Landet

tror ni inte att jag sprang i från datorn i går. förlåt för dålig uppdatering. vi hade iallafall en supermysig dag och kväll. kom hem vid ett tiden. nu har jag badat i år. även fast det bara blev en gång och vi doppade oss fort som fan, så räknas det ju. haha. jag är värsta badkrukan. längtar till thailand! där är det behagligt i vattnet iallafall (: solade gjorde vi och åt grillat och jordgubbar. gott gott.



ser ut som jag har stupat. haha.



snyggaste hållningen ever. ha.





älskling!



gott med jordgubbar. jag åt dock utan grädde. svårt det där att vara nyttig när man är bortbjuden. man kan ju uppfattas som skit kräsen. haha.

nu ska vi äta frukost (: smoothie! puss&kram.




Stel

är helt stel i kroppen. vaknade av värsta mardrömmen.. drömde att alex dog. det måste vara det värsta som kunde hända. är fortfarande helt dämpad och stel i kroppen. tänk vad en dröm kan påverka oss. vet helt talat inte hur jag skulle klara av att leva utan honom. bara tanken får mig att vilja kräkas. usch.

älsklingen min håller på att göra frukost till oss nu. han är så söt. gör hallonsmoothie till mig och banan till honom (: ska bli gott. sen ska vi åka till landet och bada. ska bli så himla mysigt. längtar!

har laddat kamerabatteriet så vi ska fota massa idag. ska ta med mig datorn så jag kan uppdatera därifrån. fick en kommentar om önskan på mer "dagens outfit" och det är klart ni ska få. har ingen helkropps-spegel här hemma. men jag har en hos mamma som vi kan åka och hämta så jag kan fota mer (: bra att ni säger till om det fattas någonting i bloggen. jag skriver ju för er skull med.

nu ska jag äta världens godaste frukost med världens bästa man.

vi hörs senare. ha en mysig dag! puss&kram / er fanny.



sleepy

är trött just nu. jag fick solsting idag när jag var inne i stan så jag har frossa, känner mig febrig och mår lite illa. ska gå och lägga oss snart och bara kramas. saknat älsklingen så himla mycket nu när han jobbat. dock blir det mer pengar som vi kan stoppa undan och det är ju alltid bra!

filmen var jättebra. vi satt ihop kurade i soffan med tända ljus och ramlösa. gott med vatten. tuggar på ett åksjuketuggumi för att få bort illamåendet och det hjälper!

imorgon ska vi upp vid tio, äta frukost, duscha, packa väskan med badkläder och handdukar och åka till landet som ligger utanför nortäje. ska bli skit mysigt. det blir grillad kyckling med någonting till. gott! ska bli riktigt mysigt. första doppet i år faktiskt, får verkligen hoppas att det är bra väder imorgon också! (: ska inviga min nya bikini. den här sommaren har jag köpt tre nya bikinisar, samma modell men i svart, brons och grön metallic. tror det blir det gröna imorgon. grönt är fint till rött hår och fräknar!

nu börjar min älskling säcka ihop här brevid mig. han har sovit sex timmar på två dygn pga. att han var tvungen att jobba extra. snuttisen. så nu ska vi plocka in täckena från vädringen och krypa ner i sängen. ska bläddra i min nya plaza tidning som kom idag (:

hoppas ni sover gott. tar med mig dator imorgon till landet och uppdaterar med bilder!

hörs imorgon! natti natt




Juli 2006 i alexanders föräldrars trädgård.






saknat!

har ni saknat mig? jag har iallafall saknat er jättemycket! tog lite paus. bara någon dag, men det känns som en vecka. haha. bloggberoende kanske? vi har precis ätit fajitas tacos. riktigt gott var det. och nu är vi mätta och belåtna! ska sätta oss ner i soffan nu och titta på en thriller. är medlemmar på cdon hyrfilm och det tjänar vi på kan jag meddela! (: kostar 199 kr i månaden och man får hem tre filmer åt gången. premiär filmen idag. hoppas den är bra. köpte även music and lyrics och he's the girl. fick med en bok för 9 kr och det blev en mysig verkar det som (: ska börja läsa i kväll om jag orkar.

idag har det varit 30 grader ute och jag har varit i stan med helena och fikat, shoppat och haft det mysigt! vi har inte träffats sen dagen efter vårat bröllop så det var verkligen på tiden nu. shoppade en klänning, kajal, flipflop (till thailand), tre minishorts (till thailand) och hårprodukt. även en present till älsklingen som han velat ha länge. nämligen en upphängare för disktrasan. liten rund sak som man pular in ena hörnet. himla bra! han blev glad!

ska fota allt sen och lägga upp. nu är jag sjukt seg och ska mysa med min soulmate i soffan med film (: puss&kram.



Måndag!

galet varmt och av värme blir man trött. har varit som en zombie hela dagen (: men det är skönt att inte fara runt för mycket. vi har varit i huddinge en sväng och hämtat lite saker från mamma.. i nya bilen. älsklingen var och köpte den i morse och det blev en seat ibiza. jag gillar den faktiskt. känns större än vad jag kom ihåg. och det som vi kom fram till var att det är onödigt att lägga mer pengar på en större bil när vi bara är två. 120.000 kostade den och då ingick allt som fick att få till den. vinterdäck ingick också så det var bra. bästa stereon med mp3 uttag, klimatanläggning så det ställer in sig självt mm. det var mycket bil för dom pengarna så det känns bra (: när vi skaffar barn blir det såklart kombi. men nu behövs det inte. det blev en svart metallic iallafall. skönt att äntligen ha en egen bil igen.

ska ta och vika lite tvätt nu och sen dammsuga. älsklingen är tvungen att hoppa in på jobbet. eftersom han är personalansvarig så är det bara att åka dit. söck! men jag ska sysselsätta mig så gott det går ändå! tog hem massa gamla inredningstidningar från mamma som jag lämnat kvar där så nu har jag runt 30 st att läsa ^^ sen ska jag fixa med tack-korten som ska skickas imorgon! känns som vi skjuter upp det där hela tiden. inte bra. men det är så himla mycket att fixa med hela tiden.

känns som en bloggpaus skulle sitta fint ett tag. jag behöver komma i från datorn och hitta på lite annat. skriver nog lite här och där, men inte lika mycket.

hoppas ni får en mysig måndagskväll (: puss&kram..






M Y S A N

wii. my ringde nyss och berättade att hon ska rymma hemifrån och komma till mig. gissa om jag blev glad!! jag älskar att ha henne här. för vi har så himla kul ihop. skrattar, flamsar, sjunger, hittar på massa bus och har det skitkul (: om det blir som vi planerat kommer hon nu på söndag! så är hon här hela veckan när alle jobbar. K U L (:



älskar dig gumman. så glad att du finns i mitt liv.



Mysig dag!

haft en jättemysig dag idag med älsklingen. vi åkte till stan sen och köpte fotoalbumet på ordning & reda som vi ska ha våra bröllopsfoton i. sen åkte vi hem, lagade grekiskpaj med en god sallad. hade äpple, rödlök, tomat, gurka, sallad och avokado i salladen. blev himla gott. efter maten redigerade vi lite till på bröllopsfilmen, nu är den snart klar. ska bli kul att skicka i väg allt sen (: alex ska ta med sig tack-korten och skriva ut texten på jobbet. sen ska jag fixa framsidan. kommer bli fint. vet hur jag ska göra nu.

nu gick han. känns tomt redan. ska sätta på andra filmen som jag hyrde. och mysa i soffan. hälla upp ett glas med kall ramlösa och bara ta det lugnt. blir nog inte så sent i kväll. jag och alex pratade i telefon i går kväll när jag låg i sängen i minst en timme. vi la på när jag började prata i sömnen om konstiga saker. haha. då var jag trött.

skrev ett kärleksbrev till honom, sprutade på min favorit parfym och la i ett kort på oss och gav honom nu innan han gick. småsaker som gör så att kärleken mellan oss aldrig slutar existera. det är de där småsakerna som är så underbara med oss. älskar dom! han blev jätteglad. stoppade det i sin bröstficka på jobb t-shirten och när jag kramade honom luktade han mig. jag brukar spruta på mig hans parfym och gå och sniffa på när han är borta. en gång sprutade jag på min tröjärm och låg och andades in under hela kvällen vilket resulterade i fruktansvärd huvudvärk. vad gör man inte för att vara nära den man älskar fast han är långt borta.. ibland förvånar man sig själv.

jag har föresten börjat skriva en bok. ingen aning om hur den blir eller om jag ens vill att någon annan ska läsa den. kanske mer för att bearbeta det som hänt och det jag måste lära mig att leva med i ryggsäcken. det viktiga är nog att förlåta och se framåt och det är väl därför jag mår så pass bra som jag gör idag. vissa människor vet inte vad deras handlingar kan orska andas lidande. undra om han mår lika dåligt som jag gjort? tänker han på mig? tänker han på vad han utsatte mig för under så många år. ni som läser mellan raderna kan nog lista ut. annars får ni vänta tills jag släpper mig bok. boken om att vara utsatt, kämpa för att må bättre och hitta ett sätt att leva vidare.

ska sätta på filmen nu och tända lite ljus. inte allt för många blir så galet varmt då. sitter bara i en stor t-shirt med ac:n på. solen har precis gått ner och det börjar svalna av. tack för det (:

vi hörs senare. ha en mysig kväll nu. puss&kram.



Frukost på balkongen

underbart väder ute. satt just och åt frukost på balkongen. vi har skugga på våran balkong och det tackar och bugar vi för. klarar inte av att sitta direkt i solen mitt på dagen. mango och banan smoothien var himla god. ska göra en till älsklingen sen när han vaknar. idag ska vi ut i solen och mysa jag och alle. ta en filt med oss, vatten, katterna och bara mysa. ska bli skönt. sen ska vi ta en sväng förbi södermalm och köpa fotoalbumet. fotografen är på semester nu, men sen kommer vi får våra bröllopsbilder och då ska vi klistra in dom fina bilderna (: mysigt!



våran utsikt från balkongen. där borta ligger vattnet. tar ca 15 min att gå till sandstranden.



min frukost.



WeSC - Street, White

köpte nyss två par WeSC hörlurar från cdon. fick två för mindre än vad ett par egentligen kostar, blir perfekt att ha med på våran thailands resa (: hoppas älsklingen blir glad och att det är bra ljud i dom!

ska äta lite frukost nu. kan inte äta på en gång när jag gått upp. men nu börjar jag bli hungrig. köpte fryst mango i går. ska testa mango och banan smoothie. låter gott va (:





snart god natt

ska snart krypa ner i en nybäddad säng. vi gjorde en grundlig städning i sängen idag. skönt! tvättade sängskyddet och vädrade täckena och kuddarna (: har en osläst plaza tidning som jag ska blädra i. älskar att drömma mig bort i inredningstidningarna. underbart!

nej, nu ska jag komma i säng! har pratat med tessan nu i en timme, så detta inlägg blev lite utdraget, haha. hoppas det blir soligt imorgon. ska in till stan och fika med helena och sen hämtar älsklingen upp mig så ska vi åka och köpa bröllopsfotoalbumet och dvd skivor. vi ska bränna bröllopsvideon som är klar. den är så jäkla bra! (: älsklingen min har varit riktigt duktig. han har lagt till lite effekter så bilden ser helt sagolik ut, lite vit lixom. min klänning lyser! åh (: ska försöka lägga upp den här sen, hoppas det går eftersom den är så stor.

nu - sova! puss&kram




Badrums önskningar





NaturGodis

hej på er. hoppas att ni mår bra! vilket väder det har varit idag. härligt! skönt med ac inne vill jag lova. annars hade vi dött av värmeslag. sitter i soffan med laptopen och min påse med naturgodis. lördag! och jag får käka godis. hihi. gott med massa olika nötter och yoghurt godisar. ska snart titta på film. hyrde två komedier när vi var nere och handlade. ska bli mysigt som bara den och slappa i soffan och titta på film (: ska sätta på den nu tänkte jag!

fick ett reklamblad igår från noblessa (kökleverantör) och dom har 50 % på alla sina kök inkls. vivaror från siemens och dom kommer och bygger ihop hela köket. vi ska dit och kika vad dom har någon dag i veckan. ska bli spännande! vi pratar mycket om renoveringen här hemma nu. det är mycket som hänt sen vi blev tillsammans. allt känns perfekt med vårat förhållande. jag är så lycklig!

nu - film & lördagsgodis. puss&kram.

ps. visste ni att naturgodis är lika "farligt" som vanligt smågodis. galet va ^^ jag som trodde att det var nyttigare. d.s



äntligen våran

när badrums renoveringen är gjord vill vi inte ha massa fula shampo och balsam flaskor ståendes överallt i duschen. jag har velat ha en behållare för shampo och balsam sen jag såg en lägenhet på blocket som hade en likadan i duschen. så praktiskt!

det bästa av allt var att det var rea på den. från 350 till 149 kr. wii (: den enda som kan vara lite jobbigt är att det kommer ut lite åt gången. eftersom det är smala rör. fast det kanske går bra ändå. hoppas!





