fullt ös

håller på att rensa i vårat gästrum, imorgon kommer mamma och bor hos oss fram tills bröllopet. egentligen var det för att vi skulle ha råd att lägga undan mer pengar.. men eftersom alex fått fast så behövs det inte.. känns lite sådär lagom surt att hon ska bo här.. jag älskar min mamma missförstå mig inte. men jag är 23 snart och ska gifta mig.. då vill man bo ensam (; men som sagt, vi är på fullgång att hitta bostadsrätt, har massa visningar att gå på och våra tankar är redan i full gång om hur vi ska ha det i nästa lägenhet. jag längtar! ska bli skönt att kunna renovera upp den precis som man vill också. hyresrätter är ofta slitna.. tittar man noga så ser man att listerna är spruckna i färgen osv.. nej, vi vill ha det fräscht!

idag har vi nog inte suttit stilla sen klockan 08:00. åkte till dbtn, hade jättebra diskutioner och det kändes verkligen givande (: sen hämtade älsklingen upp mig och vi åkte till stan och provade ut en smoking, åh va fin han var (: sen gick vi in på kartell och klämde lite på fl/y icon lampan. fin fin. en sådan ska inhandlas till nästa boende!

en sväng till panduro hann vi med också. köpte 30 m mjuk tyll som vi ska dekorera med att knyta rosa sidenband.. svårt att förklara, men det kommer bli sååå romantiskt och fint (:

sen åkte vi till helena och lånade lite saker som vi ska ha när vi gör inbjudningarna osv. lite pysselsaker (: efter det åkte vi till kista och kikade ut vilken färg på rosorna till brudbuketten. det blir "ljust babyrosa" som hon sa (; och lite vita rosor.. blir nog bra (: typ såhär:

image3952

sen hittade jag ett par röda mary janes i lack, åhå. 50 kr på rean. riktigt fina (: sen åt vi, jag var onyttig.. åt pannkakor med vispgrädde, chockladsås och banan (: namnam! sen åkte vi hem!

snart ska vi åka till coop och panta flaskor och köpa nån efterätt, och titta på film, bara gosa i soffan. det behöver vi verkligen efter den här stressiga dagen. jag är dödstrött!

förlåt för den dåliga uppdateringen.. känner inte igen mig. får skylla på min kärlek som är ledig och jag vill umgås med honom så mycket jag kan.. sen är jag eran i nio dagar i sträck (; när han jobbar!

hoppas ni mår bra, puss&kram ♥



god natt!

har suttit och kikat på hemnet hela kvällen, finns så mycket fint (: och vi har en del visningar som vi ska gå på nu. men det lutar ändå åt den vi får renovera själva. billigare så! ska äta lite mackor och dricka te och sen gå och lägga oss, får en mysig massage av älsklingen, han är så snäll ♥ imorgon ska jag upp vid åtta och gå till dbtn. sen ska vi åka in till stan och provar ut kläderna till alex på bröllopet sen åker vi till alex jobb och hämtar anställningsbevis och sen till banken. ska vandra runt i väsby centrum och kika lite medans älsklingen åker och hämtar lite saker på sitt jobb, så hämtar han upp mig sen (:

sen blir det myskväll för hela slanten, god middag, film och massa mys!

god natt image3951



inspiration vitt

image3950



Onsdag!

hej på er (: kom hem för ett tag sen, har varit iväg och kikat på lägenheten som vi eventuellt skulle bjuda på.. dock kommer vi inte det eftersom all renovering var rena rama fusket..! tyvärr, för helheten var jättefin, det kändes jättestort. och vi skulle lätt få in våran dubbelsäng med sängbord utan att behöva ta bort garderåben. men men, känns inte kul att få fuktskador efter några månader i badrummet osv. mäklaren berättade dock att det finns en exakt likadan lägenhet som är i stoort renoveringsbehov. men vi kommer tjäna över hudratusen på att bjuda på den ist.. och så får vi det som vi vill från början. kort och gått, vi ska inte bjuda på lägenheten med fuskrenoveringen (;

helena är här nu, mysigt! ska snart färga mitt hår rött dock inte så rött som på bilden ^^ men det är fint också. älsklingen är och veckohandlar på coop så vi sparar in lite tid medans vi fixar med håret. får vara rädd om tiden tillsammans, snart jobbar han i nio dagar i sträck igen. huuuua. men lönen blir ju saftig! (:

image3949

idag har vi köpt allt till inbjudningskorten, festprogrammen osv. vi trodde att vi skulle komma billigt undan när vi pysslar ihop allt själva.. men nästan 2 tusen fick vi punga ut med, sved i plånboken vill jag lova..! sprang även in på make up store och fick sminkväskan jag tjatat om av älsklingen (: inte i svart dock.. i silver. dom svarta kommer aldrig mer komma in. nu är sminket fint uppdelat i facken (: nöjd!

nu ska vi färga håret.

ps här är också en lägenhet vi ska gå visningen den 7 feb.



sminkväska!

jag efterlyste ju en sminkväska med många fack och att dom skulle vara genomskinliga.. det fanns på make up store, så den ska jag kuta in och handla imorgon! 275kr harjag för mig att den kostade.

nu kom alex, så nu blir det plaska i badet (: puss & godnatt.

image3948



morgondagens planer!

så imorgon är det onsdag och det här står på schemat:

gå upp vid elva, äta frukost, blogga, duscha, sminka mig, klä på mig.
♥ åka till lägenhetsvisningen vid halvtvå, gå på visningen och fota lägenheten.
♥ åka till stan och prova ut en smoking till darlingen och beställa den.
♥ åka till panduro och köpa allt till inbjudningskorten, placeringskorten och festmenyerna.
♥ åka hem och möta upp helena som ska färga håret på mig och hämta ett par pumps.
♥ åka och veckohandla (som vi inte hunnit) på coop
♥ hem och laga god middag och titta på tv/film.

image3947



mysigt nattbad.

snart är älsklingen hemma, gud va mysigt (: håller på att hälla upp ett bad till oss som jag ska överaska honom med när han kommer hem. tänt massa ljus och hällt i cocos badskum från bodyshop, det luktar ljuvligt (: sen efter badet ska vi nog äta lite ostmackor och dricka grönt te. blir så hungrig på kvällen.. och att gå och lägga mig hungrig är = att aldrig somna, så det är lika bra att käka ;D

ikväll har jag inte gjort nått speciellt. förutom att ha dötråkigt. det var inte ens kul att fixa ett inspirations kollage från ikea med accentfärger som jag tänkte lägga upp, så vi får se om jag har mer lust imorgon. (:

förlåt att det bara blivit så mycket text idag..! som sagt, ingen inspiration alls today!

image3946



imorgon blir jag rödhårig igen (:

image3945



alla-hjärtans-dag

har klickat hem tre röda tyghjärtan med kattmynta i till våra tre charmtroll (: till alla-hjärtans-dag. dom är tokiga i kattmynta! så det blir ju en braig pressent (:

image3944

här hittar ni myntahjärtarna.



köttbullar & swarovski kristaller.

fick hem två kataloger idag med swarovskis vår/sommar kollektion.. det är våran släkt som startat swarovski så jag får välja ut halsband, armband, örhängen till bröllopet. svårt att välja men jag har nog bestämt mig nu.. det blir antingen det här Princess Necklace eller Diamanta Necklace. gillar den sista mest. om jag väljer det sista fanns det ett tillhörande armband till och det är ju snyggt när det matchar! Diamanta Bracelet.. såg att det inte fanns armband till det första, så det blir nog det andra istället. ska ringa morfar snart och meddela vad jag valt.

sitter och äter köttbullar, har ätit tio st och är fortfarande vrålhungrig..! kul med bra aptit iallafall (: ska snart kika på gynning så innan det ska jag plocka undan i köket och duscha.

puss!



Denna världen är så underbar.

Dagen har varit så mysig. gud jag svävar på små rosa fluffiga moln hela tiden. all planering och mål får mig att växa, bli starkare och må så mycket bättre. du gör mig till den lyckligaste, vad vore jag utan dig?!

så dagen då. läkarbesöket gick bra. vi bestämde att han sjukskriver mig ett år till. minst. inte att jag inte har kommit någonstans, utan för att jag känner panik över att slängas ut i arbetslivet, nu. sen kanske jag inte känner för att vara sjukskriven sålänge. men det är iallafall det vi bestämde och det känns jättebra. det här innebär att jag kommer kunna plugga utan att behöva ta massa dyra studielån, hur jäkla skönt är inte det? min mamma är 40 år och sitter fortfarande och betalar av på sitt studielån, så det är jag gladis för. image3940 sen att jag får min utbildning betalad för att jag är sjukskriven och dom vill att jag ska aktivera mig är ju inte heller helt fel. jag får gå utbildningen som jag längtat efter hur länge som helst efter, heeelt gratis. har inkomst och kan betala boende, räkningar och annat. förstår ni hur glad jag är!? jag har varit med om så mycket skit i mitt liv, så det här är jag verkligen värd. tack någon där uppe! så det var läkarbesöket. big happyface! älsklingen satt och väntade på mig i väntrummet och läste en sköna hem tidning och visade mig ett jättefint vitt sten hus som han sett "ett sånt här ska vi minsann bygga innan vi är 35" ja det är ju målet och drömmen, köpa tomt, köpa hus och inreda (: härligt! några saker vi vill ha i huset som vi har pratat om är ett "kapprum" så det är en hall men ändå ett enskilt halvrum när man hänger av sig sina kläder, stort skafferi i köket som man kan ha hyllor med massa mjöl, socker, konserver osv.. sen från vårat sovrum vill vi ha en gå in garderåb och badrum.. typ (: sen stooora fönser. det är fint. ja, framtida projekt!

efter läkarbesöket åkte vi in till stan med volvon och gick in på anderssonsguld och provade min vigselring! hade tydligen uppfattat lite fel så 0.50 ct kostade 12 tusen.. men efter 30% som dom hade på alla ringarna så blev det 8600 vilket jag trodde var priset innan avdraget, hrm. så med gulden som vi samlat ihop så får min stackars alexander punga ut 5000 image3941 fast och andra sidan så ska jag trivas med den, ska ju ha den hela livet. ringen är iallafall köpt nu. förevigt alexander 6/6 2008 kommer det stå i ♥ kan det kännas bättre?!..

.. ja det kan det faktiskt (: vi gick och fikade på cozy, åt lite lätt middag i form av varma mackor med ost, skina, dijon senap och tomat. sen satt vi och pratade om lägenheten, vi vill sågärna sågärna! så när vi kom hem ringde jag mäklaren som var jättetrevlig och vi ska få komma och kika på den imorgon vid 14 (: gillar vi den kommer vi lägga bud. jag frågade henne vad hon trodde att den skulle gå upp i.. utgångspriset var 900.000 kr.. så hon trodde inte över 1.1 miljon. och det lät braao! image3943 det viktigaste vi är ute efter när vi letat lägenhet är att hyran ska vara låg. och det är den här. vi kommer ha utgifter på 2200 kr i månaden var och då ingår 100mb bredband, telefon, tv, värme och vatten. bra? mycket bra. vi kommer sänka våran boende kostnad med nästan 1500 var.. blir mer att spara. skönt. så imorgon vid 14 ska vi stå utanför porten och vänta snällt. här är lägenheten om ni missat det (;

nu ska jag steka lite köttbullar och koka spaghetti. sen blir det tvkväll. älsklingen fick hoppa in och jobba några timmar, så han är hemma vid elva igen. så nu slipper jag ha dåligt samvete för att jag kikar på massa tjejprogram! gynning bla.

hoppas ni får en mysig kväll (: puss!



god morgon!

vaknade vid elva..! inte av mig själv då utan av väckarklockan.. så låg vi och drog oss en kvart och sen upp pch hoppa. badade och duschade i går kväll så det skippar jag nu, ska göra frukost och sminka mig (: först till läkaren, sen åker vi till stan. spännande!

ringde mäklaren om lägenheten jag visade igår, det var nämligen visning i går!?!? skit också. hoppas hoppas att hon hör på min röst (när jag spelade in ett meddelande på hennes telefonsvarare) att vi veeerkligen vill komma och titta på den. känns lite läbbigt att lägga bud på en lägenhet man inte sett irl..! vi har kommit fram till att vi kommer sälja av nästan alla våra möbler när vi flyttar, bara köpa nytt! vi ska sälja soffa, köksbord, matsalsbord med stolar, sideboardet i ek, tv möblerna, nästan alla taklampor och massa mer. det ända vi kommer ha kvar är i princip sängen och hallmöblerna..! vi ska köpa plainbordet och miller stolarna, magum divan soffan i samma gråa tyg som malin har. cana soffbord i högblankt från em, vit pearl rya från mio, rökfärgade eller transparant ljusgrön fl/y kartell taklampa, friel tv bänk från ikea..! ja det är väl det vi kommer ha i lägenheten (;

igår innan vi skulle somna låg vi och pratade massa om hur jag ska ta mig dit jag vill (hålla på med inredning) eftersom inredningsjobbet är ganska hm.. luddigt som en konstnär ungerfär ^^ så tyckte alex att jag skulle mejla massa inredningstidningar och ikea bla och höra vad man behöver för något för att jobba hos dom. alex frågade vad det är jag vill hålla på med..! så vi bläddrade igen en inredningstidning och det jag vill göra är väl att plocka ihop olika kollage (tips till läsarna) med inredningssaker. sen styla när tidningen ska ta kort i olika rum som tex ska visa någon inredningsdetalj..! men sen skulle jag även kunna tänka mig att jobba på tex ikea. inreda deras rum hade varit hur kul som helst (: måste grabba tag i någon inredare på ikea nästa gång vi är där "geeeeee miiiiiig jooooobb" haha image3934 det blir nog bra (: mitt huvud kokar över när jag tänker på allt som ska fixas innan man kommer "till ro" och kan skaffa barn.. tur att jag har bloggen så att jag kan plåga er med mina tankar istället för att trötta ut min blivande innan vi ens har sagt ja :P hihi.

nu ska jag fixa mig och käka! hoppas ni får en bra dag idag! puss ♥

image3939

bild från när vi är på bio. inte konstigt att folk tittade konstigt på oss ^^ han snor ju mina popcorne!!!




sovdax & framtid!

ska snart krypa i säng. har varit riktigt mysigt ikväll. jag är så glad att älsklingen är hemma (: mår så mycket bättre i hans sällskap! filmen var jättebra. vi fikade ostmackor och te och sen poppade vi popcorne. imorgon ska jag till läkaren för att diskutera min sjukskrivning. och min framtid. dom hjälper mig en heldel där jag går.. min psykolog har gett mig en sporre.. går jag till min arbetsträning en gång i veckan i fem veckor så ska han hjälpa mig att få min inredningsutbildning betalad.. (: och hur bra hade inte det varit? jag är sjukskriven och får pengar från försäkringskassan plus att jag kan plugga samtidigt och få utbildningen betalad. gick iallafall med ett stort smajl på läpparna ifrån min psykolog idag ^^ älsklingen blev glad för mig med. han vet ju hur gärna jag vill gå en utbildning i home styling. om alex kommer in på flygledarskolan så ska söka in på någon homestylingutbildning där nere också, så jag har någonting att göra om dagarna (: måste sätta mig ner och kika lite på vad det finns. känns som det händer en del stora saker i mitt liv just nu. och det känns helt underbart. jag hatar att stå stilla, speciellt när det finns tusen saker jag vill uppnå (: skönt att sätta igång! men en sak i taget, har ändå varit "off" från livet ett bra tag. men när man väl kommer igång så går allt fort sen. nu ska vi koncentrera oss på vårat mysiga sommarbröllop! gud vad jag längtar tills imorgon. att få ha den där vackra ringen på fingret igen. sagolik känsla. kommer bli en mysig dag imorgon.

ringde till noorsslott idag också och ändrade både förrätten och varmrätten.. till varmrätt blir det oxfilé, potatisgratäng, pepparsås och vitlökssmör, namnam (: så nu slipper du kalvfilén helena ;D

morgondagens planer. .

♥ gå upp vid elva, äta frukost, duscha, sminka mig.
♥ läkaren klockan 13:00 och prata om förlängd sjukskrivning.
♥ åka till guldsmeden och prova ut vigselring och beställa den.
♥ åka och prova brudgumskläderna till alex och beställa dom.
♥ ta en fika på ett mysigt café med älsklingen.
♥ veckohandla mat på coop.
♥ hem och laga god middag och ha myskväll med hjärtat.

nej, nu drog klockan iväg.. det blir ju lätt så! när man är ensam hemma står tiden stilla och när min lavvli är ledig springer tiden iväg!

natti natt (:

image3933

gud vad jag längtar till sommaren när jag ser den här bilden.. den är taget på våran 1 års dag och våran förlovningsdag (: som firades på samma dag då. sen saknar jag mitt röda hår. är lite trött på att vara brunhårig nuuu.. så på onsdag kommer helena hit och hjälper mig färga det (:



pop!

sitter och svänger mina lurviga, haha, riktigt sugen på att gå ut och dansa, tur att jag har en bästis som är lika dansgalen som jag är. snart helena-gumman ska vi ut och röja! du och jag på ett dansgolv (: fun fun!

håret gick bra att flytta upp, nu känns det mycket finare och fräschare! är mycket nöjd (: hon är så himla trevlig. vi satt och snackade om köpa bostad osv.. så nu är vi taggade igen och sitter och letar (:

här är en av lägenheterna vi kikar på just nu. vi har precis intresseanmälan, så den ska vi minsann kika på (: 58kvm är helt okej. hett kök (: jag gillar högglans men har svårt för att ha glas mellan skåp och diskbänk..! och det är det där.. finare med vit mosaik. men man kan ju inte få ALLT! men nästintill (; hii. badrummet gillar jag jättemycket. där inne skulle vi ställa in en transparant dusch! sen finns det en walk in closet.. passar mig utmärkt!

påväg hem från tessan slank vi in på videobutiken och hyrde fantastic four. köpte en plopp och gick hand i hand hemmåt.. så nu har vi kikat lägenheter och jag tänkte snart hälla upp ett varmt bad och bada, gud så skönt.. så ska älsklingen poppa popcorne och tända massa ljus (: så blir det filmkväll. imorgon ska vi beställa min vigselring, i den ska det stå alexander förevigt och datumet när vi gifter oss ♥

nej ni, nu ska jag hoppa i badet. hoppas ni får en mysig kväll. det ska vi ha! puss!



image3920

image3919

image3921

image3923

image3924

image3925

image3926

image3927

image3929

image3930 image3931

image3932











dagens sanning.

image3918




Dagens cooooola! (:

haha, helt sjuk. hur håller dom reda på vad som ska visas?! jag skulle tappa bort mig efter 2 rader (; jag är verkligen imponerad, haha!










snabbmat!

nu ska vi gå till mcdonalds och äta middag! tessan som ska fixa mitt hår idag ändrade tiden och det krockar med middagen, så det fick bli mcdonalds idag (: ska äta glass med kolasås till efterätt, namnam! sen upp dit och flytta upp resten av hårförlängningen och sen ska vi hem och skriva matlista och åka till coop och veckohandla, älskar att handla mat, det är så mysigt! (:

har bokat til till mig och älsklingen på alla-hjärtans-dag, det blir varsinn helkroppsmassage 60 min, så skönt (: perfekt på alla-hjärtans-dag att ta hand om sig själv också (: sen ska vi ut och äta på någon mysig restaurang, mysigt ♥

sen den den 21 april ska vi göra varsinn ansiktsbehandling, med grudrengöring och massa annat. mysigt att bli fräsch! (: jag längtar!

nu måste vi skynda oss iväg! puss ♥

image3917



smink!

mycket smink nu (: gick igenom mina sminkprylar igår.. de jag använder och rensade ut det smink jag aldrig använder. så det här blev klar. sen rengjorde jag allt och har insätt att jag är i stort behov av en sminkväska med många fack..! behöver en som är genomskinlig för att se allt bättre. dom hade en sån på make up store innan, men nu har dom tydligen slutat sälja dom.. morr. nån som inte använder sin? (;

det jag behöver i sminkväg/produkter är:

♥ dagkrämen från oliva serien, nattkrämen var toppen!
♥ juicy Tubes läppglans i olika smaker och färger.
♥ djuprengörande ansiktsmask mask of magnaminty
♥ flera parfymer, bla clean parfymen
♥ mer ögonskuggor i roliga nyanser


image3910

image3911

image3912

image3913

image3914

image3915

image3916




billigt smink på nätet!

image3909



lite av veckans planering!

måndag: flytta upp mina extensions kl 16:30, storhandla (den här veckan blir det sund vecka med recept från lagalätt. ringa till noors slott om menyn dom skickade, måste ändra förrätten till bröllopet. myskväll med film och älsklingen ♥

tisdag: åka till stan med älskling och beställa min vigselring, prova ut rätt stl och välja vad det ska stå i ringen. åka och prova ut älsklingens smoking till bröllopet och beställa den. fika på ett mysigt café och bara mysa. hem och laga middag och mysa och ha hemmaspa.
 
onsdag: åka till panduro och köpa alla sakerna till inbjudningskorten, namnskyltarna och festprogramen. åka till ikea och kika på tv bänken och de vita tallrikarna. hem och laga middag och pyssla med inbjudningarna till bröllopet. myskväll ♥

nej, nu ska jag hoppa i säng, har badat, det var mysigt. nu är jag varm i kroppen igen. har pratat med älsklingen, vi ska ringa och beställa tid för varsinn massage på alla hjärtans dag ♥ sen ska vi gå ut och äta på kvällen (: mysigt! måste kika lite efter pressent till honom också. nu är det ju inte så många dagar kvar tills alla hjärtans dag.

sov gott! (:



tårar.

pratar med min kärlek i telefon nu.. han berättar hur stolt han är över mig. hur mycket jag klarar av nu som jag inte klarade av i början när vi träffades, hur mycket jag har växt som person. det är sånt jag verkligen aldrig tänker på.. fast när man tänker tillbaka så är det verkligen en sån stor skillnad.. tack älskling för att du är så uppmuntrande och snäll mot mig, du är den bästa ♥ åh, jag är sååå lycklig!!!

nu ska jag gå och lägga mig med ett varmt hjärta. jag är på mycket bra humör.

sov så gott!

image3904 image3905
image3908



dagen och kvällen.

har precis lagt på telefonen med maoulin (: tjattrade ett bra tag och nu är örat varmt! stackars skrutten som ringde precis när vi lagt på och ville prata.. men efter två timmars samtal med malin.. så sa jag att jag fick ringa upp. mitt öra glödde ju! ts. ikväll mejlade hon även ett kort på hur hon ser ut! vi har ju pratat ett tag nu och jag har ju inte sett henne! gud så söt min fis är! hoho :D ska bli så kul att träffa dig snaart (:

dagen har varit jättebra! fikade med jimmy gjorde jag och vi hade det jättetrevligt, vi har bestämt att vi ska ut på krogen någon helg, så får jag dra med mig söten också (: ska bli kul. som sagt så går jag aldrig ut.. har nog bara varit ute höst 10 ggr sen jag fyllde 18! de ni :P

fotbad har jag inte hunnit med, men ska snart ta ett varmt bad, är så frussen. måste krypa i säng tidigt också, är trött. hann inte läsa i går heller(!) fast det är ju inge konstigt eftersom jag gick och la mig ganska sent image3902 men ikväll ska jag minsann läsa (: har ju massa inredningstidningar och bröllopsmagsin att plöja igenom..!

imorgon ska jag flytta upp resten av mina extensions, sen ska älsklingen hjälpa mig att färga håret om vi hinner. sen ska jag dra iväg honom till tygvaruhuset, ska försöka hitta tyg till kuddfodralen jag ska sy till sängen (: hoppas det finns..! det är ju trotts alls sveriges största tygvaruhus.. (:

nu ska jag kika runt lite bland bloggarna och sen bada!

image3903



inspiration flickrum.

när jag och älsklingen skaffar barn så vill vi inreda såhär som i kollaget. vitt som bas! och rosa eller blått. vi vill bara ha "ordentliga" leksaker, inga plast leksaker.. utan mjukisdjur från tex kalikå , syster lycklig och brio. har tagit fram lite möbler från ikea, lite smått och gott från syster lycklig.. jag älskar den rosa sänghimlen, och sängen som är på samma bild. precis så vill vi ju inreda till våran lillgris (: lapptäcket i rosa och vitt är från ilva, himla sött. det skulle vara så fint på sängen i barnrummet. helenas syster har gjort om sin dotterns barnrum och köpt "kunga kronor" i trä från panduro och målat dom ljusrosa och limmat fast på de vita möblerna från ikea, himla fint! (: och det rosa dockhuset! gud. det skulle såklart få stå inne i rummet också! sen är det en söt måttsticka från syster lycklig som man kan sätta in bilder i. och dom söta tofflorna.
image3898

image3899

image3900




Rock'n'Roll.

image3897



hamburgare.

vi håller på att laga hemgjorda hamburgare, blev så sugen på det när jag varit och fikat med jimmy så jag sprang in på affären och handlade (: sen hämtade älsklingen upp mig och vi åkte hem tillsammans och stor städade, så jäkla skönt att ha det städat, mhm (: så snart ska vi äta! sen åker alex till jobbet vid sju.. så vi får lite mystid idag! ♥

köpte mjukisbrallorna jag spanat på enda sen dom kom in.. dom satt ju perfekt, så glad (: jag använder mjukisbyxor hemma jämt, så det var på tiden att få ett par nya (: så var dom så sköna i materialet. perfekt 198 kr från h&m!

nu ska vi äta och sen ska jag ta hand om mina fossingar, vi ska nämligen göra varsitt fotbad, med olja, fila, massera och smörja in med kräm från lush. underbart.

image3896




skynda skynda!

om 40 min måste jag gå ner och möta jimmy.. stress.. jag måste ha minst två timmar innan jag kan fladdra iväg..! jag är så seg på morgonen! phu. men men, får bli duscha, sätta upp håret i en hög knut och sen lite make up.. får duga (: sitter och dricker grönt te, så gott. och snällt för magen (: när jag kommer hem ska jag städa badrummet och toaletten, plocka undan och dammtorka alla skåp, tvätta speglar osv.. alex för dammsuga och torka golven. skönt att vi har städuppgifter här hemma. slipper det bli onödigt tjaffs! (:

har massa att blogga om idag! så kika in lite här och nu. hoppas ni får en bra dag, det ska jag ha! puss&kram ♥

image3895
bild från våran bilsemester genom sverige 07. myspys!



