jobb, äventyr och kärlek

kvällens låt!

god kväll vänner! mår ni bra? jag är trött! jobbat 10 timmar idag. och imorgon har jag långt pass med. tagit många extra pass på senaste tiden. känns bra att lägga skolan åt sidan dom sista månaderna innan jag går på ledighet och bara jobba järnet. men trött blir man ^^ fast det är det värt för att vi ska få det bättre ställt sen.

efter jobbet kom mitt hjärta och hämtade upp mig (: fikade på jobbet och sen när jag slutade så åkte vi och träffade några helt underbara uppfödare. så himla mysigt att att ha mängder med kattungar på axeln, i knät och i famnen. vi fick massa råd och tips om uppfödning. ska bli så hima roligt! (: ett bra tag kvar, men då har vi massa tid att planera och få mer kött på benen. det är en hel djungel. vi var där i nästan tre timmar och myste med kattungarna (: sen gick vi och åt pizza på en trevlig krog och pratade om uppfödningsplanerna. jag älskar sebastian, han är precis som mig fast med snopp (; vi är riktigt lika varandra. ibland, (eller väldigt ofta) går det en lyckostöt i hela kroppen. han är verkligen min bästa vän, och det säger jag ofta till honom. "du är min bästis" haha, och han säger samma. gose! han känner mig som ingen annan, vi kan prata om allt. JAG ÄLSKAR HONOM SÅ! helt galet hur man kan älska så starkt!

ska krypa ner i en nybäddad säng strax. bara ta bort sminket och sen blir det massa mysande! saknar honom hela dagarna. så kvällarna är underbara när vi kan sjunka ner i sängen och bara försvinna in i varandra och kramas. åwh!

sov gott sötnosar! sry för lite tråkig blogg just nu. men vi har inte varit hemma så mycket ): blir bättre när jag är ledig! (: puss&kram!





god natt allihopa!

haha, vilken dag. vaknade vid sex när älsklingen skulle till jobbet, sen kunde jag inte somna om förens tre timmar senare, jäkla race på katterna. ska bli gudomligt skönt med ett sovrum vill jag lova (; på torsdag ska vi beställa vår nya säng också. den går lös på över 50 tusen. men den håller ett helt liv, den är sydd precis efter våra behov och den är veeerkligen skön att sova i. ja, nu har vi bara legat i den, men det var som på den här reklamen för något sängföretag som visades på tv för ett par år sen.. tror det var hästens att man lätt somnar i den. och ja, man somnade nästan. sängen köper vi på atlantis sängspecialisten. shoho, galet med pengar, men vi lägger hellre mycket pengar på möbler som håller. och ja, vi har ju pengarna så why not. sova bör man annars dör man.. eller hur var det. hrm (;

jag har haft knasigt roligt lustigt samtal med en kille som jag ska hjälpa med ett fotojobb. vi skulle setts idag, men han fick förhinder, så onsdag är nu spikat i stället. sen åt jag frukost i all hast och duschade och åkte till stan och shoppade med världens bästa helena (: blev sån där lera som man trycker bebis fot och hand avtryck i. ljusblå lera. lilla gubben. sånt måste vi såklart spara :D sen köpte jag hårvårdsprodukter för tusen kr. förstår inte hur killen lyckades pracka på mig så jävla mycket. jag skulle ju bara köpa värmeskyddande spray. skit också. haha. men jag kom därifrån med två värmeskydd, en inpackning, ett vax till sebastian, shampoo och balsam och silkesdroppar. dom har så mycket rea i den affären. så det kändes iaf okej.. men han var en bra säljare minst sagt! vi fikade också och pratade och myste. saknat henne! så det var skönt. och vi har lovat att vi ska ses varann månad nu när vi flyttar, alltså hon kommer till oss en gång i månaden och jag till henne en gång i månaden. låter bra! (: då kommer vi ses mer än vad vi gör nu ♥ sen nu på kvällen var vi bortbjuda på middag! gott med grillat och mysigt att kunna sitta ute! gud vad jag längtar efter huset! nu är det inte många dagar kvar sen packar vi och flyttar härifrån! wiho! :D ska bli så skönt att komma ifrån den här minimala lägenheten (även fast den är 50kvm)

imorgon jobbar jag tio timmar, så nu måste vi sova. trötta! har halsbränna som inte är rolig alls, så imorgon blir det att knapra lindrande tabletter så ska jag nog överleva! (: sen på kvällen ska vi bort ska bli kul och myspys! :D åh mycket som sker och händer och jag älskar att vi snart snart får röra på oss. är det någonting jag avskyr så är det när livet är enformigt och inrutat och står still. men det gör det aldrig här, för vi har galna upptåg för oss dagarna i ända känns det som! nu blir det mysa i sängen sova och upp och hoppa till jobb!

sov så gott kära ni (: må väl och dröm vackra drömmar! puss&kram!





uhiii tröttmössa vare här

oj oj. hur konstig känner man sig inte när man går och lägger sig igår natt runt halv ett, ett. vaknar fem timmar senare för att jobba i fyra timmar som en zombie, (tog ett extra pass, söndagar räknas ju dubbelt så perfekt) kommer hem, däckar i sängen och sover i 4,5 timmar innan älsklingen väcker mig och säger att han också somnat :P han håller på att värma på den goda middagen från igår. gosen, va fint han hade gjort här igår, rörd minst sagt! och vad fint han hade skrivit här, älskade sebastian du är så koselig! ♥

kvällen består av myskläder, fårskinnstofflor, film, lite gott till filmen, vi har massa god glass hemma från lejonet&björnen, jordnötsbågar och jordgubbar. gottgott! (: ska bara hitta en bra film också (:

imorgon är jag ledig. ska på fotojobbsgrejs i stan och diskutera fotojobbet och sen ska jag och helena träffas ska bli jättemysigt jag saaaaknar dig gumman! ♥ blir nog mysfika och lite affärshäng kan jag tänka mig! på tal och shopping! jag och gulliga anna från jobbet ska åka till ullared och shoppa (bla bebissaker) snart. dom åker till grekland snart men efter det! ÅH! är helt lyrisk :P jag älskar ulla red. ni som läst den här bloggen några år vet det :P dom har massa barnsaker där, så det ska shoppas både det ena och det andra!

ska duka nu och tända ljus! hoppas er kväll blir mysig! puss&kram (:



hedwig sitter på rumpan i mellanåt, det ser riktigt kul ut :D



Min kärlek till dig <3

Första kidnappningen av min älsklings blogg! :)
tänkte berätta lite vad jag känner för henne så ni får en liten insyn i mitt hjärta.
//Sebastian

Jag har sagt det nog flera tusen gånger redan, men gud vad jag älskar dig! De här sex månaderna har bara flugit förbi som ingenting! tänk vad ett litet oskyldigt meddelande på internet kan leda till. Jag trodde aldrig att det skulle leda till att jag hittade mitt livs kärlek som betyder mer än allt annat! :)

Du betyder allt för mig och jag gör allt för dig, du behöver inte ens be om det, bara peka så ordnar jag det. I vått och torrt, nöd och lust så kommer jag alltid finnas vid din sida, stötta dig i allt du gör eller bestämmer dig för att göra! Jag älskar dig av hela mitt hjärta och kommer alltid göra det!

Tänk om jag vetat för fjorton år sedan det jag vet idag, att du skulle bli min och vänta barn tillsammans med mig, att vi har hittat en helt underbar villa som vi letat efter så länge. Tänk vad det där lilla meddelandet har lett till, att det var det som satte igång allt. Jag kan inte glömma hur du såg ut när jag såg dig första gången på Centralen, hur otroligt vacker du var, du verkligen strålade! Det var verkligen kärlek vid första ögonkastet, "you got me at hello!".

Mycket har jag lärt mig om dig under dessa sex månader och jag lär mig alltid något nytt, du lyckas alltid överraska mig med nya sidor och egenskaper älskling. Du är verkligen helt perfekt! Ditt leende, din värme, din kärlek, din trygghet, din personlighet. Jag hoppas våran son blir percis som du. Stark, tålig, snäll, gosig, smart, vänlig, lite knasig, jag hoppas han blir precis som du!

Det finns så mycket jag vill säga till dig, så mycket jag vill berätta för dig, men det har jag hela livet på mig att göra och jag ser verkligen fram emot att få dela mitt liv med dig min älskade Fanny! jag kommer alltid älska dig för evigt det lovar jag dig och alla andra, jag Sebastian kommer alltid älska dig Fanny! <3


sex månader

iih vi har det supermysigt här hemma (: älsklingen har lagat trerätters åt mig medans jag låg och njöt i ett skumbad med massa levande ljus, låg och inredde hela huset i huvudet medans jag badade. han är bäst! på dagen har vi varit och sett "baksmällan 2" och käkat massa popcorn och snacks!

vi har precis ätit den goda förrätten. mumma. räkcoctail med chili och lime dressing. stark och mycket mycket gott! till varmrätt blir det helstekt oxfilé i ugn. haft termometer och allt. så det ska bli perfekt. och det luktar gudomligt här hemma. marinaden gjordes på färska kryddor, rött vin, riven vitlök, soya, olivolja och salt och peppar. till det ska vi äta hasselbackspotatis och rödvinsås och en sallad. guud vad gott det ska bli! till efterrätt har han bakat en jordgubbschesecake med massa jordgubbar upptill. den är rosa inuti :D av alla mosade jordgubbar. jag har världens bästa och underbaraste make! ♥

ska mysa vidare (: ha en underbar kväll. i will. puss!



det är inte bara nakenfiskatter här hemma :P



goda räkcoctailen!



oxfilén smääälte i munnen.



jordgubbscheesecake som bästa bakat ♥ 





sov så gott!

jag är pyjamas påklädd, sminket är avtvättad, allt är insmort och det ska bli så skönt att krypa ner i sängen strax. älsklingen duschar sen så. sitter och lyssnar på joshua radin. jag tror aldrig att jag kommer tröttna på hans mysiga musik. vi har våra favoritlåtar med honom i en lista, den somnade vi alltid till förut. den påminner så mycket om i början. jag mår bra av hans gitarrspela och hans varma röst.

både dagen och kvällen har varit bra. jobbpasset gick i rasande fart och jag var på glatthumör. eller glad är jag alltid, det är riktigt kul att jobba, jag trivs så bra där! men tröttheten kändes mindre idag. skönt! kanske var för att jag kände mig så avslappnad iom att både jag och sebastian är lediga imorgon och ska hitta på massa mysigheter ♥ sen handlade jag lite mat på jobbet, blev massa flintastek, vi hade kampanj på dom för inga pengar alls. typ 19 kr för en. handlade så det finns massa god frukost hemma tills imorgon och även två fpk med färska hallon. mums! blev hämtat av älsklingen och david så åkte vi hem och åt thaimat hos sebastians föräldrar och där var hans lillasyster och hector's två kusiner (: uh, vi vet inte hur vi ska stava litens namn. med c eller k. så får skriva lite av varje och känna efter (; kanske blir finare med hector cobert. hm hm. tänka på som sagt! trevlig kväll med många skratt. hade även betygsamtal med min psykologi b lärare. fick MVG! riktigt glad blev jag såklart! :D roligt att jag trots att jag jobbat så mycket och varit illamående jämt och trött lyckades få det. happyface!

nu på kvällen har vi röjt här hemma, städat av allt, ytor, köket osv. och plockat undan. så det är fint imorgon (: och nu blir det sängen. ska bli SÅ skönt! ska bara borsta tänderna!

så, sov så gott kära ni. dröm vackra drömmar! ♥ puss!



nu har julius börjat med sina tre olika antibiotikor (stavas..?) så nu håller vi tummarna för vår fina älskade nakenfis! världens keligaste är han!