Lördag!

i skrivande stund sitter jag på balkongen och dricker hallonsmoothie. gott och svalkande. det är varmt idag med, skönt! synd att älsklingen jobbar, fast han börjar inte förens halv tio så vi får många timmar ihop ändå! idag ska vi änga oss åt bröllop. har sjuk ångest över att vi inte fått iväg tack-korten än. det har ju ändå gått nästan två månader. gah! det tar långt tid att redigera bröllopsfilmen. men imorgon ska allt vara klart och vi ska skicka iväg korten och dvd filmerna till alla som ska få. ska ner i källaren och hämta upp bröllopslådan med massa pyssel och kråpa ihop utsidan på tack korten. vet på ett ung. hur jag ska göra. sen ska vi in till stan en snabbis och köpa bröllopsfotoalbumet från ordning&reda som jag lagt undan. det är i samma serie som gästboken vi hade, lite pärlemoaktigt med silver inslag. kostar 590 kr. dyrt tycker jag! men det är fint med silkespapper i mellan varje blad osv (: man gifter sig bara en gång ju (:

nu har jag nästan druckit upp smoothien. ska kika lite på andra bloggar som jag glömt av de senaste dagarna, även inredning! sen ska jag väcka min älskling (:

hörs senare. puss&kram.



sovdax!

ska snart gå och lägga mig. inte för att jag är trött utan för att jag har så sjukt tråkigt. hah. finns ingenting att göra och jag är riktigt rastlös, och när jag är rastlös så sover jag hellre än att det ska krypa i kroppen. dricker lite te, kvällsro örtte, ett bra te om man vill varva ner sig. älsklingen kan somna på plats när han dricker det. hihi. han är söt  vi la på luren nyss. och han fick upp mig från golvet jag låg på och stirrade i taket. när man ligger på golvet och stirrar i taket har man verkligen tråkigt. jag är öppen för förslag om kvällssyssla  hade jag haft träningsmaskinen här nu hade jag tränat. längtar tills jag får hem den. mamma sa att jag kunde få den. glad jag blev! här ska tränas! jag är ingen gym-människa. kommer aldrig i väg och jag gillar inte att flåsa bland folk jag inte känner. creepy. så träna hemma är perfekt.

min skinka försvann just på min macka. haha. jäkla katter. jaja, när man är familj får man ju dela med sig (; dom lever på torrfoder från ica just nu och det märks att dom inte gillar den. det försvinner knappt någon mat ur matskålen. imorgon ska vi komma iväg och handla deras riktiga mat från djuraffären. djuraffären har semester här och stängt och vi har inte kommit iväg till kungenskurva. imorgon måste vi!

på måndag ska vi till banken, wihuo. ska kika på vad det skulle bli för kostnad i månaden till köket. vi ska alltså ta ett lån, renovera, ta hem mäklaren, gå tillbaka till banken med nya värdet och stoppa in på topplånet och sänka räntan. badrumsrenoveringen håller vi på att spara till. vi vill bli klara med köket innan min födelsedag som är den 9 september. så det iallafall är renoverat där när gästerna kommer! jag har redan börjat spåna på en önskelista. en sak som jag vet ska stå med på den är en vit vas från iittala. gillar den som bara den och den skulle vara riktigt fin på bordet i köket med tulpaner eller gerbia i. *drömmer*



om det blir okej månadskostnad för köket. vi har räknat på ca 1500 kr i månaden med ränta och avbetalning. och det klarar vi ju. så ska vi börja (om allt blir som vi planerat) om tre veckor. kul va  kommer bli skitfint!

nu är tet uppdrucket. ska hoppa in i duschen snabbt och bara spola av kroppen. blir flera duschar sånna här varma dagar och det är riktigt skönt att krypa ner i sängen nyduschad!

vi hörs imorgon kära ni. puss&kram.



Hemma!

har precis ätit middag. det blev marinerade kycklingfileér med bulgur och i det tärnad tomat, persilja, mynta, olivoja, vitlök och salt och peppar. blev jättegott! testa!



jag är riktigt trött just nu. har varit i väg idag och provkört massa bilar. och ju längre vi var där desto dyrare bil fastnade vi för. såklart! men jag hoppas och tror att det blir en skoda octavia combi. en riktigt familjebil. det blir den färgen som är på bilden (länken) underbart sköna säten och mysig inredning. bagageutrymmet är sjukt stort. större än på en v70 (: kändes mysigt när vi stod och diskuterade hur stor barnvagn det skulle få plats därbak. mysigt! tänk att vi planerar att bli en till om några år. längtar! om det blir det bilen åker vi dit på måndag och sen får vi nycklarna på tisdag eller onsdag (:

ska slänga mig i soffan ny och läsa nya klick! intervju med blondinbella om övergreppet. stackars ): fattar inte att hon orkar ställa upp på sånt nu?! hon är en stark flicka den där bella.

nu - mys i soffan (: puss&kram.






Fredag!

Idag ska vi åka och provköra några bilar igen. för snart måste vi bestämma oss. min morfar hjälper oss med pengarna till hyrbilen vi har just nu. vi tog den billigaste vi kunde hitta, men det blev ändå nästan två tusen för en vecka. innan ska jag till psykologen. har haft semester därifrån och det ska bli skönt att få in lite rutiner igen! ska berätta om jobbet på urban outfitters också. och fråga vad han tycker att jag ska göra (:

ska väcka älsklingen snart med frukost. sen ska jag duscha och sen åker vi. jag beställde provbågar från en sida. jag har ju linser som sitter i, i 30 dagar utan att man behöver ta ut dom. day and night heter dom. riktigt skönt. men när man är sjuk så får man inte ha linser i och jag behöver ett par brillor. så jag har tre dagar på mig att bestämma mig (: får se om det blir några av dom. gillade ett par som var lite bronsfärgade. smälte in med fräknarna. fint! svart kändes riktigt hårt. fast det var ganska tunna bågar så vi får se. kan fota sen så ni får hjälpa mig välja (:

ska göra smoothie nu och hälla i lite av müslin jag gjorde igår. här får ni se lite bilder från igår. jag provsmakade och det var riktigt gott!











Egen müsli.

håller på att göra egen müsli just nu. det lukar gott i hela lägenheten. knasig natt syssla va ^^ men jag vill så gärna äta det till frukost imorgon med en hallon smoothie. gott! har varit riktigt effektiv här hemma ikväll. städat, tvättat, diskat alla ljushållare, vikt tvätt och donat med massa annat  middagen vi åt var fab! både jag och alle är riktigt pigga och aktiva. har inte varit hungrig förens nu, så man står sig bra på dinkel. himla kul att älsklingen är med mig på mina nyttigheter. då är allt så mycket lättare. han säger hela tiden att jag är duktig som börjat äta så sunt. då blir man ännu mer peppad. ska ta hem min mammas Orbitrek som hon aldrig använder. sprillans och träna lite varje dag. kul!

suttit och kikat på massa inrednings sidor nu medans müslin rostas i ugnen. ska bli så himla kul att fixa i resten av lägeheten sen. jag trivs verkligen i den här lägenheten. känner ett inre lugn. får en mysig känsla i hela kroppen när jag låser upp dörren och stiger in. hemma! älskar att pyssla och dona här hemma. känns riktigt bra att ha en bostadsrätt, då får man ju ut någonting på att renovera osv. tänk sen när allt är klart med renoveringen. va fint det kommer vara. jag trivs riktigt bra som det är nu. men det ska bli skönt med ett helt nytt kök  vi ska till banken snart också. spännande!

det har varit lite dåligt med inredning. känns som det blivit en matblogg istället. fast det är väl lite av varje antar jag. står ni ut?!

haha, mina katter är som galna här hemma. det flyger runt lite flugor, jag är så smart så jag har lamporna tända och fönstrena öppna. så vi har massa husdjur här hemma nu  jaja. jag dammsög upp ett bi nyss. den surrade i mitt ansikte och sen bet katterna på den. stackarn. så vågade jag inte ta i den. så nu ligger den i dammsugaren. poor thing.

nu är müslin klar och jag ska borsta tänderna och lägga mig och läsa! hoppas ni sover gott redan. så hörs vi imorgon. massa pussar&kramar!!



kvällro

äntligen kan jag sitta ner och ta det lite lugnt. till och med middagen blev stressig och jag for upp och ner för att jag lagade mer mat till älsklingen som ska ha med sig matlåda till jobbet. phu. innan det var vi och veckhandlade och den här veckan börjar vi med GI mat på riktigt. inga snabba kolhydrater alls nu. får se vems fisar som luktar godast, haha

det tog en evighet att handla. skulle hitta alla fröer, bönor, couscous mm. och det var inte en lätt match vill jag lova. men tillslut var vi klara. det slutade med att jag fick avboka med helena som jag skulle fikat med, det får bli en fika på måndag istället.

ikväll ska jag tvätta, försöka tvätta upp all tvätt. börjar bli ett mindre kaos inne i gå in garderoben. sen ska jag kika på tv och ja, ta det lugnt (:

vad ska ni hitta på?



ska göra egen müsli ikväll också.. och ha i massa torkad frukt. kommer bli gott med frukost imorgon. jum (:





middag - dinkelsallad med rostbiff. riktigt riktigt gott! kokat dinkel, rött äpple, ruccola sallad, rödlök, vinäger, olivolja, avokado, salt och peppar.



nu - från koja till slott! puss&kram.



God natt

ska snart gå och lägga mig. ska bara äta någar knäckebrödmackor och sen dyka i säng. kan inte somna när jag är hungrig. ska blädra klart i h&m's höst katalog och sen ringa mitt hjärta och säga god natt. jag hade gjort vad som helst för att få somna brevid honom i natt. är lite blödig nu efter min långa berättelse om våran första tid tillsammans. saknar honom.

 



Hur Fanny och Alexander träffades.

fick en fråga nyss om hur jag och alexander träffades. och det är inget man skryter om till mormor direkt. haha. vi träffades nämligen på mötesplatsen på internet. både alex och jag var bara medlemmar några dagar på sajten, för skojs skull. vi hade precis blivit singlar båda två och ville väl pröva på singel livet.. trodde vi ja, haha. jag la aldrig upp någon bild på mig, kändes bäst så. alex hade den bilden som jag visade i inlägget under. kommer ihåg att han skrev till mig och frågade hur jag mådde. sen om min msn och vi började prata. det var verkligen djupt på en gång. som att fastna i en enda person och glömma bort verkligheten. vi var så himla lika varandra. tyckte om samma saker, samma musik, tänkte och tyckte likadant. vi pratade i flera timmar på msn dagligen och vi började verkligen tycka om varandra. både jag och alex hade bara varit singlar i någon månad så vi tog det lugnt.

jag var bjuden på middag hos min dåvarande granne.. jag bodde i min etta då och kommer ihåg när jag kom lite smått berusad av vin och la mig på soffan och bestämde mig för att våga ringa alex. då hade vi pratat på msn ett bra tag och han hade skickat ett sms med sitt nr om jag ville ringa.. och det ville jag! så jag ringde. samtalet som jag trodde skulle bli pinsamt blev inte alls pinsamt och tyst. vi pratade i flera timmar. hade så mycket att prata om. vi var som pusselbitar redan då. jag somnade sent den natten. alex jobbade som väktare redan då och jobbade natt, så jag började vända på mitt dygn för att vi pratade i telefon hela nätterna. men det var värt varenda förlorad minut av sömn. jag kände mig upprymd och lycklig. kan man vara kär i någon som man aldrig har träffat?! jag åkte bort i några dagar, men vi bestämde att så fort jag kom hem skulle vi äntligen ses på riktigt. och det gjorde vi. dagen efter jag kom hem ringde vi varandra och bestämde att han skulle komma till mig. jag skulle hämta lucifer, min perserkatt på djursjukhuset och alex körde mig dit. jag kommer ihåg fortfarande hur nervös jag var. han verkade vara för bra för att vara sann. kunde han vara så bra på riktigt också? det är lätt att vara en person bakom en telefonlur. men skulle han vara den samma när vi träffades?

jag hade en rosa period när vi träffades. första gången han såg mig hade jag rosa och vit randiga leggings, en rosa tyllkjol och en rosa my little pony t-shirt. mitt hår var tupperat med mänger av hårspray i. jag mådde inte alls bra när vi träffades.. jag hade varit sjukskriven ett tag och skadade mig själv på massa olika sätt. skar mig i armarna, brände mig och klippte av mig håret fast jag verkligen ville spara ut det. jag skadade mig själv helt enkelt. men trots att jag mådde dåligt så var jag alltid glad. alex sa och säger fortfarande att han alltid såg mig som en strålande sol. och det kändes bra att höra. vi var verkligen som dag och natt, även fast vi var så lika. alex hade inte ett bekymmer i världen. så kom jag in i hans liv, kaos, upp och ner gångar och en trasig insida. men enda sen dag ett så han han byggt upp mig innefrån och ut. han har hjälpt mig så mycket och stått ut med så mycket. det var varit många akutbesök med överdoser och andra hemskheter. men han fanns där dag som natt vid min sida. han var och är min hjälte. utan honom hade inte varit den jag är idag. han hade med sig en liten blomma i en rosa liten fyrkantig kruka. kommer ihåg hur jag kämpade med att hålla den där blomman i livet. jag har alltid varit usel på att hålla växter vid liv, men jag lyckades ganska bra faktiskt. han log så fint när jag kom ner från huset. han hade sin honda då. där stod han, snygg som fan och jag kunde inget annat än att pussa honom rakt på munnen. ville han inte ha mig hade jag iallafall fått pussa honom (; han tog min hand och förde mig nära honom och kramade om mig hårt. alexander kramar inte bara med armarna, utan med hela kroppen. jag dog där, på parkeringen i hans armar. jag var fast. det hade jag varit redan innan, men nu var jag fast, fast för gott. vi åkte till djursjukhuset och hämtade lucifer. vi grillade på dagen, lekte med min hund och myste. brände hål i bänken vi hade engångsgrillen på och bestämde att det var våran bänk. vi hade märkt den. jag kommer ihåg att jag vart osäker på mig själv med honom i början. han kunde sitta länge, länge och bara titta på mig och le. jag kände hur det kröp i kroppen när han inte sa någonting. så tillslut frågade jag och fick höra "jag kan inte sluta titta på dig, du är det vackraste jag har sett" då var det helt okej att han satt där och stirrade (: jag har alltid varit framåt och pratglad och alex har varit lugn och trygg i sig själv. vi kompenserade varandra riktigt bra.

våran första dejt varade i ett dygn. vi bestämde att han skulle sova över hos mig. jag kände mig så levande med honom. han aldrig tidigare verkligen varit med en annan människa på det där sättet. jag glömde bort alltid som gjorde så jag mådde dåligt, han fick mig att må så bra! vi tog bilen ut i natten och åkte till en brygga, satt oss vid vattnet och blåste såpbubblor (därav såpbubblorna på vårat bröllop, som en symbol för våran första dejt) jag kände mig som ett barn igen. jag såg ut som ett barn på utsidan med mina rosa kläder, men nu kände jag mig verkligen som ett barn på insidan också. det bubblade i kroppen. vi satt tätt tätt på bryggan och bland alla såpbubblor kysstes vi för första gången. den var perfekt. vi satt länge och smakade på varandra. hur kan en människa smaka så gott!? jag försvann, bort från livet för en stund, våra kroppar blev till en den natten. vi älskade hela natten. det var fantastiskt. han var så vacker.