HELT SJUKT!

alex fick sin lön... och gissa vad han fick ut.. 30 tusen efter skatt, wii. och det kommer han få iallafall några månader till (: om han jobbar duktigt! spara till bröllop och resa, jopp (: den här månaden har vi haft nästan 50 tusen efter skatt tillsammans! fun fun (: är så glad att vi kan lägga undan massa pengar! till bröllopet, thailandsresan, ännu mer insatspengar till bostadsrätten, ny soffa, nya möbler, vit lcd tv till sovrummet. åhå! märks det att jag är hyper eller?! :P pratade med älsklingen nyss och vi sa att 2008 verkligen kommer vara vårat lyckoår från början till slut. som alla andra år såklart. men allt känns så bra nu. det är så mycket som händer i våran lilla familj nu. giftemål, köpa lägenhet, kanske flytta till malmö och plugga till flygledare och inredningsarkitekt. jag är så glad att jag kommer någonstans och inte fastnad på mitt gamla skitjobb.. inget illa mot det.. men jag vill sågärna bli inredningsarkitekt och det ska jag fanimej bli :D

nu kommer jag ju verkligen kunna somna?! hii. får försöka! ska ju möta jimmy imorgon vid två.

så god natt nu (: puss!

image3894



jag blev kär...

I radion som malin köpt.. är så sugen på den! jag älskar ju att dansa runt och sjunga när vi lagar middagen här hemma. vi har en nu, men jag vill ha en viiiit! och den är ju vit (: perfekt! ska kika på sibas hemsida vad frakten går på. blir den för dyr rusar jag till en siba affär istället. det bästa är att jag bestämmer hur inredningen ser ut hemma hos oss! för min älskling vet hur kul jag tycker att det är, han är bäst (:

image3893



idé!

image3891

Bröllopsnatten kanske?!



trött!

ska krypa ner i sängen strax, är trött och tur är väl det så jag inte vänder på dygnet igen. det är lätt att man fastnar här vid datan, speciellt när man vet att man får gå och lägga sig i en tom säng. gäller att bulla upp med alex täcke nära mig så det inte känns så tomt (: ska läsa! har inte läst på två kvällar nu, somnar bara.. och jag som älskar att läsa! skärpning (; ska bara ringa alexander innan och säga god natt.

imorgon ska jag minsann sy klart min vetekudde. på tiden!

puss (:



saknaden.

jag ringde mamma när jag kom hem från affären och videobutiken och frågade om hon ville komma hit och ha myskväll med mig, och det ville hon mer än gärna. så efter 10 minuter stod hon utanför dörren och jag fick en mysig kram (: sen gick vi in i köket och bakade äppelpaj med vaniljvisp, riktigt gott blev det. hällde upp godiset i en skål, hällde upp varsitt glas cola och satt oss i soffan och tittade på en jättemysig och bra film, man fick riktig myskänsla i kroppen! kärlek på menyn hette den, det var en scen i filmen där dom tog massa automatkort. älskling, det måste vi också göra igen, det var så längesen! ♥ gud vad jag saknar honom. nu börjar det göra lite smått ont i hjärtat. måste ringa honom och säga hur mycket jag älskar honom. för gud vad jag älskar honom!

jag bodde i strömstad i ett halvår, flyttade dit när jag var 18 år. där hade jag en bästa vän som heter jimmy som bodde i strömstad har flyttat till stockholm. så imorgon ska vi fika här i huddinge, ska bli riktigt kul att träffa honom igen. tänk, vi har inte setts sen jag var 18 år. iof är det bara snart fem år.. och fem år känns som en evighet. kul att han tog kontakt med mig igen! har nog en del att tjattra om, om jag känner oss rätt (:

sen ska jag hem och laga middag med älsklingen innan han åker till jobbet, sista natten nu! sköönt! det bubblar i magen bara av tanken att få somna med honom, kramas och bara älska varandra som bara vi kan göra, få vakna upp i hans armar och se hans leénde och bara krypa nära och dra in hans underbara doft i lugnorna. sitta och äta frukost tillsammans och tåflörtas som vi alltid gör. hur vi bara kan titta på varandra och veta att det här är föralltid, det är han och jag. och ingenting har känts mer rätt än oss. nu är det vi. och jag är lyckligare än någonsin. tas han i från mig vet jag inte hur jag ska klara av livet. kanske låter drastiskt, men ni förstår nog inte hur jävla mycket jag älskar honom. han gör mig till den jag är. vi är som en.. vi avslutar varandras meningar.. sekunderna innan vi ringer varandra, vet vi om att den andra kommer ringa. telepati. jag älskar hur du får mig att vara. du får mina bästa sidor att glänsa. du får hela mig att stråla i din närvaro. jag älskar dig för allt du gör för mig, älskar dig för allt du ger mig, jag älskar dig för att du är precis sådär perfekt, du är ju du.

jag är så lycklig. jag kan verkligen skratta mig lycklig som har honom. han är så omtänksam, skulle aldrig göra en fluga förnä, vill alla väl. han är den bästa. den enda. han har aldrig tittat åt någon annan tjej, han har bara ögonen för mig, han lyfter mig i skyarna och älskar mig så högt. våran kärlek är så mäktig och gud vad jag älskar oss. precis som det är, bara han och jag. det bästa.

image3889



Myslördag!

det är precis vad jag ska ha ikväll (: solo tyvärr. men man gör ju det bästa av det iallafall. skönt nu är det bara två kvällar kvar (med ikväll) som älsklingen jobbar, sen har han ledigt i fem dagar. han har jobbat varje kväll/natt nu i 14 dagar... gissa om jag saknar honom! trodde dock att jag skulle ha det tråkigt, men på någe sätt har jag lyckats sysselsätta mig riktigt bra (: skönt det.

ska kliva ur mina kläder och dra på mig en mjukisdress, sen ska jag gå ner till videobutiken och handla lördagsgodis och hyra en film. det gick inget bra på tvn ikväll. så hoppas det finns någon film som fångar mitt intresse! (: ska tvätta bort sminket innan jag går också.. när jag är trött så kliar jag mig i ögonen och det blir ju snyggt om jag har smink i hela fejset (;

här kommer dagens outfit också!

image3884



grå a-linje klänning med knappar - H&M trend
mörkgråa leggings - gina tricot
svart kort tygjacka - H&M divided (ej med på bild)
svarta mc-boots - wedins (ej med på bild)
svart axelremsväska i skinn - second hand (ej med på bild)
hår - hög knut (alex tyckte jag var söt och såg ut som lilla my i mumindalen, hihi)
smink - puder, mascara, eyeliner, lilaskimmrig ögonskugga, genomskinligt läppglans.



Lördagens shopping!

handlade allt på rean, shit jag har blivit riktigt ekonomisk! men man får ju så mycket när det är rea (:


svart/vit tubtopp med knappar från H&M 198 kr nedsatt till 98 kr


a-linje klänning i denim 299 kr nedsatt till 99 kr, svart&vit randig tröja 149 kr nedsatt till 49 kr från gina tricot


stickad klänning i guld 398 kr nedsatt till 98 kr från H&M


läppglans, eyeliner med glitter och två glitterpenngor, h&m och make up store.

summa = 539 kr. och det hade gått på nästan på 1400 om det inte varit rea.!



stora stan!

idag ska jag och isabelle in till stan och shoppa! det var längesen jag shoppade och det var längesen jag var inne i stan. sitter och dricker mitt te, sen ska jag hoppa in i duschen, klä på mig och sminka mig. jag har funderat lite på vad jag ska kika efter.. bla ett par randiga strumpbyxor.. måste nog finnas på bluefox.. det är en punkaffär här i stan. sen vill jag köpa iallafall två iittala kiwi lyktor. och lite fina ögonskuggor från make up store. sen jeans.. från cheap monday. om jag hittar några fina (: annars har ju h&m och alla andra affärer rea nu, så dit ska jag minsann dra in isabelle (: det blir en kul dag! har längtat hela veckan!

isabelle hänger inte med på middag, det kom saker imellan, så middagen blir av en annan dag! så jag och snutten lagar middag ihop och äter, sen ska jag traska ner till videobutiken, hyra film, köpa lördagsgodis och mysa i soffan med massa tända ljus ♥

nu ska jag duscha och fixa iordning mig. hoppas ni får en jättemysig dag idag! massa kramar! ♥

image3873



personlig almanacka!

image3872



våran låt malin!





favorit filmen & favorit låten





dagens outfit

image3869

svart a-linje klänning med puffärm och knappar bak - h&m
mörkgråa leggings - gina tricot
lila metallic nagellack - h&m (nytt!)
svarta mc-boots - wedins (nya!)
frisyr - uppsatt i hästsvans
smink - rouge, eyeliner



korkskruvar och fräknar.

vi är dåliga på att uppskatta oss själva. vi gör det verkligen inte ofta och när någon väl säger något fint om en så utbrister vi genast "haha, neeej, det tycker inte jag" varför är det så?! varför kan vi inte ge oss själva lite egokickar ibland? varför snöar man alltid in sig på sina "sämre" sidor och sina komplex?! jag kan helt ärligt säga att jag inte har något komplex.. nu tycker ni säkert att jag låter som en snobbig typ som är för självsäker.. men så är inte läget. läget är det att jag uppskattar min kropp, utseénde och min insida. jag snöar in mig på de där braiga sakerna hos mig själv istället. och är nöjd, helnöjd (: två saker som jag gillar hos mig själv är bland annat mitt hår.. det är tjockt, glänsande och självlockigt.. då snackar jag inte pudelkrull utan korkskruvar.. tycker det är skitfint (: sen mina fräknar. det är inte så att jag ser ut som en prickig korv utan sådär lagom.. dom är i hela ansiktet, men jag kan ändå dölja dom om jag vill.. inte för att jag gör det...! det är iallafall två av sakerna jag gillar hos mig själv..

nu undrar ni säkert varför jag skriver det här.. och det ska ni få reda på nu! (: det är en utmaning till er, alla, skriv 2 saker (eller fler) som ni är nöjda mer hos er själva. ge er själva en egoklick! skriv gärna tillbaka till mig och säg till om ni tagit er ann utmaningen! för som sagt, vi snöar in oss för mycket på de "dåliga" sakerna hos oss själva, ta nu fram de bra!

image3863

image3866







shoppingen från idag.

här har ni det jag handlade idag (: blev inte så mycket, men ska spara tills imorgon när jag och isabelle åker till stan och kikar. det är kul med månadspeng, hihi :D

leopardhandskarna som jag velat ha, lite coola (: halva priset nu också, så jag köpte dom. lite tighta, även fast jag har små händer och smala fingar så kändes dom lite små.. på gränsen, så älsklingen var så söt och satte på sig dom och töjde ut dom lite, hihi (: sen blev det en tur med oliva hand cream, den stora på 100 ml, för den lilla tog slut på nolltid. sen köpte jag oliva nattkräm också. ska bli kul att prova sen ikväll (: två nagelack från h&m, en mörkblå glittrig ögonskugga.. älskar just dom ögonskuggorna, sitter hela dagen och är mycket fina (: sen en liquid eye liner från nivea, isabelle målar sig med den och det blir så fint (: själva "penseln" är som en tuschpenna, så det blir bra resultat.. bra för jag är lite skakig på handen..!

nu ska vi äta kladdkaka med hallon och mysa (:

image3859




Lucifer <3

våran ena guldklimp! älskar dig ♥

image3858



lite shopping (:

blev lite shopping i centrum med helena efter fiket. jag blev lite äcklad av mina mackor som jag fick där..! jag bad om lite extra smör fr på cafén tar dom alltid så lite smör och mackan är så torr.. jag skämtar inte när jag säger att jag kunde skrapa bort två fulla teskedar från mackan med smör! hua. och då var det ändå ganska mycket smör kvar. äckligt ju! :P

efter fiket så gick vi nere i centrum en stund och kikade i affärer, jag köpte lite saker. visar senare (: vi håller på med middagen, det blir pepparstek med potatiskroketter och bearnaisesås och en god sallad till. är hungrig nu! sen har vi köpt kladdkaka (frödinges är mycket god) och hallon till. namnam!

blir en mysig kväll. så kul när helena är här. hon åker vid nio tiden och då ska jag sy klart min vetekudde som blivit liggandes. så jag kan ha den på maowen i kväll (: dricka grönt te ska jag göra också, köpte nytt idag. mums!

hoppas ni får en mysig kväll, hörs sen! ♥

image3857



nyvaken..!

vaknade vid ett, och ska möta helena nu vid två. jag sitter fortfarande i min pyjamas och är helt grumlig i ögonen. haha. måste skynda mig på, duscha, klä på mig, smink får vänta! (: solen skiner idag. gud va härligt! att gå upp och se att solen skiner in genom hela lägenheten.. underbart!

pratade i telefon i tre timmar igår med malin, tokfisen (: så jag kom i säng vid tre.. men mysigt var det att tjattra om allt möjligt iallafall (: så glad att du finns malin ♥

fick min personliga kalender idag också! wii, så fin den var (: ska skriva massa i den nu som jag ska komma ihåg, läkartid, visningar av lägenheter och dejterna med tjejkompisarna (: jag blev glad!

nej, nu måste jag hoppa in i duschen! hörs senare! puss&kram och ha en jättefin dag! ♥

image3856



myskväll med helena <3

Imorgon kommer helena hit, vi ska ha tjejkväll (: fika i centrum och laga god middag tillsammans. får se vad det blir. försöker få tag i min tjej på msn, men utan resultat. vart håller du hus busfia?! längtar iallafall som en tok tills imorgon, jag ska gå upp tidigt och städa.. jag vill ju att det ska vara fint, eftersom jag får finbesök (:
image3855

gammalt kort på oss.. hihi, vad små vi ser ut :P





jordnötsringar och maratonmejl.

sitter och mumsar på jordnötsringar, finns det nått godare?! jo massa saker iof.. men det rä ruskigt gott (: nu kommer alexander bli lissen när jag äter upp dom.. han gillar dom minst lika mycket som jag gör. men jag får väl spara några. lucifer, våran ena katt äter jordnötsringar med mig också.. så det är inte bara jag som är skyldig till om dom tar slut (;  ikväll har jag haft mejlmaraton med malin.. kollade "skickade mejl".. 15 mejl har gått iväg till damen sen 11 imorse. nu var det nog dax att byta msn.. hihi.

kvällen har alltså blivit en datakväll. och det har varit riktigt skönt. ska ta ett bad snart och läsa lite, tända ljus. och sen ska jag sätta på mig flanellpyjamasen och dricka en stor kopp te. jag är helt insnöad på indiskt te just nu. himla gott (:



halva priset på rea priset!

image3853


gillar dom jättemycket. så sköna.. och med teddy foder i, bra eftersom jag är riktigt frussen om fötterna.. sover med strumpor och raggsockar image3854 114 kr. fynd!



personlig almanacka!

nu fick jag äntligen ett mejl om att min almanacka är påväg hem till mig. skönt att kunna planera lite, har massa saker på små post-it lappar här och var :P så förhoppningsvis kommer den imorgon.

image3852



skönt skönt.

jag fick ju ett brev om att jag ska få utbetalade semester pengar från mitt jobb häromdagen.. blev lite nojig när en kompis sa att det kan ha blivit någe fel och att jag får betala tillbaka allt sen.. så jag ringde iallafall och det stämde att pengarna är på väg till mitt konto.. och att jag inte ska betala tillbaka dom (: vilken lycka. och självklart låter det kanske mycket pengar, men jag har ju ändå jobbat ihop vart enda öre (; det är så skönt att redan ha sparat ihop fickpengarna till thailand. älsklingen står ju får bådas biljetter och jag står bara för mina fickpengar.. som jag fick nu (: härligt!

man blir så glad av att spara pengar! mitt köpberoende har verkligen försvunnit!

image3851



nyproduktion!

vi har bestämt oss för att köpa en nyproduktion, vi kommer tjäna så mycket på det eftersom vi vill ha det fräscht och ändå kommer renovera så mycket om vi kommer köpa en lägenhet som inte är i toppskick. så nu kollar vi bara på nya lägenheter. har hittat en, det är ju inga bilder på lägenheten än.. men den 29/1 är det visning iallafall som vi ska gå på (: lägenheten är iallafall på 3 rum och kök och det är 81 kvm och högt i tak med stora fönster. fast pris på lägenheten som är runt 2 miljoner.

så här står det om lägenheten:

Rumsbeskrivning

Önskar du ett bekvämt boende med närhet till allt du behöver? På (blabla) byggs nu detta charmiga och centralt belägna bostadshus. Byggnaden som omfamnar en södervänd trädgård, omgiven av en småskalig villabebyggelse, har formgivits med särskild hänsyn till denna miljö. Arkitekturen är därför såväl återhållsamt stram som rikligt artikulerad med stora balkonger och terrasser exponerade mot solen från eftermiddag till kväll.

Även valet av naturmaterial, trä och puts med infärgning i brutet vitt och svag terrakotta, bidrar till harmoni med omgivande hus. Här kommer du att trivas.

Husen har påkostade entréer, fyllda av ljus, och varje trapphusplan har endast två lägenheter. I huset finns en gemensam föreningslokal som även kan användas för fester och andra sammankomster. I källaren finns både bastu, dusch och goda möjlighet att skapa motionsrum och relaxavdelning. Lägenheterna är modernt utformade med högt till tak och de är genomgående från fasad till fasad vilket ger maximalt ljusinsläpp. Badrummen är generösa och huserar sidoställda tvättmaskiner och torktumlare med praktisk arbetsyta över.

Området passar perfekt för familjen då området är lugnt och barnvänligt. Lägenheterna är rymliga och ljusa med hög standard.

I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband.

Hall med eklamellparkettgolv. Vitmålade väggar. Vita släta garderobsskåp. Kapphylla.

WC/dusch med helkaklade väggar, klinkergolv och komfortvärme.. Tvättmaskin och torktumlare.

Klädkammare med linoleumgolv. Vitmålade väggar. Hyllor med klädstång.

Vardagsrum med eklamellparkettgolv. Vitmålade väggar. Fönsterbänk av sten.

Kök med eklamellparkettgolv. Vitmålade väggar. Luckor och stommar i typ noblessa. Integrerad kyl/frys, keramisk spishäll.

Sovrum med eklamellparkettgolv. Vitmålade väggar. Vita släta garderobsskåp och fönsterbänk av sten.

image3850



God kväller.