6 månader av kärlek och utveckling!

tvåtusentio var ett skitår rent ut sagt, men slutet av tvåtusentio och hela än sålänge tvåtusenelva har varit helt underbart! jag ÄR SÅ LYCKLIG! den bästa dagen i slutet av tvåtusentio var när jag träffade sebastian på bussterminalen i sthlm, jag hade varit på besök hos min vän my i vimmerby under en mysig julig helg, den 27/12 stod han där efter väldigt mycket pirrande i magen av massa kontakt hela helgen. gud vad jag var nervös när jag gick av bussen, jag hann fram innan honom och dom där fem minuterna kändes betydligt mycket längre! sen såg jag honom, mycket längre och finare än vad jag kommit ihåg. han lyfte upp mig gav mig världens mysigaste puss och snurrade runt med mig. kändes precis som på film ni vet. hela december var som en dröm, jag gick runt på rosa lyckomoln och det hettade i hela kroppen, vi hade allt möjligt mysigt för oss. bla. när han tre dagar efter att vi bestämt att det var vi, friade till mig. jag blev helt omtumlad, glad, pirrig, lycklig. jag har aldrig varit en person som hängt upp mig på gammalt och vill ge varje människa och varje sekund en ny chans. annars slutar man leva på riktigt. ja sa ja och hela planeringen av bröllop var igång! vi ville ha ett mysigt nära och litet vinterbröllop. någonting som la fokus på oss och nära och kära, istället för alla detaljer runtomkring. vi fick verkligen det bröllop vi hade föreställt oss och alla som närvarande var avslappnade och hade kul precis som vi ville. vår gemensamma konfirmationspräst lars ängblom vigde oss, 13 år efter att han konfirmerat mig och sebastian. det var lite pricken över i:et. jag gifte mig i den sötaste vackraste brudklänningen som min älskling hade sytt helt själv, han var så stolt över jobbet, men jag tror minsann att jag var stoltare över honom. vilken man jag har! knappt två månader innan vår stora kärleksdag förlovade vi oss under nyårsraketerna med massa kyssar och glitter från nyårsafton. han fick hela min värld att glittra! strax innan vårt bröllop fick vi veta att vi väntade vår prins. på första försöket blev han till av massor utav kärlek och redan då trots att han var såå liten, så otroligt älskad och saknad! vi levde i extas! han var planerad och även fast det var väldigt tidigt så kändes allt så rätt, vi ville det här båda två! vi levde i lyx och harmoni och hittade på mysigheter efter mysigheter och åt på fina restauranger, bodde på hotell, roade oss, träffade vänner och mådde underbart! jag kommer ihåg när vi bakade lussebullar i början. en sak jag älskar och uppskattar med sebastian är hans livlighet, han har en energi och vilja som jag aldrig sett hos någon förutom mig själv, han är lättsam samtidigt som han är otroligt djup och romantisk. det blev mjölkrig i köket med följden av mysiga kärleksfulla kyssar. vi började drömma om större boende och var inne på att flytta till villa på en gång. vi satt i soffan en kväll och sebastian säger att han alltid velat bo nära naturen, och att landet skulle vara mysigt! jag är spontan, och vill jag någonting då genomför jag det. jag kämpar för det. och han är likadan, även fast jag fått sparka honom i arslet ibland (; vi hade en till och tänka på och vi ville inte att vår skatt skulle växa upp i stressig miljö utan i en lugn lantlig miljö på landet, trots allas protester och lovord om att det skulle gå käpprätt åt helvete, så följde vi vår magkänsla och vår dröm. jag förstod att jag måste skaffa mig ett jobb snabbt,. vilket jag gjorde. jag la fokus på bebisens framtid och vi letade hus, jobbade, planerade, pluggade, och försökt hitta små små stunder av tid tillsammans. och om dom stunderna var underbara! jag älskar varenda en av dom! trots att det var så nytt mellan oss, så stora omställningar, så mycket press, stress och ångest,. så har vi aldrig aldrig tappat greppet om varandra. för vi är riktiga kämpar. och vi älskar! för gud vad jag älskar den här människan. mamma sa någonting som jag aldrig kommer glömma "jag är glad fanny att du har skaffat dig en man som kommer bli den bästa och underbaraste pappan, att du tänkte på det" han har sina brister, men oj vad han har jobbat på dom, stolt fru kan jag meddela! jag hyllar hans framgångar och hans enormt stora hjärta! den här människan som fångat mig så omtumlande, han är det bästa som någonsin hänt mig och jag älskar honom mer än ord kan förklara! tack för att du är min! ♥

imorgon firar vi sex månader tillsammans. det känns som att vi gått igenom ett helt liv tillsammans, och ändå känns allt så nytt och pirrigt. jag älskar hur han håller om mig när jag gråter, hur han gråter med mig, hur han pussar bort mina tårar och i samband med det även all oro. han tror på mig, han vill att jag utvecklas, han låter mig vara mig själv fullt ut. jag älskar att han är sig själv, att han kämpar, trots stora omställlningar på så kort tid. att han gått från ungkarl i flera år till att bli make till en av de mest komplicerade människorna i världen, stått ut med mina upp och ner gångar, stöttat, funnits där, älskat i alla lägen. han är min klippa, min hjälte, mitt hjärta, mitt allt! ingen är finare än sebastian. ingen har ett större hjärta. han ser godhet i alla, han litar blint på människor för han ser ingen anledning till att inte göra det. han ställer upp, han är helt enkelt den bästa människan jag någonsin träffat. att dela livet med honom må ha förvånat alla, speciellt med all hast det skedde. men det är det bästa jag någonsin valt. att tappa allt annat och bara leva med honom. strunta i alla fördommar, alla glopord och elakheter och älska mer än jag någonsin trodde att jag skulle klara av och var kapabel till.

imrgon firar vi sex månader. imorgon ska och kommer dagen bli helt underbar. det vet jag för min älskling har i hemlighet planerat hela dagen och kvällen. jag längtar!





trött!

"god morgon" jag är inne i någon slags trött svacka. var helt slut när jag släpade mig upp för knappt en halvtimme sen. herregud, känns som jag sprungit in i en vägg. haha. men det går över. måste bara ta mina järntabletter. för det blev jag ombedd av vår barnmorska (: har precis ätit frukost, vi har inte hunnit handlat frukostmat ännu, så det blev torftliga rostmackor med hallonsylt. sliskigt! haha. ska ta en graip fruit också. lite nyttigheter.

jag ska sätta mig och plugga strax, sista sista nu på ena kursen sen ska jag tamifan ha "sommarlov" hihi. sen måste jag duscha. tog ett extra pass på trre timmar, helt dumt med tanke på att jag verkligen behöver plugga. hur som helst, ikväll blir det pang's världens bästa thaimat. mums! kommer sakna den där lilla thailådan utanför vår lägenhet!

planerade lite husrenoveringar igår jag och älsklingen och det här med fiberoptik i taket inne i relaxavdelningen eller kanske i bastun.. mm, det kommer bli så mysigt och fint! det sköna med det här huset är att allt är så fräscht, så det behövs inga grovrenoveringar. det är så skönt att bara kunna sitta och planera det lätta med att fixa det fint där hemma. för det känns verkligen som hemma redan. gud vad vi längtar! ÅH!

vill tacka er som kommenterat om bilderna jag fotat. jag ÄLSKAR att fota, och jag ÄLSKAR att ni tycker att dom är så bra. vilken glädje kick ni ger mig! trodde lyckan inte kunde bli mer komplett, men aj så fel jag hade. ni är helt underbara. jag ser verkligen upp till människor som kan ge beröm till andra! DET mina vänner är någonting som är så jäkla vackert! så tack!! ♥ marielle undrade vad jag tar för en fotosession. jag har med handen på hjärtat inte haft fotojobb på x antal år, och det är riktigt kul att det kommer igång nu. jag tar mellan 3500 kr - 7000 kr beroende på hur mycket bilder, ja helt enkelt omständigheterna och såklart kommer vi överrens tillsammans! blir alltid bäst då (: sen om man gör flera fotojobb blir det såklart skatt, så där faller det bort lite.

vi hörs snart igen! ha en underbar dag och var rädda om er. ska ni göra någonting mysigt i helgen? (: jag längtar tills imorgon. iiih 6 månader. känns som vi känt varandra ett helt liv (iof halva våra liv) och han känner mig utan och innan, men ändå är det sådär pirrigt och nykärt. jag älskar honom så!!

puss!




fiberoptik i taket!





fotojobb

bah nu strömmar fotojobben in. riktigt riktigt roligt! jag har precis kommit hem från fikan med svärmor och hektor fick så fina kläder från lundmyr of sweden. en body och en liten mössa som det står gullunge på. för en gullunge det kommer  han garanterat att bli :D

älsklingen ringde nyss och sa att han slutade tidigare och vi hinner ses en halvtimme innan jag åker till jobbet :D helt underbart. han är bra på att överraska den där grabben (; på lördag firar vi 6 månader ihop, haha. helt galet att vi hunnit med förlovning, bröllop, skaffa (vänta) barn och köpt villa ihop. jag älskar oss (: hur som helst på lördag har han massa mysigt inplanerat, såklart överraskningar. buse!

på måndag eller tisdag ska jag och en kille som vill ha hjälp med företagets hemsida (bilder) och även hans CV bilder ses och prata igenom fotojobbet och vad han vill ha osv osv. riktigt kul ska det bli! och nu är det väl dax minst sagt att fixa den där hemsidan till fotofirman också. hehe. segpropp är jag! iaf i vissa moment (;

hektor gillar nog inte jordgubbar för varje gång jag äter det så sparkar han hejvilt. eller så älskar han dom, don't know ^^ nu kom min fina make hem! myspysa en stund, sen jobba jobba! pusspuss! (:



fika och solsken

är helt slut i huvudet efter all redigering. en bild tar mellan tio till tjugo min att fixa med. men bruden blev nöjd och då kan jag lägga ner massa tid! (: det blev runt 240 bilder, och nu väntas nästa bröllop i juni. ska bli jättekul :D faktiskt en läsare av bloggen, hihi (:

ska hoppa in i duchen och göra mig iordning, sen ner i centrum och ta en lunch/fika med sebastians mamma. sen ska jag åka och jobba. stänger ikväll med. sen är jag ledig fredag, lördag, söndag och måndag! whiii! :D då blir det sola, mysa med älsklingen, laga goda middagar, slappa, pyssla med företaget och hemsidan (har varit lite trögt iom att husletandet har tagit upp all ledig tid) så NU så! (:

nu är jag vrålhungrig, ska ta en tallrik med fil och jordgubbar och skivad banan. fruktsuget är i fullgång! mums! och juste i går gick vi in i vecka 21. varje onsdag byter jag till ny vecka :D myspys, det närmar sig! jag drömmer om en liten knubbig pojke med väldigt mörkt hår och mycket hår har han. liten näsa och knubbiga små händer. lugn och iaktagande. får se hur du är sen finaste älsklings hektor! ♥

ha en underbar dag (: PUSS!





när alla orosmoment är borta.

god morgon! kom precis hem från mvc, långt samtal blev det. och jag har blivit slussad till en avdelning med avslappning och ångest och orosdämpande moment. jag har som ni vet en ganska tung ryggsäck med diverse tråkigheter, dock är jag en jäkligt positiv människa och framför allt har jag ett enormt starkt psyke. annars hade jag aldrig orkat. min oro är såklart att misslyckas med allt, det kontras med att jag ser möjligheter i allt, jag är otroligt upp och ner i mellanåt och speciellt nu när jag väntar barn har alla orosmoment kommit upp. tänk om jag blir en dålig mamma, det har verkligen varit min största skräck i allt det här med att skaffa barn. jag vet att jag har väldigt höga krav på mig själv och skulle aldrig i hela mitt liv tillåta mig själv att få hektor att känna sig bortglömd, kränkt, vilsen och oälskad. många av de sakerna jag fick uppleva. jag är livrädd för att bli som honom. nu vet jag att jag aldrig kommer bli det, men att hektor ska få uppleva den smärtan jag fick uppleva under så många år. det som inte dödar en gör en starkare stämmer verkligen. det har gjort mig till den jag är idag, jag vill hjälpa andra, vill få andra att må bättre och vidga sina vyer, det är ju det jag vill jobba med så småning om. därför för att få bort alla orosmoment ska jag nu få gå på en behandling både psykiskt och fysiska övningar ingår, för att få bort det här. det har varit enormt mycket oro i livet det senaste halvåret, med omställningar, tidspress, bråk och prestationsångest. men jag eller vi, jag och sebastian har på något vis klamrat oss fast i den där lyckan vi kände och ännu känner trots allt det som hänt. jag älskar honom över allt annat. och vi är här, tillsammans och vi har klarat av allt! jag är så jävla stolt över oss! vad vi gått igenom! men sålänge jag har dig vid min sida, kan jag gå igenom vad som helst! som de ser ut nu, och antagligen blir det ju så, så kommer jag föda vår prins i linköping!

livet rullar på alltså och allt löser sig, trots att jag haft magknip i sex månader. nu ska vi njuta. nu har vi vårt hus, vi är friska, vi har jobb, vi ska ta körkort inom kort. vi älskar varandra. och vi delar det finaste man någonsin kan dela - vår hektor ♥

nu ska jag fortsätta att redigera bröllopsbilderna. uppi i snart tvåhundra bilder. jag är jättenöjd! och det är bruden med. hon har varit helt lyrisk på fb :D så jag är glad! jag har fotat sen gymnasiet, och skulle aldrig ta på mig ett jobb jag inte känner att jag klarar av. inte på en sån speciell dag. ♥

vi hörs snart! puss!





johanna med sina systrar!



middag!