det tog ett tag innan vi blev tillsammans. vi dejtade iallafall i två, tre veckor innan. när vi låg i soffan och höll på att säga "jag älskar dig" till varandra utan att tänka på det kändes det som att det var dax att ta nästa steg - att bli ett par. han kom hem till mig, innan han skulle åka till jobbet. där stod han i sina väktarkläder med blommor i handen och lämnade bara över dom. sen gav han mig en puss och sa hej då. jag blev jätteglad att han kom. saknade honom hela tiden. jag öppnade och där i låg tre röda rosor. jag satte dom i vatten och gick in i vardagsrummet igen. skickade ett sms och tackade så jättemycket för blommorna. senare på kvällen upptäckte jag ett kort på blommorna. där stod det "Jag vill verkligen försöka, vill du ha mig är jag din förevigt, Jag älskar dig, Din Alexander" jag kastade mig på telefonen och ringde honom. Det första jag sa var att jag älskade honom och inte ville någonting annat än att ha honom. att han skulle bli min. efter så många veckor var han äntligen min. och är det fortfarande. han berättade hur nervös han hade varit hela kvällen, eftersom jag inte ringt och sagt någonting om kortet.. men jag hade inte sett den. stackarn. han hade trott att jag inte ville ha honom ):

det är lustigt hur två människor kan träffas av en slump, fastna för varandra, bli kära, falla djupare och djupare in i varandras närvaro, bli varandras, leva för varandra och med varandra, växa ihop till en och vara lyckligare än någonsin, flytta ihop, förlova sig, gifta sig, och under hela resan vara lyckliga, inte tvivla, inte bråka (vi har aldrig bråkat) bara älska varandra. mer än vad två människor någonsin kan älska varandra. och veta, veta djupt inne i deras hjärtan att det här kommer hålla, livet ut och längre än det. vi är evigheten du och jag älskling.

det är våran berättelse om hur vi träffades.



första dagen vi träffades.



My one and only.

det här var den första bilden jag såg på alexander. visst är han söt min guld klimp  saknar honom så himla mycket. han var lite dämpad idag och jag har trackat honom på telefonen för att ösa över med massa kärlek och få honom att känna sig gladare. en sån fin person med sån vacker insida ska inte känna sig dämpad  min sötnos. hade varit så mycket lättare om han var här hemma så jag kunde pyssla om honom.. imorgon blir det god frukost på balkongen om vädret tillåter och mycket mys innan han åker till jobbet.



Jag älskar dig gubben. du är mitt allt.



Jobba på Urban Outfitters?!

hej på er! hoppas att ni mår bra?, det gör jag. jag är jätteglad faktiskt. det har varit en jättemysig dag idag. jag åkte till stan med tessan, sa hej då och mötte upp amie vid åhlens. så gick vi och shoppade lite. det blev en mjuk spetsbh i turkost från gina tricot, som jag glömde kvar i amie's väska, så den får jag fota sen, ett par chinos från zara och ett par geek brillor. efter det gick vi till norrmalmstorg och satt oss på ett utefik och åt skit god glass. jag var varit sjukt slavrig med godis och glass den här helgen och veckan. dock var vi ju på kryssning, men nu har jag ingenting att skylla på. haha. sista dagen idag (; efter det gick vi in på sveriges enda urban outfitters. har alltid velat gå in där, men aldrig kommit dit av massa anledningar. affären ligger i en äldre gammal bio. helt galet vackert. fint tak med guld detaljer och enormt högt i taket. och stoort! jag shoppade ett par svarta tygskor med snörning och ett par svarta geek brillor. skitfula. dock tyckte älsklingen att jag var jättesöt i dom  när jag var där inne hände det något roligt.. jag pratade som vanligt massa med tjejen i kassan. kommer ihåg själv när jag jobbade på h&m vad man blev glad om det var någon som handlade som var trevlig. så vi pratade om lokalen affären låg i, mm. sen innan jag ska få kvittot säger hon glatt "om du inte har något jobb så tycker jag absolut att du ska söka hit, du skulle verkligen passa för det här jobbet, du har världens utstrålning! om du vill så tycker jag verkligen att du ska komma in med ditt CV" gissa om jag blev glad! jag vill ju verkligen börja jobba, men vet inte hur mycket jag klarar av just nu. därför ringde jag FK och frågade om det går att få pröva på.. och det går! det hade varit helt underbart kul att få jobba där. jag har ju jobbat i klädbutiker innan! det är kul egentligen hur långt man kan gå bara på att vara trevlig och le mycket! glad blev jag iallafall!

nu är jag iallafall hemma. älsklingen åkte in till stan och hämtade mig. skönt, för jag var trött i fötterna. han dammsuger nu och lagar mat och jag slappar. haha. snäll jag är då. ska ta och hjälpa honom nu.





dagens frilla



nya chinos



älskar dom! fint att kavla upp benen..



nerd







nu ska vi äta (: puss&kram



god morgon!

vi har precis ätit frukost, det blev hallon & banan smoothie, knäckebröd och sramble eggs. riktigt gott. och mättande  amie ringde nyss och frågade om vi kunde åka till slussen och gamla stan och gå runt och mysa. köpa dricka och njuta i solen. så det ska jag göra! riktigt mysigt! ska åka hem så jag är hemma vid fem halv sex så jag kan äta middag med älsklingen  sen ikväll ska jag ta det lugnt här hemma, ev. kommer amie med hem hit så då blir det nog film och så! ska tvätta lite tänkte jag också. och vika tvätt. kul va  men det är ju sånt som måste göras..!

kvällen var supermysig igår. jag och tessan var ju på bio och såg narnia prins caspian. riktigt mäktig film. älskar sånna filmer! vi satt högst upp i en sån där soffa. och det var inte en kotte framför oss så vi såg riktigt bra  sen tog vi tåget hem och var hemma vid ett, drack lite te och sen somnade jag vid halv tre. vaknade pigg som en mört vid halv elva. det är konstigt för jag brukar vara hur trött som helst om jag sover mindre än 12 timmar. måste vara all nyttig mat. me like!

ska duscha nu och sminka mig och klä på mig. i dag är det strålande sol! blir klänning och maryjanes på fossingarna! jag vill åka och kika på zara också, dom har fina chinos för 249 kr. vill ha! vi får se!

hörs senare ikväll. hoppas ni får en mysig dag! det ska jag ha! puss&kram.



Tisdag!

sitter i soffan just nu och dricker mitt vaniljte. det är det enda tet jag kan dricka just nu. eftersom jag slutat med socker i tet så behöver jag ett te som är ganska sött för att det inte ska bli allt för beskt i smaken. så vaniljtet är en favorit just nu (: ska titta på film nu och sen ska jag väcka älsklingen som jobbat i natt med en god frukost. han ville prova att ha i päron i sin smoothie i dag så det ska jag göra åt honom , sen ska vi fixa här hemma och dammsuga och bädda sängen och sånt innan tessan kommer vid fem, halv sex. vi ska äta tacospaj ikväll med massa sallad! gott (: sen blir det bio ikväll och mys hemma sen med tessan. kul med tjejkväll.  blir nog massa snack i soffan med tända ljus och varsinn kopp te om jag känner oss rätt. älskar våran soffa. den är underbart skön. så glad att vi köpte den. och även att vi valde kromade ben på den. det var lite dyrare än vanliga träben. men det passar perfekt med benen på tvbänken!

ska titta på filmen nu. orkade aldrig igår. låg och läste lite istället och pratade med älsklingen min. läslampan "knubbig" från ikea passade så himla bra i "hålet" i sänggaveln. ska fota sen. blev ett riktigt mysigt sken.





min frukost!



Recept

Frågning ang. recpetet vi lagade igår (: här kommer det!

500 g kycklingfilé
rappsolja/flytande smör
några körsbärstomater
isbergssallad
ruccolasallad
italiensk lufttorkad skinka
8 skivor grovt rostbröd
dionsenap

sås:
2 dl lätt creme fraisch
2 st vitlökklyftor
färsk gräslök

pensla kycklingfileérna med flytande smör, grilla dom över glöd tills dom är genom (inget rosa ska synas) grilla sen den italienska skickan på ena sidan. grilla bröden på båda sidorna i någon minut och strimla sen kycklingen och skinkan och lägg bröden på en tallrik, lägg på sallad, roccola, kyckling, skinkan och dionsenap (så mycket du vill ha) dela resten av bröden och lägg uppepå alltihopa. blanda i hop creme fraischen med pressad vitlök och hackad gräslök och klicka över allt.

smaklig måltid







God natt!

nu ska jag släpa mig in i badrummet och tvätta av sminket. har inte kommit så långt ännu för jag fastnade på h&m's hemsida och det slutade med en beställning av både det ena och det andra. (se kollaget i inlägget nedanför) är jättenöjd med allt. hoppas det är fint i verkligheten också. är riktigt trött på mina fejkskinn jackor som bara tappar skinnet och färgen.. och eftersom jag använder skinnjacka så ofta så fick det bli en äkta nu.. även fast jag är emot äkta skinn. dubbelmoral. ja, en aning. men men. gillar verkligen koftan med peterpan krage. helt i min smak, mm  och den blommiga tröjan kommer vara riktigt söt under skinnjackan med den svarta oversize väskan. linnet tog jag faktiskt bort från beställningen. jag behöver linnen, men jag vet inte om jag gillade det där riktigt.

ska bli riktigt mysigt imorgon med tessan. hon kommer hit på dagen och så äter vi middag ihop med älsklingen och sen åker vi in till stan och går på nio bion. får se vilken det blir (: hon är snäll och bjuder mig söten. hon hade tydligen biopresentkort. gulle. sen åker vi hem tillsammans hit så sover hon över här. är så glad att du finns i mitt liv hjärtat. vad skulle jag göra utan dig?! dagligen finns du där med dina gulliga sms, samtal och uppmuntran! älskar dig massor!

nu blir det sova! ska inviga den nya läslampan! hoppas den är bra  men det tror jag!

hoppas ni sover gott. vi hörs imorgon! puss på er!



H&M





Middags mys!

hej på er (: just nu sitter jag i soffan och ska snart kika på en av filmerna som jag och älsklingen hyrde i går. det är skönt med videobutiken här, hyr man tex 3 filmer får man ha dom hemma i tre dagar. super! jag och älsklingen har haft en jättemysig och rolig dag. vi åkte först till ikea och shoppade för så mycket som 149 kr. haha. blev inga stora saker med andra ord. vi har kommit fram till att vi ska betala allt som ska betalas, räkningar och hyra och sen shoppa strax innan nästa lön kommer, för på så sätt slipper man vara pank sista veckan. smart va! jag köpte den minsta modellen av "knubbig" lampan i vitt. ska stå i "hålet" i våran sänggavel. perfekt liten läslampa (:

sen fikade vi och sen åkte vi och tittade på bilar och provkörde. jag satte mig på kvären när vi provkörde en seat ibiza. helt okej på utsidan. men den var så liten. och sätena var otroligt hårda. urk. jag är en typisk lyxbrud som gärna lägger ut alla pengar jag äger och har för att få det jag vill och det tänkandet är inte alltid så smart har jag märkt..! köper vi seat ibizan så kan vi lägga undan runt tio tusen varje månad, vilket betyder ny vit platt tv till sovrummet, fotöljen i vardagsrummet, soffbord, renovera hela lägenheten snabbare, hitta på mer saker och ja, ha en större buffert än nu. sen åkte vi och kollade på mitsubishi lancer (länk.. det är bilen på bilden ni ser..) och den var så himla mycket skönare än den första. skinnsäten, inbyggd navigator mm. gad, den ville jag ha! älsklingen tänker bättre än mig när det gäller sånt här. jag tänker på utseéndet, komforten och utrymmet. jag vet ju hur mycket vi kämpade med alla ikea kassar när vi hade volvon och den var mycket större än ibizan. hur mycket kommer vi inte svära nu?! ni kanske märker att det är mycket känslor fram och tillbaka och velande. jag vet ju att vi hellre har mer pengar över. men jag vet inet vad jag helst väljer.. gah. antagligen blir det den lilla bilen. och jag kommer gråta floder! men så är det. det är iallafall 1800 kr mer i månaden för lancern.. jaja. vi får se. jag vet iallafall att jag inte längre vill ha en volov v50. för den kändes sjukt plastig och trång inuti. jag som dreglat som fan över den bilen. nu ska jag minsann ha en lancer när jag tar körkort, mhiwihihi.

middagen vi åt när vi kom hem var riktigt god. den rekomenderar jag starkt! vi lagade den tillsammans och hade mysigt (: kom fram till när vi satt och åt att det verkligen inte var någon "första-dejts-middag" när vi såg på varandra och båda hade sås i hela ansiktet och alex till och med tappade mat på golvet. haha. typ som tacos, fast ännu värre (;

älsklingen har åkt till jobbet nu. det är så himla skönt när han börjar vid halv tio på kvällarna nu. och kommer göra det i 3 månader. underbart. tessan kände sig febrig så hon stannade hemma, men imorgon ska vi åka till stan och gå på bio och sen sover hon här. hoppas bara att hon känner sig kryare tills imorgon (:

ska tvätta av mitt smink och dyka i pyjamasen och titta på filmen. sen blir det sova! är trött ikväll efter utflykten idag!









våran goda middag! jumjum (:


Ha en bra dag allihopa!






Höst & vinter längtan.

jag längtar till hösten och vintern. älskar när det är lite kyligt och sticker i kinderna när man är ute och går. och framförallt alla mysiga koftor man kan frossa i. riktigt mysigt. alla ljus vi tänder här hemma och mysiga kvällspromenader med vantar, mössa och halsduk. längtar!



min favorit kappa i a-linje och min mysiga stickade mössa. love!