Håller på med middagen, det blir indiska köttbullar, namnam! det luktar gott här (: är riktigt hungrig nu. fixningen med håret gick bra, men vi hann inte med att flytta upp alla.. jag har jättetjockt hår och har 3 förpackningar med slingor i huvvet ^^ så det tar ett tag.. så på tisdag ska jag dit igen och fixa resten.. så färgningen får jag vänta med!

efter besöket hos tessan så gick jag ner till centrum och kikade lite, hann bara in på wedins där det var halva priset på rea priset och hittade ett par låga mcboots..! fick betala 114,50 (: happy! hittade även massa finskor till alle, så jag ringde honom och han kom ner på stört och valde ut ett par jättefina till bröllopet! visar bilder sen på kängorna jag fyndade.

nu blir det mat, sen blogga! älsklingen jobbar inatt också. sista kvällen jag är ensam nu, imorgon är det mys och middag med helena och på lördag shopping i stan och middag med isabelle (: sen är alex ledig på måndag! skönt!!

hörs senare, puss (:



extensions

nu ska jag iväg och flytta upp mina extensions! kommer nog ta några timmar så jag tar med mig massa inredningstidningar osv (: ska bli skönt att få frillan fixad iallafall. sen ska jag färga det idag också! mini makeover (: nu måste jag klä på mig och skynda mig iväg.

idag har jag massa massa att blogga om. var tvungen att skriva en lista igår för att komma ihåg allt (: kul. kul. blogga är riktigt roligt! fast det kanske ni märker att jag tycker (:

hoppas att ni får en mysig torsdag! jag kommer nog mest ha ont i huvudet :( det spänner i hårbåtten när man sätter upp dom.. ajaj. vill man vara fin får man lida pin.

kram på er (:

image3849



Torsdagens planer!

har precis stängt av tvn, vilken tv kväll det blev (: mysigt! fråga olle är verkligen klockrent! skrattade högt så katterna kollade skumt på mig och sprang iväg, hihi. mamma har varit här en sväng, jag bjöd henne på lite middag som blev kvar och hon blev glad för hon var vrålhungrig efter träningen på friskis och svettis. någon dag ska vi gå dit tillsammans. men jag känner mig lite otrogen mot blossom..! tss (:

så vad bjuder torsdagen på då? let's se..

gå upp vid 08:00, äta frukost, klä på mig, sminka mig.
väcka älsklingen som kör mig till dbt-gruppen.
gå nere i centrum och kika i affärer, kuligt!
♥ gå till interflora och välja färg på rosorna i brudbuketten
kl 12:00 till tessan som ska fixa mina extensions.
♥ hem och färga håret rött! (mörkrött/brunrött)
♥ träna till blossom (yoga) så skönt
laga middag till mig och älsklingen
slaaappa och blogga, läsa tidningar och mysa, bada? (:

gud vad jag har kämpigt med att sysselsätta mig när alex jobbar, hua. men man gör ju så gått man bara kan (: på fredag kommer iallafall min helena hit ♥ vi ska ha tjejkväll, mer än mysigt! längtar efter dig! och på lördag blir det också tjejdag/kväll.. isabelle och jag ska in till stan på dagen och shoppa! jag får ju månadpeng numera av min pojkvän som är för snäll *bortskämd* image3848 sen åker vi hem hit, lagar någon god middag ihop och sen blir det mys och film (: härligt! va bra det är med vänner ♥

nu är biljetten till mysan köpt också! så den 20 februari åker jag ner till hässleholm och våldgästar både mysan & malin och tea. det ska bli så kul att få träffa er. längtar massa massa! :D *ivrig* vi tar nog en dag på stan eller myser hemma och pysslar, vi får se. ska bli skoj att träffa en av favorit bloggerskorna iallafall (: och mysan och jag kommer hitta på massa bus, som vanligt. vi måste som sagt till malmö och kanske gå ut någon kväll? shoppa, sjunga.. det gör vi alltid, hah. ja, blir så glad av bara tanken av att få träffa er. mycket som man vill hinna med, fem dagar är jag i skåne iallafall (: mysigt!

nu ska jag snart ta en dusch, som ska bli skönt innan jag kryper i säng och läser. gäller att inte ligga uppe och läsa för länge så jag orkar med allt imorgon!

puss & godnatt ♥



snart...

.. blir det en mysig tvkväll för mig. jag måste hinna duscha och göra iordning lite fruktsallad tills det börjar om 20 min. jag är helt mör i kroppen. har inte suttit ner så mycket idag. det blev en rejäl storstädning! nu luktar det ajax i hela lägenheten! härligt (: jag är lite av ett städfreak! jag kan inte ha det stökigt, då mår jag inte bra..!

alexander överaskade mig idag.. han läser min blogg och såg att jag vill ha en bärbar dator.. han jobbar ju som väktare och går in på olika företag osv när han är i tjänst.. så han får massa kompisar på olika affärer, tex onoff, siba osv.. (: och det var en som berättade att det har blivit vattenskadade bärbara datorer (bara själva kartongen är vattenskadad) men datorerna är helt felfria. dom kan ändå inte sälja dom, så dom kommer sälja dom för runt 2 tusen.. så den datorn jag vill ha har dom..! så istället för nästan 9 tusen kanske jag kan få ner den till två.. hade varit kanon. wii. (: vi får se. inte få allt för mycket pirr i kroppen innan man vet säkert.. jag är ganska bra på sånt annars :P sen är ju frågan.. en vit, svart eller tjejigt rosa?!

nu - duscha, sen fruktsallad och tv, namnam!

ha en fin kväll ♥

image3847



vita tallrikar!

vi har svarta charmör tallrikar från ikea som jag verkligen gillar. svarta, matta och stilrena. dom finns i vitt också.. och jag är riktigt sugen på att köpa sånna. sen skulle jag vilja ha lite mer "vardags" tallrikar.. så jag hittade en annan serie från ikea 365+ heter dom. måste bli ett ikea besök snarast.. börjar få jobbig abstinens (: och nya skrivbord ska vi handla också..! det kommer bli så fint.

image3846



Onsdag!

vaknade ganska sent idag. men idag känner jag mig inte hängig längre, så skönt (: behövde nog sova tills jag vaknade av mig själv. satte mig och svarade på ett mejl till nyfunna vännen malin, som tog över en timme.. mina fingrar glöder, hihi. sen har jag ätit en mysig frukost med min kärlek, vi satt och myste länge och pratade om bröllop osv. haft en bra start på dagen (:

dagen/kvällens planer:

dammsuga, dammtorka alla hyllor, städa badrum och toalett, städa i köket, torka golven, vattna blommorna, bädda rent i sängen, byta alla handdukar, städa på databordet som ser ut som ett mess.. ja lite mindre storstädning.

ta en promenad tillsammans ner till centrum och handla lite frukt (ska göra fruktsallad ikväll) hämta ut ett paket från jotex med gardiner och påslakan, köpa lite frukost och sen promenera hem igen.

laga middag tillsammasn och äta en god middag med massa levande ljus.

göra fruktsallad, titta på dokumentär kl 20.00 bröllopsbonanza kl 21.00 och sen fråga olle kl 21:55, tända massa ljus. tv kväll (: mamma kommer och håller mig sällskap, alex jobbar natt.

duscha, peeling, hårinpackning, ansiktsmask, smörja in mig och myskläder på efteråt!

♥ leta upp en fin bröllopstårta som vi ska boka nästa vecka, läsa bröllopsmagasin och få mer idéer.

sova (:



envis!

blogg.se kan vara lite knepigt ibland.. jag kommer inte in på sidan och istället för att ge upp och gå och göra nått annat när jag kommer på nått att skriva, så sitter jag kvar och ger mig inte förens jag kommer in (: envis..? - ja en aning!

kvällen har gått i lugnets tecken. har faktiskt känt mig hängig, eller så är det bara att jag är trött. har badat i nästan en timme, låg och läste en bröllopstidning och den tidningen var inte så fin efter badet, lika skrynkig som mina fingrar. därför "badar" jag aldrig med mina inredningstidningar..! dom är ju för fina för att bli skrynkliga ;D sen har jag tittat med ett halvt öga på gynning medans jag myspratade med älsklingen i telefon. gud vad jag saknar honom :( hade varit riktigt mysigt att ha honom här hemma nu ♥ men den som väntar på nått gott..

sitter och smaskar på lite mackor. hårdbröd (sport) med smör, kaviar och lök. det låter kanske äckligt. men det är det inte. om man tycker om kaviar då (: mycket gott. testa! så dricker jag en kopp med "bed time tea" och när jag druckit upp ska jag borsta tänderna och sen gå och lägga mig och läsa. imorgon ska jag sova ut tills jag vaknar. skönt! jag har ingen aning om vad jag ska göra imorgon. jag kan säga att jag längtar efter mitt körkort, jag är lite låst utan bil.. känns så jobbigt att ta steget att börja övningsköra..hm.

sov gott (:

image3845




Kvällens myspysoutfit

image3842

image3843

image3844

riktigt trött och det syns på mig ^^

kvällens mysoutfit:

hoodie med hög krage - h&m divided
gråa mjukisbrallor - h&m logg
gråa fårskinnstofflor - julklapp
hår - helt galet risigt (ska flytta upp extensionsarna på torsdag)
smink - utkladdat.. men borttaget nu *gnuggar mig i ögonen*



så trött, så trött..

.. men ändå glad och står iallafall på benen (: klockan är ju trotts allt inte så mycket ännu. dagen har varit händelserik. har varit hemma hos helenas syster och haft det trevligt. fick inspiration av deras bröllop mm. fick se i deras album med bilder, inbjudningskorten, festprogrammen.. himla fint (: sen fikade vi prinsesstårta och saft och jag fick hålla felicia, som är helenas systers bebis på nästan 6 månader. smälte varje gång hon log, som var hela tiden, hihi. söta unge! (: och ett fint prinsessrum i vitt och babyrosa hade dom inrett också. gud så fint. så vill jag ha det om vi får en tjej..! (;

älsklingen kom iallafall och hämtade oss där, så snäll. när vi kom hem så lagade jag köttbullar och spaghetti och vi åt och nu har han åkt till jobbet. han jobbar 9 dagar i rad nu och är ledig 5..! en del jobbande men det blir mer pengar till bröllop och thailandsresan. fy vad vi längtar (: andra gången i thailand nu. underbart ♥ sen kan man fynda så mycket där också. så den här gången ska jag packa ner en till väska ist för att köpa en till som sist.

klockan 21 ska jag sitta bänkad framför I huvudet på gynning. blev inte så road av det senaste programmet, jag vet inte om jag är knäpp eftersom alla andra hyllar det så mycket..?! men jag vet inte. får ge det en chans i kväll också (: chips och dipp. onyttigt, men jag måste (: är så sugen!

nu ska jag kika lite på ellos-rean och sen plurra i badet innan gynning!

puss&kram ♥

image3841



Hallgolv!

I hallen känns det viktigt att ha klinkers istället för tex trägolv. vi har klinkers i hallen nu fast i svart vitt rutigt och det är mycket lättstädat, tål slaskiga skor på vintern och är snyggt och stilrent (: dock blir det mörkgråa stora klinkersplattor i framtida boende. vi känner en kille som jobbar med plattsättning osv, badrum, kök, mm. ja allt som har med kakel, klinkers och mosaik mm att göra. så vi får ett bra pris av honom och det blir riktigt bra gjort. han har lagt in vårat golv i både hallen och köket. så han kommer väl mer eller mindre bo hos oss sen när vi flyttat (:

här är lite bilder på olika golv. me like, me like!






Vera pappelina!

jag är skit sugen på att köpa en vera pappelina! så fin, så fin. och lättskött enligt alexanders mamma som också har en. sen vet jag ju inte vilken stl man ska välja..! och det känns lite onödig eftersom vi letar bostad nu och säkerligen kommer flytta till bostadsrätt det här året. helst efter vårat bröllop. och jag inet vet hur köket ser ut där. men en pappelina blir det iallafall, såsmåningom (:

image3837



tokyo!

vill jag sågärna åka till någon gång. hade vi inte längtat så mycket efter thailands vita sandstränder så hade det nog blivit en smekmånad i tokio istället. så mycket liv och rörelse i denna stad.. som förövrigt är världens största stad. jag gillar verkligen filmen tokyo drift. den utspelar sig i tokyo. fantastiskt fint är det. och allt verkar så mysigt på någe sätt. dit ska vi bannemej åka innan vi skaffar vårat första barn (:

image3834

image3833



jag blev...

.. lite smått chockad när jag öppnade posten nyss..! jag får massa pengar utbetalade från mitt jobb som jag är sjukskriven ifrån.. alltså semesterersättning! haha. skumt att jag nyss satt och kikade på datorer.. (: kanske blir en innan födelsedagen endå! eller så lägger jag undan dom till bröllopet (: eller så får det bli lite av fickpengarna i thailand. det lutar åt att det blir till bröllopet och fickpengar (: bra start på dagen! den här månaden kommer jag ha en inkomst på 20 tusen efter skatt, inte illa pinkat för att vara ledig hela dagarna! *happy*

image3832



Tjejsnack - lista

Vecka 3/08
Din födelsedag


♥ när fyller du år?
- den 9 september.

♥ hur mycket fyller du nästa gång du fyller år?
-23 år. börjar bli gammal nu (;


♥ hur brukar du fira din födelsedag?
- nästan hela släkten kommer.. så vi brukar
vara nästan 30 st här hemma. kan bli lite rörigt och
så.. så iår blir det antingen gå ut och äta med alex
eller kanske en tjejmiddag med god mat och vin?


♥ önskar du dig någonting speciellt i år?
- jag önskar mig en egen laptop, helst en en dell i den här modellen


♥ kommer du ihåg någonting som du fick förra året?
- japp, fick nästan 20 tusen till nya tvn.. (: fast jag och alex delade på tvn så resten
shoppade jag nog upp image3831



Tisdag!

idag var jag riktigt pigg. vaknade först vid halv åtta och trodde att klockan var mycket mer.. så jag tvingade mig själv att ligga kvar i sängen tills nu iallafall. ska göra lite frukost och fixa iordning mig. idag ska jag och helena hem till hennes syster som gift sig och jag ska tanka massa information om bröllop osv. det blir kul (: vi ska köpa med oss en liten tårta, för hon fyller år snart hennes syrra och fika där. mys. sen kommer älsklingen och hämtar mig och vi ska åka och handla kattmat som nästan är slut. sen hem och jag ska handla, ska minsann göra bananmilkshake idag. är så sugen på det! (: och sen blir det myskväll för hela slanten!

hoppas att ni får en jättebra dag! hörs senare. ♥

image3836



te och mjukisbyxor.

det är mitt mys här hemma.. en stor kopp te från indiska (dom gigantiska muggarna som dom säljer) och indiskt te, har det varit idag iallafall. blir ett antal tripper till toaletten vill jag lova. helt sjukt. men det hindrar mig inte från att vara en teoman! (: tur att älsklingen min är lika tegalen som jag är. mysiga fikastunder blir det många av här hemma ♥

så vad har kvällen bjudit på då..? tittat på simon och tomas, badad och fixat inpackning, myst runt i mjukiskläder och tofflor och uppsatt hår. bloggat en del och läst massa inrednings och bröllopstidningar. en riktigt mysig kväll med andra ord (:

pratade just med helena och imorgon ringer hon och bokar in oss på gilda skolan, så vi ska bli behandlade, massage och kanske ansiktsbehandling? vi får se. mysigt ska det bli allafall. samma dag ska vi gå ut och äta på restaurang och sen gå på bio. vad jag längtar! älskar dig! älskar våra dagar, älskar våran fina vänskap! (:

nu ska jag borsta tänderna och gå och bädda upp sängen. tända läslampan och frossa i inredning (: myspys!

god natt ♥



drömmar.

vi har pratat så mycket om hur vi vill ha det när vi köper eget (gud vad jag tjatar om det här tänker ni) men jag är så LYCKLIG att vi ens har börjat titta på lägenheter och ska gå på visning(!) gud så kul. och ni kan ju tänka er hur jag kommer bli sen när vi väl köpt bostad och ska börja renovera..! *ivrig* vi kan sitta i timmar och kolla på kakel, kök, inredning, golv, tapeter, ja allt. så kul. måste nog skaffa mig en större hårdisk snart.. det är en del inspirationsbilder på datan nu. hi.

här är lite av mina inspirationsbilder som jag sparat ihop. enjoy!








Fuskpälspläd.

jag har funderat länge på att sy kuddfodral till prydnadskuddarna på sängen. i vitt "minkpälstyg" och även en pläd att ha på sängen. måste verkligen sätta igång med mina hundra projekt som jag har i skallen så jag kan börja planera nya (: här är en liten beskrivning på hur man kan sy en pläd. fast jag vill sy i vitt pälstyg. men tyget på bilden är sånt "minkpälstyg" som jag är ute efter. vet inte vart man hittar sånt.. ska kika runt lite på nätet så kanske det dyker upp nått, annars får ni mer än gärna tipsa mig (:

uppdatering: hittade ett ställe där dom säljer sånt tyg i vitt (: här ska sys gott folk! kuddar och pläd!

image3813

image3812



mys i soffan.

nu svider mina ögon.. har suttit och fixat alla kategorier här på bloggen, rensat och så (: så nu kanske man hittar lite lättare i arkivet. älsklingen vaknade nyss.. lät honom sova tills han själv vaknade eftersom han ska jobba i natt. jag är trött efter nattens sömnsvårigheter så jag ska ta en inredningstidning och lägga mig på soffan.. tända lite ljus och bara mysa med en stor kopp te ♥ älsklingen och jag ska laga middagen snart så vi får lite i maowen också (:

puss&kram ♥



nytt smink!

älsklingen skämmer bort mig. eftersom han tycker att jag är så duktig och lägger undan tre tusen varje månad till bröllopet så kom han till mig igår och sa att han kommer ge mig en månadspeng på sisådär tusen riksdaler i månaden. varje gång jag haft pengar över så har allt gått till inredning och saker till hemmet. jag köper mina kläder på second hand oftast eller på rean och unnar mig sällan någonting själv. glädjetårar och kramar och en gnutta "känna-sig-lite-bortskämd" flög igenom min kropp på ett fåtal sekunder. när vi gifter oss kommer vi få delad ekonomi. "du ska ju få nått gott ur att jag jobbar så mycket nu" han skämmer bort mig. nu blir det massa överaskningar till min älskling vill jag lova. så jag kan gottgöra honom på nått sätt. och ni ska inte tro att jag var lätt att övertala när det gällde månadspengen, icke. men tillslut :P jag behöver massa nytt. tex lite smink. köper alltid buget smink på hm.. men har alltid gått och suktat efter annat smink som tex make up stors smink. där kan man ju stå och pilla på ögonskuggorna i timmar..! så vill jag absolut köpa juicy Tubes och gärna clean parfymen som luktar så gott (: och massa massa mer. ska köpa sminkställ från ikea också så jag kan få in allt smink fint. fin inspiration från katta som har det väldigt prydligt i sitt sminkskåp (: så i helgen, lördag ska jag och isabelle in till stan och kika runt. ett besök på make up store ska minsann göras (:

image3810




26 miljoners lägenheten.

är inne och surfar runt på hemnet.se och en av de dyraste lägenheterna i stockholm kostar 26 miljoner (utgångspriset) sjukt va! fast dom hade en fint badrum. lite mörkt för min smak.. men jag kan tänka mig att man får hotellkänsla varje gång man går på toa på morgonen! amajsin. här hittar ni lägenheten (möblerna ingår i priset) tänk att vara så rik så man kan köpa nya möbler varje gång man flyttar?! hah!

image3809



Badrumsdrömmar!

Det är ju såhär vi vill ha det när vi renoverat badrummet sen när vi köper bostadsrätten! jag gillar verkligen det mörkgråa golvet, de vita ljusa väggarna, den svarta marmor skivan vid handfaten och den transparenta duschen! helt i min smak (: älsklingen föräldrar har renoverat sina badrum och i ett av dom ser det ut såhär som på bilderna!

image3808



inte helt okej..!

inatt har jag inte mått så bra. sovit som en kratta.. eller jag somnade rättare sagt inte förens kvart i sju! låg och vred och vände på mig med världens magknip, hua. mår iallafall bättre nu. vaknade vid ett och har suttit och bläddrat lite i bröllopsmagasinen och fått inspiration som heter duga (: sitter och mumsar på två knäckemackor med ost och dricker indiskt te. fick hem sköna hem och drömhem och trädgård i brevlådan idag (: så jag har en del att läsa, blir myspys i soffan med mjukisdressen och fårskinnstofflorna. idag ska jag bara ta det lugnt! så dagens planer ser ut så här:

♥ läsa massa inredningstidningar och bröllopsmagasin.
♥ plocka lite här hemma, pyssla är alltid kul (:
♥ blogga en massa, har en del ideér!
♥ ta ett varmt skönt bad, peela, skrubba, ansiktsmask och inpackning.
♥ dricka massa grönt te som gör magen lugn.
♥ ta en promenad till affären och handla lite
♥ göra varsinn smoothie till mig och älsklingen
♥ laga middag till mig och älsklingen och äta (:
♥ titta på simon och tomas kl 20.00
♥ försöka somna i tid.



söta malin!

Idag skrev malin ett så fint inlägg i sin blogg om våran lägenhet. va glad jag blev! och är också jätteglad att du och jag malin har börjat prata, du är verkligen en mysig tjej! och det har resulterat i att massa nya har hittat till min blogg. idag var det över hundra mer besökare än vad det brukar vara! kul att ni hittade hit och hoppas ni gillar det ni läser (:



myskväll.

vi har verkligen haft en mysig kväll, jag och alexander. varje gång jag är med dig älskling försvinner tiden. och det är just när jag är med dig som jag vill att tiden ska stå stilla. kvällen har vi tillbringat framför den mysiga bröllopsfilmen som gick på trean. vi åt middag framför filmen, maten blev riktigt lyckad.. gott med plankstek. och köttet blev mycket gott. mysig kväll ♥ ska snart göra lite te åt oss och äta varsin semla. kramas lite och sen blir det sängdax, är trött!

har precis beställt lite saker från oliva, mitt nya favorit(!) märke. beställde hem det till apoteket här i huddinge.. sist jag var där inne så hade de inte alla sakerna jag ville ha. så nu kommer dom komma dit och jag slipper fraktkostnaden eftersom jag hämtar allt själv (: det blev en handsalva på tub, 100 ml (har en tub med 40 ml i handväskan nu och den har tagit slut på 2 dagar!), sminkborttagnings skum och ansiktsrengöring, ögonkräm som ska ta bort påsar, svullnader, mörka ringar osv, sen nattkräm och dagkräm! det bästa av allt är att det inte blev så dyrt. bra saker brukar oftas vara dyra.. men det här är inte alls dyrt. lucky me (:



ikväll blir det bläddra i massa bröllopsmagasin. köpte ju 9 nummer av bröllopstidningar idag på mässan. ska bli kul. mycket kul (: det värsta med att leta så mycket efter inspiration när det gäller bröllop (och allt annat också) är att man hittar så mycket som man vill ha, som man inte alls tänkte på att det fanns innan! tex små vita flaskor med såpbubblor till varje gäst..! jamenar, skit gulligt och så.. men som sagt, många bäckar små. vi kör på en såpbubbelmaskin ist :D den brummar ju så fint.. nejdå. vi får se vad vi bestämmer oss för. men såpbubblor ska vi minsann ha!




Lista!

1. Vad gjorde du för tio år sedan?
för tio år sen var jag 12 år och gick i sexan. då tyckte man att man var så stor som snart skulle börja på högstadiet, jag gick i musik-klass och sjöng dagarna i ända som jag gjort sen jag var liten.

2. Vad gjorde du för ett år sedan?
för ett år sen var jag fortfarande brun från våran semester i thailand. vi planerade våran förlovning och bodde inneboende.


3. Fem snask jag gillar:
jordnötsringar, smågodis (gärna sura och söta), chips och dipp, ostbågar och marabou daim.

4. Fem sånger som du kan hela texten till:
kommer faktiskt inte ihåg alla! många av hello saferide's låtar iallafall som jag lyssnar mkt på!

5. Vad skulle du göra om du var miljonär?
köpa oss en lägenhet och slippa betala av på lånet till den. köpa de möbler och all inredning man alltid drömmer om men kanske inte har råd till alltid. åka utomlands mer och gå ut och äta mer och hitta på mer saker tillsammans med alexander.

6. Fem saker som du gillar att göra:
inreda, planera, läsa favorit bloggarna, skriva blogg, läsa inredningstidningar, gå på mysiga promenader, baka, laga mat, överaska, fixa det där lilla extra, dansa, klä ut mig och prova nya sminkstilar och massa mer. (det blev visst fler än fem saker)

7. Fyra favoritsaker:

våran nikonD40 systemkamera som tar jättebra bilder, tillgång till internet, våran lägenhet med möbler (även fast vi kommer ändra en hel del när vi flyttar med möbler osv), min förlovningsring som fint pryder mitt finger, mina kläder.. tycker det är kul att jag samlat på mig så mycket olika stilar på kläder genom åren och kan variera mig (:


Jag utmanar:
Alla som känner att de vill ta med sig listan.

image3802



bröllopstema!

musiken på vårat bröllop kommer vara äldre musik..! både jag och alexander älskar vinyl och lyssnar nästan bara på sån musik när vi åker bil, lagar mat osv (: man blir glad och sprallig i hela kroppen! alla verkade vara så glada på den tiden (: iallafall. nostalgi tema på bröllopsmusiken! och texten stämmer in mycket bra tycker jag!

den här kommer helt klart vara med. det är en låt som vi verkligen kan svänga våra lurviga här hemma till (;






jag är svag för överaskningar..