nu är älsklingen snart hemma och maten är snart klar (: blir köttfärsås med spaghetti, och riven västerbottenost över. mums! funderar på att göra en liten sallad också. köpte två till paket med jordgubbar på coop nyss, dom är så jäkla goda! mums! är det någonting jag haft cravings på så är det jordgubbar. kan trycka i mig en förpackning om dagen.. hihi (:

sen åker jag till jobbet. idag har jag pluggat, pluggat och pluggat. snart är kursen över och då ska jag ta ett plugg break, känner att jag är värd det. bara pusta ut och lägga all energi på planering, älsklingen, jobb, välmående och vänner såklart! jobbar bara tre timmar idag. men imorgon blir det en lååång dag. bra både för mammapenningen och får sparkontot ^^

ska ta och plocka ur diskmaskinen och fylla på nytt. ska bli riktigt skönt med en stor maskin igen, den här bänkdiskmaskinen tar då inte mycket disk (;

hoppas eran kväll blir till den bästa! när jag kommer hem så blir det mys och sova ganska omgående, ska upp tidigt på möte på mvc imorgon bitti innan jobbet. men vi hörs imorgon någonting! (:

ta hand om er ♥ puss&kram!





mewn åååh

va ni är golliga :D jag blir så glad, eller ja VI blir så glada (: TACK! fina ni. ringde mamma igår efter vi skrivit papprena och hon vart så glad för oss, hon var ju med på visningen och vet hur fint det är och hur mycket vi ville ha det. det var inte helt lätt att få det, men VI FICK DET! glääädje! whii. det är som petra skrev i ett sms till mig nyss "pirrande magar, bultande hjärtan" du har så rätt så fina vän. vi mår kanon! känns som ingenting kan förstöra den här lyckan nu. ♥ och att vi klarat av allt helt alone. okej mamma har kört tusentals mil med oss. (tur att sebastian tar sitt kortkort nu i veckorna, höhö) men annars. VI! så stolt över oss. vi har köpt hus! åhåhååå!

längtar så tills i december när vi ska julmysa hemma och baka lussebullar, pepparkakor och knäck i det mysiga (nyrenoverad köket förhoppningsvis, furu mår jag illa av, heh) ha små lyktor hängandes i äppelträden med värmeljus, julbelysning i trädgården, juldoft i hela huset, vår älskade unge jollrande i en bärsjal. vi vill leva livet på landet, och jag längtar så jävla mycket. ca 4-6 veckor innan flytten går kommer vi beställa alla möbler så vi får allt tills vi flyttar i augusti. innan vi flyttar in med möbler och katter och oss själva ska vi renovera lite som sagt. och shoppa inredning!

bottenplan

hallen:
svart pluppgummigolv ska läggas in. blir bra med kontrasten mot den vita trappan och ljusgråa väggen. tavlor ska upp på väggarna och wavehängaren ska upp för ytterkläder. där ska min svartmålade pinnstol få stå också och det svarta plåtskåpet med förvaringsmöjligheter för mössor, vantar och halsdukar.

vardagsrummet:
väggarna ska målas vita, bakom kakelugnen ska den här tapeten upp från cole & son eller den här tapeten från borås tapeter "plain stripes", en ljusgrå hörnsoffa från mio ska införskaffas, fårskinn från gotlandsfår ska köpas och läggas framför kakelugnen, tvbänk i högblankt blir köp på ikea antagligen, bourgie kartell lampan ska få en herersplats! (;

köket:
ska till en början målas om och byta ut handtagen. fysjutton för furu. sen blir det femtiotalskök med funkisinredning, svart smegkylskåp & frys, svart & vitt rutigt klinkersgolv, femtiotalskakel vid diskbänken och svarta bumlinglampan över något fint bort.. vet dock inte vilket än. därimot kommer hektor sitta i den här barnstolen så småningom. tror vi ska ha svarta äldre pinnstolar runt bordet.. kommer bli kanon! :D

inglasade verandan:
i anslutning till köket ligger den inglasade verandan/uterum kalla det vad ni vill. mysigt är det iallafall med utsikt över sjön. allt är tipp topp. ända som ska fixas är mysig belysning (typ ljusslang som går att dra längst listen i taket och ha tänd på kvällen, ljuskytor och såklart sköna utemöbler.

lilla toaletten:
på bottenvåningen finns det en liten toalett, den är utriven och klar för att börja kakla, jättebra tyckte vi då vi ville renovera som vi ville! först trodde jag att det var fukt och därav utrivet, men nej, dom skulle bara göra om ^^ det ska vi med. små 10*10 cm klinkers i svart vitt. som på en av dom här bilderna (det här är hemma hos mamma) och kakel samma som i köket upp till halva väggen, sen har vi köpt en femtiotalstoalett från blocket med bakelitsits (: ett litet handfat med två kranar (en på varje sida) ska införskaffas + spegel. och "globlampa"

sovrum:
på bottenplanet finns det ett sovrum i anslutning till vardagsrummet, där vet vi inte vad vi ska ha ännu. jag funderar på ett sjukt matsalsrum med ett långbord och massa olika stolar (fast dom är i samma kulör) eller en walkincloset. för där finns det redan en stor (från golv till tak med skjutdörrar) garderob.. hm tåls att tänka på!

övervåning

vår sovrum:
ska målas vitt vitt, slipa trägolvet och vitlasera det, en svart stor "ruta" ska målas upp i mattsvart och agera sänggavel därpå ska två retro vägglampor som jag spraymålat mattsvarta sättas upp på den svarta rutan (den ska gå nästan upp till taket) en hel vägg ska fyllas med svartvita fotografier med oss, bebismagen, och så småningom hektor såklart i svarta ramar i olika stl. ljusa gardiner, mysbelysning. åh underbart med kakelugnen.

Hallen:
i hallen kommer den fina gungstolen som vi köpte stå, och en byrå, liten lampa i fönstret.. ja typ det.

Hektors rum:
plankgolvet i litens rum ska slipas och vitlaseras, väggarna ska målas ljust ljust gråa, så det nästan inte syns ^^ alt. har vi tänkt att ha alla väggar vita och ha en ljusgrå fontvägg.. time will tell. hans säng med den blåa fina sänghimlen från systerlycklig kommer bli så fint! ska hitta ett gammalt fint vitrinskåp på loppis/blocket och måla det vitt, ta bort hyllorna stoppa in klädstångar, belysning upptill inuti skåpet, glasen i skåpen ska putsas och knopparna ska bytas ut. längst ner hoppas jag det finns en eller två lådor till vikta kläder. vill hitta en gammal byrå också och måla vit och ha som skötbort med den här skötbädden från polkadot. ljusgrått fårskinn på golvet. mysbelysning, tunna ljusa gardiner. en äldre tallrikshylla som ska målas vit och ha böcker och nallar i.

Sovrum:
ett sovrum på övervåningen som kommer användas som datorrum! kommer inte göras om mer än att få upp ett jäkligt långt vitt skrivbord så vi får plats (: en vajjer med massa foton över skrivbordet och små fina lampor. stilrent.

walkincloset:
bredvid vårt sovrum finns det en jättestor stedväggad gå in garderob, plankväggarna ska målas vita, golv ska läggas och klädstångar ska upp! spottar i taket och någon fin stol så man kan sitta där inne om man har lust med det ^^

stora badrummet:
ännu ett utrivet badrum finns på övervåningen (för att dom skulle bygga en balkong?! jag är så jävla kissnödig för att jag dricker te och är gravid så jag måste ha ett badrum på överplan där vi sover haha. det blir stilrent med mörkt klinkersgolv, vitt kakel på väggarna, spottar, vitt högblankt, duschvägg eller kanske badkar. vi får se! någon balkong blir det då icke! (;

källarplan

gillestugan:
finns ju en trevlig gillestuga med värmegolv och (jävligt fult golv) men det blir ett framtidsprojekt, blir trägolv, eller ja något annat golv. allt annat utom det där. därnere blir det många mysiga "bio" kvällar i en stor härlig väldigt myspysig soffa med massa kuddar och filtar. vi ska byta ut den äldre tjänstekaminen till en nyare.

tvättstugan:
inne i tvättstugan är det fin fint. dock är det cementgolv, så där ska vi lägga klinkers. blir svart tvättmaskin och torktumlare under en vit långbänkskiva med skåpförvaring både över och under i svart. kommer bli i svart, vitt och rött. med infällda spottar i tak och överskåp. torklinor ska spännas upp.

stora relaxavdelningen/badrummet:
där är det ju renoverat med golvärme och gud vet vad. så ja, inte så mycket förutom att byta ut toalettsitsen och badrumsmöblerna till liiiite snyggare (; den nybyggda bastun är ju kanon! love! mysigt med spakvällar :D

matförrådet:
det är ett jättestort matförråd/skafferi på källarplanet, där ska vi sätta upp massa praktiska hyllor och förvara mjöl, konserver, potatis mm. mm.

förråd:
ett enormt förråd där vi ska lägga klinkes, få upp klädstångar och ha hyllor med förvaringsboxar/lådor. byte av sommar/vinterkläder. hehe.






LYCKA!

nu har jag hållt mig i nästan en vecka sen vi vann budgivningen på det mysiga fina huset förra veckan!! tror ni att jag nästan sprängts eller? vi har hoppat runt här hemma och varit så jävla glaaada! och lättade! ni anar inte hur mycket vi kämpat för att hitta ett boende. på rätt plats, rätt hus, allt ska klaffa när man byter stad. och det blir trallaa inte mindre än mysiga linköping :D känns så jäkla underbart! vi vart så himla deppiga när det kom 15 andra par/familjer på visningen, och budet bara steg och steg. men vi vann vårt hus! vi fick det för 1,1. det är helt wounderful! önskar ni fick känna känslan vi fick när vi var där. jag ska försöka förklara! det är ett sekelskiftshus, det är sjötomt med egen mysig brygga! dock ska vi bygga en "fyrkantig" brygga som går ut i vattnet med räcke så man kan ha bord och stolar där och sitta och äta (: det är två kakelugnar, det är en tjänstekamin, det är nyrenoverad relaxaxdelning på källarplan med golvvärme, bastu, tvättstuga och gillestuga med hemmabiosystem projektor som ingår, det är tre badrum, tre våningar om man räknar med den inredda källaren. allt är så fräscht! inget fel på besiktningen :D det är bergvärme instalerat, det är dränerat, fasaden är tipp topp, det är inglasad veranda med utsikt över sjön med infravärme, det är fyra sovrum, två allrum, ett stort kök, grovingång och vanlig fin hall.

BEHÖVER JAG SÄGA ATT VI ÄR LYCKLIGA?! :D herregud efter all jäkla oro, letande på hemnet, jag har inte gjort annat än letat hus. hu. så trött på hemnet! men nu slipper vi det! papprena är påskrivna och huset är vårt! den 15 augusti flyttar vi till linköping! wihooo! :D och det är så himla himla mysigt att vi har en kohage precis bredvid oss, så öppet och fint är det! och skog bakom! lycka!!

vi firade med hemgjord pizza ikväll och massa mys,. ska strax bänka oss i soffan med tända ljus, katterna och en mysig film och jordgubbar! myspys! ♥

hoppas ni har en underbar kväll! nu orkar jag vara mer aktiv här och nu blir det mer inredning, för vi ska måla, vi ska lägga golv i hallen, vi ska inreda både hektors rum, vårt rum och alla andra rum med fina möbler! så jag hoppas ni vill hänga med på den galnaste och vackraste resan jag någonsin upplevt, att följa sina drömmar är det BÄSTA jag någonsin gjort och att lyssna på vår magkänsla och våga lita på den fullt ut! du och jag älskade äälskade sebastian!! JAG ÄLSKAR DIG!














































Lite bröllopsbilder

har frågat om lov, så här kommer lite bilder på fina johanna och hennes stellan.

























































































bröllopsredigering

god kväll sötnosar ^^ hoppas ni mår kanon! jag sitter och redigerar bilder från bröllopet och äter efterrätt (: blev en stor tallrik med jättegoda jordgubbar med vispgrädde. köpte två stora paket för trettio kr när vi var och handlade till middag (: idag åt vi djungelkyckling från arla. gott och lättlagat. gillar att ha bananer. är inne i någon hysterisk fruktperiod just nu. och igår under vår mysiga söndagsfrukost åt jag massa vattenmelon, en hel graipfruit och smällde i mig massa mandariner efter. gott att äta sig mätt på frukt!

idag har jag jobbat, dock bara ett kort kort pass. så skönt, för jag har varit enormt seg dom sista dagarna. tror jag har järnbrist ska bli bättre på att komma ihåg att ta mina järntabletter. liten gör mig trötter ^^ på onsdag går vi in i vecka 21. helt galet vad tiden rusar fram. har ingen navel kvar (; men jag måste erkänna att jag inte känner mig så stor som jag faktiskt är. jag kan bli lite smått chockad när jag ser mig själv i ett skyltfönster. hehe. men så är det väl. hjärnan hänger inte riktigt med och tror att magen är plattare än vad den i verkligheten är. hur som helst. magen är riktigt gollig :D jag har en fin gravidmage har jag fått höra. och inga bristningar. peppar peppar. jag är duktig på att smörja in den med en speciell gravid olja från lush och nu har jag även köpt ett cocoa stift från body shop. och den är också för gravida. vi får väl se (; vissa säger att det är ärftligt om man får bristningar eller inte.. och mamma hade det aldrig när hon väntade mig.