Linkin Park





Måndag!

vaknade för två timmar sen och var utvilad, så jag gick upp gjorde frukost och tittade på tv. mysigt! sen kom älsklingen upp och vi satt och myste i soffan tillsammans.. och gör det fortfarande. ska snart duscha och klä på oss och ta en tripp till ikea. massa nyheter att kika på. många nya taklampor som vi gillar! bla den här i svart eller vitt. himla cool. undra om den är lika fin i verkligheten. sen måste vi verkligen köpa vita resår lakan! vi har två st nu och det slutade med att vi fick ligga på vanliga påslakan i natt ^^ fanns inget som var torrt efter tvättandet. längtar tills vi renoverar badrummet och får ny tvättmaskin och torktumlare! (: riktigt skönt. slipper man ha tvätt hängandes överallt.





frukosten idag - naturell yoghurt med banan, russin och hallon, två knäckebrödmackor med ost och vanilj te.




National treasure 2

sitter och myser i soffan i våra pyjamaser jag och älsklingen, med tända ljus och varsinn kopp te. vi håller på att titta på national treaure 2 och den är riktigt spännande (: hyrde två filmer efter vi storstädat hela lägenheten. så himla skönt att ha det städat (: fönstrena glänser... ja allt glänser och luktar ajax citron!

ska gå och lägga oss efter filmen, är trötta nu efter kryssningen och det ska bli riktigt skönt att sova nyduschad i en nybäddad säng! har min "hälsa" tidning att plöja igenom, får se om jag orkar läsa klart artikeln om yoga. baby vill att vi börjar på yoga, söt han är (: får se när vi ska det. det verkar himla bra iallafall. känns skönt att vi tar hand om oss själva så mycket som vi gör. vi mår så mycket bättre!

imorgon kommer min gummis hit. ska bli jättemysigt. det blir middag, film och massa mys. tessan sover över här också! ska bli jättekul  

nu ska vi fortsätta kika på filmen och sen sussa! hoppas ni haft en gosig kväll allihopa! vi hörs imorgon! puss&kram!





Dagens matintag.



frukost - hallon smoothie, knäckebröd med scrambled eggs och gurka.



mellanmål - kiwi & banan smoothie





middag - ost och skinkpaj (som var supergod) hade i mini creme fraiche istället för vispgrädde. jum. och sallad (:



efterrätt - russin

visst är det kul att se vad jag har ätit, haha! dokumenterar mest för att se själv vad jag stoppar i mig



kryssning





älsklingen min. vi står och ser ut över vattnet när vi åker iväg från stockholm.





inne på båten!



jag och gumman går armkrok och spanar in butikerna på båten



tessan, älskling och jag.



shopping gatan på båten



sitter i hytten och äter godis från taxfree och dricker lite öl och cider.



min äkta man och livskärlek!



alltid nära dig!



blev en del ego pics på oss :P



men det är bara för att alexander är så jäkla söt ^^



min nya frilla. och min sjukt dåliga hållning. hua.



gått av i finland och ska gå och köpa glass och mysa (:



darling vid vattnet




söta små farbröder sålde potatis och frukt från sina båtar.



vackert!



finland!



puss!



satt och myste vid hamnen och åt glass!





underbart!

nu ska jag dricka upp min hallon smootie (andra för idag) det är så himla gott och magen mår toppen! (: lätt och gott. sen ska jag städa här hemma, hänga tvätten, tvätta våra sängkläder, tvätta fönster, tömma och fylla diskmaskinen och dammsuga. om en timme kommer älsklingen hem, han har varit och bytt hyrbil till en billiagre. nu ska vi åka runt i en bil som är lika stor som en "smart" bil. mohahaha. det går nog bra (; ikväll blir det bara mys i soffan. innan det ska vi äta ost och skinpaj med massa sallad! gott! ska bli kul att få tessans kort sen också. så ska ni få se dom med (:

puss&kram på er.



hemma!

nu är vi äntligen hemma, borta bra med hemma bäst visst?! (: har haft det jättemysigt och kul. lite åksjuk första kvällen men jag tuggade åksjuketuggumin så det gick över. shoppade en himla snygg skinnväska, får fota den senare! vi har ätit gott, första kvällen åt vi på båtens finare ställen och notan för mig och alex gick på 700 kr.. så andra kvällen blev det lite billigare ^^ sjuka priser! handlade godis i taxfreen.. djungelvrål salmiak klubbor, jum (: och lite annat. det mysigare var nog när vi satt uppe på däck och tittade ut över vattnet och solen sken och så drack vi cider.. en jättemysig resa helt enkelt (:

i går kväll vid halv elva ringde våran granne och frågade om vi hade katt...! Lucifer hade fått upp haspen på fönstret och balanserat på fönsterbrädan och stod utanför hennes fönster. så i natt fick våran granne vara kattvakt.. våran kompis kollade till dom när vi var borta, men sov inte där. så hon hade väl precis gått. buskatt! oroliga vi blev. men som tur var så var han okej våran skatt. nu har vi satt buntband på alla haspar så han inte smiter igen!

ska äta lite frukost nu och sen fixa klart med bröllopsfilmen, sen ska vi åka och lämna tillbaka hyrbilen och hyra en annan bil som är billigare (: idag blir det bara ta det lugnt och slappa, mysa och titta på film. skönt med slappdag! jag är trött efter kryssningen!

hoppas ni mår bra också och har haft en mysig helg! hörs senare. puss&kram. ps. kort från kryssningen kommer sen (:



kryssning

ska bli riktigt roligt att åka på kryssningen idag (: sett fram emot det jättelänge nu. båten går kl 17:00, men vi ska ta tåget runt halv fyra (: för vi har ingen bil :/ så är det! man känner sig handikappad utan bil..!

vi vaknade vid nio av att någn i huset borrade. så vi gick upp och åt frukost. idag blev det banan smoothie till älsklingen och jordgubbs smoothie till mig. han är så söt och gör sin egen varje morgon nu ^^

funderar på vad jag ska ta med mig.. blir några klänningar, har alltid så svårt att välja, jenas, någon tjocktröja och lite annat. ska inte glömma platttången.

ska ta och sätta fart nu. hoppas ni får en mysig helg så hörs vi på söndag igen (:

har kikat på en annan bil nu.. mitsubishi lancer. skit snygg!  och stor. vi får se vad det blir. ska bli spännande iallafall. köper vi den här kommer det kosta oss 3800 kr i månaden och då ingår benis (vi har räknat på hur mycket vi åker varje månad), försäkring och avbetalning (: och lustigt nog blir det billigare i månaden för oss än när vi hade volvon.. den drog mycket mer i bensin och gick sönder ofta..! tokigt va. det är billigare att åka runt i en helt ny bil..! (för er som kommenterade och sa att det var det sämsta vi kunde göra)





den här fast i svart eller mörkgråå.



Torsdag

hej på er (: hoppas ni haft en bra dag. det har vi haft. jag och älsklingen gick upp vid halv nio, klädde på oss, åt frukost och sen åkte vi hem till mamma och sen körde vi henne och adolf till arlanda. dom ska vara i österrike hos min morfar i tre veckor. efter arlanda och massa hejdåkramar åkte vi och sålde bumlinglampan som var i närheten. jag blev arg på killen som skulle köpt den från början, han bad mig att hålla den i 2 dagar och sen kommer han inte.. hrmf.. sånt är jobbigt. så alla som ringde om bumlingen sa jag att den redan blivit såld..! men men. i går ringde en tjej som jättegärna ville ha den och gav oss 1900 kr som vi lagt ut den för. skönt! nu har vi sålt vårat ekbord och skinnklädda stolar till tessan och thomas också.. så vi har samlat ihop 5700 kr till, till sparkontot (: när vi sålt bumlinglampan (med lite seperationsångest) så åkte vi och tittade på en vit samsung lcd tv 32 tum till sovrummet. jävlar va dyrt. älsklingen får det billigare pga jobbet. men ändå. vit tv är dyrare än svart. trender, hah. efter besöket i tvbutiken åkte vi och tittade på sprillans bilar och provsatt. skrev ju häromdagen att det skulle vara puckat av oss att ta ett billån, men efter en kommentar av en gullig tjej kom vi på andra tankar.. alla bilar som alle haft har varit skit struliga och gått sönder titt som tätt. så nu lutar det åt en ny. jag hoppas inerligt på en volvo. jag är en volvomänniska. men då vi ska börja plugga båda två och inte vill ta studielån och ändå behålla bilen så blir det antagligen inte det. det hade gått om man hade lånat till en ett års gammal volvo.. men vi vill ha en helt ny. ska man lägga ut så mycket så varför inte lixom.. ^^ vi får se hur det blir jag gillade den här också..! (: lyxigt med helt ny bil. tack för kommentaren gumman (; sen åkte vi till frisören och jag klippte mig. skönt och fräscht. fortfarande långt. hon behövde bara ta 3 cm, och sen klippte hon upp det lite. tessan klippte sig idag också så nu kommer vi vara fina i helgen på kryssningen :D

vi är hemma hos tessan & thomas nu och ska äta, jag och tessan lagar mat och det blir fannys örtkyckling det är riktigt gott! ska vara här i kväll och ha trevligt och sen hem och packa. imorgon bitti ska vi gå upp vid nio och åka och provköra bilen. och lämna tillbaka hyrbilen. sen går vi på siljaline färjan vid halv fem mot helsingfors :D underbart kul. vi ska äta gott, dricka lite drinkar, dansa och titta på shower och ha skitmysigt (:

ska vara lite social nu. puss&kram och ha en mysig kväll.





bilen vi ska provköra imorgon!



Nu säger jag god natt till bloggen

har sjuklig ågren för att jag suttit vid datan så mycket nu på kvällen när jag kunde spendera tiden med att ligga och kramas med alexander. men. nu säger jag god natt här på bloggen och stänger ner datorn för ikväll (:

vi hörs imorgon sötnosar. sov så gott nu puss&kram.





Brythjärta

idag fick jag ett silvrigt kuvert med mitt namn på. det raslade när man skakade på det och i låg världens vackraste bästis brythjärta! från min my! och ett fint kort. men den gulligaste texten ever. jag måste ha dom sötaste vännerna. det bara måste jag. hjärtat hänger nu runt mig hals. gissa om jag blev glad (:



jag och mysan in action, hihi.



en zombie & en hyperaktiv

haha. så är vi ikväll. jag ligger på soffan i pyjamas (som min älskling klädde på mig för att jag var så trött och orkade inte själv) och slappar. kollade precis på pussycat dolls. och jag kan lova att när man kollar på det så känner man sig ännu mer snygg. haha. shit vilka tjejer. utstrålning! (:

min man därimot har varit riktigt hyper idag. städat här hemma så fint, hjälpte mig med maten. vi hade riktigt roligt. jagade varandra runt i lägenheten, skrattade och kittlades. jag älskar att busa med dig älskling (:

lyssnade på arash (det känns som man är i ett annat land när man lyssnar på hans låtar)

nu håller alex på att vika tvätt och leka med katterna. han har byggt en koja med massa små krypinhål av en flyttkartong. katterna älskar det och det gör nog alex med. haa

var nere på ica när vi åkte hem och köpte upp hela ica's lager på hallon, jordgubbar och bananer. vi är fast bestämda om att fortsätta med denna nyttiga kost vi börjat med. kul att jag fått med älsklingen min också (: jag ställde mig på en våg på clas ohlsson idag. och den visade minus två kg. är det normalt på två veckor?! jag äter mycket mat men inget godis, inget socker eller läsk. kanske kan vara det..! men jag mår mycket bättree nu. jopp. kommer ihåg kvällar när jag stod i köket och tryckte i mig muffins. haha. snacka om att vara sockerberoende. jag åt en godisbit i år. men det smakar ingenting.. inte alls gott. måste hitta något godis jag gillar.. naturgodis är ju alltid trevligt.  därimot så blir man sjukt dålig i magen. mina fisar brukar i vanliga fall lukta rosor.. så jag blir lite skrämd nu.. när dom inte gör det längre. urk! det är väl all frukt antar jag?!

jag vill kolla på film. är som sagt helt seg. kan bero på att jag sov någon timme i natt. så det blir nog film eller kanske gå och sova snart istället. vi får se (: ska höra vad älsklingen har lust med.

nu ska vi mysa vidare här hemma. hoppas ni haft en bra dag/kväll. puss&kram kära ni (:





Banan & Blåbärs smoothie



frukosten bestod av banan och blåbärs smoothie. himla god! och två knäckebrödmackor med rökt kalkon. jum.

vi gick upp 05 i morse och trodde faktiskt att vi skulle vara några av de första som köade för att få varsitt presentkort på 1000 kr. men när vi kom dit vid 06 så var det minst 70 st framför oss och tyvärr var det bara 50 st som fick presentkort. gissa när de första kom dit?! jag var tvungen att gå fram och fråga.. dom kom dit HALV två på natten. det är sjukt. haha. men det var kul att få se allt på varuhuset. det tog en timme innan vi var ute därifrån (: hittade jättefina badrumsmöbler för hälften av priset som dom säljer från hafa. ska kika lite närmare på dom sen på nätet (:

nu ska vi mysa i soffan, sen ska vi duscha, åka och byta våran köksradio som är pajko, åka till panduro och shoppa till tack-korten (vi bestämde oss igår för att göra egna) och sen i kväll ska vi åka och titta på bilen. innan det ska älsklingen till naprapaten.

hoppas ni får en mysig dag allihopa! /er fanny.




kanske nya bilen?

vi får se, idag ska vi åka och kika på den (: himla billig också. "bara" 29.900 kr..! bra pris för den fina tycker jag (: jag har haft ett finger med i spelet. kanske ni ser på färgen! sen ser den lite sportig ut, hihi. vi hade tänkt att ta ett bil-lån. men ursäkta det känns ganska puckat i våran ålder. vi sprar hellre dom pengarna och bygger hus sen istället. en bättre investering om man säger så (: älsklingens pappa leasar (hyr) deras bmw bil via jobbet. men att göra det kostar runt 5000 kr plus bensin också en onödig utgift tycker jag. men min svärfar är chef på sitt jobb och har ju jobbat hela livet, då har man ju råd med sånt (; men att göra det nu för oss är inte smart. så vi kör på en 00:a istället (förhoppningsvis) och sen när vi känner oss trygga i våran ekomoni och vet vart vi ska bo och har fixat allt, DÅ! då ska vi köpa ny bil (;







perfekt med kombi också (:



Grillkväll

så mysigt att sitta på klipporna och grilla med älsklingen och se solen gå ner. underbart! blev bara grillkorv.. vi äter egentligen inte korv. har väl fått men från barndommen när mamma skrämde mig och berättade vad det fanns i korv. hua. men men. ingen av oss orkade anstränga oss. så det blev grillkorv i bröd. kvällen kunde inte bli bättre. satt och kramades och pussades och hade det gosigt. nu sitter vi i soffan och ska kolla på "fun with dick and jane" längesen. ska bli kul. sen ska vi sussa (: de få timmar vi hinner.



jag ser ut som en mupp, men det bjuder jag på för alex var så söt på bilden



tagen från klippan vi satt på.







väntar på att elden ska brinna ut så vi kan börja grilla.



alltid nära dig



nu - film och sen sova (: puss&kram på er.