.. och det vet ju såklart min blivande man om (: han kom hem med mina favorit blommor! och i en av mina favorit färger såklart.. vitt! han är (sådär som askungen säger när hon står och drömmer i fönster) alldeles, alldeles, underbar ♥ jag blev hur glad som helst (: tack älskling! och semlor hade han minsann med sig hem också, mumsar vi på till filmen vi ska se ikväll bröllopsfixaren.. vad är mer passande lixom (:

image3798

image3799

image3800



Rolls royce

vi kanske ska åka i en sån här fin rolls royce från bröllopsfesten (: en aning dyrt och det känns inte som den första prioriteten.. men om det blir lite slantar över, så varför inte? (:

image3797



bröllopsfrossa!

det var verkligen kul att gå på bröllopsmässan! fick med mig 9 nr av olika bröllopsmagasin för 99 kr(!) mycket bra pris ju (: så nu har jag att läsa! vi har smakat olika tårtor, provat massa vigselringar och tittat på kort från olika fotografer och massa mer. gud va inspiration det var (: har en del hemsidor att besöka nu om man säger så! (: jag blev kär i en vigselring och eftersom vi samlat ihop massa guld från min släkt så kommer vi "få" den gratis. och jag har precis pratat med min kärlek och vi ska åka nästa vecka och köpa den (: spännande! den var jättefin ihop med min förlovningsring. ser riktigt maffigt ut :D hii. här är iallafall ringen.

image3796



FL/Y icon från kartell?!

jag gjorde en malin och testade i photoshop om FL/Y lampan skulle passa bättre i vårat kök än min älskade svarta bumling lampa..!

vad tycker ni? jag tror mer på att den passar bättre i vår nya lägenhet där det kommer vara mer vitt.. eller? (:

image3794

image3795

tycker inte ni också att taklampan hänger en aning för högt upp? det ser lite konstigt ut tycker jag.



Godmorgon sunshines!

När jag vaknade sken solen in i hela lägenheten..! och det är inte bara underbart.. utan man ser ju allt damm överallt. ibland är det hopplöst att ha katter! vi dammsuger varje dag! fast jag klarar mig inte utan mina pälsbollar.. eller "dammiga vänner" som min morfar (som med nöd och näppe kan svenska) säger. sött (: men underbart är det, med solen! man blir piggare!

idag ska jag och mamma på bröllopsmässan. det ska bli jättekul och framförallt spännande. det kommer visas massa brudklänningar, tårtor, dukningar.. ja det mesta som hör ett bröllop till. jag har iallafall gett min mamma hedersuppdraget att binda min brudbukett (: hon blev glad och vi sparar över 1000 kr. men det ska iallfall bli jättemysigt (: jag och mamma ♥

sen får vi se vad dagen bjuder på. ska iallafall laga middag tills älsklingen kommer hem och så blir det nog filmen vi aldrig såg igår, eftersom vi fastnade och letade bostadsrätter istället!

hoppas ni får en underbar dag! massa kramar!

image3793



lägenhetsvisning!

vi fastnade här framför dumburken efter fikat. vi grillade baguetter och drack grönt te. muma. vi har hittat en lägenhet i ett jäääättefint svart funkis inspirerat hus, jag blev kär. alex med och vi ska på visningen den 29/1. jag längtar så jag dör. vi kommer smälla upp nytt kök och renovera toaletten såklart. måla om och fixa (: det skulle bli så fint så (: här är annonsen.



nu blir det bums i säng.. mina ögon går i kors! men vi ser iallafall potential i den här lägenheten. gäller att inte stirra sig blind på deras möbler osv. utan tänka hur det skulle se ut med våra möbler (: älskar att planera, speciellt när det gäller sånna här roliga saker! jag kommer skratta mig lycklig om den blir vår (:

puss & godnatt!



oliva nattkräm

den här ska jag minsann testa! 95 riksdaler på apoteket!

image3779




natti natt <3

jag ska göra varsinn kopp te till mig och älsklingen. så ska vi sätta oss och mysa i soffan och kramas! sen ska vi gå och lägga oss, ska läsa min inredningstidning, mys (: vi har haft en jättemysig kväll tillsammans ♥ imorgon ska jag och mamma på bröllopsmässan! spännande. alex jobbar tyvärr, synd för han ville verkligen följa med. men mamma är ju med (:

har hittat en otroligt bra salva som är mycket billigare än den jag missbrukar från body shop. nämligen oliva by ccs jag är frälst (; ska nog köpa lite mer från deras produkter! lavvli.

så nu blir det fika och mys och sen sussa! puss & godnatt ♥

image3778




middagsdukningen!



här är min dukning till middagen som vi åt tidigare ikväll. fint va (:



köket



köksbord i ek - ikea
svarta "myran" stolar - mio
tavlor i ek - ikea
hylla i ek - ikea
retro radio - clas ohlson
svarta gardiner - lagerhaus
svarta trådpaneler - hemtex
svarta tablettunderlägg - zone dansk design
svart fruktskål - ullared
svart bumling lampa - blocket
svart griffeltavla - granit
svart kökshandduk - granit
ljusstake - sagaform
ljusstake med vita krukor - ellos
väggklocka - liten affär i gamla stan
vit tavellist - ikea
glasburkar med pasta - ikea



vardagsrummet



svart koskinnsmatta - blocket
sideboard i ek - ikea
hylla över i ek - ikea
svart lampa på sideboard - ellos
tavlor med new york motiv - åhlens
fåtölj - ikea
grön kudde - ullared
matsalsbord i ek - ikea
svarta lampor över bordet - ?
svarta matsalsstolar - folkhemmet
new york tavla - gallerix
tidningskorg - jysk
korg med värmeljus i (på öppna spisen) - granit
ljus i öppnaspisen - sia
ljusbricka - ikea
cylindervas - ikea
ljusris - clas ohlson
tvbänk - ikea
lcd tv - samsung
stor tavla - ikea
soffa - ikea
soffbord - ikea
kuddar i soffan - indiska och ullared
grå medaljongtapet - mio's kollektion
värmeljushållare på öppnaspisen - lagerhaus
lampa över soffborden - ullared
krukor i fönstrena - ullared och coop forum



datarum



tillfälligt databord - ikea
tavlor - ikea
lampa - ikea
vit hylla - ikea
tidskriftsamlare - ikea
datastolar - ikea
svarta medaljong gardiner - ullared



sovrum



malmsäng i ek - ikea
sängbok i ek - ikea
vitt överkast - ikea
runda mattor - ikea
fårskinn - ikea
sänglampor - ikea
trådgardiner - ellos
turkos medaljong kudde - zone dansk design
vit medaljongkudde - lagerhaus
vita avlånga kuddar - ikea
värmeljushållare - zone dansk design
tavlor på orchideer - ullared



badrum & toalett



badrumsmöbel - ikea
korgar - ikea
living badlakan - hemtex
smyckes hand - miuqe
svart duschdraperi - granit
svart tvålflaska - rusta
tanborstmugg - ellos



Ocicat

skaffar vi en katt till så blir det helt klart en ocicat. som ni vet är jag kattgalen och mina vänner skojar om att jag kommer sitta i en villa med hundra katter och kallas för katt-damen när jag blir gammal. eftersom jag fortfarande kommer vara tillsammans med alexander då så kommer detta inte ske :P iallafall. underbart vackra katter! ser ut som små leoparder!

här är några sötnosar!

och här är en kattras jag aldrig skulle köpa..! det ser ut som yoda i star wars (;


image3748



lördagskvällen!

håller på med middagen just nu. har dukat fin, ska ta kort snart.. batteriet till kameran ligger på laddning! kvällens tema på dukningen är iallafall vitt, svart och silver.. blev nöjd (: älsklingen har precis kommit hem och står och duschar.. jag har flängt runt här hemma och tvättat alla fönster i hela lägenheten! det är många fönster vi har.. sisådär 11 fönster (om man räknar med små fönstrena då) (: så nu är dom fina! sen har jag dammtorkat alla hyllor och skurat toaletten. phu. känns som att det blir en kalldusch efter middagen (; har även gjort morotsstavar,  gurkstavar och dipp, som vi ska ha till filmen efter middagen. helmysig lördagskväll (:

nu ska jag ut och agera kock igen (: puss&kram! ♥

image3747



sjusanningar!

image3746

ο jag är en drömmare, fantiserar mycket och somnar lättare om jag ligger och planerar inredning och planerade renoveringsplaner. mår bättre om jag har mål och drömmar och får planera. min dröm är att rita ett eget hus alt. lägenhet och inreda.

ο jag sover med både snuttefilt och nalle och kan inte sova utan dom..! det här skämms jag för jättemycket speciellt när det sover över kompisar här eller jag ska sova borta. tur att min sambo tycker att det är gulligt! (;

ο jag är en ensamvarg och behöver verkligen egen tid. kan sällan umgås med vänner för länge, då börjar det krypa i kroppen.

ο jag tror på mig själv och ser sällan ner på det jag säger/gör. är en väldigt positiv person som sällan klagar, även fast det är hårt ibland. mitt motto är "vill man så går det"

ο jag älskar att skriva listor på det jag ska göra. innan jag somnar skriver jag alltid en lista på vad jag ska hinna med/göra dagen efter. har ett block där jag skriver matlistor, inredningslistor, göra listor, planerings listor mm. det hjälper mig att få mer struktur på vardagen och även komma ihåg allt (:

ο Jag har planerat mitt liv fram tills jag är 30år och hoppas och önskar att det blir så. fram tills dess kommer jag ha: gått en privatskola i inredning, praktiserat på äntligen hemma, sökt in på konstfack och utbildat mig till inredningsarkitekt, förhoppningsvis fått jobb på en inredningstidning eller nått annat kul ställe, skaffat barn och köpt och inrett våran bostadsrätt. och såklart gift mig med världens underbaraste alexander ♥

ο jag har alltid ett inredningsprojekt igång och gillar att ändra om och förnya. det blir dyrt, men oj så fint (:

utmanar:
malin
carin



sånt här mår man dåligt av!

image3745



alice in videoland







mysdag!

idag har jag bara tagit det lugnt och myst en massa! tog ett varmt bad och fönade håret, satt på mig mjukiskläder och gick ner till centrum och bytte våra svarta living badlakan till vita istället. dom svarta luddar av sig så man blir galen. tur att jag fick byta (: så nu har vi bara vita living handdukar och badlakan. fräscht! min kompis anmälde sig sjuk så vi ska eventuellt ses imorgon. bröllopsmässan är imorgon också och min snälla mormor har ordnat biljetter. ska kika vilken tid den är. hade varit kul (: sen gick jag runt i centrum och tittade i affärer, hittade jättefinavita spets underkläder.. men bh:n fanns inte i 75c. skit.. men dom ska tydligen gå in massa nytt snart, så då ska jag kika lite mer (: annars hittade jag inget. märks att jag verkligen vill spara pengar nu.. jag som alltid shoppar gladerligen annars! åt lunch på ett thaiställe, sushi, lika gott som vanligt (: och nu sitter jag här. ska snart städa i köket efter bakningen igår och börja förbereda middagen. det blir inte plankstek idag. ringde till älsklingen och frågade vad han var sugen på, så det ska jag laga.. marinerade kycklingfiléer med pommes och bearnaisesås. och en sallad till med sallad, körsbärstomater, gurka, feta ost och paprika. ska även kolla på lite desperate housewifes.. avsnitt som vi missat. borde egentligen köpa hela den sista boxen.. för jag missade var och varannat avsnitt när det gick på tv.

nu - städa köket och sen slappa på soffan med inredningstidningar (:




Lördag!

gick upp vid tio och har bäddad sängen, duschat och klätt på mig. sitter och äter lite fil med skivad banan. är inne och kollar runt på homepoint, shit va fint folk har det. längtar så mycket tills vi köper eget! (: ska snart ner till centrum och kika runt och sen möta upp en tjejkompis och fika och så (: idag regnar det jättemycket här i stockholm. perfekt för en mysdag med andra ord! idag är det mjukisbrallor som gäller, så skönt!

hoppas ni får en mysig lördag! ♥



inrednings tips!

måste bara tipsa om den här sidan. homepoint. där lägger privat personer upp sina lägenheter, innan, under renovering och efteråt. skitkul att se och mycket bra inspiration (:

kakorna var läskigt goda! precis som vi trott (: gillar verkligen min kokbok med dom söta systrarna! den kommer jag använda flitigt!

imorgon jobbar älsklingen och jag ska ner och kika efter underkläder till bröllopsnatten! och lusläsa massa inredning på homepoint. bara mysa! myslördag (: sen blir det ju plankstek till midddag när älsklingen kommer hem.

nu ska vi gå och sova! hoppas att ni sover gott. kramar ♥

image3744



banken!

om någon månad ska jag och alexander till banken och kolla hur mycket lån vi kan få ta. vi har räknat lite och vi hoppas och tror att vi kan få runt 1.4 miljoner. då ska vi köpa lägenhet, renovera upp den och sen när vi flyttar till malmö (om det nu blir så) så har vi pratat om att hyra ut den till min bästa vän helena och hennes joakim. så blir ju dom också glada om dom inte hittat nått tills dess. vi är iallafall riktigt sugna på att renovera! och ha nått som verkligen är vårat. vill kunna göra om köket helt och hållet och det går ju inte i hyresrätten vi har nu. har massa bilder i min inspirationsmapp på datan, som vi vill ha det. så kul att kika igenom där.

det vi ska fixa och köpa till bostadsrätten är följande:

kök:

vita skåpluckor i högblankt, vit mosaik, små dolda handtag, ljust trägolv, inbyggda spottar. allt annat har vi (:

vardagsrum:

matsalsbordet plaine i vitt, vita matsalsstolar, FL/Y kartell lampa i ljusgrönt eller ljusblått att ha över matsalsbordet. vit tv-bänk, vitt kub soffbord, vit ryamatta, magnum divansoffa i mörkgrått, vita väggar, fondtapet i antingen grått med mörkgråa medaljonger som vi har nu eller vit tapet med vita skimmriga medaljonger.

badrum:

vitt kakel på väggarna, mörkgrått kakel på golvet, transparant dusch, snygg badrumsinredning, inbyggda spottar, handdukstork, golvvärme.

fortsättning följer.. nu ska vi fika med nybakade after eight-kakor och te (:



myskväll och bus inne på coop (:

vi har haft en jättemysig och rolig kväll. jag har skrattat så jag har fått kramp i både kinder och mage, aj. när vi är tillsammans blir det som att alla runt om kring oss försvinner. det är vi, bara vi. busade massa inne på coop. därav mina skrattanfall. haha. vi fick iallafall en del av människorna runtomkring oss att le (: vi kom på massa mer mat som vi blev sugna på. som också fick följa med hem, så den här veckan blir det massa godsaker! yummie! sen åkte vi hem och satt och muffade jordnötsringar (sådär lagom smart innan middagen) vi hade tänkt att göra plankstek med oxfilé, egengjord potatismos och bea. men det skulle ta för lång tid. vi skulle helt enkelt handlat inne på coop istället för att kuta runt och jaga varandra mellan hyllorna. höhö. men men, det får bli plankstek en annan kväll. kanske imorgon?! det ska jag nog fixa tills älsklingen kommer hem från jobbet. överaskningar är kul. så nu står alltså maten inne i ugnen, det tog en evighet att plocka in allt i kyl och frys, men nu är det gjort.. och sen vart vi mätta på jordnötsringarna. så det blev en aningens sen middag idag!

sen efter middagen ska vi baka after eight-kakor från boken två systrar söta. vi hade alla ingredienserna hemma, så det var ju bra.

nu ropar älsklingen på mig, middagen står serverad (: puss!



mysans hyllningstal i sin skola.

jag fick vara med i mysans hyllningstal i skolan.. gissa om jag blev rörd till tårtar ♥ jag saknar dig verkligen, snart ses vi!

"Jag vill hylla Fanny, min underbara vän, en vän som finns där i vått och torrt även om hon själv haft och har det svårt i vissa fall. Jag är rädd att förlora henna och hoppas att jag inte gör det för då kommer jag kämpa tills jag får tillbaka dig igen. Jag är stolt över dig när du lyckas men ändå stolt över dig kanske när du faller för du tar dig upp igen, och jag beundrar dig för det något så fruktansvärt. Glad att vi lärde känna varandra, internet är ganska bra trots allt. Du är också en vän jag aldirg vill, eller tillåter att förlora, min vän. Du kommer förevigt att vara en av mina absoluta favorit vänner, glöm aldirg det. Älskar dig också vännen mer än ens ord kan beskriva"

image3743



veckans mat.

Orientalisk köttfärssoppa med limetsatsiki

plankstek med hemgjordpotatismos

indiska köttbullar

örtkyckling allt i ett

italiensk kycklingpasta

ugnstekt paprikakorv

viltbiffar med lingonsås

skogsfilépanna



Härliga Fredag!

riktigt mysdag idag! tog sovmorgon, vaknade tätt in till min sötnos och sträckte på mig. gick upp betalade mina räkningar och gjorde en skitgod frukost. graipfruit, ägg, mackor, massa pålägg, te och juice. mums. vi har ägnat dagen till att storstäda. verkligen städat och det är skönt! kan vi slappna av resten av kvällen. ska snart åka till coop och veckohandla mat. ikväll blir det lite lyxigare middag, eftersom det är fredag (: mys! sen ska vi baka också. ska hitta nått gott recept ur "två systrar söta". så ska vi fika och titta på film sen efter middagen (: härliga fredag!

nu ska jag fortsätta skriva recept och sen åker vi iväg och handlar. hoppas ni får en mysig fredag! skriver mer ikväll. puss!



sovdax!

nu är jag jättetrött, har vädrat ut i sovrummet hela kvällen så det ska bli skönt att sova. en snabbdusch och sen hoppa i säng med inredningstidningar (: imorgon är mitt hjärta ledig, så skönt.. vi ska veckohandla mat så jag har letat massa goda recept på nätet och skrivit ner.. sen blir det kanske en fika tillsammans på ett fik här i huddinge och sen filmkväll. ska bli mysigt, han jobbar en hel del nu..! han har fått fast nu iallafall. och kommer tjäna tjugotusen ut varje månad. skönt skönt. det betyder att vi kan lägga undan tiotusen i månaden tillsammans. sen får vi 41000 till bröllopet sammanlagt..! så om vi sparar ihop 10 tusen i månaden kommer vi spara ihop 50.000 själva och 41 tusen + 50 tusen = 91 tusen. både bröllop och bröllopsresa till thailand blir betalat med fickpengar och allt. skönt! jag längtar som en tok, både till bröllop och resan. koh samui åker vi till den här gången. det ska tydligen vara det ultimala stället att fira sin bröllopsresa på! vita stränder och turkost vatten tackar vi inte nej till. thailand är verkligen underbart. sist vi var där red vi på elefant, jag hade skitkul, men alex var mest skraj, stackarn! hihi. ska iallafall bli riktigt mysigt!

men nu ska jag duscha och sen sussa. godnatt! ♥

image3742



shoes!

image3741



inredningstidningar!

Nu är jag lite piggare, riktigt skönt. men vid tolv ska jag ligga i sängen och läsa! ska inte vända på dygnet nu när jag varit så duktig och vänt rätt på det. mamma och jag gick till affären, tog en mysig promenad genom parken och pratade. vi kommer ha tipsrunda efter middagen på bröllopet och det ska vara massa fråger om mig och alex. det kommer bli kul. vi har redan kommit på en del (: sen gick vi in och handlade massa frukt.. vindruvor, massa exotiska frukter (vet inte namnet på dom), apelsin, kivi, äpple, färsk annanas, päron och banan. riktigt gott.

ska snart duscha, som jag ser fram emot känner mig sunkig! och sen ska jag titta lite på tv och läsa mina nya inredningstidningar som jag köpte.

hoppas ni har en mysig kväll ♥

image3740




myskväll med fruktsallad!

image3739



hjälp!

igår tog jag en av mina tabletter som min läkare skrivit ut till mig.. lergigan. och idag har jag varit mer eller mindre deckad hela dagen.. bara legat och sovit på soffan. mamma kom hit och höll mig sällskap, hah. vad social jag har varit då :P älsklingen ringde nyss och jag har kravlat mig upp ur soffan och satt mig här ist (; från soffpotatis till datanörd med andra ord. läskig medicin. sånna vågar jag ju inte ta igen. så det är därför jag varit jätteaktiv på bloggen idag! inte. jag som hade tänkt att prova underkläder på hm..! till bröllopsnatten.. men icke. gick iallafall till min dbt-grupp i morse, även fast jag satt och halsov hela tiden. iallafall, därav min frånvaro.

jag funderar på att ta en promenad till affären och handla lite frukt och någon bra tidning, kanske gå förbi videobutiken och hyra en film. för någonting vettigt måste jag göra idag (: sen blir det nog sängen tidigt, för jag är lika död nu som när alex väckte mig vid åtta imorse. jäsp!

så snart en promenad och sen myskväll, men först läsa lite bloggar!

image3738



sova!

nu ska jag snart sova.. ska bara titta runt lite till. tråkigt att sova ensam, men ska ringa min darling när jag lagt mig och prata så jag iallafall får somna till hans fina röst (:

imorgon ska jag inte ta sovmorgon utan ska upp och gå till dbtn och sen hem och träna till blossom och sen ta en runda nere i centrum och kika efter fina vita underkläder till bröllopsnatten. har lite altenativ och h&m är ju bra och inte allt för dyrt. känns skönt att man kan småhandla lite till den stora dagen lite i taget, så inte allt kommer som en chock sen.

jag är inte alls trött, känns som jag skulle kunna gå ut och gå.. men då blir jag aldrig trött. så det skippar vi (; hoppas att ni sover gott, så hörs vi imorgon!

kram! ♥




inbjudningskort.

nu har jag pysslat.. och det här blev jag mest nöjd med. nu ska bara min blivande andra hälft få tycka också (: korten är gjorda av tjockt vitt papper som är vikt, silver vävt tunt tyg, silverband som är knutet till en rosett.. det går runt kortet på insidan, sen glitterlim som jag "duttat" prickar och hjärtan.. enkel, stilrent och jag är supernöjd (: sen inuti ska vi ha tunt tunt nästan genomskinligt papper som vi kommer skriva ut själva texten på, som limmas fast. nöjd, nöjd, nöjd (;

image3737



nyduschad!

har precis duschat. skönt! nu ska jag bara vänta på att min trollhår ska torka lite, sen ska jag dyka ner sängen och läsa min nya cosmopolitan. måste stoppa den prenumenationen också. jag har totalt tappat intresset för tidningar innehållande sex, skvaller och skandaler. hua. nu är det inrednings som gäller.. men eftersom jag lusläst alla inredningstidningar så får jag väl läsa den nu då!

innan jag går och lägger mig ska jag gå ett varv med en soppsäck.. har stökat till det ganska mycket här ikväll med allt pyssel osv.. ligger nötterskal över hela vardagsrumsbordet, halv uppdruckna tekoppar, mm..! och så ska inte alex behöva komma hem till. hihi.


image3734

image3735

image3736



Stelton brödpåse!