efter jobbet träffade jag alexander. vi åkte och åt lunch i kista och åkte hem och fikade hos hans familj, jag fick träffa måns :D ni vet att vi hade en siames i hop innan vi separerade. och han flyttade med alle när han flyttade hem till sin mamma igen. var så mysigt att få krama om måns. och kul att träffa alle (: och hans lillebror. så längesen! fikade och sen åkte vi och kollade på en lägenhet åt alexander.. får se om det blir ett bud (: sen åkte jag hem och blev mött av älsklingen vid tåget så gick vi och handlade (: ska strax tvätta av sminket och hoppa i säng!

imorgon är det en stor dag. den där dagen vi väntat och längtat efter SÅ länge! berättar mer imorgon kväll (: hoppas ni sussar sött. det kommer vi. trötta är bara förnamnet! imorgon blir det järntabletter!

puss&kram! ps. här nere är en bild jag fotade i lördags. vill inte lägga ut ansikten på brudparet. för jag har inte frågat om lov så här får ni ett smakprov (;








visst finns mirakel

gud jag fick tårar i ögonen i går när brudparet dansade sin första dans tillsammans. den här låten betyder enormt mycket för mig och när dom satt på den, då blev jag blödig! samtidigt sparkade liten i magen, så fint! ♥ jag var hur som helst på plats kl 17, en timme innan alla kom och sen klickade jag upp över tusen bilder. jag har inte kollat på dom på datorn än, men dom ser riktigt bra ut på kameran (: det var bra att älsklingen köpte ett större minneskort hehe. det var ett grekiskt bröllop. var kul att få vara med om det också. tre rätters fick vi. tårtan var riktigt god. vi var 138 personer. kändes inte alls som så många (: men därav antalet på bilderna kanske ^^ fick flera andra fotouppdrag, ska höras på måndag och bestämma nått. så träffade jag paret jag som jag ska fota i juni också när dom gifter sig. då blir det inte bara bröllopsmiddag och festen utan även dom "riktoiga" bröllopsfotona" det ser jag verkligen fram emot. detaljbilder, helhetsbilder.. åh! så himla roligt att människor litar på en så att jag får föreviga deras speciella dag! tack ♥

älsklingen blev dit bjuden och kom så snygg i sin bröllopskostym :D som han hade när vi gifte oss! så fin. fick jag visa upp min kärlek för dom jag bekantat mig med! sen åkte vi hem runt halv tolv och stupade i säng efter några kvällsmackor. vad jag hade saknat honom! var helt underbart att få krama honom!

nu ska vi strax äta frukost och sen mysa. jag börjar inte förens 15 idag. och stänger, så 22:15. så vi har tid på oss att umgås (:

nu ska jag kolla igenom bröllopsbilderna, och börja solla ut dom bästa, sen blir det redigering (;

puss&kram! och ha en underbar söndag! (:



God morgon underbara lördag!

god morgon underbaringar! sovit gott? så härligt att få vakna upp med hela familjen i sängen,. ja inte julius då ): men honom sprang jag in till såfort jag pussat och kramat på älsklingen och sagt godmorgon till alla. vi ska strax äta en god lång frukost! funderar på att gå till affären och köpa nybaktbröd. frågan är ju bara om dom har det på helgerna med. hrm. får ringa och kolla!

sen har vi inga planer alls. jag vill ut och mysa i solen iallafall. ska krypa ner i sängen en stund till för sebastian ligger och ser påtok för gosig ut (; vi hörs senare innan bröllopet! woo ska bli så kul!

puss&kram!



Du är lycka! Du är allt jag önskat mig!!



i'm an addict
i'm addicted to this boy
he's got my heart tied in a knot
and my stomach in a whirl

he's all I want and more
what's not to adore?




genom eld och vatten

jag har aldrig i hela mitt liv kämpat för någon så som jag kämpar för dig älskade hektor. du måste veta vid det här laget hur jäkla mycket jag älskar dig, att jag skulle offra allt för dig, hur jag kämpar för dig varje dag. jag har suttit på hemnet i ett halvår och letat efter en bostad till oss för att vi ska få en bra och trygg start. jag har tagit och struntat i att jag inte jobbat heltid, eller ja överhuvudtaget på nästan fem år, men gör det för att vi ska få det bra under ledigheten och kan hitta på mysiga saker ihop. jag har läst upp mina gymnasiebetyg för att jag under ledigheten kan läsa den där distans utbildningen jag längtat så jäkla mycket efter för att jag vill ta tag i mitt liv istället för att skjuta upp det hela tiden. jag vill leva nu. för du älskade älskade hektor. du och sebastian är värda att gå igenom eld och vatten för. då struntar jag i att jag är så jävla trött för att jag bär på dig skatten så jag knappt orkar upp ur sängen ibland, men tar extra pass på jobbet iallafall för att vi ska ha det bra sen. allt jag gör, gör jag med dig i tankarna. du är så otroligt älskad redan nu. och vi längtar och saknar dig varje sekund!

jag kommer alltid älska dig över allt annat, jag kommer alltid göra allt för dig, alltid sätta dig i första hand. alltid finnas här vid din sida och stötta dig igenom allt. igenom jobbigheter, alltid hålla om dig när du är ledsen. och aldrig snåla med att berätta för dig hur mycket du betyder för mig och hur glad jag är att du är just du.

jag längtar så himla mycket efter dig! varje gång du sparkar i magen så går det en lyckostöt genom hela kroppen. du ska veta att du gör mig riktigt riktigt lycklig! en sån där lycka som knappt går att hantera för att den är för stor. tack för att du ville bo kvar i min mage och komma ut till oss den 11 oktober. kan knappt bärga mig!



vi är dom lyckligaste som har dig älskling!



Fredag!

kvällens happiness låt! riktigt pepplåt!!

god kväll vänner! hoppas ni haft en jättebra fredag (: jag har mått toppen. vi är riktigt glada och mår braa hehe. jag har jobbat 17-22 och sen kom älsklingen och mamma och hämtade mig och vi körde hem sebbe vår vakt på coop (: kul att jag och även sebastian fått så mycket kompisar via mitt jobb! kommer bli toppen sen under mammaledigheten när vi är ett gäng som kommer hänga! hihi.

vi, jag och älsklingen tog en promenix till grillen och åt toast. deras är dom bästa. mums! jag var skithungrig. så det var väldigt gott! idag på dagen har jag inte gjort många knop. bara suttit i telefon och fixat och trixat för framtiden, (: myst med älsklingen när han kom hem. ätit potatisgratäng med ryggbiff, vitlökssmör och sallad. gottgott,. sen åkte jag till jobbet.

köpt nytt 8 GB extreme minnes kort nu till kameran också, så imorgon kan jag fota hejvilt på bröllopet. nästa bröllopsfotografering jag ska fota är i juni. så jäkla kul är det :D nu får jag äntligen användning för gymnasieutbildningen media foto jag gick och alla fotokurser jag gått (:

vi ska strax krypa ner och gosa i sängen. imorgon blir dte ut i solen. slappa, fixa här hemma och göra mig iordning. försöka få ihop nått att ha på mig ;O tjockis!

sov nu så gott! så hörs vi imorgon! pusspuss (:



du gör mig lycklig ända ut i fingertopparna. och får hela mitt inre att bubbla som sockerdricka. jag älskar dig sebastian cobert! ♥







stan med alexandra

hej hopp (: ska äta lite brunch bestående av äggröra, stekt skinka och några körsbärstomater och en kopp te. sen hoppar jag in i duschen. alexandra kommer och möter upp mig om ca 1,5 timme, så åker vi till stan och tittar i bebisaffärer. och fikar. ska bli supermysigt (: måste köpa ett större minneskort till systemkameran ockås för på lördag ska jag fota bröllop och samma i juni. ska bli riktigt kul! längtar! har lite problem med vad jag ska ha på mig bara (; magen gör sig påmind i mina tighta fodral, haha. går inte riktigt ihop det där.

senare idag ska jag och mamma åka och lämna julius avföringstester och förhoppingsvis få svar på vad det är som spökar i lillfisens mage. tycker så synd om honom ): gör ont i hjärtat. sen kommer mamma över på middag. måste klura på vad vi ska äta! får bli nått riktigt gott :D

hoppas ni får en underbar dag! vi hörs senare! puss&kram!



den här kommer hänga i hektors rum ♥



kvällsfika

kvällens myslåt
och en till ännu mysigare (;

snart ska vi krypa ner i mysiga sängen och bara kramas. jag saknar min andra hälft. har saknat honom hela dagen och kvällen. bara räknat minuterna tills vi sågs igen. han har varit på öppethus på jobbet och kom inte hem förens efter nio. då hade jag dukat fram mysig kvällsfika. ♥ åh det var helt underbart att få krama och pussa på älsklingen. vad jag älskar den här människan! och när han pratar med liten i magen då dunkar hjärtat extra hårt. jag älskar er, mina killar ♥ fy sjutton vad jag är lycklig! när allt kaosar runtomkring behöver jag bara styka handen över magen, känns hur han sparkar och få bli omhållen av min kärlek. då är lyckan komplett. ni är mitt allt.

dagen har varit mysig! började med lång mysig frukost med anna från jobbet. väldigt gott och mycket mycket mysigt (: lite annorlundare "dejt" and i like it! sen gick jag runt i centrum och shoppade lite till hektor. blev fyra par tjocka mysiga strumpor i ljusgrått, ljusblått, vitt och randigt. och en gosig snuttefiltnalle. det är så mysigt att handla till honom. och nu när vi vet att det är en han, så är det lite lättare (: fick bekräftelsemejl idag om barnstolen från brio. ni vet brio grow som vi köpt. och den är påväg, samma sak med den fina sänghimlen. vi satt nyss och pratade om hur vi ska ha det i hans söta rum. det kommer bli så himla fint.

sen var jag hos min killkompis och kollade på en apdålig skräckfilm. vilket resulterade i att jag slocknade i soffan. roligt sällskap (; sen efter filmen gick jag hem och slappade och plockade lite, myste med missarna och väntade på älsklingen!

nu ska vi myspysa! pussar & god natt!





Vecka 20 - vi älskar dig hektor <3





















 









Hektor shopping



napphållare



barnmatsburkelock



dräggel "halsduk"



apan från jelly cats.





virkad skallra



snuttis



förvaringsboxar i set om tre



hakklapp (:





mammagrupp

god kväll sötnosar (: ska strax iväg på mammagrupp för mammor i vecka 20. imorgon går vi in i vecka 20. blev ju framflyttad två dagar, så nu är det onsdagar istället för fredagar (: pirrar i hela kroppen. vet inte alls vad vi ska prata om, men jag har min kompis alexadra med mig som också väntar en liten tjej (: ska bli mysigt att gå dit ihop! ♥ sen ska vi bara slappa. vill titta på film och gosa i soffan. äta rabarberpaj med vaniljvisp, det bakade vi igår men orkade aldrig äta. tända ljus och bara ta det lugnt. så skönt. nu är jag ledig i två dagar.

igår var vi hos djurdoktorn igen. blivit en del rundor till dom. och igår tog dom mer tester på lilla julius. det är då inte gratis med katter. femtusen kr för ett besök. hualigen. och det värsta var väl att försäkringen inte ville täcka upp för det. (för att han hade liiite diarré första dygnet han kom till oss) dom på djursjukhuset försökte förklara för dom att det har ju alla små mer eller mindre, pga av stress osv. men nej, dom tog sin chans och gick inte in) bara bita i det sura äpplet och tänka på att han förhoppningsvis blir bra nu). tyvärr måste han vara separerad från dom andra kissarna, så vi har flyttat ur allt ur badrummet och bäddad mysigt med allt han behöver där inne och sitter och myser med honom mycket. lillagubben, måtte det här få ett slut nu.

idag jobbade jag i fem timmar började 08 och slutade 13, sen åkte jag in till stan och mötte upp alexnaders mamma, min fd svärmor (: kramades och gick till mysiga cafét vetekatten. blev bjuden på massa gott. god leverpastejsmörgås och söt liten bakelse med rabarberkompott, mums! södertet fick jag i en egen liten tekanna. gulligt (: satt och pratade i två timmar, väldigt mysigt och trevligt! vad jag saknat henne! kul att vi håller kontakten (: sen mötte vi upp älsklingen och så fick dom hälsa innan vi skiljdes åt. sen gick jag och älsklingen till barnaffären "sprall" och shoppade apan jag bloggade om, förvaringsboxarna med vita prickar, fick bli i ljusblått. en virkad fin skallra, fastnade så för den! sen gick vi vidare till nyöppnade "barnbutiken" på gamla brogatan och handlade en röd hakklapp från "julius & friends" som jag också bloggat om, en napphållare från samma märke i rött. man fäster den i tröjan så hänger nappen med (: en svart "dregglis" med vita små prickar och röd baksida, vi ska sy massa såna själva också. men det var så cool (; blev en "bola" kula som är ett smycke som hänger på magen och ger ifrån sig ett lugnande ljud till bebisen, blev praktiska slutningslock till barnmatsburkar i svart. dom är riktigt bra. kommer göra all mat själva i matmixern vi köpte, men just olika efterrätts puréer är det bra till. blev massa fint till hektor ♥ nästan två tusen spenderade vi. men vi kommer inte köpa massa leksaker utan mer kvalitetssaker.

nu kl 19 är sista visningen på huset vi vill ha,. och jag hoppas verkligen att vi får det nu! hus nr ett gick upp påtok för mycket tyvärr, men som jag brukar säga, då var det inte meningen och nu hittade vi ett hus som passade oss ännu mer. inflyttningen är i början av augusti. och jag går på mammaledighet i början av september. det är ett litet pusslande, men det går bara man vill och vad vi vill! ska och kommer bli helt underbart! längta SÅ :D

imorgon vid halv tio kommer gulliga anna hit och äter en mysig långfrukost, ska bli jättekul! :D så roligt att vi fått sån bra kontakt och jag är jätteglad att vi hittade varandra. ♥

ska kramas med sebastian innan jag promenerar iväg! vi hörs! ta hand om er! (: puss!



igår köpte vi den här fina sänghimlen till vår skatt ♥ den kommer från systerlycklig och kostade 799 kr har jag för mig.