Uppe med tuppen.

imorgon ska vi som sagt upp klockan 05:00 (gissa om vi kommer vara trötta) hihi. men men. har precis provat ut kläderna vi ska ha på oss och shit va snygga vi kommer vara..  vad gör man inte, hah.

på begäran från marielle, så kommer här bilder på våra snygga outfits. jag är ju lite mer normal är alle..  fast det är iof ganska sött med ceriserosa knästrumpor på killar, tycker ni inte? (:

 



my big love

måns såklart. har många big loves, men ja, måns är ju trots allt alltid vid min sida. kommer alltid och hälsar när man kommer hem, sover på min kudde med mig, ligger i mitt knä när jag sitter vid datorn, tittar mig djupt in ögonen och spinner, pussar mig på munnen med sin iskalla nos och väcker mig när jag sovit för länge (han är väl som en liten spinnande väckarklocka) my big love helt enkelt.



morgontrött med sömn i ögonen..



duktig som sitter så fint på stolen (:



lovelove.



Välkommen till glada rusta

jag gillar deras logga.

sagt och gjort. när vi steg upp i morse klädde vi på oss och åkte till rusta. frågade efter cupcakes prylarna och tjejen som jag frågade sa att allt var slut, att det var längesen dom hade dom sakerna..! besviken jag blev. men sen när vi gick runt och kikade så hittade vi dom ändå..?! tänk va snabbt smilebanden kan ändras, hihi.



kunde inte välja mellan blå och rosa bricka, så det blev båda..!





en stor tallrik i rosa fick det bli också.. fint att lägga upp muffins osv på när man har kalas ^^

muggarna sket vi i.. det var fläckar på många av dom och vi har miljarder te muggar redan. men fina var dom (: för dig (du som kommenterade att du ville ha rosa muggar) finns det massa rosa (av allting) kvar på rusta i länna i stockholm (:





en klocka med datum, dag och månad fick hänga med hem också. 49 kr.. helt okej (: nu har vi en svart (som vi köpte tidigare på jysk) och den här i köket. fin va



Breakfast







vi åt på balkongen i solen, så himla mysigt (:



cupcakes

vi bara måste till rusta imorgon. även fast vi lovat att inte handla så måste jag handla bara en bricka (eller två) och kanske varsinn mugg. haha, fyfan va söta :D



dom har även klockor som ser ut som (nu kommer jag inte på vad dom heter) men en sån som jag vill ha iallafall. undra om den håller?! :P



muggarna kostar 14:90, samma för brickorna och klockorna kostar 25 kr. kap!



måndagsmys!

fick ett ryck efter mycket vila på soffan och dammsög här hemma, bäddade sängen och städade i köket. dukade fint inne i vardagsrummet till middagen (: sen duschade jag och började med middagen som bestod av kycklingfilé som jag tärnade och stekte, hade i purjolök, avokadotärningar, strimlade soltorkadetomater i marinad och kokade bulgur tll och hade i. sen blev det en sås med creme fraisch med dion senap. så himla gott var det. älsklingen min kom hem vid halv nio och hjälpte mig med det sista. sen satt vi oss med tända ljus och tittade på lyxfällan och åt middag (: efter middagen åt vi konserverade päron halvor med lätt-vaniljglass! jum! sitter fortfarande i soffan och kramas och myser! ska snart gå och lägga oss och sova. imorgon tar vi sovmorgon (för det var visst på onsdag vi skulle upp till byggvaruhuset) och sen vid ett kommer killen som ska köpa bumling lampan som inte hann nu ikväll.

imorgon ska vi till stranden på eftermiddagen och grilla och kanske bada! hoppas det är fint väder imorgon. annars blir det bara supermysigt att umgås och äta gott från grillen.  måste verkligen ta vara på dom varma dagarna nu när älsklingen min är ledig (:

ska fortsätta mysa och kika runt på några bloggar. hoppas ni haft en lika mysig kväll som vi har haft. puss&kram.




Elva sanningar om mig

kul va. höhö. tidsfördriv iallafall

  jag sover med duntäcke året om, fryser alltid på natten.
  när jag köper godis köper jag hur mycket som helst, men äter bara en eller två bitar.
  jag har jobbat som modell i 15 år, men slutade för jag tyckte det var riktigt tråkigt.
  jag var jättemobbad i sjuan på högstadiet, blev spottad på och misshandlad av andra elever.
  jag är bisexuell och har haft en flickvän (dock var det för flera år sen)
  jag kan inte gå på toaletten utan att ha vattnet rinnande i kranen.. det kommer inget!
  jag är livrädd för daggmaskar och alex för alltid bära mig till bilen el. liknande om vi är ute när det regnar.
  min läkare har satt diagnosen borderline på mig och jag äter medicin varje dag för mitt "ostabila" tillstånd.
  min mamma vara bara 17 år när hon fick mig.
  jag kan inte sova utan min "snuttis" det är en filt jag har. haha
  jag är otroligt petnoga när det gäller städning och kan få panik om det är för rörigt *freak* (tur att alle också är ett freak)

vill ni veta mer? fråga på!



döhett

har spenderat min dag ute i solen på balkongen med ett glas vatten och plaza tidning. nu sitter jag i soffan och kikar på top modell tror jag att det är. har ätit lunch nyss, blev jättehungrig och lagade lite mat. det blev wienerschnitzel, ris och ett glas vatten. nu håller jag mig till middagen som kommer ätas runt nio ikväll. älsklingen min kommer hem runt halv nio och då skulle också kille komma och köpa bumling lampan. alle ska förbi min mamma efter jobbet och hämta lampan som är kvar där och även våran ac som vi köpte från bosch. har inte behövt den på hela sommaren, men idag har det faktiskt varit varmt här inne. phu! kan bero på att jag suttit i solen kanske och är varm själv ^^

ska ta och städa lite här hemma snart, men det måste verkligen bli svalare, kommer dö annars.. ibland vill man kunna prata med katterna så dom förstå precis vad man säger. vill öppna alla fönster på vid gavel och göra korsdrag NU :P

imorgon ska vi upp vid halv sex och åka till byggvaruhuset som öppnar. maria frågade vilket det är och jag kommer faktiskt inte ihåg namnet på det :/ får vi se om vi blir bland dom femtio första ^^ ska bli kul! ska påminna alle och hämta hem den oragna regnjackan han ska låna av min mamma.

nu - tv.






Nisse

jag blev helt förtjust i nyheten nisse från ikea. 99 kr. skit häftiga. hade jag lätt haft på ev av mina balkonger om jag bodde i huset som jag visade för nån vecka sen (: finfint!





Hallon smoothie

till frukost blev det en hallonsmoothie, himla gott. tinade hallonen lite innan i micron så det inte blev galet kall = brainfreeze! riktigt god blev den iallafall. ska köpa blåbär idag och lite andra frukter och testa mig fram. hittills är iallafall hallon och vattenmelon favoriterna. det som förvånar mig med nyttig mat är att det är fruktansvärt gott!  har alltid trott att det skulle vara äckligt att äta nyttigt. men det är så himla gott! och (!) jag är mycket piggare. känner mig gladare och mer uppåt. tänk vad lite mat kan göra underverk



hoppas ni inte tycker jag är jobbig som börjat tjata om nyttig mat. är bara fachinerad av mig själv att jag (!) som äter godis, onyttig mat och massa socker i tet, helt plötsligt inte gör det längre. det är väl någon slags ny exstas! (:



god morgon bloggen!

vaknade precis. pigg och har sovit jättegott! solen skiner idag så det blir frukost på balkongen snart! riktigt härligt! såg ett sms när jag vaknade, vi har fått bumlinglampan såld, så jäkla skönt! tror vi la ut den för 1900 kr så det var bra! hoppas någon ringer på våra matsals stolar snart med (:

försöker tänka ut vad jag ska äta till frukost. har iallafall valt ut vad vi ska äta till middag (: det blir kycklingfilé med bulgur, avokado, purjolök och dionsenap till. nästan som det jag och amie åt i fredags men med kyckling ist (: gott!

ska städa här innan älsklingen kommer hem så det är fint och rent här vi dammsög aldrig igår.. daglig rutin pga. allergi. skönt att ha det fint och rent såklart också (:

ska ta och göra frukost nu. återkommer ^^ puss!





God natt! (:

förlåt för lite bloggning idag. blir lätt så när mitt hjärta är ledigt och ni förstår säkert att jag vill umgås så mycket jag bara kan med honom  vi har precis borstat tänderna. jag har blivit duktig och börjat med tandtråd.. äntligen. undra hur många år min tandläkare sagt åt mig att använda tandtråd  jag har varit slarvig. men inga hål har jag haft iallafall.

ikväll har vi varit på middag hos våra vänner och ätit jättegod middag, tacos med kycklingfilé ist för köttfärs, mycket godare än med köttfärs, både jag och alex älskar kyckling! (: jum. måste prova det snart igen. sen åt vi rabarberpaj med vaniljsås till efterätt och jag som inte ätit något sött på nästan två veckor känner mig rund som en boll. haha. jag har ganska kraftig svankning pga. min skolios och såfort jag äter mer än vad jag brukar sväller magen upp som en balong. jag är fortfarande jättemätt, men det var supergott iallafall och trevligt, som vanligt (: ska dit på onsdag igen. vi har sålt vårat gamla ekbord till dom så alle ska hjälpa thomas att frakta över det. in med pengarna på sparkontot (: jupp! har lagt upp massa annonser på blocket nu när vi kom hem och ska lägga upp fler imorgon tänkte jag när alle är på jobbet. nu ska vi minsann skramla ihop massa stålar på saker vi inte använder  bla. våran svarta bumling lampa..! älskar den. men som sagt, har ingen plats för den.

ska krypa i säng nu med min tuss som ska upp imorgon vid 06 och jobba. tycker han är så himla duktig som jobbar så mycket. världens bästa man (: ska läsa min nya plaza som kom en vecka försent.. fick ringa och påminna dom att skicka ut min tidning.. och det är inte första gången det händer! jaja, nu har jag min tidning iallafall ^^

juste.. på onsdag öppnar ett nytt byggvaruhus här i stockholm och dom första femtio personerna som går in när dom öppnar får 1000 kr pressentkort av dom. det enda man behöver göra är att ha oragna och rosa kläder på sig! gissa om vi kommer stå där i oranga och rosa kläder kl 07:00 på morgonen och få gratis målarfärg mm till vardagsrums renoveringen, hihi. man måste vara smart

nej, nu ska vi gå och lägga oss! hoppas ni sover gott. så hörs vi imorgon! då kan jag blogga massa, för jag är ensam till kvart i åtta!

puss&kram



sunday!

vaknade vid halv åtta och kände att jag skulle somna om ett tag, vaknade för en timme sen och har legat och kramats med älsklingen sen dess. nu är vi uppe och alex är påväg ner till affären för att köpa ingredienser till en äppelsmoothie.

marielle undrade vad jag har i mina smoothies och det är inte mycket.. två ingredienser.. fler om man vill. men grunden är 1 dl vanilj yoghurt och sen frukt.. (: lätt och gott som sagt.

idag ska vi redigera med bröllopsvideon och skicka efter tackkorten. aningens sent ute, men det är som vanligt. alltid för mycket saker att göra när älsklingen är ledig och han är den enda av oss som vet hur man klipper och redigerar i programmet. idag ska jag minsann lära mig! (:

vid fem, halv sex ska vi vara hos tessan och thomas på middag! mysigt. nu är det inte långt kvar tills vi åker på kryssningen till finland. ska bli skitkul. hoppas thomas inte snarkar så högt som han säger att han gör!  sömnsvårigheter säger jag bara, hah. vi ska nämligen dela hytt alla fyra.

ska ta och plocka fram till frukosten nu och förbereda lite så jag kan mixa smoothien..

hoppas ni får en bra dag! hörs senare (: puss på er



produkt önskelista

sitter hemma hos min mormor just nu. har ätit en god middag och håller på att tvätta duntäckena.. nu ska dom bara torka lite mer och sen ska vi hem och mysa i soffan till en film och redigera lite på bröllopsfilmen som vi ska skicka ut sen tillsammans med tackkorten. spännande! (:

mamma ska åka till morfar i österrike och varje gång hon åker får jag skriva en liten önskelista med produkter som jag vill ha. fun fun ^^

på listan den här gången:

bumble & bumble thickening shampoo och balsam

Nattkräm från Lancôme, rénergie nuit

clarins beauty flash balm

parfym från viktor & rolf - flowerbomb

clinique liquid facial soap soap

får vi se vad hon kommer hem med (:

ska ta och springa ner till tvättstugan nu och sen åka hem. hoppas ni mår bra!? kram!