En sån här brödpåse från stelton ska vi köpa! vi har aldrig nått att lägga brödet i vid frukosten..
så den här är ju perfekt. här finns den blandannat



image3732




kvällen!

älsklingen har precis åkt till jobbet och innan det åt vi upp resten av ost och skinkpajen som blev över häromdagen, gjorde en god sallad till också! mätt och belåten! har precis slängt iväg ett långt kärleksmejl till en av mina bästa vänner på facebook. och snart ska jag sätta mig och pyssla med inbjudningskorten. kommer bli SÅ fint (: vitt och silver är temat. ni får se sen. om det nu blir bra, haha. (; det är mitt mål iallafall. sitter och muffar godis som blev över från bion igår. vi ska alltid handla för mycket när vi går på bio..! baconsnacks, varsinn godispåse, popcorne och läsk.. och ibland en chockladkaka.. hah. men men, det blir ju inte bio så mycket nu. lucifer (våran ena katt) ligger här och håller mig sällskap. han är så fin image3731

två timmar kvar, sen blir det bänkad framför tvn och frossa i bröllopsideér. jag kom på mig själv idag.. varje gång jag öppnade munnen för att säga nått till alexander så handlade det om bröllopsplaner och planering..! håller jag på att förvandlas till en bridezilla?! haha. hoppas inte, gulp. han står ut änsålänge iallafall. han säger tillochmed att han tycker att det är kul att planera..! :P

nu blir det pysselkväll för mig! puss på er ♥



Bröllopsbonanza!


det här ska jag sitta bänkad vid ikväll Bröllopsbonanza! 



sovmorgon!

Eftersom jag har varit jätteduktig med att gå upp vid nio, tio hur länge som helst så tyckte både jag och alex att jag var värd en sovmorgon. min kropp är fortfarande van vid att vara uppe sent så under dagarna är jag hur trött som helst och på kvällen blir jag pigg :P men det hjälps ju inte, det är bara att trottsa och vända på dygnet ändå! kort och gott, jag ställde inget mobilalarm idag och sov till ett (: riktigt skönt.

kvällen igår var jättemysig, vi gick ju på bio och såg good luck chuck. som var bättre än vad vi väntat oss. vi blev nästan utkörda efter filmen av städaren eftersom vi satt kvar och hånglad, hah. image3729 men det var en mycket mysig kväll iallafall. sen kom vi hem och satt och planerade lite mer bröllop. det känns som det är en del att fixa med. men vi har ju några månader på oss. snart ska vi åka till stan och hitta smoking till älsklingen. han kommer bli så fin (: med svart gördel och fluga! snygging (:

idag ska vi åka till panduro och handla hem lite olika pysselsaker.. ska prova att göra olika altenativ till inbjudningskorten. men vitt, silver och svart text är väl det vi tänkt oss. får se vad jag hittar på. har lite idéer (:

ska göra en sen frukost nu och få upp min sovande alexander! sen åker vi iväg! ikväll jobbar han, så det blir pyssel för min del, film och mys på tu man hand (:

bilden är som taget ur våra tankar. hoppas det är lika vacker på sommaren på noorsslott!
image3730



sotad sminkning..

Lite foton på dagens sminkning också.. får passa på när jag har ork att sminka mig, hihi (: har bestämt att jag inte ska ha foundation i ansiktet på bröllopet. för varje år som går så får jag bara mer och mer fräknar.. får skylla på mami (: hon är fräkning i hela ansiktet. älskar mina fräknar och vill ju inte dölja dom med massa kladd! på vinterhalvåret har jag därimot inte så många.. mer på sommaren (;

image3727

image3728



Dagens BIO outfit

vi ska på bio ikväll vid 20:50 mysigt va (: good luck chuck visas för turturduvorna (: är jättesugen på baconsnacks och cola, yummie! mysigt ska det bli. läntar jättemycket. innan dess ska vi äta carbonaragratäng som jag och älsklingen snart ska sätta igång med.

här kommer iallafall kvällens outfit. hade tänkt att ha på mig mjukisbrallor...! som vanligt, haha. så det kan ju vara lite kul att klä upp sig (:

image3715



lång grovstickad kofta med knappar och rosett - h&m (ny!)
svart långärmad tröja - h&m divided
mörkgråa leggings - gina tricot
strumpor och raggsockar - h&m och ullared



klänningen är köpt!

hittade min drömklänning idag. precis som jag tänkt, fast lite smått hjärtformat upptill. men det var fint ändå (: massa lager mjukt tyll. älskar den. ville inte ta den av mig, hihi. en riktig prinsessklänning (: min underkjol kommer vara större än den hon har på sig.. så själva kjolen kommer vara lite med stor (; glad att jag valt den iallafall. här kommer lite bilder. klänningen kostar nästan 12 tusen..! galet va. men det är en annan som ska hyra den i februari och sen kemtvättar dom klänningen, så jag får den för halva priset, eller mindre. ♥

image3711

image3713

image3712




ändring!

när vi var på slottet igår fick vi en liten tankeställare. den röda dukningen vi tänkt oss från början blir inte bra..! så nu kommer färgerna gå i vitt och silver. mycket bättre. och passar in perfekt (: ska till panduro imorgon och köpa allt till inbjudningskorten och massa annat pyssel. älsklingen jobbar imorgon kväll och då ska jag pyssla inbjudningskort, menyhållare, placeringskort mm.

här är lite bilder på nya dukningen:

image3701image3702image3703image3704image3705image3706image3708image3709image3710

nu ska vi åka och prova brudklänningar, wii (:



min tuss är bäst (:

image3700



Gårdagens middag!

glömde ju lägga upp på våran goda middag igår. har lagt upp bilder på frukosten från idag också, två inlägg under!

image3699



Gårdagens middags dukning.

svarta "skinn" tabletter - ullared
svarta matta fyrkantiga tallrikar - ikea
stora vinglas i grå ton - åhlens
bestick i retrostuk - ikea
ljusbricka i krom - ikea
vita blockljus - ikea
matsalsbord i ek - ikea
svarta matsalsstolar - folkhemmet


image3696

image3697

image3698




Tisdag!

Vaknade precis, lite sådär lagom seg. men det är jag alltid när jag precis vaknat. älsklingen håller på att göra frukost. graipfruit, ägg, grovtbröd, massa pålägg och te. bra start på dagen. idag gäller det att vara laddad! ska prova massa brudklänningar. hoppas jag hittar någon som jag tycker om. känner mig lite smått stressad ang. det där med klänningen eftersom det tar ett tag att få hem den när man beställt. iip.- jaja, det löser sig!

nu ropar hjärtat att frukosten är klar så jag ska lunka ut dit och äta och mysa (:

hoppas ni får en bra dag! bilder på massa klänningar när jag provar kommer ant. sen. om man får fota därinne.

image3692





good night sweethearts (:

ska mysa ner oss i sängen nu och titta på våran bärbara dvd.. film alltså (: myspys. det var längesen vi låg och tittade på film och höll om varandra under täcket! iih ♥ i värsta fall somnar vi. men då ligger vi iallafall i sängen :D

hoppas ni sover så jättegott! och helena, var hemma hos oss vid tolv imorgon, för vi måste åka senast halv ett! vi ska ju åka och prova brudklänning och jag ska förhoppningsvis hitta en jag tycker om och beställa den. ivrig!

puss (:

image3691




asos goes babydoll.

helt nerkärad i några klänningar från asos..! my ska vi beställa från asos? (:


image3684

image3685

image3686

image3687

image3688

image3690



me like

jag gillar verkligen den här klänningen! får sommarkänslor i hela kroppen (:

image3675



noors slott.

Här kommer lite bilder från noors slott där vi kommer gifta oss den 6 juni i år. möblerna där vi kommer vara sen efter middagen ska tas bort och där blir det mingel och dans (: ska sätta upp lite ljusslingor så det blir mysigt och tända tusentals ljus! ska dit dagen innan och fixa. det här kommer bli så bra så!

image3662





Inneonline

här på inneonline kan man köpa kivi lyktorna från iittala för 79kr/st. och vet ni vad den bästa är?! (: dom har fraktfritt!

image3657image3658



myskväll.

Vi har bestämt oss för att skippa bion ikväll. båda är riktigt trötta efter dagens utflykt. det var sagolikt därute. precis som på ett slott. stora pampiga guldspeglar, snirkliga möbler, högt i tak, kristallkronor.. ja allt som hör till. så underbart vackert (: kommer lägga upp bilderna snart. ska bara börja med middagen, det blir ost och skinkpaj med sallad. så medans den står i ugnen har jag massa tid att lägga upp alla fina bilder här (: vi var nere och kollade vid sjön där blomsterängen ligger. där fanns det massa äppelträd som kommer stå och blomma fint på sommaren i vitt. äppelträd är så fina! och massa gullvivor och vitsippor..! var svårt att föreställa sig hur det kommer se ut sen så vi ska dit igen när allt börjar slå ut. men vi har iallafall bokat den 6 juni (: så giftemål blir det minsann! längtar :D

nu ska jag börja med middagen, älsklingen är duktig och dammsuger. sen efter maten blir det mysigt bad tillsammans och sen sitta och mysa i soffan till en film och varm choklad med vispad grädde ♥

image3656





cult design!

wii, ännu en sida som säljer cult design på nätet! (: hemma hos tindra! jag är riktigt sugen på att köpa något därifrån. kanske vinäger och olja i vitt porslin på ekfat.. mm! fin fint (:

vi ska snart åka och hämta mamma och adolf. hon ringde och frågade om hon fick följa med till slottet och självklart (: bara mysigt! vi har skrivit en lista på massa saker vi ska komma ihåg att fråga, så den får jag inte glömma att stoppa ner i väskan.

och tack så mycket för era söta kommentarer. jag blir så himla glad! kände mig helt nedstämt för en kvart sen, men en söt bloggerska ändrade minsann på det (:

hoppas ni får en mysig dag! känns så härligt när solen skiner utanför. kram fanny ♥

image3655



smyckeshand

på den här sidan finns en jättefin smyckeshand. fick en i julklapp av älsklingen och den är både fin och praktisk (: kika bland de "dekorativa sakerna"

image3654




God morgon (:

Idag lyser solen också! perfekt eftersom vi ska åka och kika på slottet idag. ska ta med oss kameran så. idag känner jag mig helt skakis i hela kroppen. mamma berättade att en granne sa att hon var sjuk..! och jag har mått illa sen igår. hua. säg inte att jag ska åka på magsjuka! urk. nej, det hoppas jag verkligen inte. idag blir det iallafall mjukisbrallor och skön hoodie. ikväll ska vi gå på bio (: fick bla. biopressentkort av älsklingen i julklapp. så om jag mår bättre ikväll bli det mys (: har precis bokat till good luck chuck som vi aldrig såg innan. och om jag inte mår bra ikväll ska vi iallafall hyra film och ha myskväll (:

har precis satt på ugnen, ska grilla några frukost baguetter så vi får "nybakat" bröd. och göra frukost innan jag väcker min trötta älskling. hade jättesvårt att sova i natt och han var så snäll och höll sig vaken med mig och strök mig i håret och kliade mig på ryggen. sen somnade jag som ett barn (: han är den snällaste ♥

igår satt jag och tittade på massa roomservice avsnitt på datan. kul att man kan göra det om man missat något. ska kolla på några idag också tänkte jag och få lite inspiration. längtar så himla mycket tills vi köper lägenhet! våran egen bostadsrätt och ska renovera och pyssla och fixa (: gud va kul!

nu blir det frukost! senare får ni se bilder från slottet. hoppas vi tycker om det, för då blir det där vi gifter oss i sommar ♥

ha en bra dag allihopa så hörs vi sen, puss&kram.

image3653



vita franspaneler.

I fredags fick jag ett sms på mobilen.. våra vita franspanel gardiner har kommit (: dom vi har nu är 2 m. och det är liite för kort :/ så vi har köpt några som är iallafall 220 nu.. det var de längsta jag kunde hitta..! det får gå (: älskar att ha vita gardiner i sovrummet.

image3652

bilden är lånad från ellos.



Lista från inspiration & design.

Inspiration&design har gjort en lista.. tack malin. perfekt, när man har bloggtorka (:

Vad är du mest nöjd med i ditt hus/ lägenhet?

Framförallt planlösningen! och våran öppna spis som ligger i mitten av det "L" formade vardagsrummet. den ser man både från "tv-hörnan" och när man sitter och äter vid matsalsdelen. det är högt i tak. kanske inte som sekelskiftslägenheterna i stan med över tre m (; men det är iallafall 2.50 (: gillar hela lägenheten. dock hade vi bara behövt en trea..! men det är ju meningen att vi ska köpa oss en bostadsrätt snart. dock kommer vi ha vita vägga i hela lägenheten som vi köper. med fondväggar. nu känns den gråa färgen i vardagsrummet lite för mörk!


2. Vilket är ditt favoritrum?

vardagsrummet eftersom den öppnaspisen är där som vi kan sitta och mysa vid. men sovrummet är ändå det ljusaste rummet och det känns mer harmoniskt där.



3.Vilken är din favoritpryl? 
Jag älskar våran svarta bumling taklampa som jag "fyndade" på blocket för 1700 kr.  


4. Vilken är din favoritmöbel?

våran säng. mysig och man sover så skönt i den!


5. Vilket är ditt bästa heminredningstips?

Försöka att inte gå så mycket efter vad som är mode.. utan välja det som man själv verkligen trivs med. annars är det lätt att man tröttnar snabbt. ljusa färger på väggar och ev. möbler och ha accentfärger på kuddar, filtar, ljus mm. planera ett tag innan man köper en dyrare möbel så man inte impulshandlar något som man ångrar sen. prova olika altenativ i photoshop och sen vad som passar bäst. inspireras av andras hem. jag är alltid frågvis när jag kommer hem till andra om det är nått jag gillar. tar in mycket idéer och skriver ner i en bok. sparar massa bilder från olika sidor på nätet och på så sätt kommer jag lättare ihåg det jag tyckte om. vissa saker kan man hitta på billigare affärer. det är inte snyggare för att det är ett känt märke. luras inte av tanken att det är bättre om det är dyrare.


6. Vad skulle du mest vilja göra om/ fixa hemma hos dig?

Just nu vill jag inte göra om någonting. eftersom det är en hyresrätt så känns det onödigt att lägga ut mer pengar på den.. (även fast vi lagt golv, målat och tapetserat..!) därimot i bostadsrätten vi ska köpa kommer vi sätta in ett kök i vit högglans, lägga nya golv, måla om.. ja.. renovera helt enkel (: sen får man ju se hur skicket är på den också. svårt att veta nu ^^


7. Vilken är din absolut tråkigaste syssla inom städning?

jag gillar faktiskt att städa. jag har massa tankar i huvudet (mest om inredningsplaner osv) så när jag städar får jag en chans att slappna av lite från allt planerande och tänka på det jag håller på med för stunden. men dammsuga är nog värst. man blir svettig och får ont i ryggen. så det är min älsklings städuppgift här hemma (:

8. Vilket städmoment tycker du är minst tråkigt?

jag gillar att rensa skåp och lådor, det känns så harmoniskt (det lät knäppt) men det är nog det. och plocka och så (:


9. Vilket tycker du är roligast att pyssla med i hemmet?

jag tycker nog allt är kul när det gäller hemmet.. speciellt att få hem någonting nytt och ändra om. accentfäger osv.



dröm.

den här finns på brudbutiken vi ska till på tisdag,. nu vet jag att jag vill ha en sån här modell. korsett upptill, utan axelband och stor lager på lager kjol i mjukt tyll. vacker (:

image3651



Trötter!

Nu är jag jättetrött! massa intryck idag. phu. men det har varit en mycket mysig dag (: vi har varit på asko och kikat, i kista, hemma hos alexanders föräldrar och pratat lite om bröllopet och sen provat brudklänningen. jag är skit velig men bestämde mig för att inte köpa den. det kändes jobbigt att säga det till tjejen som sålde den..! hon erbjöd sig till och med att sänka priset en massa.. men känns det inte helt hundra så gör det ju inte. på tisdag ska vi iallafall åka till en brudbutik med massa klänningar och prova. men jag är fortfarande sugen på att beställa en av de två jag bloggade om tidigare. vi får se (:

fick med oss jättegod köttfärssås från alex försäldrar som vi åt när vi kom hem med pasta. gott. och skönt att slippa laga mat när man är så trött.

ska bara kika runt lite på nätet och sen gå och lägga mig och sova. är som sagt jättetrött. imorgon ska vi åka till slottet där vi ska gifta oss och välja ut en vigselplats! spännande.

förlåt att det blivit sån bloggtorka de senaste dagarna, har noll fantasi. men jag kommer igen snart igen (:



underbart!

va underbart det är när solen skiner. det gör den här idag (: man blir så glad. känns som det var en evighet sen den visade sig! det blir bra när vi ska åka till stan.

idag är jag jättetrött. har iof precis vaknat och knappt sovit i natt. vi låg vakna och myste och pratade till sex i morse. jäsp! men mysigt var det (:

nu ska vi äta frukost. ugnsbakade baguetter med ost och marmelad och te till. mums! sen duscha och åka till stan och fika och titta runt och sen blir det till länna eller barkarby och kolla fåtöljen. sen möta upp helena och åka och prova brudklänningen. wii (:

hoppas ni får en bra dag! det ska jag ha. puss!

image3650



Sugababes - About You Now





hemma!

nu är vi hemma. kom precis hem och ska bara borsta tänderna och tvätta bort sminket och sen äta lite mackor och te. har haft en jättemysig och trevlig kväll (: jättegod mat och efterätt fick vi också! marinerade kycklingfileér med klyftpotatis, ugnsstekta champinjoner och grönsaker och sallad till. sen efter maten fick vi ugnsgrillade frukter med mörkchocklad riven över med vaniljglass. sjukt gott! (:

imorgon åker vi in till stan och fikar jag och älsklingen och tittar lite i affärer. vill gå in på lagerhaus! isabelle och christan hade en jättefin och skön (!) fåtölj från asko.. som kostar 950 kr.. nedsatt från 3500...! riktigt sugna på den. ska ringa imorgon och kolla om den finns kvar.

nu ska jag göra mig i ordning och äta mackor (: ska bli skönt att sova. är trött.

sov gott! puss!



meningsfull text.





yoga & färsk frukt.

jag och älsklingen har hållt på att träna i över en och en halv timme. först fitness och sen yoga. jag gillar verkligen yogan. skönt och fridfullt (: sen efteråt skärde vi upp färsk fruk, ananas och kivi. yummi.

om en timme ska vi åka till isabelle och christian på middag, så nu ska vi duscha och fixa iordning oss (: tänkte ha en ny turkos klänning och turkos och svart ögonskugga.. tar nån bild sen och lägger upp ikväll.

hoppas ni får en mysig kväll. massa kramar ♥

image3649



Maggio-.





GI viktkontroll.

råkade hamna på den här sidan. dock kostar det att bli medlem, så jag ska leta upp någon annan sida med samma grej, fast gratis. vill veta mer hur man äter sunt..! vill inte tappa vikt, är nöjd så. men äta sunt vore trevligt (:

testade mitt BMI.. är 171 cm och väger 54 kg.. och fick 18 i BMI.. alltså är jag något underviktig.. hrm. jag har alltid vägt lite. har en smal benstomme. men men. huvudsaken är ju att man mår bra och äter och allt det där (:

jag tänker nästan aldrig på vad jag stoppar i mig. är jag sugen på godis, så äter jag godis! vi lever bara en gång.. varför dra ner på livets godsaker?! :D men jag vet också att jag mår bättre när jag skippar feta såser osv.. så nått ska jag nog ta till mig.

om 10 min ska vi träna till blossom (:

image3648




OJ..!

vad klockan rusade iväg nu då. dax att gå och sova tror jag (: vi har haft en jättemysig kväll med tacos, kärleksmums och bröllopsplanering. är såklart som alla andra bröllopsnördar medlem på bröllopstorget nu (; här är våran sida. står inte så mycket ännu, fyller på mer vart efter! så spara sidan i era favoriter nu gullisar :D

har även plågat min bästa vän med oro och ångest, haha. jag är helt virrig. tror jag frågade vad det var för dag fem ggr eller nått. skönt att du har en lugnande effekt på mig darling (:

imorgon ska vi träna (både jag och alex ska stå och pusta i vardagsrummet) till blossom och åka in till stan och titta runt lite. måste köpa någon liten pressent till middagen vi ska på 19:00. hemma hos isabelle och christian. ska verkligen bli mysigt. och framförallt jättekul att se hur dom bor (: längtar! ska nog ha på mig min nya klänning. jopp.

nu ska det bli skönt att sova nyduschad i en nybäddad säng. vi bäddade med lyxiga bumullssatin sängkläder igår. man sover så gott i dom. synd bara att dom är så dyra :/ men det är ju kvalite.. förhoppningsvis! (:

blir att läsa bröllops handboken ikväll också. snart läst ut den. intressant värre. vi ska ha en såpbubbelmaskin under vigseln som ska blåsa massa såpbubblor. vackert. det är också en sak som betyder nått för oss. på våran första dejt åkte vi ut till vattnet mitt i natten, satt på en brygga och blåste stora såpbubblor och tittade på stjärnorna. det var verkligen kärlek det.

hörs imorgon (: puss och godnatt ♥

image3647



åh vad jag vill gå!

image3646



Bryan Adams- Everything I Do.

har bestämt oss nu vilken låt jag ska gå in till under vigseln. vi ska alltså inte ha den traditionella bröllopslåten! alla låtar under bröllopet kommer vara låtar som verkligen betyder någonting för oss. det här kommer bli ett minne för livet. galet lycklig!





utbildning..!

spännande spännande. jag har just anmält mig till utbildningen. det står att den är fullbokad, men jag ringde och frågade och det fanns iallafall ganska stor chans att komma in.. det hade varit en del redan som hoppat av. lucky me (: nu får vi hålla tummarna att jag kommer in. isånnafall börjar utbildningen den 23 augusti. lavvli. och det blir perfekt att det bara är torsdagar och fredagar. så jag inte får panik över att gå från heltidssjukskriven till heltidsstuderande. sen tar det bara 10 min med tåg dit också. wii. längtar! :D

nu ska vi åka och handla tacos! och sen hem och äta, titta film, spela spel och ha myspyskväll (:

image3645



snyggt med vitt.

image3643

sitter och kikar på en av mina favorit sidor.. styleroom såklart. det finns en del sidor på nätet där folk kan lägga upp bilder på sitt hem. ger en otroligt mycket inspiration! några av sidorna jag besöker är mininredning, minhembio, styleroom, tipsare, inredningsportalen (där det finns massa tips och ideér). kul sidor om man tycker om inredning. sitter och kikar lite inredningskurser osv. jag ska nämligen inte bara börja arbetsträna nu i februari utan även gå  en kurs inom heminredning för att sedan söka vidare till en inredningsutbildning. spännande (: här är den utbildningen/kursen jag spanat lite på. den verkar riktigt bra och man får lära sig massa olika saker.



vilken?