ÅH

JAG ÄR SÅÅ JÄVLA GLAD!! ni anar inte. total lycka!!! ♥





11-10-11 kommer liten ut till oss!

hej alla fina! förlåt för den här tystnaden. vi har haft mycket för oss. (: vi har varit och tittat på ett underbart hus det med sjötomt ni vet. jobbat och nu på morgonen har vi varit på ultra ljud och nu vet vi vad det är för liten som ligger i magen. vill ni veta..? (; det syntes väldigt tydligt kan jag säga, hihi. jag har hela tiden haft rätt magkänsla och i min mage ligger våran älskade hektor och myser och växer sig större och större. VI ÄR SÅÅ LYCKLIGA! obeskrivligt! underbart! fantastiskt! vi svävar runt på små moln. och jag ångrar inte en sekund att vi kikade efter. åh, vad jag längar efter dig älskling! du var så himla vacker på skärmen. sög på din tumme, ditt hjärta slog hårt, du kliade dig på foten med din ena hand och drack fostervatten. du fyller oss med massa kärlek och värme! tack för att du finns! vi älskar dig! ♥

ikväll ska vi titta på dvdn vi köpte och rama in alla fina bilder.

















fredagslugn

ni anar inte hur skönt det var att möta upp älskling efter jobbet, jag har verkligen saknat honom idag, bara få känna sig trygg i hans mysiga famn! åh! nu är det en stor bebismage i vägen också, men det är bara jättemysigt. tänk vecka 19 idag. kan inte förstå att det har gått så fort. funderade på när vi ska beställa bebissängen. den här ska vi köpa, ska kolla leveransdatumet också. tänkte köra en storbeställning med lite virkade skallror osv också från den sidan. igår när vi var inne i stan, så gick vi till pub, där har dom öppnat den fina och mysiga barnaffären "sprall" där inne har dom allt som vi vill ha typ (; mycket träleksaker, virkade skallror, fina sängmobiler mm. på måndag ska vi ju på ultraljudet och kika könet. och på tisdag blir det massa bebisshopping! hittade den fina apan från jelly cats, var påväg att handla den nu när vi var där, men deras kortterminal pajade,. så vi la undan den till tisdag (: dom har fina förvaringsboxar också i ljusblått eller ljusrosa och med vita prickar från märket pop. får se vad det blir, en kille eller tjej. just bebisrummet vill jag inreda väldigt ljust och svalt. slipade plankgolv som är vitbetsade, ljusgrått fårskinn på golvet vid den fina sängen från dansk design sebra, sänghimmeln från syster lycklig. mysiga små belysningar. det kommer bli så mysigt! vill hitta en fin äldre tallrikshylla på blocket också och måla vit och ha böcker och gosedjur i. men det mysigaste av allt i bebisrummet kommer såklart vara våran skatt. ♥ som just sparkade mig. hihi. åker in till stan på tisdag efter jobbet, slutar kl 13. ska möta upp alexanders mamma, min gamla svärmor ni vet (: vi ska fika och det ska bli hur mysigt som helst att ses. jag saknar henne jättemycket. och när vi ringde så sa vi det att det finns ju ingen anledning för oss att inte kunna ses. så det ser jag verkligen fram emot! ♥ vi har alltid haft fint kontakt och det är väl det som är en av de sorligaste sakerna när man separerar, har personen i fråga en mysig familj, så ja. men vi håller kontakten! och det tror och hoppas jag att vi alltid kommer! jag kommer ihåg hennes första kommentar till mig när jag och alex kom hem till dom 2006. då hade jag babydoll stil med rosa randiga strumpbyxor, my little pony t-shirt, kanon tupperat hår och tiara. haha. såg ut som ett stort sockervadd med massa glitter typ. "va kontsig du ser ut i håret, men du är väldigt söt" jag älskar hennes ärlighet och uppriktighet. alexander har alltid haft världens normalaste stil, medans jag har bytt stilar hejvilt under åren. hehe. tror jag hann med både babydoll stilen, punk, goth och svartrockare under dom fem åren vi hängde ihop.

har varit en kul dag på jobbet, somnade nästan där en stund. hehe,. blev lite enformigt i kassan i 8 timmar. ont i ryggen. så efter middagen sa sebastian att han ska tappa upp ett varmt mysigt bad till mig,. kärlek ♥ vi ska snart äta, ska bli mycket gott med helkyckling i lergryta med massa gott i. rotfrukter (: kycklingen blir jättesaftig när den tillagas i lergrytan. blev lite sen middag. vi var och handlade lite frukostprylar också. synd att jag glömde coop kortet i skåpet på jobbet. personalrabatten är toppen :D och återbäringen med för den delen. sen efter middagen med tända ljus så blir det som sagt bad innan vi kryper ner. är jättetrötta. julius är inte bra än i magen. och det tär på en att vakna femtioelva ggr per natt för att byta rent i sängen. mm vi är vana att vara vakna på natten, hehe. så vi vet vad vi har att vänta (; jag älskar sebastians tålamod har aldrig varit med om liknande. han byter rent i hela sängen på kvällen, en till två ggr per natt och sen igen på morgonen. utan ett knyst. han håller bara om julius efter att han tvättat av honom och pussar på honom. han kommer bli världens underbaraste pappa. det vet jag. jag älskar honom så jävla mycket! sjukt egentligen. hur man kan älska så intensivt. gråter ofta i hans famn. när glädjen och värmen sprider sig i hela kroppen. och han håller om mig hårt. den känslan är obeskrivlig. och alldeles alldeles underbar!

nej nu ska jag kolla till maten, tända massa levande ljus och duka! hoppas eran fredagskväll blir mysig! det är och kommer våran vara. ♥ puss&kram!



du är mitt liv. tänk att jag fortfarande är sådär nykär inför dig. du gör varje dag mysig och speciell. jag älskar varje del av din personlighet. även dina brister. jag älskar allt. för det är du. och jag uppskattar alltid dig. och allt du gör för mig. ♥ 



mysdag och kväll

det var längesen jag skrattade så mycket. jag har haft tårar i ögonen hela kvällen och ont i magen. den här kvällen var det inte pga av ångest och oro, utan av glädje och mysigt sällskap! tack älskling och tack världens bästa mamma! vad jag älskar er! jag och min mamma har haft våra duster, men ingen mamma är bättre än min. det är när man faller och har det svårt man ser vilka som verkligen finns där. helena min bästa vän tex, hon är en sån person som alltid fått mig att känna trygghet. ända sen dag ett. mamma har stöttat, gett råd, tips, stöd, kört ht och dit, lämnat hämtat. tacksamma! och jag vet att mamma läser det här! du tog bort en stor del av vår oro och ångest ska du veta. du har kämpat för mig sen jag var liten. när jag var mobbad av en hel skola gjorde du allt för mig för att jag skulle må bättre, du slogs för mig och mitt välmående. ända sen jag var liten har du satt mig i första hand. alltid älskat mig oavsett hur jag än varit, jag har alltid varit udda, annorlundare i tänkandet, i klädstil. du har alltid varit stolt över mig, lärt mig att aldrig låta mig bli överkörd, men vara precis mot andra som jag vill bli behandlad, alltid vara ärlig om hur jag känner och tänker, och även lyssna på andras åsikter. alltid uppmuntrat mig att stå upp för mig själv och lärt mig att ha skinn på näsan. och det ska du veta mamma, att jag har fått från dig! ♥

hela dagen har varit så mysig! jag jobbade ett superkort pass, fick träffa fina anna, henne blir man så glad av! glad att du finns gumman! (hon läser också bloggen ;) hihii) åkte hem, gick och mötte mamma och fikade i solen och åt lite lunch. gick runt och kikade i affärer. letade efter mammabrallor med lite losefit.. hittade inte. ska kika på nätet (: gick hem, myste med katterna som satt i hallen och väntade på mig. man känner sig alltid så välkommen! ♥ la mig och mediterade. jaopp, jag mediterar minst en gång per dag (: mår mycket bättre av det. funderar på gravidyoga senare. älskar yoga! sen åkte vi in till stan, gick på bio, såg "water for elephants" grät, myste och log. vilken film. man sögs in i en fantastisk värld med en perfekt yta och en hemsk bakom kulisserna drama film. underbar, skrämmande, ont i magen och tårar av avsmak av elakhet. skulle jag vilja förklara den som! se! gick på mysiga restaurangen primo ciao ciao, mitt gamla jobb. käkade varsinn varmrätt, efterätt, kaffe, latte och te. drack vin, öl, och ja.. cola till mig (; när jag går ut och käkar, då tittar jag inte på priset. och det kan må vara dumt,. men jag resonerar som så. när man väl unnar sig, och ska njuta och ha mysigt. då får man äta det man vill. mat lägger jag gärna pengar på! en mysig, trevlig middag med många hysteriska skratt. fick magknip.

tack för i dag! sov så gott, dröm söta drömmar! och tack för att ni finns och skriver här. så mycket roligare att skriva då!

pussar!



du är det bästa vackraste underbaraste! jag älskar dig! avgudar dig! behöver dig! beroende av dig! du och jag älskling! alltid! ♥



Liten i morgon är vi i vecka 19 <3













world inside my head.

alex ringde mig innan och vi brukar alltid tipsa varandra om bra musik. mysig låt. sister hazel såklart (; glad att vi håller kontakten. glad att sebastian tycker det är helt naturligt. glad att vi inte slutade som ovänner. sånt är så jäkla onödigt (: vara osams alltså!

snart ska jag sebastian och mamma in till stan och gå på bio och restaurang. ska bli jättemysigt! vi har mått dåligt de senaste dagarna, mycket strul, men nu verkar det löst och jag hoppas allt går smidigt nu. orkar inte mer. urk. lite bilder från huset vi ska kika på på söndag. det är sjötomt med egen brygga. hela stället ser fridfullt ut. heöt underbart. vi pratade om hur vackert och mysigt det skulle vara att sitta på bryggan med massa tända marchaller och ha picknick på kvällen. åh! sekelskiftshus på 180 kvm. inglasad veranda med utsikt över sjön, plangolv och trägolv i alla rum, kakelugnar, relaxavdelning i källaren med bastu, dusch och värmegolv. på samma plan finns det en gillestuga med kamin, en hemmabio med projektor och stor projektorduk som lämnas kvar, infällda spottar, modertn i hela huset förutom sparade äldre detaljer! vår stil! kanske inte på köket (; det ska bytas ut! det är dränerat, det är instalerat bergvärmepump, det är besiktigat utan fel, det är perfekt! och förshoppningsvis vårt snart!

nu - stan! pusspusspuss!



här under ligger det plankgolv, det ska slipas och vitbetsas.



färgen på väggen är den vi ville ha i hallen (:



"kakkelugn" som min österrikiske morfar säger (; hehe.




