt ni skriver. Värmer i hjärtat! <3 nu ska jag göra iordning mig för sängen. Tvätta av sminket, smörja in med nattkräm och hoppa i mysigaste pyjamasen jag fått av mormor. <3

God natt allihopa!


Puss & syskonkärlek!


Dorian 6 månader


RSS 2.0