Nu har jag suttit och letat klänning hela dagen.. tessan var så snäll och hjälpte mig! har tre st som jag gillar.. men två av dom är sånna man beställer.. alltså skickar efter via postorder. hrm. känns läskigt. men jag vet inte. jag ska iallafall prova klänningen på söndag!

här är två andra, ser nästan likadana ut, lite små saker som skiljer.. men vilken är finast? den jag ska prova på söndag.. eller någon av dom här:

här är hemsidan

image3641



kommentarer!

jag är verkligen usel på att svara på era kommentarer, men jag vill att ni ska veta att jag verkligen uppskattar all hjälp och fina ord jag får av er. det värmer i hjärtat (: jag ska verkligen försöka att bli bättre. har svarat på massa kommentarer nyss, så gå och kika! och eftersom jag är världens virrhöna, så påminn mig om det är någonting ni frågat som jag inte svarat på. okej? hoppas ni inte ger upp hoppet om mig :P jag är virrig! det vet alla som känner mig. nu har jag iallafall lärt mig att inte slarva bort mina nycklar. jag vet inte hur många ggr jag har stått utanför dörren och inte kommit in..! men som sagt, ska verkligen skärpa mig!

kram på er! ♥



Fredag!

Idag är det min favorit dag (: helgerna är verkligen speciella och det känns i hela kroppen! myskänslan är på topp (: har precis ringt massa viktiga samtal och sitter och kikar runt på massa favoritbloggar.

nu på dagen har jag bara suttit och läst i bröllopshandboken, tittat lite på tv och plockat ur diskmaskinen. snart vaknar nog älsklingen till liv efter nattens jobb och vi ska åka och handla till tacos (: mums. sen blir det träning till blossom.. tror alex ville vara med också ^^ så det ska bli kul. är glad att jag köpte min rosa nike yogamatta innan, skönt att ligga på när man gör yogaövningarna.

så idag ska vi bara mysa, ta hand om varandra och äta gott (:

hoppas ni får en mysig fredag! kram (:



natti natt.

nu ska vi krypa i säng, har haft en jättemysig kväll. filmen var rolig också (: åt knappt nått godis som vanligt. blir alltid att man köper en hel del och sen ligger det bara i skålen. image3631 

tessan var så söt och masserade mig i en halvtimme. gissa om jag var avslappnad sen. tack gumman! är riktigt trött nu så vi ska bara lägga oss och prata och läsa och sen sova. imorgon kommer älsklingen hem vid tio. saknar honom. ska ta att ringa honom innan vi somnar också och säga god natt image3632

förlåt att det blivit så mycket bröllopsprat på bloggen. det var ju inte meningen att den skulle förvandlas till en bröllopsblogg inte (; men ni förstår säkert att vi är glada, jätteglada image3633lycklig lycklig!

de kommande dagarna är planerade såhär:

image3634 Fredag - träna, planera bröllop, äta tacos och mysa
image3635 Lördag - bjuda på middag hos isabelle och christian
image3636 Söndag - sovmorgon, städdag, tvätta och åka och prova brudklänningen 18.00
image3637 Måndag - åka till slottet och hitta en plats vi ska viga oss på, äta ute.
image3638 Tisdag - åka till bröllopsbutiken om klänningen inte passade.

så så ser mina kommande dagar ut. en del att stå i. men hellre mycket planering och fixa nu än senare.. då vill vi bara njuta av varandra ju.

har ändrat om lite i kategorierna..! så nu finns det "hemma hos" också (: kan ni lättare hitta. ska fixa mer med dom någon dag. nu ska vi babbla lite och sen sussa (: puss & kram. ♥




 

saknar min bästa vän <3

image3628

image3629


du är bäst, glöm aldrig det mitt hjärta



tjejkväll (:

tessan kom precis lagom till att jag gick upp ur badet, var riktigt skönt att bada, kändes som att jagskulle somna :P skrubbade hela kroppen med ldb's peeling, den gillar jag verkligen! låg och läste solo och drack ramlösa. sen blev det velourdress och uppsatt hår.

kom precis hem. har varit ute och gått med tessan, varit på affären och köpt godis och varit på videobutiken och hyrt film. det blev en komedi (: ska snart få massage av henne och sen ska vi titta på film och dricka cola och käka godis! ska skära upp lite ananas också, är riktigt sugen på frukt.

föresten så ringde eva och sa att tjejen som provade brudklänningen hade varit stl 40.. så den var för liten för henne! tråkigt för henne, men jag blev glad (: jag och helena ska dit på söndag och prova den. passar den och jag gillar den så följer den med hem (:

sitter och kollar olika bröllopstårtor, shit vad mycket det finns att välja på! men vi vill ha nått i den här stilen.. eller den här. vill ha den stilren (; och vit såklart. frisyrerna på bilden har jag fastnat för (: vilken gillar ni bäst?

nu ska jag minsann få en ryggmassage av söto therese. sen film! puss och ha en mysig kväll!





skumbad!

Är riktigt seg i kroppen, det känns och märks att jag vänt på dygnet nu. för vid den här tiden brukar jag inte vara trött :P håller på att hälla upp ett varmt skumbad som jag ska ligga och njuta i innan tessan kommer om en halvtimme. mysigt ♥

vet ni, jag satt i telefonkö i över en halvtimme för att komma fram och boka tid så jag kan komma och prova, välja och beställa min brudklänning. nu är det brottom. hon jag pratade med lät helt upprörd "vaaa, ska ni gifta er i juni, ja men då måste du komma senast på tisdag och beställa den" haha, tur att jag ringde då, så jag får min vita klänning från maggie sottero, kommer dock inte köpa en då deras klänningar kostar från 15 tusen och uppåt..! ha. hyra får det bli och det kommer landa på en femtusen som billigast. kollat runt på blocket också och hittade den här som jag ringde på.. hon ska ringa tillbaka i kväll och säga om tjejen som skulle komma ikväll och prova skulle ha den eller inte. annars åker jag dit och provar den (: spännande. jag kommer känna mig som en mupp i brudklänning..! lovar att ta lite kort så ni får se (; mysigt ska det bli iallafall. så måndag blir det besök till slottet där vi gifter oss och sen tisdag prova och beställa brudklänningen. längtar!

nu ska jag plurra i badet med en skvallertidning och sen blir det tjejkväll (: puss!



Tjejkväll.

har precis ätit lite rester från igår, det är gott med pizza dagen efter (: och nu knaprar jag på salta cashew nötter och dricker nyponsoppa. ska snart träna till blossom och sen börja städa inne i badrummet och på toaletten. ska gå ner och se om det finns någon tvätt-tid, måste tvätta badrumsmattan. älsklingen ligger och sussar, han ska jobba natt i natt och om två timmar ska jag väcka honom så ska han hjälpa mig att städa, dammsuga och torka golven. sen ska jag möta upp en tjej som ska intervjua mig. lite läskigt, men det går nog bra (: tessan kommer vid 19 också. myspys. tjejkvällar är allt bra dom (: saknar er alla. helena, mysan och tessan. ska bli riktigt kul sen när my kommer hit upp i vår, då ska vi hitta på massa bus alla fyra (:

nu - träning med blossom!

image3625



utmanad!

Malin utmanade mig att visa vart jag sitter och bloggar, och här har ni platsen! (:

nu utmanar jag alla andra som vill (: skriv gärna till mig och säg om ni tagit kort och lagt upp!

image3624



god morgon!

vaknade för 20 minuter sen, va skönt det var att sova! och vad skönt att jag har vänt på dygnet (: snart ska jag iväg och jag sitter och äter limpa med ost och nyponsoppa till. älsklingen kör mig och sen hämtar han mig, lyx! ikväll kommer tessan hit efter jag har blivit intervjuad, så ska vi gå och hyra film och ha myskväll, tror hon sover här också (: mys. hoppas det finns någon bra film att hyra. det finns en jag vill se, men jag tror inte att själva filmen är någe bra.. men vill se den ändå. det handlar om en flicka i tyskland som blev kidnappad och inlåst i en källare i åtta år..! verklighetsbaserad såklart. hua. vi får se. nu ska jag iallafall iväg och sen hem och köra ett pass till blossom (: det var någon som frågade om jag tränat till yoga skivan än, och det har jag inte. kanske ska prova den idag då.

hoppas ni får en jättemysig dag! massa kramar. ♥



tack så mkt!

åh nu är jag glad igen. hatar när saker i designen på bloggen strular sig. det finns en jättesnäll tjej som hjälpt mig, så nu kan även ni som kollar min blogg i mozilla se min header :D bra va!

bröllopsprogramet var jättebra, mkt bra tips, fast det hade gärna fått hålla på lite längre. men bra var det (: vi satt som klistrade både jag och alex. nu ska vi dyka i säng, är fruktansvärt trött! ska se om jag orkar bläddra lite i min plaza interiör innan jag somnar. imorgon ska jag upp vid åtta och åka till gruppen. helst skulle jag vilja sova. men varför slarva bort att jag faktiskt ställt tillbaka dygnet nu? (:

dagens planer imorgon:

gå upp vid åtta och åka till dbt-gruppen kl 9-11.
hem, äta lunch och träna till blossom.
♥ städa, dammsuga, torka golven, plocka.
♥ ta en lång promenad med musik i öronen.
♥ 18:00 bli intervjuad och fotad av en tjej ang. mitt fd köpberoende.
♥ myskväll med tessan, film och sova över.

god natt och sov så gott (:



nybeställning.

har precis varit inne på tidningsbutiken och beställt nya prenumenationer på sex av mina favorit inredningstidningar. ett mkt bra köp enligt mig :D hihi. man fick med fyra snygga alá filippa K muggar i en prenumenation också (: me like. nu blir det pizza, tv, mys, tända ljus och mjukisbrallor och sen varmt skumbad tillsammans med min prins! ♥



image3623



header.

är det någon som har mozilla som ser min header..!? den där uppe alltså? jag ser den inte när jag går in på bloggen via mozilla, men ser den i explorer. hrm. måste fixas, men hur? någon som är duktig på sånt här?

puss & tacksam för hjälp.. HJÄLP! ♥

image3616



säkert! = hello saferide.

har precis börjat lyssna på hello saferides andra band, säkert! heter det (: det är hon som sjunger tillsammans med petters nya låt, höhö.





pizza & bröllopstv.

är riktigt seg idag. som sagt så sov jag inte mer än någon timme i natt, var uppe och vandrade och satt och planerade bröllop långt in på morgonkvisten, men jag har lyckats hålla mig vaken idag. är inte ens trött, bara lite seg i tänkandet, haha. blev en del "hrm" och "öhe" när jag ringde alla samtal tidigare idag. jag fick skylla på att det var mycket att tänka på, hah. på måndag ska vi iallafall till slottet där vi ska gifta oss och välja ut platsen där vi ska vigas. hon berättade att det fast en blomsteräng med vildvuxna sommarblommor precis brevid en liten sjö. det var som att hon plockade bilden direkt ur mitt huvud. amajsing (: ska bli kul att åka dit iallafall.

sitter och väntar ivrigt på älsklingen som är påväg hem. han har med sig god pizza hem.. (när jag var liten hade vi en pizzeria vid oss som alltid gjorde ett hjärta av min pizza. jag sjöng för dom som betalning, haha.,) precis vad min mage vill ha just nu. har inte ätit så mycket idag, lite fil och banan.. så jag är vrålhungrig. kurr kurr. sen ska vi äta färsk ananas med vailjglass, yummi och titta på bröllopstv. ska inviga de nya vita blockljusen också, dom står fint på silverfatat inne i öppnaspisen. det blir ett sånt härligt sken när man har levande ljus i en öppenspis ♥

image3615



Inspiration kök!

image3611



msn värmer.

image3614





fotografen är bokad.

Nu har jag även ringt och bokat våran fotograf till bröllopet. här hittar ni hans hemsida (:

image3610



dagens låt

som har spelats hela dagen, inte trött än (:






Allt är nästan klart.

jag har suttit i två timmar nu och ringt massa samtal. har bokat våran vigselförrättare, som heter Bobby Saverum, han var verkligen skitmysig (: så jag är glad!, bokat ett slott som ligger precis vid mälaren med massa blomsterängar (på någon av dom ska vi viga oss) det heter iallafall noors slott och personalen var inte bara helt underbart trevliga utan stället verkar vara jättemysigt. och billigt! dom tar 1350kr/per och då ingår dukning precis så som man vill ha den, tre rätters middag med dricka, allt pynt och blomstervalv blir ordnat, ja allt. så istället för 60 tusen som det var räknat med från början kommer det kosta 27 tusen. sen tillkommer några tusen för kläder, håruppsättning, brudbukett, tårta, spabehandling mm. men det blir ungerfär hälften så billigt som i räknat med. underbart bra (: bröllopsnatten är bokad också! på ett stilrent hotell. clarion hotell. det blir ett deluxe rum bubbelbadkar, relaxing avdelning, platt-tv, frukost och massa annat lyx ingår (: moa som jag pratade med skulle mejla en lista på vad det finns att välja mellan som ska finnas på rummet när vi kommer. det blir väl det vanliga med jordgubbar & champange (: men gud vad jag längtar nu. nu känns det verkligen på riktigt. ska till panduro någon dag med älsklingen och köpa pyssel till inbjudningskorten, menyerna och bordsplaceringen. så ska vi pyssla ihop nått fint (:

så nu är det bara prova klänning & kostym, boka frissör, sminkning, spa behandling, blommor och säkert nått mer.

såhär kommer dukningen se ut:
image3602image3604image3605

sånna här menyhållare ska jag göra av "trolldeg" och måla och lacka (:
image3608image3609image3606



gissa om jag blev glad när posten kom.

skivan som jag velat ha sen långt innan julafton kom i min brevlåda idag. så ni kan ju gissa vad jag dansar runt till här hemma (: tack cdon! hello saferide var det såklart som kom ♥ tack mamma! (:

nu ska jag duscha och sörja. min ena svarta höga kruka har farit i golvet och gått i tre bitar. hoppas den går att limma ihop med vårat super lim, annars måste jag åka och köpa en ny! sen efter jag har sörjt så ska jag åka till stan och titta i affärer (:

puss&kram ♥

image3601



uppe med tuppen & alex (:

nu känns det som att jag vänt på dygnet. iallafall när jag vaknar halv sex och är jättepigg! galet. jaja (: gick upp med älsklingen som skulle till jobbet. gjorde matsäck åt honom med mackor och oboy ♥ och nu sitter jag och planerar bröllop och håller på med våran bröllops-sida som ni kommer få ta del av snart. där finns all information.. allt i från vart tårtan kommer ifrån till underhållning på bröllopet mm (: kul att fixa med sidan!

tänkte åka in till stan (helt ensam) tills affärerna öppnar.. ska gå till lagerhaus, åhlens och indiska. dom affärerna saknar jag i huddinge. hade dom funnits hade jag aldrig behövt åka härifrån :P eller bodyshop måste finnas också. huddinge hade body shop förut, men tog bort den :/ *besviken* så där ska jag vadra runt och titta på allt. det regnar ute, så jag måste köpa ett grönt paraply med spets på som jag såg på rean på hm förra gången jag var inne i stan. hihi. hoppas det finns kvar. sen sätter jag mig nog på nått mysigt fik och dricker lite grönt te. mysigt. ikväll ska jag och alex hem till helena på middag! sen efter det hem och sova. är faktiskt trött, fast det kan ju bero på att jag inte sov så många timmar i natt.. 1,5-2 kanske? :P vissa perioder sover jag 12 timmar och vissa knappt några. skumt det där. jaja. ska iallafall ta och hoppa in i duschen snart. men först blir det en kopp grönt te och inredningstidning i soffan under en mysig filt (:

puss ♥



myskväll.

vi har haft en jättemysig kväll, ätit god middag, det var första gången vi åt det och det var riktigt gott och lätt att laga (: så har vi plockat lite, tittat på det vi köpte på ikea och myst såklart!

Det här gottiga köpte vi när vi var och veckohandlade, mums! hade tänkt att äta färsk ananas med vaniljglass, men älsklingen ska upp vid halv sex imorgon och jag vill hinna mysa med honom innan han somnar såklart. så nu blir det sängen för oss och sen ska jag lägga mig och läsa min nya plaza stora kök och badguiden. såg fin ut på framsidan av tidningen, vitt vitt, såklart. perfekt eftersom vi ska köpa nytt kök och renovera badrummet sen i bostadsrätten.

hoppas ni sover gott! puss & kram ♥

image3600

image3597

image3598

image3599



en kärleksförklaring.

image3553





vita blockljus på silverfat.

glömde ju det här som också handlades! (: mysigt!

image3552



ikea!

här kommer lite av sakerna jag handlade på ikea idag. är skitglad över hyllan som älsklingen skruvade upp när vi kom hem. äntligen har jag mina tidningar på ett samlat ställe (: och fint blev det också. ska skriva i de små lapparna som hängde med så man vet vilka tidningar som är i vilken tidskriftsamlare. så småning om ska vi köpa en expedithylla och två stycken vita databord, billiga och bra (: nya datastolar ska inhandlas, vita dom också. finns inga fina och sköna vita på ikea, så jag får leta vidare (: meningen är att vi ska ha databorden mittimot varandra, kommer bli lite kontorskänsla över det hela (: fint fint!

image3551



lova..!

..att inte skratta åt mitt lejon (: hon är så glad att slippa all sin päls och är mycket mysigare nu än innan. glad tjej med andra ord, mitt alldeles egna lejon ♥ den här klippningen skulle gått på 1200 kr..! galet va. men eftersom hon som jag pratade med innan vi kom sa 800, så fick vi den för det också (: tack! glad vera = glad fanny & alexander.

image3548



älskar dig vera - min mjukisdocka ♥



spännande!

har varit en lååång stund inne på ikea, gick verkligen och kollade på allt, så kul (: fick med mig saker för 2000 kr ca. ajsing, men fina saker måste jag säga. mycket vitt vitt vitt och lite silver (: ska fota sen när vi ätit så ni får se allt.



mysdag!

Snart ska jag väcka älsklingen med en god frukost bestående av grapfruit, ägg, grovtbröd, te och juice, gott! idag har jag tränat till blossom, rensat i ett skåp och plockat lite här. försökt att fördriva tiden tills han vaknar! men nu måste han väl sovit klart snart ^^ jag är hur ivrig som helst, ikea såklart. jag var lite smart igår.. såhär löd mitt sms till alex: "älskling, jag har en idé för imorgon. Jag vill ju inte känna mig stressad på ikea, så medans jag är där och går och kikar, kanske du kan åka runt till alla grabb-affärer och titta på hifi prylar, så hämtar du mig sen! låter det bra älskling? så får du lite killtid" så nu slår vi två flugor i en smäll. jag vet att alex är mottligt trött på att hänga på ikea (vi gör det ganska ofta) och han känner inte att han får tid att göra saker som att kolla på högtalare. så det här blir ju perfekt (: sen åker vi och veckohandlar tillsammans, ska skriva en lista på mat efter frukosten. jag är döhungrig. måste äta nu!

hoppas ni får en mysig dag, det ska jag ha ♥



36 timmars maraton.

nu har jag varit vaken i 36 timmar. trött? inte speciellt.. eller så är jag övertrött! ska iallafall gå och sova nu efter en mysig kväll på tu man hand. satt i soffan och muffade popcorne och marabou daim som är så jäkla gott. under duntäcket med massa kuddar, pyjamas, tända ljus och film. vadå vardagslyx?! :D riktigt mysigt iallafall. har precis plockat undan efter mitt mys i vardagsrummet och håller på att vädra ut i sovrummet. ska lägga mig och skriva lite i min bok.. (förövrigt så längtar jag efter min personliga almenacka som inte dykt upp än) ska ringa imorgon och se vart den tog vägen!

imorgon är det äntligen min och älsklingens dag tillsammans, gud va skönt. längtar efter honom som bara den. skönt att veta att han ligger där i sängen brevid mig när jag vaknar imorgon, love ♥

våra planer imorgon är följande:

♥ äta mysig frukost tillsammans (grapefruit, ägg, fullkornsbröd, juice, te)
♥ ev. åka till ikea och handla tidningsställ och lite annat smått och gott
♥ åka till tygaffär och köpa fusk minkpälstyg i vitt (vad ska jag ha det till tro?!) (:
♥ veckohandla massa godsaker på coop, är riktigt sugen på att shoppa mat, hah.
♥ hem och dammsuga, torka golven, tända ljus, plocka.
♥ laga mysmiddag med tussen, duka fint och äta gott.
♥ spakväll med fotbehandling, inpackning, scrubb, massage, mys!
♥ sen är jag riktigt sugen på att färga håret.. rött! inte sådär mesigt rött, utan mörkrött.

nej, nu kommer jag bara fastna här om jag sitter kvar, så nu blir det hoppa i nybäddad säng! wii. puss & natti natt.

image3547



trötter.

idag har jag varit så där skönt trött, inte sovit någonting och det är bra för jag är fortfarande trött och ikväll kommer jag sannerligen somna runt tio, elva (: härlig! glider runt här hemma i stor mjukisdress, raggsockar, duntofflor och uppsatt hår. ska snart ner till videobutiken och hyra film och köpa smågodis! yummi. men innan filmen ska jag ta och lägga mig i ett varmt bad. skönare att gosa in sig under täcket sen när man är ren (;

så nu blir det en liten promenad till videobutiken.. som liggen 2 min från vårat hus :P skönt att bo så nära allt. vi har pratat om att vi ska köpa bostadsrätt på södermalm sen.. alltså inne i stan. hade varit mysigt. högt i tak osv. nice.

filmen jag ska hyra heter iallafall "i know how killed me" med min favoritskådis Lindsay Lohan. hon är den vackraste tjejen jag vet. så det ska bli ett sant nöje att se på den (:

image3546



soffamys & te.

har precis gjort mig en stor kopp te, tagit ut mina dunkuddar och ska lägga mig i soffan och läsa inredningstidningar och dricka te. myser runt här hemma och det är såå skönt. ska iväg en timme på dagen men sen kommer jag hem igen (: det blir en mysig dag det här, det känns i hela kroppen. när vi åker och hämtar katterna ska vi svänga förbi ordning och reda, behöver en ny uppnå & inspirations bok. min andra är full. sen skulle jag behöva lite annat därifrån också. men vi får se vad det finns.

nu - mysa i soffan med tidningar & te. puss!

image3545




God morgon!

klockan ringde halv sju i morse och jag hade sovit i nån timme. riktigt trött, men efter ett tag blev jag pigg (: vi har varit och lämnat vera och måns hos vetrinären och ätit frukost på mcdonalds, mys! nu sitter jag här med mina allt för välkända mjukisbrallor och dricker äppel juice från mcdonalds (: duntofflorna är på också, det är riktigt ruggit väder ute. perfekt för en mysdag (: har redan varit flitig fast klockan bara är tio. rensat i några skåp, vikt in all tvätt, lagt handdukarna i sina nya korgar och tömt diskmaskinen. så nu tänker jag sitta här ett tag. ska iallafall inte sova, även fast det hade varit en gnutta skönt ^^ nej, nu ska jag banne mej vända tillbaka mitt dygn. älsklingens chef ringde och frågade om han kunde jobba natten i natt.. han tittade på mig och jag nickade! självklart ska han jobba. hade varit mysigt att ha honom hemma, men vi har imorgon på oss ju (: så ikväll ska jag ha myskväll alá fanny och titta på tjejfilmer och smaska små godis (: träna till blossom ska jag också. tänkte ta varannan dag till att börja med iallafall. så vad ska man göra för att hålla sig vaken?! kanske läsa lite inredningstidningar (gamla och nya) och få massa inspiration. eller gå ner till centrum och köpa mer vete till min vetekudde som blev större än jag räknat med och sy klart den.. titta på film, fast då somnar man lätt. rensa är nog bra (: och så är det kul också. man kan hitta riktiga skatter när man går igenom våra skåp! fun fun. göra kollage i ps ska jag göra också. och hjälpa sara att fixa designen på sin blogg.. en pysseldag helt enkelt (: mysigt!