Sol, jobb och halsbränna.

hej hej (: kom precis hem från en mysig fika i solen i centrum med mamma, min barndomskompis och han har alltid varit som en bror för migs mamma och emily en kompis till mig. åt en stor sallad och myste. kul att träffa dom, det var längesen sist!

ska strax gå till tåget som går kvart över och åka till jobbet, jobbar några extra timmar ikväll för det behövdes personal och jag har sagt att jag vill ha alla extra pass som bara går (: får kämpa hårt nu för att få den där mammapenningen att bli bra. fick lönespecen idag. min andra lön från coop och jag är meeer än nöjd! toppen med ob!

slutar 22:15 och då möter älsklingen mig, sen hem och sussa. helt slut. har halsbränna och kräks massor. hu. var helt skakig hela morgonen och kallsvettades när jag stod i duschen. urk. jag knaprar tuggtabletter som blir som ett skum som lägger sig i magen och lindrar lite. känns som allt avlöser varandra, hehe. men jag är glad att ryggen inte krånglar mer. jag ahr skolios och redan innan jag fick kulan haft jätteont i ryggen, men nej, inte så farligt som jag trodde! alltid nått :D

nu blir det promenad ner till tåget tar iof bara 30 sekunder att komma dit :P men skönt att sitta och vila lite på perrongen innan tåget rullar in.

hoppas du får en kanon dag! vi hörs sen! pusspuss.



bebis listan

Åka vagn:
(x) Vagn

( ) Täcke
( ) Kudde
(x) Filtar
(x) Åkpåse
( ) Plastad frotté
(x) Vagnleksak/Mobil
( ) Reflex

( ) Regnskydd

( ) Myggnät

Åka bil:
( ) Babyskydd

Sova gott:
( ) Spjälsäng/Vagga
( ) Spjälskydd
( ) Madrass
( ) Täcke
( ) Kudde
( ) Lakan
( ) Plastad frotté
(x) Påslakanset – har fyra
( ) Leksaksmobil/speldosa
(x) Gosedjur

Sköta om:

( ) Skötbord
( ) Skötbädd/skötskydd
( ) Våtservetter
( ) Tvättlappar
( ) Blöjor
( ) Skötväska
( ) Leksak till skötbordet
( ) Blöjhink

Äta mat:
( ) Amnings-BH
(x) Bröstpump
( ) Nappflaska

( ) Flaskborste
( ) Modersmjölksersättning
( ) Amnings kupor
( ) Haklappar
( ) Dreggelhaklappar

Bada:
( )
( ) Tvättlappar av frotté
( ) Babyolja
( ) Badhandduk med huva

Kläder stlk 50/52
(x) Body
(x) Dress
(x) Mjukisbyxor
(x) Mössa
(x) Pyjamas


Kläder stlk 56:
(x) Bodys
( ) Strumpor
( ) Strumpbyxor
(x) Pyjamasar
(x) Byxor
( ) Klänningar
(x) Mössor
(x) Overall
(x) Tossor
(x) Veulordress
(x) Sparkdräkt


Kläder stlk 62:

(x) Bodys
(x) Pyjamas
(x) Byxor
(x) Mjukisdress
( ) Klänningar
( ) Strumpbyxor
( ) Overall
(x) Tossor
(x) Strumpor

Mini-Apotek:

( ) Kräm mot röd bebisrumpa
( ) Näsdroppar för spädbarn
( ) Panodil, stolpiller för spädbarn
( ) Febertermometer
( ) Kräm mot torr hud
( ) Idomin
( ) Barnolja
( ) Xylocain

Övrigt:
(x) Filtar
( ) Amningskudde
( ) Bärsele - ska låna en
( ) Babysitter
(x) Snuttefilt
(x) Nalle/gosedjur
( ) Nappar
( ) Napphållare
( ) Bitring
( ) Fårskinnspläd
( ) Förvaringsmöbel till bebiskläder

BB-väskan (att ta med till BB):
Prickas av när prylen är nerlagd:
( ) Rymlig och praktiskt väska
( ) Kamera
( ) MVC-journal
( ) Födelseplan
( ) ID-Kort
( ) Kläder till nyfödd + ombyte
( ) Bebisfilt
( ) Tofflor
( ) Bekväma kläder till mamman
( ) Hårsnoddar
( ) Pengar
( ) Hygienartiklar
( ) Mjukt toapapper
( ) Hårborste
( ) Bilbarnstolen för hemfärd
( ) Mobil + laddare
( ) Sköna strumpor
( ) Läppcerat
( ) Småpengar till parkering
( ) Amnings-BH
( ) Amningströja
( ) Ev. Mat


första sparkarna

går när vi låg i sängen kände älsklingen dom första sparkarna från liten. och det var inga små heller. rejäla fladdranden. helt underbart att se hans ansikte lysa upp sådär. gud vad vi längtar tills ultra ljudet nu. känns som julafton fast tusen gånger bättre. och då älskar jag julafton verkligen (:

"det är en livlig bebis vi har älskling" det ligger en liten fin männsika i min mage. och jag älskar det!







natti natti.



tripp, trapp, trull på en varm datorskärm. dom ser så gulliga ut när dom somnar och börjar hänga med huvudet och sen vaknar till i ett ryck, för att dom tappar balansen. småfisarna! ♥



mysigare katter finns inte att hitta. jag älskar er! vi är en riktig mysfamilj. igår somnade herbert såhär mot sebastians kind. hihi. det gör han iof ofta.



och så fotade jag älsklingen och fisarna när alla somnat igår kväll.



D u ä r a l l t

har haft en lång dag på jobbet idag (: gick fort. jag tycker nästan att dom passen på fyra timmar tar längre tid än dom på åtta, nio. fast då är det ju såklart en rast på en timme (: köpte hem massa bröd också. vi hade halva priset på jättemånga olika. mums med nyttigt bröd! gick och log hela vägen till tåget. gud vilket härligt väder! bara spritter i hela kroppen! älskar hur solen får en att må, även fast jag är en riktigt vinter och höst människa med. jag är så glad att vi har alla årstiderna i sverige! musik i öronen, är helt insnöad på sister hazel nu.

igår var det en helt underbar kväll. för första gången på väldigt väldigt länge tog vi tid för varandra. den senaste tiden har det varit oro, ångest, panikkänslor och måsten som har avlöst varandra. och vi har inte haft tid alls för att koppla av. men igår. riktigt mysigt! har lagt ett lock på alla känslor, både bra och dåliga för att orka allt och igår lyfte jag på det där och gud vad jag grät. inte för att var ledsen så. men väldigt väldigt lycklig och glad att vi har varandra. när allt går emot så har vi alltid varandra. och det är det finaste jag kan tänka mig. jag är så glad för dig sebastian. även fast vi haft en riktigt jobbig start, så är mina känslor för dig starkare är vad jag någonsin känt innan. herregud du är pappan till mina barn. mitt livskärlek och den enda jag kan prata med allt om. du har dina brister, och jag med. men jag älskar dig överallt annat, och du mig. ingen annan kan få mitt hjärta att slå snabbare och långsammare på samma gång! ♥ levande ljus i hela lägenheten, helt nakna och mänger med kyssar, mys och tårar. du är så underbar! tack för att du är min!

har ätit middag och legat i soffan och tittat på "en unge i minuten" jag borde kanske vara rädd och orolig för smärta, men jag ser fram emot att föda barn, och visst förstår jag att det kommer göra jävligt ont, men jag har alltid längtat efter att få uppleva och gå igenom en förlossning. och jag vet att sebastian kommer vara ett underbart stöd! ska strax sätta mig och plugga. och sen ska vi krypa ner i sängen. jag är jättetrött ikväll. ser fram emot en ledig dag imorgon, för sen jobbar jag hela veckan, helgen är ledig dock. ev. ska jag ta ett extra pass på lördag! får se hur helgen ser ut.

imorgon ska jag plugga lite på morgonen, sen ska jag träffa mamma och mysa i solen i parken, äta lite lunch och glass (: sen ska vi åka på en husvisning. i gävle. ska bli jättemysigt (: längtar verkligen. ska försöka hitta några fler hus på vägen också och i närheten, så vi kan ta några hus på samma gång! blir lite mer ekonomiskt. varje hus vi kollar på går det runt 600 kr i bensin. så är det!

vi satt och pratade om ultra ljudet som vi ska på den 16 maj. vi räknar ner dagarna nu. blir helt tårögd bara jag tänker på våran skatt. vilka känslor. det är helt obeskrivligt. jag är helt fylld av lycka och kärlek. det bara hettar i hela kroppen. vi längtar så himla himla mycket efter dig liten. vill bara hålla dig i mina armar, gnugga min näsa mot din lilla och pussa på dina tjocka bebiskinder. du gör mig lycklig! jag älskar dig! jag lovar att jag ska och kommer vara den bästa mamman du kan tänka dig! känslorna blir så överväldigande. hade jag vetat det jag vet nu. så hade jag snott sebastian för längesen och skaffat barn med honom. världens finaste, snällaste, mysigaste, omtänksamaste, du är mitt allt, ni är mitt allt. obeskrivlig kärlek! ♥

ta hand om er nu och ha en fortsatt mysig kväll. det lovar jag att vi ska ha! sen igår rann allt bara av mig. för första gången på väldigt länge mår jag riktigt bra! jag har haft mina svackor. panik och oro. jag tänker inte låta någonting få mig att må dåligt. jag tänker njuta av den här andra delen fullt ut av att bära på världens dyrbaraste skatt! för du har en mamma som är otroligt lycklig som har dig!

puss&kram ♥





myspys i går i sängen



bubbel i hela magen.



jag är så jävla kär i dig!!!!



Soligt i Gävle

dagen har varit toppen! vi har haft en heldag med husvisningar. hann med två hus. och jaa båda gillas. dock ska vi försöka komma liiite närmare centrala gävle. vi har verkligen fastnat för gävle. jag har alltid trott att det har varit en liten håla, men det är ju stort (: var inne på en skitmysig loppis som snabbast och tyvärr hade vi lite för brottom för att hinna plocka ut pengar.. men hittade massa fint! mycket 50-tal och det gillas! vi hade mysigt i bilen jag älsklingen, mamma och adolf. mycket skratt och mys! solen stålade och likaså vi. stannade påvägen hem och fikade hos mammas kompis och satt och ute på deras nybyggda altan och solade. fräknarna ploppar fram nu. härligt (:

skulle på håkans födelsedagsfest ikväll. men vi kom hem och var så trötta. efter så lite sömn i natt, jag läåg och hostade och hade mig till fyra i morse, tål tyvärr inte hundar vidare bra ): och min astma medicin vill/kan jag inte ta vad jag har förstått just nu. men det blev lite bättre efter älskling var upp eoch gjorde honungste. ♥ den där lilla rackaren känner sig ensam om hon inte sover i sängen. och hon vet tycker om att ligga nära :P så typiskt! jaja, lite hosta har ingen dött av. så vi har gjort hemgjorda hamburgare ikväll. eller jag lagade medans älsklingen sökte massa jobb i gävle. jag hjälpte honom med det personliga brevet. har suttit och anställt människor själv på tidigare jobb jag haft, så jag vet vad som fastnar. och jag är bra på att uttrycka mig. håller tummarna för honom nu. nästa vecka ska han ringa runt till alla och höra om dom läst hans cv. jag är en pain in the ass just nu på honom och mer en realist än opitmist och jag hjälper honom gärna.. för annars bor vi på gatan snart. bokstavligt talat. vill och ska inte flytta någonstans utan ett jobb. och det verkar som att han har några på g, men man ska ju inte roppa hej (; vi håller humöret uppe! så optimister är vi i grund och botten. hehe. i värsta fall får han pendla en timme till sthlm till jobb och det gör han redan till sitt jobb idag. mycket som ska pysslas ihop. men som jag skrev. ju mer hinder och svårigheter jag ställs inför desto mer motiverad blir jag till att lyckas ta mig dit jag vill. dit vi vill. ♥

håller på att vädra ut i hela lägenheten, kissarna sitter snällt och väntar på toaletten medans. det var som en bastu här nyss. låg nerbäddad i sängen med massa filtar, tända ljus och alla katterna på mig. nakenfisarna blir brännheta när dom ligger under filt. så jag kände mig alldeles febrig. har tittat på "music and lyrics" och "jävulen bär prada" som gick på tv medans vi myste i soffan.

just nu sitter sebastian och borstar doris och jag ska strax krypa ner och få lite mamma massage. mys! trött är jag. pluggat ikväll också. uppsats nr två av tre är klar. nu är det bara slutspurten på psykologi b's sista uppsats sen så. imorgon ska jag fika i stan med helena sebastians tjejkompis och sen ska jag göra ett slutprov i religionen i 6 timmar. sen är jag KLAAAR! inte många ämnen kvar nu. ni anar inte hur glad jag är att jag orkat och inte bara lagt skolan på hyllan. jag vill och ska ha den där vidare utbildningen! och då är det bara att kämpa. ju mer hinder jag har, desto mer kämparglöd får jag. och jag är peppad! ja till allt! nu ska allt fixa sig och vi har bra planer! just wait and see.

nej nu ni. ska vi sussa. hoppas ni sover gott och drömmer söta drömmar så hörs vi mer imorgon (: PUSS!







bebismagen vecka 18

två veckor kvar sen har vi gått halva vägen du och jag. ♥ jag älskar dig!







tycker ni att den vuxit något? jag ser inte..! sebastian tycker det och naveln är snart ingen navel längre. ett minne blott.

nu blir det thaimat från pangs här utanför, mums! puss!