Breakfast



vattenmelon smoothie



knäckebrödmacka med scrable eggs!



och te.

nu ska vi duscha och sen åka iväg. ha en bra dag allihopa! puss!



wejkipejki.

god morgon (: eller jag vaknade för ett bra tag sen, men ändå.. (; min trötta älskling ligger fortfarande och sussar. ska gå ner till affären snart och köpa frukt, här ska göras smooties till frukost. ska köpa ägg också för jag tänkte göra scrable eggs och ha på mitt knäckebröd. jum!

idag ska vi hem till min mormor på middag och tvätta våra duntäcken och dunkuddar (: i hennes hus har dom en grovmaskin som är riktigt stor. måste till jysk och köpa tennisbollar så dunet inte klumpar sig i torkmaskinen också..! ska bli trevligt att komma dit. det var ett tag sen jag var där, och hon har gjort om lite hemma sen dess (: vi gav henne tapeterna som blev över från vårat sovrum (medaljongtapeterna) som hon ska tapetsera upp en fondvägg i hallen och måla väggarna vita :D hon tyckte vi hade så fint i sovrummet. kul (:

ska ta och väcka min lover nu och hoppas på att han hänger med ner till affären. jag är huuungrig! puss&kram och ha en jättemysig dag nu (:

ps. så här blev amie's blogg som jag fixade med igår. påminner om min design som jag hade innan den här ds.

hojta till om ni vill ha hjälp med bloggdesignen! dock tar jag några kr för det. för det tar ju ett tag (:



myskväll med amie

vilken mysig kväll vi haft jag och amie! (: ätit nyttig GI mat, skaldjursbulgur. mycket skeptisk i början, men sen slank det ner en hel del. mums! fick lite över till lunch imorgon. sen efter middagen kollade vi på film och drack hallon smoothie som var super god. ska göra till frukosten imorgon också tänkte jag (: amie låg på en kudde i mitt knä, mys (: har haft en jättemysig kväll iallafall. nu håller jag på att designa hennes blogg och hon har lite problem med vad det ska stå på bloggen (; men det släpper nog snart. jag ska fixa med kodningen och så (: sen ska vi spela spel (sällskapsspel) om jag lyckas övertala amie :P

här är en bild på våra goda smoothie! jumjum.



älsklingen kommer hem snart. saknat honom jättemycket! ska göra lite te när han kommer hem och sen gå och lägga oss och läsa och kramas! (: imorgon ska vi hitta på nått skoj. så himla skönt att han är ledig nu i tio dagar. myspys!

hoppas ni haft en mysig kväll allihopa! det har vi verkligen haft. kanske skriver något mer sen, vi får se. annars får ni sova så gott! puss&kram!



Du är allt

Du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge

För du är där när ingen ser mig
Du är där när stormen yr
Du är där när natten skrämmer
Och du är där när dagen gryr
Jag vill alltid ha dig nära
När som åren läggs till år
Och vad livet vill oss lära
Är att framtiden är vår



du är allt


explorer

jag var inne på min blogg med firefox nyss och märker att bloggen ser helt mongo ut..! inte alls som den gör när man öppnar den i explorer. varför då?! ): så! läs min blogg med explorer :D



god frukost!

åt en riktigt god frukost med alex när vi vaknade. i går satt jag och surfade runt på massa recept sidor och det ska bli ett nöje att skriva matlistan nästa vecka! så goda (och nyttiga) maträtter! frukosten bestod iallafall av vattenmelon, knäckebrödmackor med massa fröer och fibrer med rökt kalkon och grönt te. gott! det blir föresten inget med krogen. både jag och amie är sega och ska vara hemma och ha tjejkväll ist (: mys!

 

funderar på att lägga till en ny kategori här på bloggen. matlagning och recept. blir man lite peppad till att äta nyttiga saker.. (: iallafall jag.

ska städa lite här iallafall dammsuga och bädda sängen. resten är rent (: vi ska köpa en blue air. underbart. en jättebra luftrenare som är utvecklad för allergiker. den suger upp mikrosmååå partiklar, katthår, damm, kvalster mm.

"Det bästa - nu ännu bättre! Blueair 601 renar mer luft effektivare. I rum så stora som 63 kvadratmeter fångar vår patenterade två-stegs HEPASilentT teknologi upp 99.97% av de minsta .1 micron partiklarna, inklusive allergiframkallande pollenkorn, damm, kvalster, mögelsporer och partiklar från husdjur.

Blueair är luftrenaren för människor med allergier, astma eller andra luftvägsbesvär, eller för vem som helst som vill andas renare luft. Framsteg i fläkt- och filterdesign har dramatiskt förbättrat effektiviteten, och gett Blueair 601 ännu bättre Clean Air Delivery Rates än den tidigare "Best of Class", Blueair 501.

Ytterligare finesser är att den är tystgående, har låg energiförbrukning, stålkonstruktion och är lättskött: öppna bara luftrenarens lock, ta ut det använda filtret och sätt in ersättningspaket var sjätte månad."

låter bra tycker vi (: ska åka och kika på den nu när alle är ledig i veckan.

nu - dammsuga! puss (:



in the middle of the night

helt galet att jag som var så himla trött sitter kvar i soffan när klockan är 02:39(!) mitt i natten.. jag fastnade för någon thriller-rulle och kunde såklart inte slita mig. nu sitter jag som en påse potatis nersjunken i soffan med fötterna på bordet och halvsover. kanske dax att gå och borsta tänderna och krypa i säng? (:

amie ringde innan och frågade om vi skulle gå ut på krogen efter middagen imorgon. men helt ärligt vet jag inte om jag har råd. det lät typ såhär när vi pratade idag..







amie - kan vi inte äta någonting nyttigt imorgon
jag - jo visst
amie - jag vet ett jättegott recept med skaldjur
jag - okej va bra.. (lite väntetid).. ska vi handla tillsammans
amie - men jag har ganska mycket ingredienser hemma som jag kan ta med mig
jag - åh gud va bra, för jag har knappt några pengar(!)
amie - haha, så du bjuder över mig på middag fast du inte har råd
jag - ja, men jag tänkte det "shit jag har inga pengar till mat, jag ringer amie och "bjuder" henne på middag"
amie - haha, fuling!

så imorgon blir det.. vad var det hon sa nu igen.. någonting med kräftstjärtar och räkor.. bulgur..! gott lät det iallafall (: vin blir det till maten också. trevligt med lite fnitter. fast det brukar det bli ändå (;

nu ska jag borsta tänderna och sova. förstår inte riktigt hur jag ska ta mig upp ur soffan, mina ben känns lagom sega.. det får gå ändå. puss! (:



JONISK

har sett den här golvlampan lite här och var och undrat vart den kommer ifrån. ikea såklart (: 399 kr. gillar skenet från den. hade varit mysigt att ha i hallen.





thursday

haft en himla mysig dag. vaknade vid åtta, såg dock på mobilen att madde ställt in dagen på hunddagiset, hon skulle inte jobba sålänge idag så jag ska komma dit en annan dag. hoppas det blir snart.. längtar ju (: åt iallafall en god frukost med älsklingen som han var så söt och gjorde iordning. sen gick vi och la oss, älsklingen somnade och jag läste i en inredningstidning.

sen vid halv fyra mötte jag upp tessan vid åhlens och gick runt och tittade i affärer, sen gick vi till ett fik och åt toast med sallad, mums! (: hade det jättetrevligt.

ska kika vidare på design: simon & tomas nu och sen slappa vidare i soffan. är helt slut. höll på att somna på pendeltåget hem..!

hörs sen allihopa. puss&kram påer (:



shopping

när jag och tessan var inne i stan så passade vi på att shoppa lite (: det här köpte jag..





nya undies. helt underbart sköna (: och snygga!



bajsbruna (dom är verkligen det) knästrumpor som är mjuka och kommer bli fint att hasa ner lite smått..



två par mjukis shorts som kommer vara så himla sköna att ha på sig i thailand (:







blommig klänning med volang. så söt (:



amy macdonald

 




sovdax!

tidigare än vanligt men imorgon ska jag upp och jobba på hunddagiset och vill vara riktigt utvilad (: ann åkte hem för tio min sen och så fort hissen åkte ner gick jag och tvättade bort sminket, bäddade upp sängen och satte på mig en stor sov t-shirt. ska lägga mig och läsa plaza's hustidning, bläddrade i affären och såg massa nybyggen, dröm! ska bli kul att läsa (:

imorgon ska jag upp vid halv åtta, äta, duscha och klä på mig. vet inte om det är buss strejk nu igen.. det stod någonting om det på sl's hemsida, så i värsta fall får älsklingen köra mig, men det gick bra sa han (: snällisen.

det har iallafall varit en mysig kväll. nikkie är så himla söt. man vill bara äta upp henne ^^ ann frågade mig om jag hade barnlängtan och visst har jag det, både jag och alle, men nu ska vi plugga och få fasta jobb (och även jobb som vi trivs med) så runt 25, 26 kommer väl första knådden kan jag tänka mig (: ska bli mysigt. alex kommer bli världens bästa pappa! det vet jag (: och jag kommer bli världens bullmamma. tror alle iallafall (; vi får väl se.

hoppas ni haft en gosig kväll. och att ni sover så gott sen. imorgon är det som sagt jobb, sen vid halv fyra ska jag möta tessan vid åhlens inne i stan och gå till ett mysigt fik och äta lunch/middag. mysigt att träffas. kramas och prata (: saknar! sen på kvällen ska jag bara ta det lugnt. amie skulle komma på middag, men vi ska ta det på fredag istället. så alle åker hem till sina föräldrar för vi ska få ha våran tjejkväll och sen kommer han hem på kvällen (:

nej nu ska jag sussa. sov så gott! puss&kram.



wednesday

onsdag idag alltså (: vaknade vid halv elva och gick upp och gick ut med adolf. hem och läste favoritbloggarna och åt lite fil. har precis ätit frukost med älsklingen som jobbat natt och var riktigt trött när jag väckte honom. stackars ): bara några nätter kvar nu, sen är han ledig i tio dagar (: mysig!

sitter och skriver en matlista, ska åka till coop och veckohandla. och innan det ska vi åka till tippen och slänga våra gammla soffbord och lite andra saker (: ann kommer vid sju och då ska det vara städat här. fixade det mesta igår ju, så dammsuga och damma lite och bädda sängen får räcka (:

ska fortsätta med inköpslistan nu och sen åka och handla! hörs sen! ha en bra dag allihopa! puss&kram (:



solnedgången vid stranden.

vad kär jag blir i er. så söta allihopa. kommer hem efter en 1.5 timmes lång promenad med madde, hennes vovve och adolf och får massa fina kommentarer. va kul att veta lite mer vilka ni är. vet att jag kanske inte skriver så många inlägg som går att kommentera. men ändå. jag blev glad, jätteglad! tack kära ni (:

jag är lite frusen. hade bara en tröja på mig, vi gick bland villa området här i trångsund och tittade på alla nybyggda funkishus. gud va avundsjuka vi blev ^^ sen gick vi ner till stranden som ligger 10 mins gångväg från oss och tittade på solnedgången och hundarna badade och hade det kul (: ska ta dit alex någon kväll och ta med oss en termos med varm chocklad och sitta och mysa på berget. underbart med sommarkvällar. underbart att ha vattnet så nära! hoppas det blir varmare snart så kan man ta ett kvällsdopp någon kväll.

ska snart sätta mig i soffan och mumsa frukt. fick ett ryck och ringde madde och sa att vi skulle ner till affären och köpa frukt! jag blev så sjukt sugen. det blev vindruvor, vattenmelon, passionsfrukt, persikor och päron. jum! ska titta på den sista filmen och sen gå och lägga mig. känner mig inte alls trött eftersom jag vaknade så sent idag. men imorgon ska jag ställa klockan (och lägga den lååång ifrån sängen) så jag kommer upp (: ann kommer på middag med sin bebis nikkie imorgon, ska bli supermysigt! vi var bästa bästisar på högstadiet.

någon helg ska jag bjuda över Ia på tjejkväll. sova i sovsäck i vardagsrummet, titta på tjejfilm och dricka vin. visst vill du det Ia :D 

på torsdag ska jag träffa tessan i stan och fika och på kvällen kommer amiegumman på middag och vin och film och massa mys och skvaller (: längtar! sen ska jag jobba på dagen också. börjar kl 09.00. mortion och stålar, kan det bli bättre?!

nu - hänga tvätten och sen film i myspys soffan (:

puss&kram!





vovverunda

blev lite ändrade planer nu.. madde smsade och undrade om vi skulle ut och gå med vovvarna. så det ska vi. ska bara dammsuga (för det har jag såklart inte gjort än) och duscha (: sen ska vi gå en mysig lång runda! hem sen och titta på film. det är madde föresten som äger hunddagiset jag ska jobba lite på (: ska dit på torsdag.. min första gång med elva hundar framför mig, haha. rolig syn. hoppas jag överlever..!

hörs sen!




we are officially married.

det blir många pauser i soffan, vid bloggen nu.. dax att dammsuga kanske? :P tvättmaskinen och diskmaskinen står på och jag håller på att vädra ut i sovrummet. ska dra med dammsugaren strax och torka golven och sen blir det städa inne i badrummet och dusch efter det (:

hoppas ni inte tycker jag är knasig som funderar på lösenord på bloggen.. men jag har nästan 400 läsare om dagen och det är lite creepy när det är typ tre st som "visat" sig och kommenterat här. jag skriver ju som sagt ganska mycket av mitt privatliv. så ni kanske förstår ändå? (: får se hur det blir sen. jag är inte elak och stänger av er från bloggen såklart. jag skriver ju inte bara för mig själv heller. då hade jag kunnat skriva i en vanlig dagbok. så även fast ni inte kommenterat innan så är det ju iallafall kul nu att veta vilka ni är.. som vissa av er skriver så känner ni ju mig vid det här laget, men jag har ingen aning om vilka ni är.. så, vilka är ni egentligen?!

jag är sjukligt sugen på glass. men det spelar ju ingen roll heller. det är inte lördag..!

vill ni veta en kul sak?! nu står det Fanny på våran ytterdörr. hihi. och även nere i trapphuset. we are officially married. känns himla mysigt faktiskt (: kommer nog stirra mig blind på den skylten varje gång jag ska låsa upp dörren.

dammsuga var det ja. hoppas ni alla, får en mysig kväll. vi hörs ju mer sen (: puss&kram!




hemsk ytterdörr har vi.. ska köpa en sån där säkerhetsdörr sen (;


Lösenord

jag har funderat ett tag på att skaffa lösenord på bloggen - vad säger ni om det? är det någon som skulle vilja fortsätta läsa bloggen isånnafall?! kommentera här nedanför isånna fall med mejl så mejlar jag lösenordet till er. (om jag nu bestämmer mig för att göra bloggen "hemlig") puss!