nu blir det kika runt på olika favoritbloggar, puss!



can't sleep.

isch jag är trött på att inte vara trött, fiffigt va (: sitter här nu en stund och ska se om jag blir lite tröttare. känner redan nu att jag är trött, haha. så snarti säng igen (: ska upp om tre timmar och sen ska jag minsann hålla mig vaken hela dagen, kommer vara pest, men det är bara att hålla ut. för jag måste verkligen vända på dygnet. man blir ju helt upp och ner när ens sambo jobbar natt. sitter jag uppe och skickar kärleks-sms och ringer för att få kärleks-tanka, långt in på nätterna. sjukt dålig ovana, men jag får skylla på min nykärlek som fortfarande bubblar i magen på mig, så fort jag ser, hör eller känner honom. real love ♥ vi firade förensten våran 19 månadersdag idag. jag som trodde att det var igår och köpte blommor och fixade :P så idag fick jag min önskade fruktsallad med glass och massage. underbart. har lite träningsvärk efter blossom!

en sak som jag vet får mig att inte kunna sova är: jag ligger i sängen och läser inredningstidningar, får massa inspiration och skriver upp allt i min inspirationsbok, sen drömmer jag mig bort och tänkte på inredningen i våran bostadsrätt som vi längtar efter så mycket. min darling älskar inredning och tycker det är kul. men han vet att jag tycker att det är ännu roligare (: så vi har kommit överens om att jag får ta på mig det "jobbiga" lasset och bestämma helt själv hur det ska se ut i bostadsrätten. självklart kommer han nog ha invändningar mot vissa saker, och då får jag övertala honom om att det är sjukt fint, eller gå med på det han vill ^^ iallafall, jag har inte bara ett bröllop att planera de närmaste månaderna utan också inredningen till våran nya lägenhet. tänk om det blir så att vi köper nu i år, det vill jag. jag vill helst av allt köpa en NU, haha, det går inte. inte nu i natt iallafall (: i helgen skriver min tusse kontrakt på att han är fastanställd och då ska vi prata med hans pappa som jobbar som chef på "låna ut pengar till privatpersoner" på banken. och se hur mycket vi kan ta i lån. och sen är det bara att börja leta lägenhet (: mysigt! helst vill vi ju att det ska vara en lägenhet som är ett nybygge, så det är fint och fräscht. men eftersom vi kommer göra om så pass mycket själva, golv, måla om väggar, tapetsera, helt nytt kök, helt nytt badrum osv.. så tror jag ändå att vi tjänar på att vänta med att köpa tills alex utbildat sig till flygledare och kan ta mer i lån så vi får en sagolik lägenhet, en sån där för typ 3-4 millar :D det låter bra! hihi.

typ sånt ligger jag och funderar och planerar. igår natt satt jag och kollade igenom massa inredninstidningar för inspiration och klistrade och klippte och hade mig. jag är verkligen hyper när det gäller inredning. och det ska jag minsann visa dom på äntligen hemma, ska visa att jag kan, vill och gärna hjälper till med tips och ideér. jag kan inte fatta, det känns för overkligt att JAG har fått praktik på äntligen hemma. helt sjukt. säger ju det, allt man vill kommer att gå! och gud vad jag vill jobba som inredare! tänk att få spendera dagarna med att ge folk tips och ideér på hur dom ska ha det hemma, eller kanske tipsa och göra inrednings repotage på en inredningstidning. jag kommer bo på mitt jobb sen. har velat bli inredningsarkitekt sen jag var 9 år. min morfar från österrike frågar samma sak varje år när han kommer "har du samma stil på inredningen nu som du hade när du var nio" och det har jag verkligen inte, hah. i mitt rum (som jag förövrigt tyckte var skitsnyggt.. och det är där vi har vårat sovrum nu, har ju bott här i nästan 11 år nu) iallafall väggarna var knallröda på ena delen av rummet och andra kycklinggult. hubba. men det var då, nu är det helt annorlunda. min stil på inredning har ändrats jättemycket sen jag var 9 år, men vet ni, drömmen om att bli inredningsarkitet står fast. det är min grej helt enkelt och jag kommer lyckas, det vet jag! jag har en bra och trevlig röst som jag kommer långt med, man måste vara superpå för att komma in i branchen och jag får alltid så bra kontakt med tex personalen på olika affärer, jag får dom att öppna sig och blir personlig med dom. jag får dom att känna sig speciella (det är vad dom sagt iallafall, haha) jag är otroligt envis, trotts att jag är sjukskriven och för ett år sedan låg i sängen hela dagarna utan att knappt gå upp eller ut till att ha sånna drömmar och mål. jiss, okej det blev ett ego-inlägg det här också. men jag är så jäkla stolt över mig själv. tänkt att jag klarade mig ur och lyckades resa på mig och nu faktiskt veta vad jag vill arbeta som.

i april går min sjukskrivning ut. och ja, det känns en smuuula pirrigt och nervöst. som tur är så slängs jag inte ut i arbetslivet, utan dom låter mig prova på mina vingar och se hur mycket jag klarar av. det känns bra att börja med att gå privatskolan med inriktning inredning, färg och ljus. det känns underbart att ha fått ladda nu och känna sig peppad till tusen. för det gör jag verkligen. och visar det sig att jag inte klarar av att plugga heltid, så går det inte, då får jag plugga halvtid ist. men det känns toppen att jag iallafall vågar (: credits till mig.

nog om nattsvammel, skrämmer väl bort hälften av mina läsare nu :P
nu måste jag försöka sova. puss och sleep tight.

önskar mig..

image3544



dusch & kärlek.

Nu ska jag ta en varm dusch, peela mig, göra hårinpackning, skrubba fötterna och sen ska jag klä på mig min mysigaste rentvättade pyjamas, mys! sen ska vi sätta oss i soffan och äta fruktsallad med glass och bara mysa, ingen tv, ingen film, bara varandra ♥ älskar sånt. sitta och titta in i varandras ögon. underbart. sen ska vi sussa. är inte alls trött, har inte varit ute och rört på mig så mycket idag..! ändring på det. jopp! imorgon blir det mer ut och röra på sig. ska upp vid halv sju, åka och lämna kissarna hos vetrinären, klippning & kastrering. stackars missarna. men det blir bäst så. sen ska jag övertala min tuss att åka till ikea! vill köpa ljusstakar & tidskriftsamlare. men vi får se (:

nu, duscha, sen mys & sova! natti natt ♥

inspiration vardagsrum.

är i full gång med massa inspirations kollage, som ni kanske märker (: jag har inte bara en bok fylld med utklipp på inrednings grejer utan även en fullproppad mapp här på datan. man märker verkligen hur jag ändrar stil stup i kvarten. för ett år sen när jag började lägga bilder i mappen ser det helt annorlunda ut än vad det gör idag. hrm. men en sak både jag och alexander är överens om är att vi ska ha vitt i grunden, med fondtapeter, accentfäger som är lätta att byta ut. han älskar vitt som jag, så vi krockar inte någonstans, skönt (: kollaget är hur mina tankar snurrar runt vardagsrum. vill ha vita väggar, en grå medaljong tapet (den som vi har idag från mio's kollektion) det vita soffbordet i vit högglans, tvbänken i vit högglans, vit taklampa, (inte den på bilden, men jag hittade ingen på den jag vill ha. den är mer som en cylinder) vit ryamatta, soffan magnum fast i mörkgrått, fanns inte heller på bild, så det fick bli en vit (: sen ska jag nästa gång jag är i stan köpa massa kivi lyktor i klarglas och gröntglas. fin fint (:

image3543



fruitsalad.

Gissa om jag blev glad när min älskling kom hem med massa frukt! banan, färsk annanas, vindruvor, apelsin, hallon och jordgubbar, "ikväll ska vi göra fruktsallad, älskling" wii. det blir vaniljglass till (: gud va gott det ska bli. fast först blir det middag soppa med bauguette. och någon film medans vi mumsar i oss fruktsalladen. tack älskling, du är bäst ♥

image3542



framtida arbetsrum.

image3541



middag!

letat runt på arla nu, är riktigt sugen på soppa med grillad baguette med vitlökssmör, jum! så den här soppan blir det till middag (:

nu ska jag äta och sen till affären, puss!

image3540



sunday!

Idag har jag absolut inte gjort någonting, och det har varit jätteskönt (: har tittat lite på tv, lyssnat på musik, bläddrat i ellos-katalogen och myst med djuren (: härliga söndag! men nu har jag precis varit nere i tvättstugan och stoppat i två maskiner. trodde aldrig att vårat tvättberg skulle försvinna, men nu är det inte mycket kvar (:

ska äta lite mackor och te nu och sen gå ut på en promenad, måste till affären och handla middagsmat. ska kika runt lite på arla.se och se om det finns nått gott. imorgon åker vi och veckohandlar, blir mycket billigare så.

hoppas ni får en mysig söndag! kram ♥

image3538



mer tapet!

älsklingen kom hem med ett flin i hela ansiktet.. han hade köpt tre rullar till med de vita medaljong tapeterna (: dom fanns på ett rusta nära hans jobb. du är bäst baby! blev jätteglad! nu har vi fem rullar. och det räcker ju mer än väl till en fondvägg. och vi fick alla för 156 kr. eftersom vi fick en gratis. man kan ju lätt tro att det är sämre kvalite för att det kommer från ett sånt ställe där allt är billigare, men jag har hört och sett på en annan blogg att det blev jättefint när dom kom upp på väggen! så jag är happy! längtar tills vi får upp dom i bostadsrätten.

image3537





kvällens mysoutfit.

image3535

image3536

myskväll = myskläder.

röd frottéhoodie - h&m
svart ribbat linne - h&m man, älsklingens
svarta långkallingar - lindex
gråa fårskinnstofflor - julklapp (ej på bilden)
hår - uppsatt i en slarvig knut
smink - icke, bara cocos body butter från bodyshop.



pink makes you happy.

haha, den som säger att vi är tråkiga kan gå och gömma sig. vi har kutat runt i hela lägenheten med en ful rosa peruk på skallen och asgarvat. fyfan va fula vi var i den. men så fort man fick den på sig så började man dansa och hoppa runt. undra om det är nått med den? den kanske är magisk :P

image3530





vårrensning!

gud vad jag har varit effektiv idag då. titta bara, jag hann med allt (: imponerad av mig själv att jag orkat allt. det var älsklingen med vill jag lova (: vi sitter och har en liten paus just nu, han skulle kolla lite på datan så då passar jag på att blogga lite. har precis rensat ut mängder med kläder. allt ska säljas! kommer lägga upp lite här i bloggen till billiga priser, vill bara få iväg det. skönt när alla kläder som man använder får mer plats. rensningen resulterade i att vi slipper köpa trådkorgar och ställningar på ikea till våra handdukar (: nu har vi tio korgar och två ställningar och det blev två stora soppsäckar med kläder utrensat, whi. vi har gjort iordning mys till filmen (moröttsstavar, gurkstavar & dipp) ska bli gott. efter filmen ska vi dyka i säng. har ju två nya inredningstidningar att läsa, mysigt (: imorgon har jag satt upp en tvätt-tid mellan 16-19. längtar inte, men vad gör man. hellre att jag får bort all tvätt så jag och älsklingen kan umgås och ha mysigt och inte stå och tvätta nu när han har ledigt några dagar (: vi ska åka till norrtälje och beställa min vigselring. dom ska tydligen vara jätteduktiga där. så det blir en liten utflykt dit. tar ett tag att åka. så matsäck ska vi ta med oss. mysigt!

nu ska jag tända massa ljus och byta om från klänning till mjukisbrallor. puss!



vita tulpaner till min älskling.

köpte vita tulpaner på affären. han gillar tulpaner och det är ju bra för det gör jag med (: fina är dom också! har precis varit nere i tvättstugan en vända till. stoppade in ylletvätt och grått. ingen hade bokat tiden efter mig, så jag kommer smita iväg från våran myskväll ibland och fixa lite i tvättstugan. skönt att få undan allt. sen ska det bli ändring på våra tvättvanor! minst en tvätt tid i veckan. minst. vi har en hel del kläder jag och min sambo.

ska börja med maten nu och sen ner i tvättstugan en sväng till, och tappa upp ett mysig bad till alex innan han kommer hem, vilket är om 40 min. helst ska jag hinna dammsuga också. stressigt! (:

image3529




psst! alla med stl 42 titta hit (:

min granne kom in med en påse med tre st balleriaskor i färgerna rött, senapsgul och svart i stl 42 och frågade om jag ville ha dom.. dom kommer från ellos och är helt nya. hon har tydligen råkat beställa i fel stl och eftersom jag har stl 37.. så såg det lite kul ut på mig image3524

iallafall. är det någon som har stl 42 som vill ha tre par ballerinaskor i lack? skitfina enligt mig. det enda ni behöver betala är frakt.

image3525



så någon som vill ha nya skor till sommaren? (: hojta till!



helt okej att vara trött.

Nu är jag lite trött måste jag erkänna. har flängt fram och tillbaka idag. svisch svisch! och eftersom jag började dagen med att träna och jag verkligen inte är van vid att träna så kommer jag sova gott inatt (: om 10 min ska jag ner i tvättstugan igen och slänga in de sista i torktumlaren och vika det som är färdigt redan. sen upp och dammsuga och slänga lite mer soppor. har nämligen rensat i både kylskåp och skafferi. en bra grej med att vara sjukskriven är att man har mycket tid till att fixa det man kanske inte alltid hitter med annars. hehe (: sitter och mumsar på lite chocklad från en paradis ask som stod undan gömd i skafferiet. gott!

var och handlade förut, shit vad det blåser ute. ångrade bittert att jag inte tog mössa. jag har ju alltid mössa annars!? dumt. kom hem med mat för nästan femhundra..! vad är grejen när jag handlar? måste börja kolla på priserna mer. fick en chock när jag såg kvittot sen, ha! image3521 iof så åkte det med två inredningstidnigar också image3520 inte alls meningen ju! men men. måste ringa och kolla vilka tidningar jag har kvar prenumenation på.. känns som det kommer mindre och mindre för varje månad som går. och man tjänar ju en hel del på att få hem dom i brevlådan.

nu måste jag ner i tvättstugan och röja! puss!

image3523



Dagens!

Dagens humör: ivrig och glad. 
Dagens mående: mycket bra och jätteglad (: 
Dagens borde: allt som står på min lista!
Dagens frisyr: utsläppt med en stickad mössa
Dagens klädsel: mossgröna strumpbyxor & grå stickad klänning från topshop.
Dagens planer: överaska älsklingen!
Dagens materiella vill ha: känns som jag har allt. eller tidskriftsamlare.
Dagens längtan: komma igång och fixa allt här hemma tills ikväll.
Dagens fundering: man mår bättre av att träna, det känns.
Dagens beroende: alexander och planering.
Dagens tråkigaste: inget just nu, känns som en bra dag det här. 
Dagens tidning: hus & hem & elvis (seriefiguren)
Dagens låt: the lost patrol - alright
image3519



dagens planer & överaskning!

vädra och bädda sängen
träna 30 min pass till blossom
koka ägg och äta dom skivade på fullkornsbröd
ducsha & tvätta håret, inpackning mm.
gå ner i tvättstugan 16 och stoppa in två maskiner tvätt
ta en promenad ner till centrum & handla mat & vita tulpaner.
fixa klart i tvättstugan, vika all tvätt och vika in i skåpen
hyra film, handla grönsaker till dippsåsen.
köpa vita tulpaner och ställa i en vas
rensa i kylskåpet och skafferiet
dammsuga och torka golven
laga middag tills älsklingen kommer hem.
tappa upp ett varmt bad åt hjärtat & tända massa ljus
tvätta fårskinnsfällarna & överkastet
myskväll med film, älsklingen och katterna (:
massera älsklingen.

är riktigt varm efter träningen med blossom. det ordet hon missbrukar är "härligt" haha. jag var tvungen att dra ner persiennerna, jag skulle själv dött av skratt om jag såg mig själv stå där i vardagsrummet som en annan träningsnörd. men kul var det och mycket mycket bättre än att stå och trängas med massa andra tanter på gymmet. hoho. har precis ätit lite lunch, blev äggmackor och vanilj te. och ska snart duscha. sen går jag ner till tvättstugan och stoppar in färg och svart tvätt och medans tvätten tvättas så går jag ner till centrum och uträttar lite saker. älsklingen och jag pratade igår om hur trött han är, han jobbar natt och sen dag helt plötsligt och har svårt att ställa om sig. så nu ska jag överaska honom med att fixa här hemma, dammsuga, laga middag, duka fint och ställa fram en fin bukett med vita tulpaner på bordet åt honom, sen ska jag hyra en film som han velat se länge nu och köpa morötter och gurka och göra grönsaksstavar med dipp, tappa upp ett varmt bad till honom som ska vara klart när han kommer hem, med massa levande ljus och sen ska han få en massage när vi går och lägger oss. jag älskar att överaska! han blir så himla glad också. så då är det ännu roligare ♥

duscha nu, sen fixa fixa (: puss!

image3518



Dagens!

Dagens humör: Irriterad och stressad, men sen glad och mysig. 
Dagens mående: mycket bra (: 
Dagens borde: sova nu!
Dagens frisyr: uppsatt i slarvig knut 
Dagens klädsel just nu: rosa & gråa flanellpyjamas byxor & stor tee.
Dagens planer var: mysa massa med älsklingen!
Dagens materiella vill ha: taklamporna vi hittade på lampaffären!
Dagens längtan: få lägga sig i sängen och läsa och mysa 
Dagens fundering: hur jag kunde må så dåligt igår och må hur bra som helst idag?!
Dagens beroende: alexander och apelsiner.
Dagens tråkigaste: vattenkokaren fanns inte inne idag heller.. morr. 
Dagens tidning: hus & hem
Dagens låt: percy sledge bring it on home to me

honey, you make me the happiest girl in the whole wide world ♥
image3517



myskväll.

vilken mysig kväll vi har haft, du och jag älskling ♥ vi kommer varandra närmre och närmre för varje dag som går och det värmer i hjärtat vill jag lova. jag älskar dig verkligen. min tuss.

vi har gjort det fint här hemma ikväll, ätit god middag och efterätt, glass med kolasås! har haft sug efter det hela dagen och blev lite besviken när vi svängde in på mcdonalds och deras glassmaskin var trasig. men nu fick jag min glass (: mums! vi har suttit och myst framför en varm eld. bara satt och höll om varandra. kärlek! sen har vi spelat kortspel och pratat massa om framtiden. sånt är så underbart. hjärtat ska upp imorgon och jobba dag, så vi ska gå och lägga oss nu. imorgon ska jag ner till centrum och köpa en tidskriftsamlare, har enormt mycket inredningstidningar som jag inte vill slänga. prenumenerar på sju olika inrednings tidningar och det blir en del. sen ska jag tvätta, träna och plocka lite här hemma och laga god middag tills älsklingen kommer hem vid åtta. älskar den salladen. mums! (: köpte filtduken på duka idag för 99 kr, den sista som fanns kvar! måste ringa och avbeställa den från inreda. det blev mycket fint med den iallafall (:

nej nu blir det sängen, trött och det ska bli skönt att sova! puss&kram ♥

image3512





percy sledge love!

den här låten kom när jag och alex satt och myste nyss framför brasan. rysningar. älskar den. den ska vara med på bröllopet! det var vi rörande överens om (:

har haft en jättemysig dag! som alltid. vi var på rusta och handlade tapeterna, fanns bara två rullar kvar dom hade inte packat upp de som kommit in så han som hjälpte oss tog mitt nr och ska ringa och lägga undan några rullar åt oss. vi fick iallafall en av rullarna gratis för att vi åkt heeela vägen dit för att köpa :P så fanns det bara två, så han var shysst och gav oss rabatt. (: sen åkte vi och kollade på ny vattenkokare, men den vi vill ha är slut så nästa vecka ska vi tillbaka! det är inge bra att shoppa efter jul, allt är ju slut.

har tagit ner alla julsakerna nu, fy vad skönt. granen barrade så in i..! men nu är allt städat och klart (: har tänd doftoljor med apelsin, luktar gott här! fräscht. vi ska duscha och sen sätta oss och göra lite kvällsfika och sen bara mysa och spela spel (lika par leka bäst) får se om det är kul (: och sen sova tidigt. imorgon har jag tvätt tid igen vid fyra. nu ska vi tvätta varjedag tills all tvätt är borta! usch, men skönt. och sen ska jag träna blossom! fun fun.

hoppas ni haft en bra dag (: puss!