brio grow

det blev en brio grow i svart till liten. hoppas du kommer sitta fint älskling hihi. ♥ köptes hos länna möbler, gratis frakt inom sverige. och det var det fan krav på när kalaset gick på 2500 kr.. köpte stolen och själva bygeln och brickan hittade jag ny på blocket. alltid nått wohoo (; vi försöker satsa på möbler som vi kan ha lääänge. då lägger jag gärna lite stålar.





grisen från danska maileg

fick en läsakommentar om vart grisen är köpt som jag köpte till liten. här kan ni hitta den (:





pigg men trött.

god morgon allihopa (: hoppas ni sovit lika gott som jag har. somnade i älsklingens armar, alltid lika mysigt och på morgonen blev det mysstund innan han åkte till jobbet. saknar honom skitmycket redan ): hur kan man sakna en människa så mycket? längtar såå tills ikväll! mm. eller vi hinner till och med ses innan jag åker och jobbar, wohoo!

sitter i min mysiga röda morgonrock och fårskinnstofflorna. funderar på att gå in och beställa hem nya. eller så åker jag till gamla stan någon dag och köper från shepards butik där. vill ha ett par ljusgråa tror jag. inte för att det spelar någon roll (; men ändå. har precis ätit frukost. ska sova en stund till. vaknade jättepigg och nu är jag trött igen. man kan med gott samvete sova runt tolv timmar när man väntar bebis. hihi. och det gör jag (:

blir plugg på dagen och ikväll får vi se hur jag gör. blir ganska sent kom jag på. är inte hemma förrens runt elva. så det där med att ha spa känns kanske lite.. men en bra tidning och en kopp kvällsrote och tända ljus låter perfekt!

idag går vi in i vecka 18 med liten. ska vi se om jag lärt mig nu då (; (17+0). den 16 maj kl 9.00 ska vi på ultraljud igen. vad vi längtar! ♥ vi kommer kika könet. det lutar åt det nu iallafall. även fast jag vill vänta.. eller vill jag. så svårt :s oavsett vem du är hjärtat, så älskar vi dig över allt annat.

chatta lited med älskling på fb. sen vila. puss&kram!



sweet dreams

ska bli skönt att krypa ner i sängen men världens bästa älskling! jag är trött! middagen var god och vi är mätta och belåtna. suttit och planerat inredning på de två husen vi ska titta på i helgen. ena har jag inte visat här. men det är verkligen mysigt. precis som vi vill ha det. instalerad bergvärme, högt i tak (över tre meter), öppna ytor, en öppenspis, tre kakelugnar alla fungerande. inte ett fel på besiktningen mer än något litet. äldre slipade och vitbetsade trägolv, tre sovrum. underbart. huset ska vi måla mattsvart och sätta på enorma zinksiffror från fasadsiffra, och stuprör i krom. svart plåttak så småningom. det enda som behöver göras i huset är egentligen att måla om. även fast vi kommer riva kök och badrum och göra det till vårt mer. gud vad jag längtar! snart snart. och tänk om en vecka kanske vi köpt hus. i hope! så kan vi slappna av sen och bara gosa. allt löser sig alltid till det bästa.

kvällen har varit myspys. vi har fixat här hemma. busat med katterna. lillfisen fick sig ett skumbad. nu luktar han gott (: tänt massa ljus, jag har legat i soffan en stund och läst "family living" med två missar på magen. dom tycker om att ligga nära magen har jag märkt. kanske vet att det är en bebis därinne. ♥ lugn kväll med massa mys. precis vad jag behövde. och nu ska det bli jätteskönt att sova som sagt. fått "mamma massage" ikväll också. och tänkte ligga på spikmattan en stund. den hjälper verkligen mot vad det nu är som gör ont i bland i slutet av ryggen. är så glad att det är okej att använda spikmattan trots graviditeten.

imorgon händer det inte så mycket mer än att jag ska fylla i lite timmar på papper så jag får min andra lön från kommunen (har ju två jobb som ni kanske vet..) och plugga på dagen. sen jobbar jag 18-22 och efter det kommer älsklingen och möter mig och vi ska vara hundvakt igen åt sebastians föräldrars hund en natt till. funderar på att sussa hemma. bara ha egentid och ta ett bad, fixa inpackning, måla naglarna (får passa på när jag är ledig på helgen för på jobbet får vi inte ha nagellack) och mysa i soffan med någon bra inredningstiding och en kopp ingefära te och tända ljus. vi får se. eller så håller jag hjärtat sällskap. beror helt och hållet på hur jag mår imorgon. mår jag bra, känns det okej att vara ensam. men jag har haft riktiga upp och ner dagar och då är det extra bra och tryggt att ha en kram nära till hands. ♥

vilken löjlig bloggpaus det blev. får se om jag är lika aktiv imorgon (: sov så gott underbaringar och tack för era kommentarer idag. som ni kanske märkt tänker jag bli bättre på att svara på era kommentarer också. hoppas det uppskattas (:

puss&kram!



bloggade om en papperkorg i retro desig innan. och den första vi fick var en liten buckla i.. ville jag inte ha när den kostade över tusen kr.. så det blev att dom skickade ut en ny. tog tre veckor. och vet ni. jag fick den första skadade (bucklan var på någon cm) gratis. mamma tyckte så mycket om den, så hon fick den. hihi. är skitnöjd med den! ska sätta en "papperskorgsgubbe" på den sen.



middag! fisk i folie på mitt sätt.

jag hittade inget bra recept, men vet att det blir gott såhär, jag och mysan och mamma gjorde det här och grillade förra midsommarafton (: mums! starkt! hihi.

nu ska jag hoppa in i duschen. och tvätta håret med banan shampo och tvåla in mig i coconut allt från älskade body shop. sen blir det galet sen middag (; vi har fullt upp här. älsklingen tvättar. jag pluggar, lagar mat, han städar lägenheten. på något mystiskt sätt blir det väldigt stökigt här hemma fort :$

puss raringar ♥



Laxfilé, torskfilé, chili, purjolök, lök, vitlök, broccoli, körbärstomater, paprika, potatis, palsternacka, vitt vin, olivolja, salt, peppar, citronpeppar, fiskbuljong, en skvätt vatten. i ugnen 25 min 180 grader. så får vi varsitt litet (läs enormt) paket med massa mumsig mat :D



missemys



man behöver aldrig sitta ensam i tvsoffan hemma hos oss. efter två minuter har man minst två fisar på sig. det är sjukt mysigt. och det enda negativa är att man inte ser filmen så bra (;



såhär ser det ut nu när jag pluggar. dom värmer sig på dataskärmen hihi. kommer upp varmluft (:



äta och må bra eller banta när man är gravid?

jag läste på en läsares blogg nyss och kände igen mig så i "Jag uppskattar inte alla som säger att jag ska vara försiktig och inte gå upp för mycket under graviditeten" det har jag stört mig på fruktansvärt också. "tänk på vad du äter nu så du inte går upp så mycket i vikt" gah. ska jag gå runt hungrig menar dom? jag skiter totalt i några extra kg sålänge jag och bebis mår bra och är mätta. min kropp och lite lovehandels kan jag ta hand om någon annan gång (; nej men seriöst. är det inte viktigare att jag får i mig närig i form av mat? och jag käkar nyttig mat. knappt något onyttigt alls. jag sätter mitt och litens välmående och att vi är pigga, glada och mätta istället för att ha ångest över att jag åt en matbit för mycket. nu blir jag tillsagt när jag äter vanlig mat. jag förstår om jag hade vräkt i mig onyttig mat. frustrerande. jag är skit spinkig i mig själv. och har gått upp tre, fyra kg sen inskrivningen. helt normalt alltså. sluta lägga fokus på allt som är onödigt och koncentrera er på det som är viktigt.





svar på kommentar.

vissa av er är så gulliga. jag vet att ni bara vill väl. och det uppskattar jag. men jag tror jag fått femtioelva kommentarer om att jag inte bör tömma kattlådan för ett exempel :P JAG VET, haha. när jag fick reda på att jag väntade barn lusläste jag om allt. jag stoppar aldrig i mig nåonting utan att läsa. gjorde en miss på ett par ipren när jag hade dunder värk. för att det stod på flera sidor att det var okej. det var det icke. ångest! men sån liten dos gjorde inget. så istället för att flera st ska komma med samma kommentar ang nedan så svarar jag såhär (:

Postat av: Flora
Fiskleverolja ska man inte äta när man är gravid då det innehåller mycket A-vitamin och kan värsta fall skada fostret i för stora doser. SLV avråder. Bara så du vet..

svar: det är "gravid tillskott" från lifeline care (köpt på apoteket speciellt framtaget för gravida och deras bebisar i magen) så fiskleveroljan jag käkar ÄR alltså för gravida. sen finns det annan omega3 man inte ska äta när man väntar liten. men både på apoteket och hälsokost finns det alltså speciellt framställd omega3 för oss gravida (:

tack för din omtanke Flora (: kram

http://www.lifelinecare.se/pages/gravid.html länk till det jag äter (:



liten instickare.

jag är usel på det här med bloggpaus, då jag älskar att skriva. jag blev jätteglad för era kommentarer. tack! ♥ jag kämpar på i skolan och är snart klar med uppsats nr två i religionkunskapen. i helgen blir det lite shopping i stan med sebastians ena tjejkompis (och numera min med) helena i stan på söndag. fika och sånt mys. födelsedagskalas för vår gemensamma vän håkan fyller år på lördagkvällen, alltid lika kul att gå på hans fester, han är nog världens bästa värd (; sen blir det slutprov på sex timmar, och sen har jag ett gamlat psykologi arbete som ligger och skräpar och måste färdigställas. helgen är proppad med andra ord. ska försöka klämma in lite hemmaspa med badbomb från lush, måla naglarna och fila fossingarna. älsklingen satt mig vid ett mysigt fotbad häromkvällen och tände massa ljus. avkoppling! ♥

vi ska på två husvisningar i helgen. bla "hus nr 1". och ett annat som ser ut att ha väldigt mycket potential. och sen har jag hittat ett till med sjötomt som är toppenrenoverat på insidan. vi får se vart vi hamnar. jag försöker hålla lugnet uppe. men ibland målar jag fan på väggen. hade ett två timmars samtal med sebastians systers sambo, givande och vi tänker lika. kändes skönt att få babbla av sig. han är en klok människa! jag har fina människor i livet och det märks så tydligt när man faller., vilka som fångar. ♥ det har varit lite för många faktorer som spelat in på senaste tiden. pang sa det, så brast allt. men med vila, lugn och ro och planering och prioritering klarar jag det här galant. i always do.

nu ska jag återgå till skolarbetet och kanske värma på den där goda köttfärsåsen som magen skriker efter. mums! pasta ska kokas bara. lite ny energi så jag orkar tänka klart! (: jag har börjat med järntabletter. och äter vitaminer (fiskleverolja, blåbärstabletter, folsyra och mitt val kvinna) och frukt så det sprutar väl frukt ur öronen på mig snart. hihi. bebisen & jag får som ni förstår det vi behöver (: liiite med fisk bara. så ikväll blir det "fisk i folie" med laxfilé, torskfilé, chili, purjolök, morötter, potatis, champinjoner och massa annat gott. mums! nej dax för matpaus (:

ha en underbar dag så hörs vi av. ta hand om er. sandra skickade ett mejl och undrade hur många som läser (då jag skrev att kommentarerna var glesa) ni är runt 300 unika besökare om dagen. och jag uppskattar er alla! ♥

puss&kram!