Ia Darling


you live in the same world as I do
 but somehow I never noticed
you before today
I'm ashamed to say

beautiful people
we share the same back door
and it isn't right
we never met before

melanie - Beautiful people




all you need is love





It's Oh So Quiet.

vad har jag gjort idag då? eftersom bloggen varit så tyst..! jo jag sov till tre, missade arbetsterapin och hade ångest! igår provade jag mina nya sömntabletter och sov det gjorde jag verkligen. gillar inte alls att vakna i panik och titta på klockan och se att hon är så mycket.. vafan. att vakna upp och känna sig helt svettig för att man legat och drömt en massa hela dagen. huua. okej att jag inte har någonting alls inplanerat idag, men rutiner är ju alltid skönt att ha. jaja. nog klagat. jag väckte älsklingen min vid fyra och vi klädde på oss, gick ut med adolf (vi glömde inte bort honom, alex gick ut med honom vid sju och sen vid elva) gick ner till pizzerian i centrum och köpte pizza. nyttig frukost..! heh.

har precis ätit upp pizzan, städat i köket (städa dämpar ångest, för då gör man någontingt vettigt) och alex har precis åkt till jobbet. jag har bestämt mig för att vara vettig resten av dagen/kvällen. ta en sjukt lång promenad med adolf som ser måttligt uttråkad ut just nu.., städa hela lägenheten, dammsuga, tvätta fönster, badrum, hyllor.. lister. ja allt. ska bädda rent i sängen också. alex är allergisk mot adolf som låg i våran säng i går.. så det ska jag fixa också. sen har jag en film kvar att titta på. den ska ses! men efter jag är klar med allt.

så.. ikväll blir det vettiga saker som ska göras! hoppas ni mår bra? (: puss!





Good night sleep

det hoppas jag verkligen att jag får inatt. är trött! har (förutom att gå på promenader med adolf) legat på soffan och tittat på film och pratat med ia och mysan på msn. mysiga tjejer (: en mysig och lugn kväll. legat och läst robins blogg (en av mina favoritbloggar) aldrig har jag skrattat så mycket när jag läst en blogg. sjukt rolig och ärlig! rakt på sak. (som en av mina läsare sa om min blogg) att den är ärlig, öppen och rak på sak alltså ^^ självklart ska man bjuda på sin vardag. inte för att jag förtillfället gör så jättemycket. men snart så! renoveringen i vardagsrummet sätter igång efter kryssningen som vi åker på den 18 juli :D

ska säga godnatt till Ia på msn (fint namn va) och sen ska jag lägga mig och läsa min nya inredningstidning och sova. imorgon ska jag upp vid åtta, klä på mig, äta en macka och lite fil och sen kör älsklingen mig till arbetsterapin. tar bussen hem så han får sussa nån timme extra. imorgon blir jag nog klar med mitt rosa lapptäcke som jag syr.. ska ge det till min mormor på lördag när vi ska dit på middag (:

sov så gott sötnosar. massa kramar och pussar!!








Brud och brudtärna





äventyr i regnet

min älskling åkte till akuten i morse vid sju för att rönka nacken efter bilolyckan. och när jag vaknade kl elva så var han inte hemma ): så jag ringde honom och han satt fortfarande där och väntade. så jag klädde på mig, gick ut med adolf och tog bussen till huddinge sjukhus. det spöregnade och jag var helt blöt när jag kom fram :P gick och handlade varsinn macka, yoghurt, juice, bulle (inte till mig dock) och varm chocklad på pressbyrån och sen gick jag in på akuten och sa bestämt "hej, jag är här för att träffa min man" haha. måste ha sett rätt roligt ut, helt blöt och jävlig. fick gå in till rönken och sitta där och vänta några minuter, sen kom en glad alex ut (: han visste inte att jag åkt dit. så han blev jätteglad. och hungrig var han också så maten var uppskattad. min skatt. efter akuten åkte vi till naprapaten och behandlade alexanders rygg och nacke och nu har vi precis kommit hem. älsklingen sover en timme och jag ska ut med adolf och sen laga middag till oss. hoppas att han orkar med natten.. han har som sagt inte sovit någonting på över ett dygn :/

ikväll ska jag se på film. hyrde ju tre st i går och en har jag sett (: fick nya nr av sköna hem som jag ska lägga mig och läsa sen också. avbokade med tessan, dåligt väder och sen visste jag inte när jag skulle vara hemma från sjukhuset. det är mysigt att bara vara inne när det regnar utanför. ska tända massa ljus här sen och ta ett varmt bad. behöver det. sov jättedåligt inatt. adolf har skällt såfort han hört ett ljud... som var varannan timme ung. haha! tillslut fick han komma upp i sängen och låg där och pruttade och snarkade. tjockis! så bökade han runt och hamnade precis vid min kudde. så jag och adolf delade kudde.. mys va ^^

ska ta och röra mig ut med honom nu. ser ut som att det är lite uppehåll i regnet, får passa på. han är inte så förtjust i regn. sen ska jag laga middag. blir köttbullar med spaghetti och sallad. lätt och gott.

hörs sen. ha en mysig måndag! puss&kram på er (:



oj va sent :O

sent det blev.. klockan är redan 02.. har varit ute med adolf och promenerat runt i en timme. det började regna så vi gick in. nu är jag riktigt trött, så det ska bli skönt att gå och lägga sig (: imorgon ska jag träffa tessan i stan och fika/äta middag på ett mysigt fik på drottninggatan. ska äta en stor sallad med avokado, kyckling mm. den är god!!

ska ringa mitt hjärta och säga god natt och sen krypa ner i sängen. hoppas ni sover gott. hörs imorgon! puss!



kvällsrunda med adolf

har precis kommit in från en lång mysig kvällsrunda med adolf. joggade och gick fort om vart annat. vi gick runt i villa området här och tittade på hus (: mysigt! skönt att gå ut och gå på kvällen tycker jag! svalkande.

nu är jag hemma och ska duscha och sätta på min pyjamas och sätta mig i soffan och titta på film. blir en komedi. ska göra några knäckebrödmackor med rökt kalkon och en kopp med grönt te. jäklar va sund jag blev då. haha. kul att jag faktiskt håller mig och inte äter onyttigt eller något socker.

nu - duschen och sen film, läsa och sova (: pusspuss.



goseprinsen adolf.



"nya" tillfälliga soffbordet (:





här sitter jag och bloggar (:



Bortskämda

eftersom det är våran månadsdag som gifta idag så skämde vi bort varandra lite extra (: vi åkte till farsta centrum och gick åt olika håll och shoppade lite till varandra.

det här fick min älskling av mig:







köpte hans favorit handsalva från body shop med hampa i. luktar ljuvligt och är jättebra för torra händer. ett par björn borg kalsonger i grönt och gult och ett kort (:

jag fick:



spraylotion som luktar skitgott! dryg och perfekt att smörja in kroppen med. från body shop.



min favorit body butter från body shop fick jag (:



vita gerbia blommor (: och typ.. dill :P hihi. vet någon vad det gröna heter? (:

sen bjöd han ut ,ig på restaurang. jag åt sjöunga på planka med vit vinssås och mos och älsklingen åt plankstek med bearnaisesås och mos. mums!

han har precis åkt till jobbet nu. vi var och hyrde tre filmer till mig. så jag ska ta en dusch (efter jag tränat till blossom) och sätta mig och mysa i soffan.



1 månad som gifta

idag är det den 6 juli och det är en månad sen vi gifte oss. en helt underbar känsla som kom med bröllopet, sitter fortfarande i. vi är gifta. äkta makar. många tycker det är roligt att vi är så pass unga. det är gulligt (: det här var det bästa jag någonsin gjort. att gifta mig med alexander alltså. världens bästa man. jag vet att älsklingen har nått för sig.. någon överaskning, han sa det igår. och jag ska åka och köpa en sak till honom.. tror det blir björn borg kallingar dom gillar han mycket (: det är svårt att köpa någonting litet till någon som man vill ge hela världen till. ♥

gick upp precis. trött, men det gör inget. ska iväg snart. bara äta lite frukost.

ha en mysig dag! puss&kram.



älskar dig överallt annat älskling.



god natt

nyduschad och nytvättad pyjamas på mig (: har precis mumsat i mig knäckebrödmackor med rökt skinka på och ett glas fil med blåbär och hallonsmak. jum! gott att fylla magen lite. varit vrålhungrig sen middagen och frukten mättade inte speciellt bra. min kropp är van vid sötsaker och det märks tydligt på mig när jag inte får i mig socker.. blir fruktansvärt känslig av mig. grät en skvätt och sen gick det över :P

ska leta upp en inredningstidning som jag inte redan läst.. och lägga mig i sängen och läsa. ringa upp älsklingen igen och mysprata. saknar honom så himla mycket. nästnästa vecka när han jobbar igen börjar han på bil nr 3 och kommer börja klockan 21:30 på kvällarna. underbart, då slipper vi stressa med middagen och kan ta det lugnt på dagen och hitta på saker. perfekt. han kommer jobba så i tre månader innan han byter bil igen, whii (:

hoppas det blir fint väder imorgon. frukost på balkongen äter vi nästan varje dag nu. himla mysigt. ska åka till länna också och byta mina tofflor som det var ett hål i :O tur att man är så noga med att spara kvitton! skönaste tofflorna iallafall. funderar på att köpa ett till par..!

nu blir det sängen och läsa! sov så gott kära ni. puss&kram ♥





frukt.

sitter och mumsar på massa frukt. vindruvor, persikor och mandariner.. roligare än så blir det inte, haha. ska titta på film snart.. men först ta och duscha och sätta på mig ny tvättade mjukiskläder. lördagskväll. tända ljus och bara mysa i soffan.

dagen har varit jättemysig också. jag letade upp ett vitt lackbord från ikea.. de stora av de två modellerna och hon som hade det skänkte bort det. så förutom att vi fick en jättemysig utflykt och fick titta på massa underbara lyxvillor precis vid vattnet så fick vi med oss ett fint soffbord helt gratis (: så fint med ett vitt soffbord. och det här har vi bara tillfälligt för sen ska vi köpa ett annat från em möbler.

ikväll ska jag sova lite tidigare. läsa och släcka lampan runt tolv. sen imorgon ska jag ställa klockan och gå ut och gå. jag beställde en sport bh nyss i rosa (: den ska jag ha när jag tränar.



det är skönt att komma igång ordentligt. jag mår så himla mycket bättre när jag tränar.



Lördag!

godisdagen för många men inte för mig. det känns helt okej faktiskt. jag tänker ha en dag i veckan som jag får äta gott på.. och eftersom amie kommer hit på torsdag på tjejkväll så kommer vi äta gott, dricka vin och förmodligen äta lite godis. så jag hoppar över godiset idag och sparar det tills torsdag, disiplin! ^^

vaknade utsövd brevid min underbaring som jag hör börjar vakna till nu (: bordet var ett fjäskoo! alldeles för pluttigt till våran gigantiska 318 cm's soffa. höhö. så det blir ett besök till ikea idag ändå. om jag inte lyckas hitta ett bord till på blocket. jaja. 50 kr var ju inte så mkt. det får bli middag på ikea tror jag och sen ska jag hem och montera bordet och träna till blossom.

imorgon kommer mamma hit med adolf. min mops. ska bli så himla mysigt att ha honom här. då ska vi gå ut på lååånga promenader och busa massa (: ska ringa madde också och be henne följa med ut, hon har också hund (:

ska göra frukost nu till min tuss och sen duscha och åka. ha en mysig dag nu! så hörs vi sen. puss&kram.



Underbart hus.

jag satt ju och kikade på nypr. villor igår på hemnet. hittade ett som jag verkligen fastnade för. i vardagsrummet är det 6 meter i tak. helt sjukt fint. allt var perfekt. till och med vit puts som vi vill ha (: jag gillade verandan som sträcker sig runt hela huset också. fab!



älskar dom stora fönstrena. det enda som inte är så fint är att det ligger så nära alla andra hus.. stora fönster = värsta insynen.



dubbelgarage, skulle älsklingen jubla :P



vardagsrummet som delas med kök på andra sidan..



den fina öppnaspisen. allt är så ljust och fint!



gillar att det är glas som "staket" på övervåningen.



balkong på övreplan.



altandäcket är så fint. massa mysiga sommarkvällar med grillning!



lite av övervåningen.



cool trappa upp till övervåningen. tycker det är fint att den "hänger" i luften sådär.



undra om den konstiga lampan ingår i priset? :P



övervåningen.



första våningen.

här skulle jag lätt kunna bo!! (: det gäller att drömma!!



sleep tight

börjar svida i ögonen nu, så det är väl dax att krypa i säng?! (: ska lägga mig och läsa lite innan jag släcker lampan. lite av rutin på kvällen. somnar så gott om jag läser.

kvällen har gått fort. efter jag tränat så duschade jag, smorde in mig med nivea bodykräm som är toppen (: åt en persika och surfade runt på massa favoritbloggar. sen har jag suttit och tittat på massa nyproduktions villor på hemnet. kommer bli fantastiskt att bygga ett eget hus. välja ett hus som vi gillar. ta bort rum, ändra om lite i planlösningen och lägga dit rum som vi vill ha. fabulous. innan tretti har vi vårat hus. det vet jag (: ska bli skönt att slippa renovera. bara piffa och fixa små saker. och bara njuta av att bo fint (:

ska ta och borsta tänderna nu och komma i säng. hoppas ni haft en mysig fredagskväll. det har jag! (: puss.



vi har bestämt oss

häromdagen så planerade vi köket (renoveringen) och nu har vi kommit fram till att vi vill ha härdat glas istället för kakel. kommer bli såå fint (: jag visade älsklingen den här bilden och han sa "men det är ju så vårat kök ska se ut" vi kommer också ha en vit bänkskiva och en fyrkantig köksho och härdat glas. kommer bli great. gud vad jag vill renovera NU.