Morgondagens planer

♥ gå upp vid tio och äta havregrynsgröt
♥ träna till blossom tränings dvdn
♥ åka till kungenskurva och köpa tapeter
♥ åka och veckohandla mat på coop
♥ tvätta från 16 - 19
♥ ta ner alla julsaker & slänga ut granen
♥ laga middag med älsklingen
♥ hyra film och äta gurk&morotsstavar med dipp.

tre av de bästa låtarna!




sömnig.

höll på att somna till filmen i början, men sen satt jag på kanten av soffan och hade goosebumps över hela kroppen, fy vilken läskig film. mamma och jag tittar alltid på skräckisar. sen är vi skiträdda, haha. typiskt oss. från andra sidan hette den. faktiskt jättebra!

mamma gick för någon halvtimme sen, hon frågade flera gånger om jag ville ha sällskap i natt men det blev att hon åkte hem iallafall. vi hade iallafall en jättemysig kväll tillsammans. hon masserade min rygg som verkligen behövdes, har sån sjuk träningsvärk! imorgon ska jag upp och gympa till blossom (: och då ska jag minsann stretcha efteråt som jag var slarvig med i förrgår :/ vi åt middag ihop också som hon lagade. kokt torsk med kokt potatis och äggsås, gott! idag har jag nog inte varit dum mot min mage någonting. massa frukt och fisk! ha (: eller jo det blev ju en meny på mcdonalds...! vi åt vaniljglass med färsk annanas också. riktigt gott. syrligt så det svider lite på tungan nu. och druckit massa grönt te.

jag ska snart sova. fick hem en hus & hem idag som jag blev jätteglad för. "det lös i dina ögon när jag gav den till dig" sa alex :P min inredning&insperations-bok börjar bli fullproppad. måste ha en ny! tittade efter än på bokhandeln idag, men dom hade inga bra. får bli ordning&reda igen (:

imorgon är det en underbar dag. längtar. alex är nämligen ledig! känns som en evighet sen han var det. han får fast tjänst nu den 8:e januari och nu är han ansvarig för att visa de nya deras ronder och så.. så det har blivit en del jobb. ish. men nu är han ledig i nio dagar. mysigt! imorgon ska vi åka och köpa tapeterna. får bli en fyra fem rullar, så det räcker. vet ju inte än vart den ska sättas upp, men det blir iallafall i våran bostadsrätt.

påtal om bostad.. mamma skriver över kontraktet helt på mig. alltså är lägenheten våran. jag vet inte om jag skulle skratta eller gråta. kändes bara underbart. dock kommer hon flytta hit under våren. kommer komma hit i slutet av januari och villan hon bor i ska hyras ut med hennes möbler till en annan medans hon bor här. vi ska nämligen samla ihop 30 tusen på fem månader. vi har tur som har en sån snäll morfar för han betalar hälften av bröllopet annars hade vi fått spara ihop 60 tusen. som aldrig hade gått. hrm. men nu går det, när mamma flyttar hem så går det ihop (: så vi får en mamma-inneboende tills vi gifter oss! hoppas vi inte går varandra på nerverna!

förensten så ringde jag till en second hand butik idag. en som tar in kläder och säljer. när jag förklarade att jag hade 43 vintageklänningar som jag samlat ihop de senaste åren och förklarade hur dom såg ut sa hon att jag kommer bli rik! håller tummarna iallafall. ca 500 kr per klänning, lite mer eller mindre, men i snitt. vet ni hur mycket det blir?! jo 21500 kr. då har vi ju samlat ihop till våran del av bröllopet! på klänningar jag inte ens använder. okej att min dröm om att starta en egen second hand butik spricker.. men jag får mitt bröllop med min alexander. och det betyder så mycket mer ♥ så vi ska åka in med alla klänningarna någon dag och visa upp dom, så får dom se vilka dom vill ha och inte ha. pengar blir det iallafall (: och genom det här betyder det att om vi ändå stoppar undan ca 3 tusen i månaden var.. så kan vi åka på våran thailands smekmånad i november. hur underbart vore inte det? längta!!

nu har jag tråkat ut er tillräckligt med mitt tjat om allt. förlåt. är bara så ivrig. nu ska jag gå och borsta tänderna och sen läsa hus&hem! och ringa och säga godnatt till älsklingen.

sov så gott ♥

image3511



3 par fynd!


svarta vintagestövlar med spännen och foder, sköna som tusan, 20 kr


helt oanvända vagabond sandaler fyndade jag för 20 kr.


tygskor med hjärtan och döskallar nästan helt nya. 10 kr.

fynd va (; nu ska jag och mamma sätta oss och titta på film efter en mysig långpromenad! det blir färsk annanas med vaniljglass till. mums!



god kväll.

mår mycket bättre nu. tack älskling, tack helena, tack alla. skönt att det verkligen finns folk omkring sig som man kan falla på när man väl faller ♥ idag var jag inne i stan och fikade med helena. vi var inne och kollade lite på rean också. hittade en jättefin klänning för 98 kr en turkos med puffärmar, a-linje och bar rygg (: köpte den för pressentkortet jag fick av tessan (: sen fikade vi på "vårat" fik och satt och myste. jag drack grönt te och åt en apelsin. mackan orkade jag inte, så den tog jag hem till mitt hjärta så han kan ha den på jobbet ikväll. när vi skulle skiljas åt fick jag en ros av helena. en röd fin ros. va glad jag blev. blev en lång kram och sen möttes jag upp av alex som hämtade mig. skönt för jag var trött. kom hem för någon timme sen och mamma har kommit. hon står och lagar mat till oss nu. vi ska ha myskväll med god middag. är jättesugen på fisk! alex äter inte fisk så jag får sånna ryck ibland och måste ha fisk! så mamma handlade så snart ska vi äta (: sen efter middagen ska vi ta en mysig promenad med adolf och andas in lite frisk luft och gå förbi videobutiken och hyra en film. jag måste förbi konsum också och handla apelsiner! fruktansvärt sugen. annanas och glass blir det iallafall till efterätt.

nu är maten klar. har tagit kort på skorna jag fyndade idag, så bilder på dom kommer senare!

ha en mysig kväll, puss&kram ♥



kalla pommesfrites.

sitter här och tuggar på lite kalla pommes från mcdonalds, jag var nere i centrum och tittade runt i massa affärer och blev såklart vrålhungrig när jag gick förbi mcdonalds.. det ligger påvägen hem till oss, så det är lätt att slinka in där image3494 hihi. sen var jag och fyndade på returmakeriet. tre par skor för 50 kr. bla ett par svarta vintagestövlar.. och ett par sandaler från vagabond. jupp. jag älskar den affären och det vet hon som jobbar där. det är nästan pinsamt att gå dit. haha. jag är nog den ända som hänger där :P mer fynd åt mig! en annan pinsam sak som hände var att jag ramlade när jag var ute och gick..! som tur var var det nära vårat hus och ingen såg.. men pinsamt var det :P iallafall kvart i ska jag vandra ner mot pendeltåget och möta upp helena några stationer senare. jag har känt mig helt off de senaste dagarna och planerna var ju att hitta en sagolik brudklänning idag.. vet inte om vi bara ska fika.. känns som att man vill vara mer allert när man ska välja klänning. vi får se. mitt humör pendlar sjukt just nu. bara att kravla sig upp och försöka hänga sig fast. image3495

idag orkar jag verkligen inte klä upp mig.. förlåt gumman, det blir dom fula mjukisbyxorna, haha. hoppas du vågar gå brevid mig ändå (: men lite smink ska jag minsann sätta på mig. så jag får väl ta och sätta lite fart nu. föresten så kom mina tränings dvder med blossom idag (: va glad jag blev. ska prova ikväll. alex jobbar natt så jag kan gympa runt bäst jag vill (: sen måste jag få ner julsakerna också. granen måste ut. måns har hängt i den i natt och alla barr (okej inte alla, men nästan alla) ligger under granen nu. buse!

image3497



God morgon vinterland!

Gud va mysigt! det är så mycket snö ute. blir helt pirrig i hela kroppen. älsklingen kom hem vid åtta och kom in och väckte mig med världens leénde, han vet hur mycket jag älskar snö! så lyfte han upp mig och bar fram mig till fönstret. mysigt det är med snö, åhå. imorgon är han ledig då ska vi ut och åka pulka och göra snöänglar. snön kom inte till julafton, men bättre sent än aldrig ju (: har tagit massa kort också (:

har precis ringt till rusta, dom har kampanj på några tapeter vi vill och ska ha i nya lägenheten som fondtapet i nått rum. 39kr/rulle är riktigt bra. har varit ute efter dom förut, min bästa vän helena har redan köpt dom innan, fast då var dom slut. nu är det ännu bättre pris..! dom har iallafall precis fått in en stor leverans så imorgon åker vi dit och shoppar tapeter! kul (: dom är jättefina iallafall. har ju sett dom i verkligheten redan. medaljonger och vitt, vitt (: och lite skimmriga.

image3493

idag ska jag möta helena i årstaberg tio över två, ska ta två tåget från huddinge. läbbigt. jag är lite skraj för att åka tåg..! och det var ett tag sen jag åkte kommunalt själv. det går nog bra. får inte sitta så länge själv. sen går vi och provar brudklänningar och det känns också läskigt! helt plötsligt känner jag mig så liten. som fem år. haha. men det går nog bra. jag har ju dig med mig gumman ♥ sen måste vi fika, det var längesen. it's on me. eller ja, jag bjuder (:

tack för era tips om filtlöparen också, köpte den på inreda! 115 kr och inreda ligger i stan så jag går och hämtar ut den ist för att betala frakten på nästan hundra kr. den blir fin på matsalsbordet (:

nu ska jag göra lite frukost och äta med älsklingen och sen ska han nog sova. för mig blir det att hålla mig vaken, även fast det skulle vara skönt att sova så måste jag vända på dygnet nu. har sovit i fem timmar och det räcker :P iallafall för i natt. ska duscha, sminka mig, titta på tv, och fixa lite här hemma. kanske sy klart min vetekudde. det är bara fodralet kvar nu (: den blir jättefin!

hoppas ni får en underbar dag! kramar ♥



Gud så tråkigt.

vad jag önskar att du var här hemma älskling. jag saknar din närhet. saknar ditt leénde och kramar.. ska sova snart så jag slipper sitta och sakna. så slår jag två fluror i en smäll.. (eftersom jag ska vända på dygnet) sen kan det ju vara kul att orka läsa lite också..! somnar alltid med lampan tänd och tidningen på magen av utmattning, haha. har suttit nästan hela kvällen och sytt min vetekudde. det blir inget hjärta.. utan en avlång sak. mycket större än den jag tänkt göra. men den blir fin vill jag lova. kanske orkar göra klar den ikväll.. jag syr nämligen allt för hand. mer pyssel då. jag har en symaskin, men jag är envis! (:

har börjat äta mitt val kvinna också. får vi se om jag känner mig piggare (: alex har blivit en hurtbulle och tränar varjedag. han får mig att komma igång också. och det är bra (:

sitter och håller på att leta inredningssaker till våran nya lägenhet. tro mig det tar ett tag innan vi kommer köpa en bostadsrätt, men varför inte börja i tid? kommer hinna ändra oss massa innan. men gud så kul.



möööh.

fel tvättdag såklart. det är imorgon vi ska tvätta. men vi ändrade den tills fredag ist så tvättar vi tillsammans då. jaha. har precis duschat och ska klä på mig mjukiskläder sen ska vi ta en promenad ner till centrum, jag och alex och köpa tyg och titta lite i affärer.. handla middagsmat och så (: sugen på någon pastarätt idag, det här såg gott ut. citron och vitlöksdoftande pasta. fast tortellinipannan såg ännu godare ut. har för mig att vi ätit den innan. lätt och laga också.. så det blir nog det (: ikväll ska jag äta färsk annanas med vaniljglass. gott! fick filmen "underbar och älskad av alla" kanske ska se den.. fast alex ville se den också, så det blir nog någon annan. dr phil går vid 19:05 också.. vi får se.

föresten är det någon som vet vart man kan få tag i en sån här duk? filtlöpare. hittade en sida men det går inte att handla deras saker på nätet..!
image3492
 

dagens.

Dagens klädsel: Fula röda nike mjukisbyxor & svart hoodie.

Dagens accesoarer: Tofs?

Dagens frill: Helt galet ruffsigt.

Dagens smink: Inget!
Dagens bästa: Ta ner julsakerna.

& sämsta: Får sova ensam i natt.

Dagens köp: Tyg, nål och tråd.

Dagens sysselsättning: Blogga, pyssla, sy, slappa.

Dagens längtan: När all tvätt är tvättad.
Dagens låt: Armand Mirpour - josie

Dagens humör: Glad & mysigtseg.

image3491



träning.

älsklingen och jag har precis tränat här hemma. hah, va snygga vi är ^^ lyft massa vikter och gjort massa ryggövningar. nu är min hållning genast mycket bättre. ska snart ner i tvättstugan och tvätta.. skönt! få lite rena kläder. jag och helena ska ses imorgon istället inne i stan. lika bra det så kan jag hjälpa alex med tvätten. han jobbar ikväll så jag ska ta ner alla julsakerna, allt utom julstjärnorna i fönstrena och sätta upp de vanliga gardinerna ist. skönt. jag är lite smått trött på alla tomtar som står här och glor på mig. haha. så det ska jag fixa med ikväll. sen om jag hinner blir det film och bloggande såklart (: får passa på att sitta här när han är på jobbet.

nu har vi skrivit gästlista till bröllopet. ska faktiskt göra inbjudningkorten själva. det blir bra det (: och mer personligt. sen har jag ringt fotografen, hanna. vi gillar verkligen hennes bröllopsbilder. så nu får vi hoppas att hon har tid den 6 juni. hon tog mitt nr iallafall, nu är det bara att hålla tummarna. yes. här är en bild från hennes förra bröllopsjobb. vackert. mycket och fixa som sagt, men vi är duktiga så det här kommer gå så bra så ♥

ska samla ihop all vår tvätt nu och snart gå ner till tvättstugan. sen ska vi svänga förbi tygaffären, ska sy min vetekudde ikväll.. ett rött velourhjärta ♥

image3489



good night sleep tight.

nu ska vi gå och lägga oss. ska läsa i en ny inredningstidning. alltid lika mysigt. och mysa med älsklingen. har inte mått bra ikväll men han har varit helt underbar och kramat och pussat på mig och tagit hand om mig. tack ♥ imorgon ska jag och helena som sagt mötas inne i stan vid 15 och åka och prova brudklänningar. mysigt det ska bli (: längtar. ska även gå in på ordning och reda och titta om jag hittar någon fin planeringsbok både till mig själv och mina mål och bröllopet. mycket som ska planeras vill jag lova. kul att vi är två som hjälps åt iallafall. och helena då (: så snällt gumman att du hjälper oss.

hoppas ni sover så gott.

image3486



bostadsrätt.

vi sitter och kikar på massa bostadsrätter och har hittat en på södermalm. fyfan va fint. nu är vi helt säkra på att vi ska ha det vitt, vitt, vitt i våran nya lägenhet. jag älskar att planera och sånt. och det kommer jag få göra massa ny framöver (: har en inredningsbok som jag klipper och klistrar in fina saker från olika inredningstidningar.. tips och sånt. så kul. har inte pysslat i den på länge. nu är jag helt ivrig, skulle kunna sitta uppe hela natten. men det går ju inte! imorgon innan stan då!

älskar badrummet. så jäkla fint. och köket.. vitt i högblankt. mhm (:

image3485



lindt lindor.

mitt fika besök hade med sig lyxchocklad. lindt lindor. gud så gott. känner nu i magen att den var lite för god.. har stoppat i mig en del. var jättetrevligt iallafall. kul att prata massa gamla minnen. vilka barnrumpor vi var när vi var 17..! valborg var nog en av de dagarna man helst vill glömma. pinsamt. nu känns det helt klart bättre med en mysig middag på valborg än leriga jeans och minnesluckor. ha! sånt kan man iallafall tycka är kul nu. att prata om iallafall (;

ringde älsklingen nyss, han kommer hem vid åtta. då ska vi äta köttbullar & spaghetti. gott. så jag ska förbereda lite. eller så blir det rester från igår. oxfile med potatisgratäng vs köttbullar och spaghetti..! vi får se (: sen blir det mysamysa hela kvällen med film! ska tända en brasa också. fryser jättemycket. mjukisbyxorna åkte på direkt när jag stängt dörren. mina älskade röda fula nike mjukisar. som jag så lyckligt fyndade i gratis lådan på returmakeriet, haha. vilka kap man har gjort där ^^

dagen skulle ju varit rensa och städa..! städa har jag faktiskt gjort. dammsugit och torkat av alla skåp och hyllor och plockat iorning. men ingen rensning idag inte. men jag måste erkänna att fika och prata gamla minnen var mycket roligare (: och imorgon hinner jag inte heller.. jag och helena ska till stan och fridhemsplan och prova ut min bröllopsklänning..! galet va. jag ska stå i en vit bröllopsdröm och välja och vraka bland alla hundratals klänningar. öh.. kommer nog hitta massa.. men får ju bara välja en. vet iallafall att jag vill ha en med korsettliv, alltså inga ärmar.. och kjolen ska vara lite sådär stor. ingen slank klänning med andra ord. det blir nog bra (: så lägger jag undan den klänningen tills våran dag. så får vi se om jag hinner ändra mig tills dess.

så det är det jag ska göra imorgon. blir det säkert någon fika också (: och titta lite på rean, som säkert är ganska urplockad nu. min favoritkappa är på rea nu för98 kr..! fanns i andra färger också. nedsatt från 698 kr. bra kap.

nu ska jag upp på vinden och lämna lite julsaker. puss!

image3484



h&m katalogen.

image3473

har bläddrat igen hela katalogen nu. fick den långt innan jul, men har inte hunnit titta i den. det fanns en del fint. gjorde massa "hundöron" på sidorna där jag hittade nått. just nu ska jag inte beställa nått. vi ska spara spara till bröllopet. vi ska spara ihop en del pengar om man säger så..! men senare kanske om det blir nått över (: älsklingen var så söt och erbjöd sig att betala lite nya vår och sommar kläder till mig eftersom jag klagade på att jag inte hade några. där ljög jag. men det är alltid kul med nytt (: vi får se.



1. den här tunikan skulle jag absolut kunna beställa i en större stl så man kan ha den som en kort klänning. gillar färgerna och det vita spetsen uppe vid bysten (:
2. det svarta toppen är riktigt snygg.. åh, den måste jag ha.
3. jag är inget fan av utsvängda byxor, men dom har gillar jag minsann, dom ser sköna ut.
4. dom här har jag faktiskt redan köpt..! mini jeans shorts är ett måste på sommaren.
5. skit snygga jeans, älskar jeans med låg midja och stuprör! sen gillar slitningarna på dom.
6. mysig hoodie är nästan ett måste (:
7. blommigt älskade jag redan förra sommaren. och den här klänningen är så söt!
8. gillar den här klänningen. fint med blommönstret upptill och volangerna vid axlarna. fast i vitt.
9. röda kappan..! gillar formen på den, men jag har en aning om att den inte är lika utställd när man får hem den.
10. och den lejongula stickade klänningen. gilla mycket!



fikabesök!

får fikabesök av frans idag. om lite mer än en timme. så jag har precis bäddat sängen och fixat lite här hemma. ska snart sminka mig. ser ut som ett spöke, haha. lite trött om man säger så image3470 ska bli kul att ses igen. vi var tillsammans när vi var 17. jisses fem år sen. så tråkigt när man blir osams och inte kan prata med sina ex. men det kan vi minsann. ska bli kul att få visa min och alex lägenhet också (: frans har också tagit över sin mammas lägenhet.. sicka ungar, som snor mammornas lägenheter image3471 så grovsopporna får vänta nån timme. har iallafall börjat plocka ner alla tomtar osv. granen tar jag sist, annars kommer jag bara bli förbannad (om jag kan det..har svårt för att bli sur) men den kommer barra som bara den..! uh. jaja. skönt när den är ute iallafall.

nu dammsuga lite och sen duscha och sminka mig. puss och kram ♥

image3472



jag älskar dig alexander.

den här låten är till dig hjärtat. texten stämmer in så på hur jag känner när du är i närheten. du är bäst. ♥



Will you count me in?

I've been awake for a while now
You've got me feelin' like a child now
Cause everytime I see your bubbly face
I get the tingles in a silly place

It starts in my toes
And I crinkle my nose
Where ever it goes
I always know
That you make me smile
Please stay for a while now
Just take your time
Where ever you go

The rain is fallin' on my window pane
But we are hidin' in a safer place
Under cover stayin dry and warm
You give me feelins that I adore

They start in my toes
Make me crinkle my nose
Where ever it goes
I always know
That you make me smile
Please stay for a while now
Just take your time
Where ever you go

What am I gonna say
When you make me feel this way
I just-mmm..

It starts in my toes
Make me crinkle my nose
Where ever it goes
I always know
That you make me smile
Please stay for a while now
Just take your time
Where ever you go


Dada dada dadada dada dum..
Mmm mmm..


I've been asleep for a while now
You tuck me in just like a child now
Cause every time you hold me in your arms
I'm comfortable enough to feel your warmth


It starts in my soul
And I lose all control
When you kiss my nose
The feelin shows
Cause you make me smile baby
Just take your time now
Holdin' me ti-i-ight


Where ever, Where ever, Where ever you go
Where ever, Where ever, Where ever you go



1 januari.

satt vaken till halv sex imorse. bara för att kunna vända tillbaka dyget. så nu sitter jag här och jäspar, haha. nu gäller det bara att hålla sig vaken tills ikväll. hrm. jaja, det måste gå! ska ta och göra lite frukost, det blir havregrynsgröt med skivad banan och mjölk. frukostfavorit. det snöar hejvilt här i stockholm. mysigt att snön äntligen kom. fast det ser ut som om den kommer smälta bort snart.

idag har jag bara nödvändiga saker planerat..! fast det är skönt att få undan massa, ni ska se vårat gästrum. det är ett rum som inte är städat vill jag lova. vi har för mycket kläder det är en sak som är säker. dom har gjort om tvättstugan.. innan kunde man gå ner efter nio och tvätta hela natten om så önskades, men inte nu längre..! nu har man tre timmar på sig. vi måste boka tid varje dag för att hinna tvätta igenom all den tvätten som ligger därinne. tonvis med tvätt är inte kul.. urk. jaja. bara tvätta!

planer inför dagen:

äta en tallrik med gröt, juice och te.
♥ klä på mig varm och gå ut och gå på långpromenad med mp3n.
♥ sortera all tvätt i olika ikeakassar. färg, vitt, ull/stickat, handdukar och lakan..
♥ rensa i gästrummet och gå med allt till grovsopporna
♥ ta ner de mesta av julsakerna tex granen, julstjärnorna får vara kvar.
♥ gå upp på vinden med alla julsakerna.
♥ gå och panta flaskor och burkar på affären och handla middagsmat.
♥ planera bröllop - färgtema på dukningen.
laga middag, älsklingen kommer hem, myskväll!

nu blir det frukost. mums!

image3468



Nyårsaftons outfit.

image3448






fyra saker framkommer i det här inlägget. 1. jag har sjuk beslutsångest och kan inte välja bara ett eller två kort utan måste välja alla 2. jag älskar att fota, kanske därför jag gick media foto på gymnasiet? 3. jag är en jäkel på att spexa framför kameran och göra konstiga miner 4. jag kan bjuda på mig själv. haha.

hade iallafall på mig:

svart klänning med glitter - gina tricot
gråa fårskinnstofflor - julklapp
svart kofta - only (syns ej på bilden)
svart virkat halsband - tjallamalla fått av mysan

smink:

svart & metallicblå ögonskugga - h&m's egna fått av älskling
massa svart mascara - dior black out
mousse foundation - maybelline
svart kajal - h&m's egna
läppglans - helenas



2008!!

Nu är det ett nytt år! Gott nytt år på er.. hoppas ni som följer min blogg vill fortsätta det här året också (: har haft en jättetrevlig kväll med mycket skratt (så vi grät, som vanligt) och god mat och efterätt. proppmätta. sitter och äter lite lantchips, skit goda. helena och joakim gick precis och älsklingen har gått och lagt sig.. han ska upp halv sex imorgon och åka till jobbet. tolvslaget firades med att skåla i barnchampange (; och titta på fyrverkerier. gud så vackert. vi stod kvar och tittade till halv ett. vackert!

här är mina nyårslöften & det som händer under 2008:

- söka in på inredningsarkitektutbildningen.
- har fått praktik på äntligen hemma i vår, så jävla kul! *happy* :D
- umgås mer och sitta mindre vid datan, komma ut mer.
- äta mer frukt och mer regelbundet.
- trappa ner ännu mer på min medicin.
- träna yoga och fitnessträning med blossom i vardagsrummet (;
- vända tillbaka på dygnet.. och inte bara en vecka, utan hela tiden.
- gå ut och gå på mer promenader.
- övningsköra och ta körkort och köpa bil, det blir en volvo v50
- planera vårat sommarbröllop och gifta oss den 6:e juni ♥
- visa ännu mer kärlek och omtanke till mina nära och kära.
- leva varje dag som det vore den sista.
- drömma, uppleva och älska!

ska även inhandla en ny dröm och uppnåmål bok (: tror det blir en från ordning & reda.

image3433


RSS 2.0