Maileg

liten har fått sin första gosnalle. en av mina favoritfilmer när jag var liten var lotta på bråkmakargatan. lotta hade en extakt likadan gris som hette "bamse". köpt och påväg hem till oss ♥ ska köpa en kanin från danska maileg också. men vill att sebastian är med och bestämmer vilken. finns ju så många olika (:



"bamse" är 60 cm lång och 30 cm hög. blir nog en mysig kramkamrat för liten skulle jag tro (;





bloggpaus

tror jag ska ta en liten paus från bloggen ett tag. jag har för mycket i skolan just nu och vill lägga ner all tid vid datorn på min sista uppsats.

sen mår jag inte  bra psykiskt just nu. det är på tok för mycket stress ang boende. igår var vi på banken och idag får vi svar om vi kan ta lånet på "hus nr 1" det var nämligen på gränsen. om vi får det så kommer vi köpa det. helt klart. för nu börjar stressen visa sig ordentligt. om 1,5 månad flyttar en tjej in i den här lägenheten och då måste vi flytta härifrån.

när jag är tillbaka hade det varit skoh med lite fler som skriver. tröttnar så fort på att blogga när det känns som man skriver med sig själv. komijen nu (;

hoppas ni mår bra! ta hand om er så hörs vi snart!



världens bästa myskväll med världens mysigaste make.

det hade vi igår. och vi myste verkligen. åh! önskar att jag tagit med mig kameran. men men. spara i hjärtat ♥ vi var hemma hos sebastians föräldrar i deras villa och passade hunden. vi började med middagen runt sju tiden. marinerade entrecote i färsk persilja, olivolja, salt, peppar, grillkrydda, vitlök och soja. riktigt gott blev det när det var färdiggrillat. mumma! gjorde klyftpotatis med rosmarin, olivolja och havssalt i ugn. brukar aldrig skala av skalet. blir godare då, och nyttigare (: gjorde en kall sommrig sås av gräddfil och sweet chili, salt och vitlök. en stor sallad med purjolök, sallad, körsbärstomater, gurka, olivolja, någon rödvinsvinäger, och massa nyttiga nötter och fröer. vitlökssmör. blev riktigt gott vill jag lova! både jag och sebastian älskar att laga mat, stort intresse. det är så himla kul och jag uppskattar verkligen det med honom. han är den första jag varit tillsammans med som lagar och kan laga mat! skönt att dela det med någon och framförallt mysigt att stå och laga mat tillsammans! ♥ tände massa ljus överallt. dämpade belysningen, tände en brasa som var ifull gång hela kvällen. varmt och mysigt blev det. satt och myste vid middagsbordet, en sak som är lite gulligt med oss. vi skålar alltid innan vi äter, haha. oavsett om vi skålar i mjölk, vatten. läsk eller vin när jag drack det. så det blev att skåla i fanta och höra elden spraka i bakgrunden. åh vi njöt (: gott gott  och väldigt väldigt mysigt!

sen plockade älsklingen undan och jag la mig på soffan en stund. plockade sen fram till efterrätten. blev vanlijglass med varm hjortron sylt. poppade popcorn på spisen. undra varför det är så mycket godare.. och mysigare.. barndomsminnen? (: hällde upp chips, gjorde dipp och förflyttade oss in i vardagsrummet där brasan fortfarande värmde och dukade fram allt mums! tände massa ljus. kröp upp i soffan tätt tätt och tittade på 'lyckan, kärleken och meningen med livet' en riktig feelgood movie. såg den på bio med mamma förut. kramades, fick fotmassage och när filmen var klar runt halv ett slocknade vi i en nybäddad säng och myste och somnade o varandras armar med en vovve vid fotändan. tomt och kallt i sängen utan alla fem kissarna. så varn att dom ligger tätt tätt.

vaknade vid 06 och gick upp och klädde på oss. jag gick in i tvättstugan och luktade och pillade på alla bebiskläder vi tvättat hela kvällen innan. vi kommer tvätta dom en gång till innan bebis kommer. men ville få dom rena nu. vissa är ju second hand. blev varm i hela kroppen av att stå och vika dom små kläderna. tänk att det kommer finnas en liten bebis i dom där små hängselbyxorna och tröjorna sen. gud vad jag längtar! gah. sen tog vi en hurtig morgon promenad vid halvsju på 20 min. solen var precis påväg upp och glittrade i vattnet när vi passerade ankparken. så vackert. stod och drog in massa frisk luft i lungorna. och bara njöt. mindfulness är någonting som hjälpt mig enormt mycket för att må bra i psyket. bara stanna upp, titta på allt fint runtomkring och njuta. låta tid och rum stå stilla i några minuter. helt underbart! pussade älsklingen hejdå innan han joggade iväg till tåget och jobbet. och när jag kom hem blev jag överöst av massa mysiga katter. alla skulle upp och mysa. fick inte ens gå på toaletten ifred (; hade två katter i knät då. nu ligger alla här med mig. goskissar.

ska strax börja plugga på andra uppsatsen. hela dagen blir det plugga, samma sak i morgon. sen på fredag skriver jag slutprov, och sen är den här kursen slut. härligt! fast jag gillade religion. tror jag ska läsa b kursen med, (: jag älskar att plugga. för att lära sig saker och känna att man utvecklas, det tycker jag är bra. jag skulle kunna plugga hela livet. ha någon strökurs i mellanåt sådär, hihi.

ätit hembakat bröd nyss och druckit massa juice. tagit mamma&bebis vitaminerna och hoppat i myskläder. ska ta en timmes vila och sen starta igång den här pluggdagen. hoppas ni får en toppen dag! och mår bra allihopa! var rädda om er och varandra. tänk på att man bara lever en gång och den här dagen kommer aldrig mer igen. så gör någonting bra av det. var glada och kom ihåg att ni är sjukt underbara!

massa pussar ♥



om ni bara kunde känna det jag känner för den här människan. han är den vackraste jag vet. snäll, omtänksam, lyhörd, försiktig, framåt, social, kärleksfull. han låter mig vara mig själv till 110%, han uppmuntrar mig till att leva livet fullt ut. han är spontan, han vill leva fullt ut och uppfylla drömmar inte bara ha dom. hans bruna halvledsna ögon är dom vackraste som någonsin tittat in i mina. han delar mina mål och drömmar, han ser möjligheter istället för hinder. han tror på oss, precis som jag gör. han förstår mig bättre än någon annan någonsin gjort. han finns och stöttar mig i alla lägen. han lever livet med mig istället för att skjuta upp det. han lyssnar på sitt hjärta istället för hur det borde vara. jag älskar honom bara mer och mer för varje dag. att få dela mitt liv med honom är allt jag någonsin drömt om. att inte känna minsta tvivel. känna total harmoni, när allt är komplett. när vi bara tittar på varandra och känner en värme sprida sig. i vanliga fall avtar den där värmen. men med honom blir den bara starkare. jag älskar att vi växer ihop, är en. jag avgudar varje rörselse du gör. du är mitt allt. jag är så lycklig att vi väntar på våran bebis. hälften dig, hälften mig. jag är så jävla lycklig. tack för att du är min älskling!



taaack!

vill bara säga tack till den läsare som tipsade om avmaskningsmedel. vi avmaskade hela drösen och helt amajsing!! julius har numera inte bajsat någon annanstans än i lådan. vi har sovit i sängen i två nätter utan att vakna upp och ha bajs på hela lakanet. han har (ursäkta) inte ljust bajs i rumpan längre utan mörkbrunt. kan det ha varit så enkelt..? att han behövde avmaskas. vi är mer än överlyckliga och hoppas innerligt att det var det här nu. ÅH! TACK snälla rara du. du har verkligen gjort mycket för oss!!!!



julius igår i thomas luva (:




1 maj

mysig lugn söndagslåt

god morgon sötnosar (: vaknade av att älsklingen pussade på mig och skulle gå till hans föräldrar för att gå ut med deras hund. båda är bortresta på varsitt håll och idag ska sebastian vara där och ta hand om mira. sen senare ska vi dit tillsammans och mysa runt i stora huset,. tända en brasa, grilla och titta på film. känna på hur det är att ha ett hus (; ska bli mysigt! eventuellt sover jag över där. eller så sover jag här med kissarna. jag har svårt att sova borta. alltid haft det konstigt nog. trivs väl för bra hemma (; och ensam i sängen blir jag då inte. hihi. kom knappt upp ur sängen nyss för jag hade två kattungar som låg på halsen och borrade in sina nosar och spann så jag knappt hörde mig själv tänka. två vuxna nakenfisar längst sidorna och doris och lucifer uppe vid kudden. haha. stor familj. och större blir vi. älsklingen tycker vi ska ha runt tio barn. får se hur det blir med den saken (; jag har så jävla ont i ryggen. tror isias nerven ligger klämd. för det brukar gå över när älsklingen gör mammamassagen på mig ): vi får se. får gå till sjukgymnast. kan knappt gå. ska inte klaga,. det kunde ha varit ännu värre! har dukat fram myssöndagsfrukost och väntar på mitt hjärta. ska bli så mysigt. jag älskar våra långa mysiga frukostar tillsammans. dukar fram allt vi har i frukostväg, vilket är en heldel. kokar ägg, eller äggröra, gör te och kaffe på tassimon, färskpressad juice, massa gott bröd och olika pålägg. mums! tända ljus har vi året om ♥

sista dagen för att deklarera imorgon. jag gjorde det igår via nätet. fick 12500 kr tillbaka. känns toppen, och det går till massa bebisprylar. + 13500 kr som sebastian fick,. allt in på bebiskontot och köpa bilbarnstol bla. din säng från blå elefant ska köpas  bärsele så jag kan gå runt och baka bullar, pyssla med saker i huset medans jag myser och pussar på vår skatt när jag är mammaledig! gud vad jag längtar efter dig hjärtat. går inte en sekund utan att du finns i mina tankar. även fast jag fortfarande har svårt att ta in att du faktiskt ligger i min mage. det är så stort. du är det största som hänt mig. jag älskar att vara mamma och snart bli ännu mer mamma. jag älskar dig mer än du kan förstå! och min mamma är så glad att jag valt en sån bra pappa till dig. det säger hon ofta. för du har verkligen den bästa av dom bästa. han kommer älska dig villkorslöst och alltid finnas här för dig, lyfta dig till skyarna och ta hand om dig. han är min framtid. och att vi har gjort någonting så fint som dig känns helt otroligt. magiskt! det finns så mycket kärlek mellan dom här väggarna. det bränns nästan såfort man kommer i närheten. jag är så glad att jag lyssnade på mitt hjärta och följde det som kändes rätt för mig. nu är lyckan komplett. det bästa av allt är att du och jag älskling, vi står på samma nivå i livet, vi går på samma väg, vi vill åt samma håll.

valborgsmässoafton i går, blev en av de bästa jag haft. jättemysigt! therese och hennes thomas kom hit på middag. tessan har jag känt sen jag var 16 och hon 15. ja tio år. vi gick i samma klass i gymnasiet. det blev god middag. vi marinerade oxfilé i egenkombinerad marinad med bla färsk basilika, vitlök, olivolja, soja och kryddor. friterade pommes och hade hemma gjord tzatsiki, beasås både orginal och stark. vitlökssmör, en stooor sallad med italiensk dressing och cider till det. det slank ner vill jag lova. att äta sig mätt så oxfilé är grejer det (: mums! sen gick vi upp till kyrkan och mötte upp mamma och adolf. köpte varsinn fackla och tände på och gick fackeltåget ner till parken där massa männsikor, godis och lottstånd och den otända brasan fanns. tände brasan med alla facklor. myste vid den varma brasan och träffade massa vänner både till mig och sebastian (: skoj! invigde bebiströjan ♥ köpte svart & vit randiga stödstrumpor från samma shop. invigas snarast (: sen blev det raketer som var helt underbara! stod bara och myste! vackert! sen gjorde vi iordning pannkakstårtan som mamma nästan färdigställt. med vispad grädde och jordgubbar. gjorde te, kaffe, tände ljus och myste i soffan allihopa. tessan och thomas var med också (: sen åkte vi hem i bil. så trötta. somnade på sängen direkt när vi kom hem. fick massage i svanken av finaste. och sen slocknade jag. blev väckt en timme senare och släpade mig upp och tvättade av sminket. hur trött jag än är så sover jag aldrig i smink. :P

nu kommer snart sebastians matte&kemi student. han undervisar inte bara i skolan utan även hemma (; men snart lämnar han skolansvärld och börjar plugga it. vi har planer vi. och jag älskar allihopa! gäller bara att pussla lite och allt går bara man vill. och vi vill ♥ jag ska plugga här vid datorn medans dom pluggar i två timmar. kommer nog fortsätta efter det med. för jag har gett mig fan på att bli klar idag! en vecka kvar och då har jag bara slutprovet kvar. heja! (: sen är jag nääästan i mål. åh är så glad att jag tog tag i mina betyg och läste upp till bätte resultat!

måste bara säga att jag blev så himla glad i går när sebastian visade mig ett sms från hans tjejkompis som läser bloggen. hade ingen aning om det. men hur kul som helst. citerar lite (; "måste få påpeka vilken underbar fru du har! följer hennes blogg slaviskt. hon har en underbar personlighet som smittar av sig. och vilken styrka hon besitter. jag har hittat tillbaka till min inspiration o glädje tack vare hennes blogg" ja ni förstår säkert varför jag blev glad! för det är precis det jag vill att ni ska ta fram. trots alla motgångar i livet, och jag har haft en drös.. så vill jag ändå visa att man kan bara man vill. man kan ta fram sidor hos sig själv, bara man tror på att man kan! tack marie, för dina ord. du är gullig du ♥ (: och du gjorde mig verkligen glad!!

nej plugga nu! för att orka plugga så tänker jag på varför jag pluggar. jo, jag vill plugga vidare, jag vill ha ett jobb jag trivs med och har valt för att jag vill ha det jobbet,. inte för att bara tjäna pengar. vill ha ett jobb jag älskar att gå till varje dag! (: därimot kommer jag inte jobba heltid. jag kommer kombinera jobb ca 75% med eget företag lite på sidan om och umgås mer med min familj! familjen betyder mest. såklart!

puss&kram och ta hand om er!







vid frukosten nyss (:







RSS 2.0