Klubbo soffbord

ringde nyss på en annons på blocket. på ett vitt klubbo (gulligt namn) soffbord. 50 kr får vi det för (: och hon bor där älsklingen jobbar ikväll. så han åker och hämtar det. skönt med ett vitt soffbord. tills vi köper de dyrare som vi vill ha (: så trött på de mörkbruna som vi har nu. allt damm syns på dom.. även fast vi torkar av dom flera ggr om dagen. som sagt, nice med ett vitt bord (:

ska duscha nu.. har precis tränat till blossom. och är riktigt trött i kroppen. men skönt var det. ska se om det händer någonting med sladdret som jag kallar det. haha. men det måste det ju. träna varje dag och äta bättre.. och inget godis. jamenar.. ja det bara måste bli fast ^^

ska sätta på en film sen. eller så kanske jag går ut och går. hade varit skönt och komma ut en sväng.

men nu duscha! puss&kram.





Min möhippa!

haha. mysan hade lagt upp den här videon på sin blogg. kolla hur jag ser ut i håret. min lugg står verkligen åt alla håll och kanter! ibland undrar jag hur alex kan tycka att jag ser bra ut. haha :P

här är iallafall när mina bästa tjejkompisar kom och hämtade mig.. det var den dagen vi skulle packa det sista och flytta till våran bostadsrätt. det blev ingen flytt utan en riktigt rolig dag :D

mysan kom upp från hässleholm på morgonen och överaskade. hon hade sagt att hon inte kunde komma pga. jobbet.. så ni kan höra hur förvånad jag låter "men.. vad gör DU här" haha.





sunny weather

skönt med sool. jag var ute på balkongen nyss och njöt av värmen. ska äta frukost snart. måste ner till affären först bara och handla bröd. igår bestämde jag mig för att byta kost.. ska försöka äta bättre.. mat, hur mycket jag vill. dock bra mat, inte så mycket snabba kolhydrater och inte äta godis fram tills jag fyller år. tror ni att jag klarar det :P alex tyckte jag skulle ha lördagar som "ätar" dag.. så vi får se. sen ska jag träna till blossom minst 30 min om dagen. ska bli kul att se resultat. och nej jag tycker inte att jag är tjock.. bara lite dallrig kanske. haha.

så.. nu ska jag ner till affären och handla nyttigt bröd.. och sen äta, vila en stund och sen träna till blossom, duscha, åka till djursjukhuset och köpa feeliway och sen hem, laga middag till mig och alle som åker och jobbar sen ikväll. ikväll för min del blir det bloggning, gå ut och gå på promenad och ta det lugnt hemma (:

hoppas att ni får en mysig dag! puss på er.





skumbad och oljemassage.

håller på att ta hand om min baby här hemma (: tappade upp ett skumbad till honom och tände massa ljus inne i badrummet. hällde upp ett glas med iskall ramlösa och har gjort iordning i sovrummet.. för nu ska jag massera hans onda rygg. sen ska vi kolla på film (:

malin - jag kan åka dit och kolla om det finns någon klocka kvar (:
christoffer - klockan är köpt på jysk! (:

ha en gosig kväll nu. puss&kram.



Design: simon & tomas!

snart börjar ett av mina favorit program (: det ska vi se på. älsklingen ligger på divanen och läser boken han fick av mig. han har bara några sidor kvar. sen ska jag låna den tänkte jag! det har verkligen varit en mysig kväll här hemma. myst runt i pyjamas och tofflor, legat på sängen och bläddrat i nya ellos höst katalog som kom idag. mycket fint. funderar på att beställa lite saker. en sak som jag måste ha iallafall (:

vi åt god middag på balkongen som älsklingen lagat. gott! och himla mysigt (:

nu börjar det. hörs sen. puss



Min prins.

älsklingen har verkligen skämt bort mig idag (: han har handlat tre fejk gerbia, mina favorit blommor i ceriserosa, rosa jättemysiga tofflor, klockan jag visade innan. och när vi kom hem städade han överallt här hemma och hällde upp ramlösa och skärde upp päronhalvor och kom med (: underbaring. nu sitter vi och myser i soffan. trötta! ska snart börja med middagen. ikväll blir det kebabspett med vitlökssås och ris. mums! sen ska vi sätta oss och titta på film.








köpte weet vaxremsor också.. dax att fixa benen i kväll.. hihi. hårboll. det är nog det enda negativa med att vaxa benen.. man måste stå ut med att ha håriga ben i mellanåt. fast håret är så mjukt så det gör inget.



klocka med datum.

titta vad jag fyndade idag för 50 kr (: jag gillar den jättemycket. den är ca 10*15 cm stor och i svart och vitt.









den står fint på tv bänken nu. jag gillar den som bara den!!



Dagens outfit.

var längesen jag visade dagens outfit. kan bero på att jag för det mesta har mjukisbrallor på mig, ^^ men inte idag.












rutig klänning med volanger - h&m divided
svarta skinn mary janes - indiska (syns ej på bilden)
svart skinnjacka - h&m divided (syns ej på bilden)

namn halsband fanny - bröllopspressent från darling



Jysk!

jysk har rea i länna på nästan allt. tror dom ska stänga igen den affären. ska åka dit nu och titta vad dom har. har precis duschat, sminkat mig och fixat håret.. älsklingen är snart klar. men först ska vi till banken och sätta in 20 tusen till thailandsresan som vi fick i bröllopspressent (:

egentligen skulle helena och joakim komma hit på middag, men helena är sjuk så det blir inge middag. sen ringde thomas och tessan och frågade om vi ville grilla med dom ikväll. men min babe är trött och stel i kroppen. så ikväll blir det mys hemma och bara ta det lugnt. vi ska titta på film. alvin och gänget (:

hoppas att ni får en mysig dag. hörs senare. puss&kram





kolmårdens djurpark

haft en jättetrevlig kväll med madde och marcus. åkte till deras nyköpta radhus (fatta att vi är så stora nu så vi köper radhus, skaffarbarn och gifter oss!) det var jättemysigt och precis lagom stort. dom väntar barn och kommer göra jättefint inne i bebisens rum. kul att se sen när allt är klart. madde äger ett hunddagis och ikväll frågade hon mig om jag vill börja och jobba lite smått. förstår ni hur härligt det hade varit att komma ut och röra på sig OCH tjäna pengar. inget illa menat mot ägaren till hunden jag går ut med ibland nu.. men madde höll på att smälla av när jag berättade vad jag fick i lön av henne. så det blir bättre hos henne såklart (: ska prata med försäkringskassan också, så dom är med på noterna. dom vill att jag börjar jobba lite smått och det vill jag med. är ganska uttråkad när alexander jobbar :/ så det ska bli minst sagt kul med jobb (: jag har jobbat och varit aktiv sen jag var 13-14 år och att inte jobba har verkligen fått mig att "säcka ihop" jag vill ut och röra på mig! när man går ut på dagiset så går man med elva st hundar i olika stl. hihi. har ett slags bälte om midjan som man kopplar fast alla koppel i. gud va sött :P

vi ska åka med dom till kolmården någon dag. rida på kameler och titta på delfiner (: kul va.

vi kom hem nyss. fick låna film av dom som vi ska se nu. blir sent, men det gör inget. imorgon sover vi så länge vi vill (: mys! ska ut och "flåsjogga" imorgon och försöka få med mig min sötnos (: kul.. likadana mjukisbrallor och hoodies, precis som det ska vara när man är gifta ;D

älsklingen håller på att göra fika nu. gott. han tänder ljus och gör det mysigt i vardagsrummet. ska byta om till pyjamas och fårskinnstofflor och gosa ner oss i soffan.

här är bilderna får "badrumsplaneringen" badrumsinredningen är i vitt högglans från hafa, mörkgrått klinkers i 16.5*16.5 cm. vitt matt kakel på väggarna i 10*20 cm med vita fogar (kaklet ser grådassigt ut här). klarglas i duschen och handdukstork. stor spegel på väggen över handfatet (: kommer blir superduper fint!



ser trångt ut mellan duschhörnan och allt annat. men vi har mätt och det är det inte ^^ plus att vi kommer vika in väggarna på duschen när vi inte använder den (:



perfekt med högskåpet på sidan av handfatet, det var himla rymligt (vi kolalde på det på bauhaus idag)



sett från duschen. på vänster sida sitter dörren, fast den glömde jag såklart sätta dit.



högskåpet. vi ville inte att allt skulle sitta precis brevid varann.. och det gör det inte så det är bra.





nu - film och mys i soffan (: god natt.








myskväll.

nu har vi suttit och pillat med hafas badrumsprogram. skoj skoj (: det blir badrumsmöbler i vitt högglans och handfatet kommer vara avlångt och "insidan" av handfatet kommer vara kantigt. det är mini i vårat badrum. ena väggen är 160 cm och andra 185 cm. så det bli det handfatet som är 75 cm brett (: bättre än det som var 50 cm. det var för litet. bilder kommer när vi kommer hem. ska till några kompisar nu och titta på deras radhus som dom köpt (: kul att lära känna lite folk här där vi bor.

allt gick bra på akuten (: fick vänta i en halvtimme innan det var våran tur. så det var skönt. min baby fick smärtlindrande och sjukgymnastik. han är mörbultad i kroppen och musklerna spänner sig (dom blev sträckta och "chockade" av smällen)

ska kila nu. hörs sen (: pusspuss..



Onsdag!

hej på er. hoppas att ni mår bra (: jag mår bra. lagom seg i kroppen. vi var vakna ganska länge i går och satt på balkongen och läste, drack te och jag satt och planerade våran badrumsrenovering i hafas badrumsplaneringsprogram..! vi ska nämligen ha badrumsinredningen från hafa! bilder på badrummet kommer sen när jag är klar i programmet. det tar ett tag att fixa och välja kakel och allt (: men snart så.

vi har varit ute med katterna nyss. söta dom är när dom spanar runt. vera fick ett ryck och galoperade iväg.. modig flicka! ska duscha snart och sen åker vi till akuten och spänderar x antal timmar där. jag gillar inte sjukhus. men vad gör man inte för sin äkta hälft (: det är alltså alex som ska in och undersökas efter krocken. han har börjat bli stel i nacke och rygg.. ingebra. tack för att ni sa att det är bäst att åka in. annars hade vi nog inte det.



här hänger välkommen brädan just nu. är riktigt kär i den. passar perfekt in i lägenheten. magnum bellus divan soffan skymtar man i bakgrunden som är mer än ljuvlig att såsa i (;



och här är fina brädan som hänger i sovrummet. fast jag tänker byta ut det svarta snöret till ett vitt. så det smälter in mer (:

ska bädda sängen, duscha och packa en väska med mängder med tidningar. undra hur många timmar vi kommer sitta där..? vi hörs sen iallafall (: ha en mysig dag allihopa! puss&kram.



Home sweet home!

hemma nu. jag har frysit lite.. fick för mig att det var varmare än vad det var, poor me ^^ så jag fick lite kärleksvärme av alex och det var himla mysigt. idag har vi varit ute på äventyr. vi åkte till skanstull på söder och besökte em möbler som hade stängt men vi var så söta så vi fick komma in ändå. dock var det inte våran dag som den snälla gubben sa på em eftersom bordet vi skulle kolla på inte fanns i just den em butiken. osis! sen svängde vi förbi bolagret och tittade på lampan som jag vill ha brevid läsfotöljen. den här i vitt eller i svart.. den gav ifrån sig ett mysigt ljus (:

vi åt pizza på söders bästa pizzeria. dom har riktigt stora pizzor så magarna stod åt alla håll när vi gick ut därifrån. ikväll blir det fika på balkongen med te, skorpor och spela spel. tända ljus och filtar. mysigt va (:

fick ett mejl av söta perlan om att hon ville se brädorna jag köpte från hennes webbbutik. så nu ska jag ta fram kameran och fota (: sen får ni se efter vi renoverat också såklart.

nu ska ni få höra favoritlåten just nu som går om och om igen här hemma.. (:




knäppt att två mjukisar lyssnar på sån hårding musik va :P

 

bilder kommer snaart! pusspusspuss.



frukost & middag på balkongen

älsklingen min gjorde frukost på balkongen åt oss. jättemysigt. vi satt och pratade om framtiden och hur vi vill ha det. och jag vet att vi kommer få det precis som vi vill. är så lycklig med dig älskling. du är bäst.

jag sitter fortfarande i nattlinne. knäppis va. vi ska städa lite här hemma och fixa lite så det är fint när vi kommer hem sen. ska åka till em möbler och titta på soffbord (: fast inte köpa! renovera innan, sen köpa.

ikväll blir det middag på balkongen. ska tända lyktorna där ute och mysa massa. varsinn filt om oss och äta gott. funderar på att äta en lunch inne i stan, nån sallad eller nått så vi kan vänta med middagen till senare så det är lite mörkare ute. mys! (:

riktigt underbart att baby är ledig nu i några dagar. hoppas på varmt i morgon. då ska vi bada i havet hade vi tänkt och sola på stranden. wounderful.

ska börja fixa här hemma nu. har redan satt upp båda brädorna som jag fick hem igår från perlans webbshop. ska fota sen och visa er. blev jättefint (: och jag är supernöjd. speciellt med "välkommen" skylten i hallen. kommer passa perfekt sen när vi renoverat också.

hörs sen sötnosar. ha en mysig dag! puss&kram.



Darling

är så glad att du finns och att du klarade krocken igår älskling. love you big time!







RSS 2.0